נכתב במקור על ידי
SexyBeer.
גאד אידי נחוי באמא'שלי שזה האשכול הכי דוחה שפתחת עד היום
אתה חיי במציאות אחרת שבו אתה לא נרדף
למדת קצת היסטוריה, ילד טיפש?
שמעת על השואה? שמעת על הפוגרומים ברוסיה?
שמעת על א-נ-ט-י-ש-מ-י-ו-ת?
ברוך הבא לעולם האמיתי שבו לא הכל מבוסס על כמה בנות אתה מביא
מה אכפת לנו שהמדינה תקרוס? חתיכת מפגר, בלי מדינה שתתמוך בך ותספק לך ב-י-ט-ח-ו-ן קיומי אתה לא תחיה, אתה מבין את זה?
כאילו.. אתה מסוגל להבין, להפנים את העובדה שאזרח דרום-הארץ תוך שניה יכול למות מקסאם שיטילו לכיוונו?
אתה מבין בכלל את המשמעות הזאת?
שיש אנשים בעולם הזה שבזמן שאתה שותה את האלכוהול היקר שלך, מעשן את החשיש המסריח שלך ומזיין כוסית עובדים ימים ולילות בשביל לפתח כלי נשק לפתוח איתנו במלחמה?
כאילו מה, אתה לא מודע לאיום האיראני? על פצצת אטום שמעת?
בחיי שזה נראה כאילו אתה גר בבועה.
אני שירתתי בגבול עזה ואני יודעת איך זה לחיות תחת מטח פצמ"רים. הייתי בתקופת ההסלמה ובמבצע עמוד ענן. אתה חושב שזה כיף לקום כל בוקר ב-7 בבוקר לאזעקת צבע אדום?
זה לא MORNING SEX כפרה
זה אנשים שהכינו כלי נשק שיהרוג אזרחי מדינת ישראל שלא לדבר על חיילים
בקיצור אידי נחוי
אתה מייצג את המנטליות הרוסית בצורה הכי מגעילה ודוחה שיש
ובגלל זה אני פשוט שונאת אותם, באמת
גועל נפש
תתבייש בעצמך זה כל מה שיש לי לומר לך
יהודי בלאי
כמה דברים:
1. כל המשפחה מצד האבא שלי נמחקה בשואה. אני לא אטום לזה אבל אני בניגוד אליך לא משנן מנטרות שלימדו אותי מכיתה א'. זה שיש מדינה עם צבא שקוראים לזה "ישראל" שנותנת לכל היהודים לחיות בה, זה לא מה ש"מציל" את העם היהודי הנעלה של היום. בין אם הייתי משרת 3 שנים בצבא ובים אם לא שום דבר לא היה משתנה. אחד השתמט? ימצאו עבד אחר.. אחוז המתגייסים יורד ואבל גם כמות המתגייסים גדלה. בקיצור כל עניין ה"שואה" וה"פוגרומים" אל תבלבלי את המוח אם את לא מבינה לעומק על מה את מדברת.. זה שלמדת בגרות בהיסטוריה לא אומר שצריך לשנן את זה כמו אהבל. מצד שני, יכול להיות שזו מי שאת.
2. בועה? כל הילדות שלי גרתי בדרום, אמנם לא בשדרות, אבל חטפתי פה טילים על הראש ווואלה לא היה כיף לשמוע אזעקות בלילה כשבא לך לישון. אבל נחשי מה? זה לא הזיז תקצה של הזין ולא שינה את דעתי בכלום כי אני חושב עם הראש ולא עם הלב. הורים שלי שאני מאוד אוהב אותם עדיין גרים שם... וזה לא מזיז את דעתי.
3. כל מדינה בעולם תספק לי "בטחון קיומי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימצחיקה רק בארץ הדפוקה הזאת אזרחים נהנהים מ"ביטחון קיומי" מרוב שמזיינים אותם פה כל כך חזק.
4. מה אכפת לי ששירתת באיזה חור? בזבזת שנתיים שיהיה לך בכיף. זה החיים שלך. את לא באמת תרמת כלום למדינה.
5. יהודי בלאי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זו החברה שמסביבי שקבעה לי שאני יהודי.. כמו שטיילר אמר: אני אף אחד ואני לא רוצה להיות חלק ממשהו.
בנוגע למנטליות של רוסי? אין פה בכלל מה להגיב מרוב הטיפשות שהפגנת פה, אם היית מישהו אחר הייתי בטוח שזה טרול. בקיצר הבנתי אותך אין פלא שאת נמשכת לערסים. בהצלחה עם איציק פלאפל העתידי שלך, מלח הארץ מה שנקרא.. עשה צבא כמו גבר.