קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 19:47
  2. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:03
  3. [שאלה]בקשר לRED HOT CHILI PEPPERS
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 22:23
  4. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

שאלה בקשר לאופטמייז ב CF ..

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

ברירת מחדל שאלה בקשר לאופטמייז ב CF ..

בקיצור עד אתמול הייתי בנישה במשך שבוע שהיא הייתה גרועה ממש , 0 הורדות במשך שבוע אתמול עברתי למשהו אחר ויותר מקצועי , ויש לי כבר 10 הורדות בלי עין .. ואחת מצרפת , וראיתי שיש דבר כזה אופטמייז - http://cleanfiles.net/optimize_offer.php אפשר לעשות פה משהו שייתן לי אפשרות רק לסקרים עם תשלום גבוה ?

עריכה : מתיי קלין פיילס משלמים ? יש לי 60 דולר שאני רוצה להוציא , ואם אני פותח חשבון פאיזה ללא אישור של ויזה או משהו , אני עדיין יוכל להעביר ולא יהיו בעיות ? ומה ההבדל בתכלס ב פאיזה ל PP ? תודה רבה מראש
    נערך לאחרונה על ידי toorbo; 06-08-2013 בשעה 02:35.
    (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של gilade
    לייקים
    28
    נקודות
    50

http://cleanfiles.net/optimize_offer.php

זה כל הסקרים , אפוטימזציה זה אומר סינון .אתה יכול להעיף חלק מהסקרים וכן אתה יכול לעשות מינמום של סקרים ומקסימום של סקרים. לדוגמא אתה רוצה שיהיו הורדות רק מ1$ עד 25$ שזה המקסימום את זה אתה משנה פה בלחיצה על הכפתור
    Restrict Payout Range

לגבי השאלה השנייה אין לי מושג.

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

ציטוט נכתב במקור על ידי gilade צפיה בהודעה
    http://cleanfiles.net/optimize_offer.php

זה כל הסקרים , אפוטימזציה זה אומר סינון .אתה יכול להעיף חלק מהסקרים וכן אתה יכול לעשות מינמום של סקרים ומקסימום של סקרים. לדוגמא אתה רוצה שיהיו הורדות רק מ1$ עד 25$ שזה המקסימום את זה אתה משנה פה בלחיצה על הכפתור
    Restrict Payout Range

לגבי השאלה השנייה אין לי מושג.
    אתה ממליץ לעשות את זה ? או להשאיר ככה כדיי שלא יפגע בהורדות אולי ..
    (:

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי toorbo צפיה בהודעה
    בקיצור עד אתמול הייתי בנישה במשך שבוע שהיא הייתה גרועה ממש , 0 הורדות במשך שבוע אתמול עברתי למשהו אחר ויותר מקצועי , ויש לי כבר 10 הורדות בלי עין .. ואחת מצרפת , וראיתי שיש דבר כזה אופטמייז - http://cleanfiles.net/optimize_offer.php אפשר לעשות פה משהו שייתן לי אפשרות רק לסקרים עם תשלום גבוה ?

עריכה : מתיי קלין פיילס משלמים ? יש לי 60 דולר שאני רוצה להוציא , ואם אני פותח חשבון פאיזה ללא אישור של ויזה או משהו , אני עדיין יוכל להעביר ולא יהיו בעיות ? ומה ההבדל בתכלס ב פאיזה ל PP ? תודה רבה מראש
    תעשה את זה אבל חכם, מה זה אומר?
    נגיד אתה מסתכל על צרפת ויש מלא מלא הצעות של 17 ~ 23$ סתם דוגמה, יש כל כך הרבה הצעות כאלה ופתאום הצעה של 12$ שיש אותם סיכויים שמישהו ישלים את ההצעה הזאת או של ה- 17~23$ אז תעיף את ה- 12$.
    נגיד אתה מסתכל על מדינה אפריקה סתם דוגמה ויש 7 הצעות שנעות בין 0.35~0.55 אז תשאיר את כל ההצעות. גם אם יש הצעה של 0.35 / 0.55$ תשאיר כי אתה סתם מסכן את הליד ההפרש הוא קטן ואם לאותו בנאדם בא לו על ההצעה של ה- 0.35$ תשאיר לו.

הגעת ליוון יש 4 הצעות בסביבות ה- 7$ והצעה אחת של 2.2$ אז תוציא את ה- 2.2$ אם הסיכויים שמישהו ישלים את ההצעה הזאת או את ההצעה של ה- 7$ דומים.
    אבל אם נגיד 15% משלימים את ההצעה של ה- 2.2$ ו- 3.9% את ההצעה של ה- 7$ אז אל תוריד את ההצעה של ה- 2.2$ כי יש לך יותר סיכוי להרוויח ממנה כי לפי הממוצע על כל איש שמשלים את ההצעה של ה- 7$ ישלימו 4 אנשים את ההצעה של ה- 2.2$ כלומר זה 8.8$ וזה עדיף ותזכור שעדיין אתה משאיר את ההצעה של ה- 7$ פתוחה ובדרך כלל ההצעות דומות והמחיר שלהם דומה אז אל תחשוב שאם יש הצעה של 2.2$ אז זהו אף אחד לא ישלים של 7$.

כתבתי את זה על רגל אחת אבל אני מקווה שהבנת. תשמיט את ההצעות לפי המדינות והאחוזים, תהיה חכם ולא פזיז, אל תתעצל ותסדר את זה פעם אחת ולתמיד.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 06-08-2013 בשעה 03:47.

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    נגיד אתה מסתכל על צרפת ויש מלא מלא הצעות של 17 ~ 23$ סתם דוגמה, יש כל כך הרבה הצעות כאלה ופתאום הצעה של 12$ שיש אותם סיכויים שמישהו ישלים את ההצעה הזאת או של ה- 17~23$ אז תעיף את ה- 12$.
    נגיד אתה מסתכל על מדינה אפריקה סתם דוגמה ויש 7 הצעות שנעות בין 0.35~0.55 אז תשאיר את כל ההצעות. גם אם יש הצעה של 0.35 / 0.55$ תשאיר כי אתה סתם מסכן את הליד ההפרש הוא קטן ואם לאותו בנאדם בא לו על ההצעה של ה- 0.35$ תשאיר לו.

הגעת ליוון יש 4 הצעות בסביבות ה- 7$ והצעה אחת של 2.2$ אז תוציא את ה- 2.2$ אם הסיכויים שמישהו ישלים את ההצעה הזאת או את ההצעה של ה- 7$ דומים.
    אבל אם נגיד 15% משלימים את ההצעה של ה- 2.2$ ו- 3.9% את ההצעה של ה- 7$ אז אל תוריד את ההצעה של ה- 2.2$ כי יש לך יותר סיכוי להרוויח ממנה כי לפי הממוצע על כל איש שמשלים את ההצעה של ה- 7$ ישלימו 4 אנשים את ההצעה של ה- 2.2$ כלומר זה 8.8$ וזה עדיף ותזכור שעדיין אתה משאיר את ההצעה של ה- 7$ פתוחה ובדרך כלל ההצעות דומות והמחיר שלהם דומה אז אל תחשוב שאם יש הצעה של 2.2$ אז זהו אף אחד לא ישלים של 7$.

כתבתי את זה על רגל אחת אבל אני מקווה שהבנת. תשמיט את ההצעות לפי המדינות והאחוזים, תהיה חכם ולא פזיז, אל תתעצל ותסדר את זה פעם אחת ולתמיד.
    אוקיי הבנתי אותך , הבעיה שיש פה ממש הרבה פרסומות לכל ארץ אז דיי קשה לעשות סינון רציני , עשיתי בנתיים ל 3 ארצות מחר אני ימשיך עוד .. תודה רבה הבאת לי תשובה מלאה .

מישהו יכול לענות לי על השאלה השניה בבקשה ?
    (:

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אוקיי הבנתי אותך , הבעיה שיש פה ממש הרבה פרסומות לכל ארץ אז דיי קשה לעשות סינון רציני , עשיתי בנתיים ל 3 ארצות מחר אני ימשיך עוד .. תודה רבה הבאת לי תשובה מלאה .

מישהו יכול לענות לי על השאלה השניה בבקשה ?
    אף פעם לא הייתי באתר אבל אני משער שפעם בשבוע/ חודש אבל יותר סיכויים שבוע.
    תשאל את Article, BeQuick בוהדעה פרטית כי הם פעילים באתר וכנראה יודעים.

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

לדעתי אתה צודק. אסור לך להעיף שום הצעה של צרפת אחי
    אתה באמת רוצה לקבל 17 דולר ולא 12 דולר? ה-5 דולר האלה יכולים להשפיע על הגולש הרצפתי, תחשוב על זה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי onlyiatraf צפיה בהודעה
    לדעתי אתה צודק. אסור לך להעיף שום הצעה של צרפת אחי
    אתה באמת רוצה לקבל 17 דולר ולא 12 דולר? ה-5 דולר האלה יכולים להשפיע על הגולש הרצפתי, תחשוב על זה
    לפעמים עדיף להעיף אבל כמובן כמו שרשמתי למעלה זה תלוי באחוזים שמשלימים אותה.
    אם יש 40 הצעות [יש הרבה יותר אבל רק לדוגמה] שברוב ההצעות אחוזי ההורדה הם כ- 3% ופתאום הצעה של 12$ וגם 3% אז הסיכויים שווים שהוא ישלים אחד מה- 40 סקרים האלה או את הסקר הזה. ליתר ביטחון כדאי להסיר אותו כי אם הוא יחליט לשלם על הסקר הזה יש אותם סיכויים בדיוק שהוא ישלים גם סקר אחר ויש לו עוד 40 והוא החליט שהוא ישלים אז כנראה שהוא ישלים סקר אחר ותרוויח יותר min 5$ שזה המון וזה יכול להיות גם 18$ יותר.

זה קצת קשה להסביר את זה אבל אם הבנת אז אני בטוח שתבין שזה נכון. אם חשבת שזה שיש 40 סקרים של 17$ ויותר וסקר אחד של 12$ אז להעיף את הסקר של ה- 12$ כי יש עוד 40 אז זה ממש לא מה שהסברתי.

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

חברה יש לי בעיה ממש מבאסת עכשיו , מחקו לי תסרטון וזה היה סרטון בעמוד הראשון , הצעה ראשונה והייתי מקבל ביומיים האלו רק מהסרטון הזה 142 כניסות 50+ קליקים ו 13 הורדות וזה היה סרטון עם נישה ממש טובה , כנראה איזה קנאי אחד עשה FLAG , לעשות את הסרטון שוב ולעשות לו קידום ? מה אתם אומרים ?
    (:

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חברה יש לי בעיה ממש מבאסת עכשיו , מחקו לי תסרטון וזה היה סרטון בעמוד הראשון , הצעה ראשונה והייתי מקבל ביומיים האלו רק מהסרטון הזה 142 כניסות 50+ קליקים ו 13 הורדות וזה היה סרטון עם נישה ממש טובה , כנראה איזה קנאי אחד עשה FLAG , לעשות את הסרטון שוב ולעשות לו קידום ? מה אתם אומרים ?
    כך זה אל תחשוב שזה רק לך, תעלה אותו שוב, בהצלחה!

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

כך זה אל תחשוב שזה רק לך, תעלה אותו שוב, בהצלחה!
    העלתי אותו , עכשיו אני מקדם אותו באתרים חנמיים , ככה אני תמיד עושה אני משיג 3000+ צפיות ביום-יומיים אבל זה לוקח זמן אז אני יראה רווחים מחר כנראה ..

ואתה יכול לענות לי , אם אני משחרר את הכסף מ CLEANFILES ל חשבון פאיזה, שהוא יהיה ללא אישור מכרטיס אשראי או וויזה , זה יעשה בעיות ?
    (:

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

העלתי אותו , עכשיו אני מקדם אותו באתרים חנמיים , ככה אני תמיד עושה אני משיג 3000+ צפיות ביום-יומיים אבל זה לוקח זמן אז אני יראה רווחים מחר כנראה ..

ואתה יכול לענות לי , אם אני משחרר את הכסף מ CLEANFILES ל חשבון פאיזה, שהוא יהיה ללא אישור מכרטיס אשראי או וויזה , זה יעשה בעיות ?
    99% שכן בגלל שאנשים קונים אישור כדאי לקבל תשלומים וכל אתר עם שמש טוב לא משלם לחשבון לא מאושר אבל מחשבון לא מאושר אפשר רק לשלוח כסף, בשביל לקבל כסף צריך לאשר. אתה יכול לקנות אישור מ- Killapaya בפורום ב-10$.

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

99% שכן בגלל שאנשים קונים אישור כדאי לקבל תשלומים וכל אתר עם שמש טוב לא משלם לחשבון לא מאושר אבל מחשבון לא מאושר אפשר רק לשלוח כסף, בשביל לקבל כסף צריך לאשר. אתה יכול לקנות אישור מ- Killapaya בפורום ב-10$.
    זאת בדיוק הבעיה ,הייתי קונה חשבון מאושר אם היה לי כסף באתרים באינטרנט , יש לי רק בפאייפל ב 5.5 דולר והוצאתי את זה מ ADF והפאייפל שלי גם לא מאושר אבל הצלחתי להוציא ..
    (:

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

זאת בדיוק הבעיה ,הייתי קונה חשבון מאושר אם היה לי כסף באתרים באינטרנט , יש לי רק בפאייפל ב 5.5 דולר והוצאתי את זה מ ADF והפאייפל שלי גם לא מאושר אבל הצלחתי להוציא ..
    או שתוציא עוד מ- ADF שהיה לך מספיק או שתאשר רגיל עם כרטיס אשרי זה עולה כמה שקלים וזהו.

משתמש מתקדם האוואטר של gilade
    לייקים
    28
    נקודות
    50

אתה ממליץ לעשות את זה ? או להשאיר ככה כדיי שלא יפגע בהורדות אולי ..
    זה תלוי אם הקבצים שלך הם ממש חזקים ואתה מקבל הרבה הורדות אז אתה יכול להעלות.
    אבל אם לא הרבה הורדות אז תשאיר את זה ככה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect