עכשיו אני אוכל להישאר מכוער לנצח אבל תהיה לי אישה! יאי איזה כיף יש תקווההההה והתקווה הזאת לא בת אלפיים!
עכשיו אני אוכל להישאר מכוער לנצח אבל תהיה לי אישה! יאי איזה כיף יש תקווההההה והתקווה הזאת לא בת אלפיים!
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 06-08-2013 בשעה 17:57.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
|
|
6000 דולר בשביל מחלה מהלכת שבורחת אחרי 3 חודשים ואתה לא מקבל כלום חוץ מאיידס וואלה איזה שווה אחי
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אפשר כל פעם להגיד שהיא ברחה ולקבל חדשה וככה תוך כמה שנים לצבור לך ציא של בנות שמחכות לך במרטף הנעול שלך.
מוחהאחהאחהחאהאההה
איך איידס? היא בתולה
האמת שמעתי שגם בתאילנד אפשר לקנות מישי מהמשפחה ככה
מילה שיהיה לי כסף מיותר לזרוק ואני אהיה משועמם אני הולך לעשות את זה רק בשביל הכיף
רגע רגע רגע
אם קנית אותה...
אז...
אפשר לעשות בה כל מה שאתה רוצה הרי היא הרכוש שלך יעני קנית אותה כמו שקנית שולחן או כיסא...זה תכלס אומר שאפשר להרוג אותה ולא ישימו אותך בכלא כי קנית אותה? באותה צורה אם אני קונה אייפון 5 ושובר אותו אף אחד לא יעשה לי כלום כי אני קניתי אותו תכלס ולא שברתי בחנות?
אם כן זה נשמע חתיכת חוויה של פעם בחיים..או כמה פעמים תלוי בכיס שלכם![]()
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-08-2013 בשעה 23:39.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
שמע זה תאילנד....אלה מדינות עולם שלישי שאין להם חוקים במובן מסויים וכסף פותר לך תבעיות.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחחחחחחח איזה חולה נפשששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חוויה בדיוק? תעשה לה חורים באוזניים ותכניס את השמוליק לשם? חולה נפש חחחחחחח
תכלס נחמד נגיד לקנות איזה תאילנדית שתבשל ותסדר עבורך, הבעיה זה רק איך להביא אותך לארץ זרה.
תאילנד לא מקום לגור בו.
אני מתעקש, זאת ויאטנמית לא תאילנדית!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
סתם שתדעו שאנשים עושים את זה
והם דווקא די מאושרים ביחד
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
להיות מאושר מזה?! שמעי יש לך פה מדי פעם תגובות סבבה אבל הפעם עפת יותר מדי חחחח
כבר עדיף להשכיר זונות כל החיים מאשר "לקנות" כלה זה הדבר הכי עלוב ופתאטי ששמעתי בחיים מדברים עליה כאילו היא איזה גלאקסי 4