נכתב במקור על ידי iTz_lolZ שהיו לי 35$ למחוק את הקבצים? אין לי בעיה עם זה .. אתה סתם יוצא דפוק, עדיף שעביר את הנישות עם ההאקים, אתה תגיע ל35$ אבל הם פשוט לא ישלמו לך או גרוע מזה אתה תקבל באן .
STOOOOP
נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 אתה סתם יוצא דפוק, עדיף שעביר את הנישות עם ההאקים, אתה תגיע ל35$ אבל הם פשוט לא ישלמו לך או גרוע מזה אתה תקבל באן . יש לי שתי אתרים , אחד עם ההורדות מ- Fileice ואחד מ- Adnooka ..
Grand Theft Auto V
נכתב במקור על ידי iTz_lolZ שהיו לי 35$ למחוק את הקבצים? אין לי בעיה עם זה .. אם תצליח להגיע ל- 35$ בלי שהם ימחקו לך אותם, כן.
נכתב במקור על ידי Leverage אם תצליח להגיע ל- 35$ בלי שהם ימחקו לך אותם, כן. טוב , תודה
אני ב CF ולדעתי אתר מעולה ..
(:
נכתב במקור על ידי toorbo אני ב CF ולדעתי אתר מעולה .. רק חבל שהוא לא משלם ל-PayPal
נכתב במקור על ידי toorbo אני ב CF ולדעתי אתר מעולה .. נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 רק חבל שהוא לא משלם ל-PayPal +1 ואני יכול לשלוח לך את הדף נחיתה של ההורדות מ- Fileice ?
נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 רק חבל שהוא לא משלם ל-PayPal מה ההבדל בין פאיזה לפאייפל ?
נכתב במקור על ידי toorbo מה ההבדל בין פאיזה לפאייפל ? בקושי יש מקומות שאתה יכול לקנות איתם דברים עם Payza לעומת PayPal
נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 בקושי יש מקומות שאתה יכול לקנות איתם דברים עם Payza לעומת PayPal לא נראה לי .. ב EBAY אפשר נראה לי לא ?
נערך לאחרונה על ידי toorbo; 06-08-2013 בשעה 20:38.
נכתב במקור על ידי toorbo לא נראה לי .. ב EBAY אפשר נראה לי לא ? אפשר לשלם ב- Ebay בעזרת Payza.
נכתב במקור על ידי toorbo לא נראה לי .. ב EBAY אפשר נראה לי לא ? אם זה המקום היחידי שאתה רוצה לקנות ממנו, בבקשה.
נכתב במקור על ידי Leverage אפשר לשלם ב- Ebay בעזרת Payza. עכשיו נכנסתי ל EBAY וראיתי שהתשלום שם ברוב הדברים רק דרך ב PAYPAL לא ראיתי PAYZA נכתב במקור על ידי PoPcoRn0 אם זה המקום היחידי שאתה רוצה לקנות ממנו, בבקשה. אז איזה עוד אתר קונים ממנו ?
נכתב במקור על ידי toorbo עכשיו נכנסתי ל EBAY וראיתי שהתשלום שם ברוב הדברים רק דרך ב PAYPAL לא ראיתי PAYZA אז איזה עוד אתר קונים ממנו ? אם אתה כל כך רוצה לקנות דרך ה- PayPal אז פשוט תעביר את הכסף שב- Payza ל- Paypal תחפש מישהו שמוכן להחליף.
שם אתר : Fileice סיבה : בוא ניתן להוכחות לדבר בעד עצמן.
חוקי הפורום