slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 18:07.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
יש כובעים במועדון חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח סוף סוף שיר!
איך אני חולה על הקטעים האלו, מזה כיף לדמיין שיר עם מילים אחרות חחח
השוק סגור החל מהשעה 11 בלילה לפי שעון ישראל.
אין לי מה לעשות כשהשוק נסגר (כאילו יש אבל מתפנה לי זמן)
או שאתה רוצה ללמד אותי איך לעשות כסף מחוץ לשוק? O:
כן המפקד אני מיד תופס טיסה אני רץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אבל מזה רץץץץ יעני נופל בדרךךךךךך
וכן אתם עניים אבל לא נורא לא כולם בורכו בראש פתוחחחח
בן 70 וחודשיים יאללה עפתי לישון מחר יום קשההההההההההההההההה עבודה קריעת תחת לחיצה על כפתורים כל כפתור כמו 200 קילו דדליפט אני לוחץ אני תוקע נודים כל המסכים בחדר אצלי רועדים זה כמה שאני עובד קשהההההההההההה כמו חמור אני עובד כל הגב שלי תפוס זה כמה שאני קורע תתחת אתה לא מבין אחי כל הגוף שלי מפורק מהעבודה הקשה שלי
ככה זה החיים שלנו אין מה לעשות בהתחלה אתה לומד בבצפר ואז הולך לצבא ואז לומד למקצוע ואז אתה עובד בעבודה כמו שאני עובד לוקח משכנתא וממשיך לקרוע תתחת ואז מתחתן ואז מחכה לפנסיה ואז בהלוויה קורעים לילדים שך תתחת עם המס על הקבר וזהו זה החיייםםםםםםםםםם
אז יש מינוס קטן לא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אז אישתי נראית כמו פרהההההההה
אזמה אם אני...
זונת מערכת זונת מערכת זונת מערכתתתתת
מאמי לאן את הולכתתתתת
גט!!
WOBWBOWBOWBOWOBWOBWOBWOB
המינוס שוב גדל דל דל
אישתי שותה חלב דל דל
אוכלת לחם קל קל קל
אבל שוקלת כמו מגדל דל דל
ככה אני זונת מערכת
שוק ההון זאת רק אופנה חולפת
אתה מהמר ולא יודע מה אתה עושה
את התחת שך בתואר תכסה
אז אף אחד כאן הוא לא סחי בלטה אף אחד כאן הוא לא סחי בלטה אף אחד כאן הוא לא סחי בלטה
כי יש לי את המינוס שיפתח לך תתתחת...
המינוס חונק נק נק
יאיר לפיד אומר תחגורה להדק דק דק
טיילר בשוק ההון משחק חק חק
בסקוואט את הברכיים שוחק חק חק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל פעם אתה הורג אותי מחדש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח אתה סתם אפס אם אתה לא מקליט משהו על כובעים