אם זה לא להשתין על אזרחי המדינה בקשת אז מה זה כן?
חחחחחחחחח ואשכרה אנשים הצביעו להם.
עלק סופרטנקררר חחחחחח אני רק צוחק.
פשוט בני זונות ,גם כן אנשים האמינו לאין עתיד.
אם זה לא להשתין על אזרחי המדינה בקשת אז מה זה כן?
חחחחחחחחח ואשכרה אנשים הצביעו להם.
עלק סופרטנקררר חחחחחח אני רק צוחק.
פשוט בני זונות ,גם כן אנשים האמינו לאין עתיד.
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח ישן וידוע, וידוע למה הם סירבו...התשובה היא...כסףףףףףףףףףףף
זה לא משתלם למדינה לקבלנים או וואטאבר....אז הם פשוט דחו תהצעה...למה שהם יעשו דברים שלא משתלמים להםםם?? למה שהם יהיו בחוב לסין כמו בערך חצי עולם??? הרי ידוע שארה''ב תיפול וסין תתפוס תמקום שלה אז למה להם להיות בחוב לאימפריה??
מזכיר לי שהיה תמחאה והייתי גר באותו זמן ממש מול המחאה (באיזור של רוטשילד) אז כל יום שהייתי יורד למטה היו לי כל מיני הפתעות מתחת לבית כל פעם היה לי בידור...ופעם מישי אמרה לי "אנחנו נצביע יאיר לפיד, הוא ישנה את המדינה וישמיד את הקפיטליזם החזירי וזאת מהפכה אמיתית" ואני אשכרה צחקתי לה בפנים כאילו כמה חיבסים אפשר להיות...
אני אמרתי לכולם שיאיר לפיד יהיה בדיוק כמו ביבי ואף אחד לא הקשיב לי וקראו לי ילד מפגר וטיפש ושאני חי בסרט ובסוף מי צדק?? צוחק מי שצוחק אחרון...והעניים בוכים
POORS GONNA POOR
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
מי המפגר שסומך על הממשלה גם ככה?
מה יש לכם ביבי יגן עלינו תסמכו קצת על הממשלה חבורת סמולנים בולשביקים בוגדים קומוניסטים אוטואנטישמים.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
יש איום אירני ימפגרים בזה אתם מתעסקים תגידו לי??????????????
תגידו תודה ששומרים עליכם, אם לא ביבי וצהל הייתם עכשיו בקבר כולכם.
חסרי כבוד
מי צריך את הסינים האלה פה לא הספיקו לכם סודנים? למי אכפת ממחירי הדיור העיקר שצהל הצבא הכי חזק זיין ותותח בעולם.
חחח אני כולה עוד בנאדם עם קצת שכל בראש אני ממש לא הייתי היחידי שאמר את זה, חבר טוב שלי גם אמר את זה, המשפחה שלי גם אמרה את זה ועוד מלא אנשים אמרו את זה ובסוף צדקנו. אבל היינו המיעוט והרוב אכל תחרטות של אין עתיד, בלע עשה גרעפס ואמר תודה.
כל בנאדם עם שכל יודע שאף בנאדם לא ידאג לצרכים של אחרים לפני שהוא דואג לצרכים של עצמו זה פשוט לא הגיונייי שלא נדבר על זה שהיכולות של לפיד מוגבלות והוא כפוף למשפחות בעלות הון, טייקונים ובעלי הון אחרים.
אם רק לאנשים היה טיפת מושג בכלכלה וטיפת ידע כללי...עשו תאוניברסיטה שלהם עשו תארים אבל מה נשארו מטומטמים לאללה שילדים שלא סיימו תיכון אפילו יותר חכמים מהם בחוכמת חיים וידע כללי.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-08-2013 בשעה 14:51.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES