slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:38.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
מצטרף לעדר.. היחידים שהולכים נגד העדר הם 1 למיליון שמצליחים.. זה שתביאו דוגמאות של אנשים שהפסיקו ללמוד ואיכשהו הצליחו, זה יפה. אבל 99% מהאנשים המצליחים בעולם הם אותם אנשים שהיו "זונות מערכת", אותם אנשים שהלכו לאוניבריסטה, חרשו, הוציאו תואר, ישבו כל היום בבית, ורק אז הצליחו.
אפילו ZYZZ (אל תראה את זה כמושפע ממנו), שהיה ההפך מזונת מערכת לפי כל מה שכתבת עליו, הוא עצמו כתב במלא אתרים שאין מצב שהוא יעשה את מה שהוא עושה בגיל 30 כי זה יהיה כבר פאטתי אז או שהוא יהיה איזה אבא קשוח או שהוא יהיה מת. בגלל זה הוא חי ת'חיים שלו שאתה כל כך מעריץ, אבל על הדרך גם הכין בסיס לעתיד - למד באוניבריסטה, למד לתואר.
בגלל זה חייב לחשוב גם על העתיד ולא על ההווה.. זה יפה כל הסלוגנים שלך של "לך לאוניברסיה תבזבז את כל השנים שלך תהיה זונה", אבל כמה אתה יכול לזיין? בגיל 30 כבר צריך לחשוב על העתיד.. עד גיל 30 אפשר לעשות את כל השטויות שתרצה.. אבל זה לא אומר שאתה יכול פשוט לבזבז את כל הזמן שלך..
צריך לבנות לאט לאט בסיס כבר בשנות ה20 כדי להצליח בשנות ה30, זה לא אומר שאת כל השנות 20 שלך אתה תבלה באיזה כיתה, אבל זה אומר שבגיל 30 אתה תצליח הרבה יותר מאותם בני 20 ששמו זין על הכל, טסו לתיאלינד, זיינו איזה תיאלנדית, חזרו לארץ, מלצרו עד גיל 28 ואז נפל להם האסימון שהם צריכים ללמוד ואז הלכו לעבוד משמרות כפולות ומשולשות כדי לשלם על התואר הראשון בזמן שאותם אנשים שכבר הכינו ת'בסיס לחיים בגיל 18-19-20, כבר סיימו תואר ראשון בגיל 24, והחליטו שעדיף להם קודם לסיים ת'תואר ואז ללכת להנות בתיאלינד לאיזה חודש מאשר ללכת לתיאלנד ולשכוח מהדאגות ורק אז לדאוג לחיים שלך..
בקיצור אתה מטעה פה אנשים חבל על הזמן, מה אני אגיד לך? אני בגישה אחת אתה בגישה אחרת.
שכל אחד יחיה מאיתנו איך שבא לו..
אבל אתה מעביר פה מסר לילדים שהם יכולים לשים זין על הכל ואז להשתמט ולטוס לברזיל לאיזה 3 שנים בלי דאגות על הראש, ואז מה..? לאן הם יחזרו? למלצר? לגור אצל ההורים? וואלה אחי לזה אני קורא "לחיות את הרגע ואת ההווה בלי דאגות" כמו שאתה אומר..
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 07-08-2013 בשעה 16:07.
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:40.
חחחחחחחחחחחח מצחיק אותי שאנשים חושבים על העתיד..
העולם זז מהר מידי תתרכזו בהווה.. אתם עושים פעולה אחת בכל רגע.. זה מה שחשוב..
לא מה קורה עוד 10 שנים.
כל כך הרבה הולך להשתנות ב20 שנה הקרובות.. כן אז יש כללי אצבע שכמה מדענים חוזים..
כמו שהעולם מתקדם באופן אקספוננציאלי, כמו שחלל עדיין לא יהיה תחום רווחי יותר מידי(אלא אם יהיה לכם נס כל שהוא כמו מי ש"גנב את הירח"), וכמו שאנרגיה ירוקה גם לא תיהיה רווחית יותר מידי.
כמו שרובוטיקה, ננו ,גנטיקה, ואולי איזה תחום חדש שיתגלה במקרה יהיו מאוד מצליחים ואם תקימו בנושא הזה חברה טובה ראשונים אולי תחליפו את צוקרברג.
אבל אם תתכננו כל החיים שלכם לא תעשו כלום.
במילים אחרות JUST DO IT אל תחשבו יותר מידי, יש לכם תחושות שלא משקרות יותר מידי, אינטואיציה זה הדבר הכי חשוב שצריך שיהיה לכם ואת זה מקבלים מכמה שיותר כשלונות ולא מכמה שיותר דיבורים או תכנונים.
סטיב גובס שאתם כל כך אוהבים טייל בחוות תפוחים.. האם למישהו כזה נראה שיש עתיד?!
קיצר מה שעשית בעבר מעניין את התחת.. וגם מה שאתה תעשה בעתיד לא מעניין אף אחד.
מה שמשנה זה מה אתה עושה עכשיו..
אז תשאלו את עצמכם.. מה אתה עושה עכשיו כדי להצליח?
נערך לאחרונה על ידי kongi; 07-08-2013 בשעה 17:03.
הנה שיר שמתאר את המצב בארץ
https://www.youtube.com/watch?v=tP3_GGMGXGs
יש פה שורה שטיילר ממש יסכים איתה
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מזל שאני לא כזה![]()
אתה צודק, אבל זה לא דבר שאפשר לשנות
אי אפשר לשנות את המערכת ואת מדיניות העבודה שבצדק לא מסכימה לקבל בנאדם שלא הוציא תעודת בגרות
מסכים איתך שזה לא דבר שאמור לשקף אבל...בסדר, אפשר לעבור את זה כבר איכשהו. אתה לא מצפה ממקומות עבודה עכשיו להתחיל לקבל גם אנשים מהרחוב שלא למדו למבחנים ולא היו במסגרות ולא היו "עבדים של המערכת" רק כי הם מניחים שגם להם יש מה להציע.
אני בכללי כן משקיע בלימודים ואני באמת לא יודע אם אני מתכוון לעבוד בעבודת רובוטים, עבודה מסריחה של לשבת במשרד כל היום לחזור הביתה לאכול ולישון.
הדבר שאני הכי רוצה לעשות בעולם זה מוזיקה...ומוזיקה זה משהו שקופצים אליו למים, אי אפשר לסמוך על זה שזה מה שיפרנס אותך. ובשביל זה אני משקיע בלימודים, שיהיה לי משהו שיחזיק אותי, כי החיים לא תמיד מחייכים אליך חיוך גדול.
מה שכן, לחיות זה לא רק לנשום, לאכול לחרבן ולהתקיים. לחיות זה גם לחיות.
..Everyone Loves You When You're Dead..
תמחק תיבת הודעות אני רוצה להגיד לך משהו
אייש אז הנה אני נופל למערכת של ה80%, מה לעשות?!
אין לי הורים עשירים, צריך למצוא מקצוע טוב לקוות שתצליח בו ושיהיה לך מספיק כסף ומוטיבציה בגיל 40/50 לפתוח עסק משלך ולקוות שהוא יצליח ואז לעשות מיליונים..
יש קיצור דרך?
כן אחי ממליץ לך על באנר ברוקרס עשיתי שם 10 אלף דולר ביום!!! סניה התותח מייסד האתר ככה שאני בדוק מליונר אחשלי היקר