ביום השחרור יש משהו מיוחד שאני אקבל? בתעודת שחרור שלי יהיה פרשום משהו על בריאות? כל דבר שתוכלו להסהיר אני ישמח לשמוע![]()
ביום השחרור יש משהו מיוחד שאני אקבל? בתעודת שחרור שלי יהיה פרשום משהו על בריאות? כל דבר שתוכלו להסהיר אני ישמח לשמוע![]()
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
|
|
מה אתה כאילו מצפה לקבל מדליה על זה שלא הוצאת גימלים כל השירות?
חחחח מה נסגר כפרה?
זאת בעיה שלך..
אני אומנם הוצאתי מספר פעמים אחדות גימלים (היו מקרים שהרגשתי חרא ולא התייחסו אליי אז הוצאתי בכוונה)
אבל הפניות הוצאתי המון כי הייתי צריך וגם כי זאת דרך מצויינת לדפוק דוח הביתה קצת.
חחחחחחחחחחחחחחחחח זה רק מוכיח שלא משנה כמה זמן אתה בצבא הצעירות היא בנפש ולא בפז"ם...לך דפוק הפניות וגימלים חופשי
[CENTER]
צוחק מהכותרת כי היום הוצאתי גימלים... ואני פי 2 בערך פחות ממך זמן בצבא
לחופש יש תאריך:
23.10.15
לא תקבל שום צל"ש על זה. זה לא משהו שהוא מעבר למצופה מחיל.
בכל אופן אני גם לא הוצאתי גימלים כל השירות שלי, היו לי גימלים מסיבות מוצדקות.
מי שיודע להסתדר לא צריך להוציא גימלים.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הבעיה שאין מי שישמור על החיילים.. מי ?? המדינה שנותנת להם פחות מ1000 שקל לחודש ??? חלאס להיות פטריוטים, מישהו חכם אמר לי שאם כבר להיות פטריוט ונאמן למדינה לפחות שתהיה מדינה שמחזירה לך בתמורה. ישראל לא מחזירה שום דבר לחיילים, אתה בא, שורף 3 שנים מהחיים בשביל פאקינג דף נייר שכתוב עליו "השתחררת מהצבא מזל טוב", וממשיך לחיות כרגיל. זהו.
מצטער אם יצאתי עצבני רק עכשיו קמתי
אתה שנתיים בצבא ועוד לא התבגרת?כששואלים שקל או בלון זה בול עליך
גימלים נועדו למחלות. אי אפשר להעניש מישהו על כך שהיה חולה, ולכן לא יתגמלו מישהו שלא היה חולה. מבחינת הצבא זה יד המקרה האם תוציא גימלים או לא וכך הוא מתייחס לזה..
צהוב מסריח
לא תעודה לא פרס ולא נעליים תקבל מהצבא... תעשוק אותו כמה שרק אפשר
חחחחחחחחחחחחחחחחח זה רק מוכיח שלא משנה כמה זמן אתה בצבא הצעירות היא בנפש ולא בפז"ם...לך דפוק הפניות וגימלים
לא תעודה לא פרס ולא נעליים תקבל מהצבא... תעשוק אותו כמה שרק אפשר
האם תוציא גימלים או לא וכך הוא מתייחס לזה..