הבא שמדבר על האקים או כל דבר אחר זה אזהרה ידבר פעם שניה נודה לו בכך שנביא לו באן ליום
|
|
אחי....עצם העובדה שיש לך האקים על המחשב מעיד שאתה צ"יטר ואולי אחר כך לא תמחק אותם?חוץ מיזה רק שתדע
4\3 מההאקים הם KEY LOGER מה שאומר שברגע שאתה מתחבר עם חשבון הסטים שלך זהו אתה יכול להגיד ביי ביי לחשבון
כי גנבו לך אותו.יש מבין?
מקווה שאם יקחו לכם תחשבון זה יהיה לטובה.
חוץ מי זה כרגע סיפרת לכולם שאתה צ"יטר.תתחיל להשתמש ב אנונימי
לא הבנתי מה המטרה של הנושא להצהיר שיש לך האקים?
אתה רק מסתבך :\
בקיצור לא הבנתי מה אתה בא להגיד לנו פה הסבר את עצמך או שאני ינעל(לא מאיים פשוט למה סתם לפתוח)
א. אני לא צ'יטר... רק הוכחתי משהו לחבר שלי שלא האמין שאפשר למצוא האקים ככה סתם באינטרנט ... אז עובדה מצאתי... ואני משחק בCZ פרוץ ככה שאין חשבון סטים חוץ מזה אני ביקשתי דרך להפוך את הקובץ DEM לAVI בכדי שאני יוכיח לו שזה הכן כן האק
וגם כשיש לך האקים אתה לא משחק בגרוש.. אתה רק מזיז את החצים וזהו... ואני אמרתי שאני אנטי-האקר אני ממש שונא צ'יטרים זה שאתם לא מבינים את מה שרשמתי בעיות שלכם תסיקו את המסקנות שלכם לבד.... ושוב נאי אומר למי שלא הבין
איך הופכים את קובץ הDEM ל AVI הדרך הכי פשוטה שיהיה איכות חרא מצדי...
P:
נערך לאחרונה על ידי Offer; 17-10-2005 בשעה 23:08.
גשם של עופרת יצוקה.
stfu gayנכתב במקור על ידי CrasH`
ציטים כיף רק בGTA אין שם אחד שלא ישתמש....
=-O
אחי יש מצב אתה מביא לי?
חלאס לשקר טוב כל מי שנישא פעם אחת בחיים שלו צ'יטים כבר לא מסוגל לשחק בלי הצ'יטים (אני אומר מניסייון של חברים שלי שבכו הנא עכשיו אני משחק רק אם צ'יטים זה כיף זה מגניב) אז על תעשה פה הצגה שאתה מוחק. ואי גבר מה אני יגיד לך! אבל כנגיע לימים שבהם נער אומר לא לסמים וכן ללימודים זה יהיה יום קסום! וזה שאתה מוחק צ'יטים אני יכול להביא לך שקל אם בא לך! למחוק כל אחד יכול אבל גם להוריד זה לא בעיה.
בקשר לשאלה שלך יש תוכנה שנקראת Fraps תחפש בגוגל.
o_O ?נכתב במקור על ידי zvovon
גשם של עופרת יצוקה.
מה תרוהצ שקל:| איזה תגובות של נאבים ואשכול של נאבים ירבאק:"
עריכה=ואק שווה לתחת נאבים.
חצי מההאקים הכי בסיסים ואק לא מזהה.
הבסיס שלו הוא להפחיד אבל הכול זה בושליט זה מעפן בטירוף.
אז אל תשחקו אותה עכשיו מבינים נאבים:|
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...