הם פרסמו את הסרטון של ג'סי מסימפל פיקאפ על האם מראה משנה או לא, וכנראה שהם הבינו אותו לא נכון.
הוא פשוט ניסה לעודד את המכוערים לפצות על הכיעור בביטחון עצמי. והם עכשיו חיים באשליות שזה לא חשוב בכלל, בשום אופן
הנה התגובה שלי:
ואני מפרסם את זה כאן כי יש כאן דברים כתובים שמאוד הייתי רוצה להבהיר לחלק מכם, ופשוט אין לי כוח לכתוב שוב את כל זה באשכול חדש. אז הנה לכם.שימו לב טוב מה הוא אומר. הוא אומר שאם אתם לא תיראו משהו, אתם תהיו "בסדר גמור".
אני בטוח שגם הוא יודע בדיוק שבנות מעדיפות לצאת עם גבר חתיך יותר, והוא מסביר את זה יפה מאוד. הוא אומר "חלק מהבחורות יוצאות רק עם חתיכים, רק עם עשירים". זה סוג של סטטוס, כי זה פשוט כיף לבחורה להגיד שהיא יוצאת איתך כשאתה נראה ממש טוב.
בכל מקרה, הורדתי הרבה מה-Project Go דרך הטורנט, ויש שם פרק שהם מראים צילום של אחד שמן, מהשמנים האלה שגם עם חולצה רואים בטן ממש גדולה וציצים גדולים, הוא לא הצליח עם הבנות. לטענתם הוא לא הצליח בכלל בגלל טעויות שהוא עשה, והוא באמת עשה הרבה טעויות.
אבל כשהוא פנה לבחורות ואמר שהן חמודות, הוא אמר איזשהו משפט כזה קטשי משהו כמו "זה גן עדן? כי אני מוקף במלאכיות", ואז הוא ישר אמר "אוי זה מפגר מדי הא?" ואז הן אמרו "הווו איזה חמוד, לפחות אתה באת ואמרת לנו את זה". אני חושב שהן פסלו אותו מההתחלה! לא משנה כמה ביטחון היה לו, הן פסלו אותו. כי הוא פשוט נראה חנון ושמן.
אבל כן, אני כן מסכים שאפשר למשוך בחורה בלי מראה חיצוני כמו שהם אומרים, אבל הן פשוט סימנו עליו איקס כי הוא לא מסוג הבחורים החתיכים שהן יוצאות איתו, ולצאת עם אחד כזה זה פשוט מביך. לא משנה כמה הוא ימשוך אותן עם ביטחון עצמי, הן עדיין ישימו עליו איקס.
כמובן שג'סי הזה ישיג זיונים....כי הוא מדבר כל יום עם בנות חדשות!!! אם אתה הולך למדבר עם אחת, ועוד אחת, ועוד אחת, ככה כל יום, אחרי המון זמן בטוח יהיו לך זכרונות מזיונים טובים שעשית. כי ככה זה. זה כמו שתגידו לי "אם תשאל בנות ברחוב אם הן רוצות לשכב איתך סתם ככה הן לא יסכימו". אתם צודקים, אבל אם אני אשאל את כל הבחורות בעולם, בטוח יהיה מספר גדול של בחורות שיסכימו, לא ככה? זה הכל סטטיסטיקה.
גם אם ZYZZ כשהיה מכוער פעם, היה ניגש ל10 בחורות כל יום, הוא בטוח היה מזיין מתישהו. אפילו המון פעמים. כי ככה זה, בסוף דגים נתפסים ברשת.
אבל כשהוא התחיל להתאמן ונהיה סוס???? בנות רוצות אותו בלי קשר. הוא בחור שבנות רוצות לצאת איתו, פשוט ככה, וג'סי הסכים שהמון מהבחורות פשוט רוצות לצאת עם כאלה בחורים!! וכן, ZYZZ יכל למשוך בחורה בלי השרירים הענקיים שלו, אבל פשוט לא כיף לבחורה להיות חברה של מכוער כזה.
גם אם אני נמשך מאוד מאוד מאוד למישהי, אם היא מכוערת בעיניי כולם והיא סתם חנונית מעפנה, לא כיף לי להיות איתה. אבל אם היא כוסית משהו לא מהעולם הזה אני אבוא איתה לבצפר אני אגיד וואלקקקקק קבלו את חברה שליייייייייי. מבינים?!
מה שאני בעצם אומר, זה שאני מסכים עם ג'סי. ואני חושב שג'סי גם מסכים איתי בסרטון הזה, ופשוט חלק מכם לא מבינים את זה.
אני אומר בדיוק כמוהו, שאסור לאף אחד מכם לוותר לעצמו ולהגיד אוקיי אני מכוער אז אני לא אדבר עם בנות....מי שעושה את זה הוא פאקינג לוזר אפסון קטן. אתה צריך לעשות את המקסימום!! כן, ללכת ולפתח ביטחון עצמי עם בנות כדי למשוך אותן, וכן ללכת גם ולעשות הכל כדי להיות חתיך!! זה יזיק? ממש לא. זה רק יתן לכם בונוס, אז מה אכפת לכם??
תראו איזה שינוי הוא עשה:
חושבים שזה לא משנה אם אתה נראה כמו בימין או כמו בשמאל??? אז אתם טועים ובגדול. זה משנה לבחורה.
ואתם יודעים מה, אם הייתה לכם איזו ילדה שלא רצתה אתכם ואמרה שהיא לא רואה אתכם בתור מישהו יותר מידיד...כן, אם אחרי שנה תחזרו אליה עם שינוי כמו ש-ZYZZ עשה, כן, הוא תשתין במכנסיים ותחזור על ארבע.
אני בכלל לא חושב שג'סי ניסה להגיד שמראה בכלל לא חשוב לבנות. הוא ניסה לשים את זה בצד ולהגיד למכוערים לכפר על הכיעור שלהם בביטחון עצמי...פשוט לעשות את המקסימום במקום לבכות על המראה ולוותר לעצמך. אני חושב שמה שהוא ניסה להעביר זה המשפט הבא, המשפט שהם פרסמו בפייסבוק, והוא הולך ככה:
זה בדיוק מה שאתם צריכים לעשות. זה הכל. אמרתי מספיק.
מי שמאמין רק ב-LMS וחושב שכל האופי, ההתנהגות והביטחון העצמי שלו זה לא חשוב, כן בנות ירצו אותו כי הוא חתיך אבל הן ירצו רק את הגוף שלו.
אף אחת לא תאהב את מי שהוא. תארו לכם איזה מישהו עם שרירים משהו פיצוץ ותווי פנים מטורפים, והוא מדבר ביישן ומגעיל והוא לא מקדם עניינים והוא לא מתנהג כמו גבר - כן, זה יהרוס לו.
עכשיו תארו לכם מישהו מכוער לגמרי עם ביטחון עצמי...בואו נגיד שהוא לא כלכך גבר החלומות.
ומה שאתם צריכים לעשות זה...לשלב בין שניהם! פשוט לשפר את עצמכם מכל הכיוונים.
כן, אם תעשו רק פיקאפ, אתם כן תצליחו הרבה פעמים עם בנות. אבל אם אתם רוצים להשיג את המקסימום שאתם יכולים, תשתפרו מכל הכיוונים.
תהיו הגרסה הכי טובה של עצמכם, גם מבחינת פיקאפ וגם מבחינת מראה וסטטוס. ואז תגיעו לתוצאות הכי טובות.
גם תוכלו למשוך בחורה דרך הפיקאפ, וגם תגרמו לבחורות לרצות להיות עם גבר חתיך על כמוכם.

ציטוט ההודעה