קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פתרון]לכל מי שחושב שהורידו לו
    על ידי B1ackSn0w בפורום כסף ברשת
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-10-2009, 17:13
  2. [פרסום]לכל מי שחושב שאין ניסים
    על ידי .n.e.k בפורום יהדות
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-02-2009, 21:49
  3. לכל מי שחושב שספינינג זה לכוסיות
    על ידי חי. בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 11:05
  4. שאלון.... לכל מי שחושב שבוא מבין
    על ידי tamir007 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 22:44
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 64

לכל מי שחושב שמכוער/קרח/שמן/לא יכול להצליח עם בחורות..הנה האמת - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    כן! הוידאו בלוג הוא לאנשים שיש להם אמונה מגבילה לגבי המראה שלהם אבל אני בעד לפתח הכל.
    אתה טועה אחי ואתה חי בסרט אם מראה לא משפיע.. אני לא הולך פה ראש בקיר וראיתי ת'סרטון שלך וקראתי כל מה שאמרת.. אבל בוא תסכים איתי שאם אתה תהיה שמן ומחוצ'קן והכי מטופח בעולם, מגולח ומסופר והכל והכל, אבל עדיין שמן מחוצ'קן וגמד, מתוך 30 בנות אולי 1 תסכים לצאת איתך לדייט. והאולי הזה בסימן שאלה גדול.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    תשמע אתה נראה בחור נחמד והכל.
    ואני מסכים איתך שלהתאמן כדי שבנות ירדפו אחריך זה מפגר

אבל כל השאר, נו באמת.....

היה לי חבר לא מזמן, סתם ישבנו על ספסל כמו שטיילר שונא שיושבים (NO VODKA)
    הקיצר הוא אמר שיבש לו בזמן האחרון ושהוא לא מצליח להביא בנות למרות שיש לו אינטרקציה, שאל אותי למה?
    בגלל שהוא חבר טוב שלא נעלב עניתי לו: "כי אתה לא נראה טוב, לך לחדר כושר כי אתה נראה כמו דחליל גבוה, ותעיף את השיער פנים שלך".

וזו העצה הכי טובה שיכולתי להביא לו. תתחיל להיראות טוב.
    אין ספק שאישיות זה חשוב, אני לא מתווכח על זה

אבל אם אתה שואל אותי
    יופי>אופי

אין ספק שלהיראות טוב נותן לך להרגיש טוב עם עצמך, אבל לא בגלל זה יופי>אופי.
    לא מסכים איתך ואין ספק שאתה לא מדבר מניסיון אלא מדעה אישית,אני מדבר מניסיון..בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

עם כל הבנות יאח.
    וואלה אחי
    קשה לי להאמין
    יש לי הרבה חברים בפלוגה שהם יצורים
    והם בתולים מהתחת
    נ-ע-ר-ך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא מסכים איתך ואין ספק שאתה לא מדבר מניסיון אלא מדעה אישית,אני מדבר מניסיון..בהצלחה
    גבר, את המשפט "גם תרנגול עיוור תמיד בסוף ימצא גרגר" שמעת?
    איווה.

אם תצא למועדון ותתחיל עם 10 בנות תוך 3 דקות, כמעט בטוח לגמרי שלפחות אחת מהן תזרום איתך.
    ויותר מיזה, אם תתחיל עם 2 שמנות \ מכוערות, אני בטוח כמעט לגמרי ששניהן יזרמו איתך על ההתחלה מבלי אפילו להתאמץ.

כל אחד יכול להצליח וכל אחד יכול לזיין, השאלה - את מי.
    ראית איי פעם מישהו שנראה טוב מעלה תמונות שלו עם בחורות מכוערות \ שמנות לפייסבוק? לא, נכון? למה? כי זה לא דבר שאתה יכול להתגאות בו!

שמעת פעם "בואנה אחי אתמול התחלתי עם איזה שמנה...אתה לא מבין..תוך שנייה התמזמזנו ובסוף זיינתי אותה" ?
    לא!

אז כן, מראה לא משנה למי שלא ממיין.
    אם משהו נראה כמו הצואה שלי והוא משחק 24\7 מייפל סטורי וכל מה שהוא רוצה זה להיפתר מהבתולים שלו ולא איכפת לו עם מי...אז סבבה, הוא יכול ללכת לבר, להתחיל עם קוף שעיר ומחוצ'קן שיושבת על הבר עם רגליים בגודל של גזע עץ, ולזיין אותה.

אבל, אם מישהו רוצה לשכב עם בחורות שנראות טוב ולהצליח עם נשים, אז כדי שהסיכויים שלו יהיה גבוהים יותר, זאת אומרת, אם הוא רוצה להתחיל עם בחורה אחת ושהסיכויים שלו להשיג אותה באותו הרגע יהיו גבוהים, אז הוא צריך להשקיע במראה שלו, הוא צריך לדעת איך להתלבש, מה לעשות עם השיער שלו, איך לעצב את הזקן והכל..הכל חשוב.

אומנם העלת תמונות שלך עם בחורות שוות (אני לא מכחיש לרגע, סחתיין עלייך) אבל אני בטוח עד שהגעת אליהן, קיבלת אינספור ברקסים, אינספור דחיות ומלא בחורות שפשוט גילגלו עיניים של "סע סע מפה יליצן, כאילו שתצליח להשכיב אחת כמוני.."

והדבר האחרון שיש לי להגיד לך - אתה סותר את עצמך בצורה מטורפת!
    אומנם לא הקשבתי למה שאמרת בסרטון, כי בסך הכל רציתי לראות את ההוכחות שלך אז העברתי, ויש סיכוי שהסברת כמה דברים מעניינים..
    אבל, אחרי הכל...עובדה שאתה כן עובד על המראה שלך, עובדה שכן אכפת לך מהמשקל שלך וכן אכפת לך מהמסת שריר שלך בגוף!
    למה אכפת לך? מהסיבה הפשוטה שאתה רוצה בין היתר למשוך נשים.
    זה לא דבר רע..תיהיה כנה, זה דבר פשוט.

RODNEY אתה מוציא דברים מהקשרם בכל הודעה שאתה כותב אחי..קשה להתייחס לזה ברצינות ככה אבל אני אנסה.

אני מתאמן מגיל ממש צעיר,לא כדי למשוך בנות,כי אני אוהב להתאמן,אבל בנות כן נמשכות ואני כן נהנה מהצומי הזה ואני לא אכחיש.
    דבר שני,אני מקבל מלא מלא מלא דחיות,אז מה?! כל אחד אפילו החברה הכי חזקים מ RSD נדחים כל הזמן,לא הבנתי מה הנקודה שניסית להעביר.
    לגבי בחורות שמגלגלות עיינים לא קורה לי כמעט אף פעם,אולי הצורה שאני ניגש בה היא קצת שונה מאחרים,אבל רוב הבנות שאני ניגש אליהם מכבדות את זה
    ומקסימום פשוט לא זורם,אני לא מקבל סע סע לי מהעיינים,ואני כנה ב100%.
    לא הקשבת לסרטון שלי ,אבל אני עדיין קורא את הביקורת שלך

אשמח שהכבוד יהיה קצת יותר הדדי,שמתי לב שהסגנון תגובות שלך 90% מהפעמים הוא אני יודע מה אני אומר ובכל דבר שאחרים אומרים יש טעויות,זה מגניב
    ונחמד,ואני שמח שיש לך את הרגשת הערך הזאת כאן בפורום,אבל ברגע שאתה אפילו לא מקשיב למה אני אומר ומתיימר להבין מה אני אומר <- איפה ההיגיון?

בכל מקרה,אני לא מדבר על יצורים מחוצ'קנים ומכוערים אמרתי בפרוש בסרטון,עם אתה יצור,זה לא יעבוד,אני מדבר על בחורים שנראים ממוצע לא חתיכים ולא מכוערים בצורה קיצונית,זה הכל,כל מה שאני אומר עובד עליהם.

ועוד פעם המשפט שכתבת "העלת תמונה עם בחורות שוות אני בטוח שעד שהגעת עליהן קיבלת אינספור ברקסים" , המשפט הזה אחי מראה שאתה פשוט לא בעניין
    לגבי איך מצליחים עם נשים או בחיים בכלל,כל אדם שהצליח במשהו נכשל מליון פעם לפני,ככה לומדים וככה משתפרים,ואני עדיין נכשל,אז מה? יש לי אין ספור
    הצלחות ובנות שוות ביותר שהייתי איתם,זה המטרה בסוף לא? לזכור את ההצלחות,לא את הכשלונות.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני רואה שהפכת להיות סניה גם בסגנון כתיבה היהיר שלך.

טיפ: תפסיק ללמוד ממנו.
    (אתה כמובן לא חייב לקחת את הטיפ כי לי אין ניסיון ואני מדבר לאוויר לעומתך שזיינת מלא בחורות ופתחת קורס פיקאפ.)

השלה הבא זה שתפתח חברת סטארטפ אינטרנטית ותתחיל להמליץ לי על באנרס ברוקר? אם כן תחסוך את זה.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אתה מתאמן מגיל צעיר ואתה שוקל 67 קילו על 1.78? אתה יענו מסתלבט?

GET YOUR T LEVELS CHECKED BRAH
    TAKE SOME TREN BRAH
    EAT CLEN AND TREN HARD

אה ותפסיק ללבוש כובע עד לגבות עדי להסתיר תקרחת שישך על הראש זה יענו צועק "אני חסר בטחון" שלא תבין אותי לא נכון גמאני שם כובע בלילה לפעמים אבל אין לי קרחת ובניגוד אליך אנלא מוריד את זה עד לעיניים כדי להסתיר תמפרצים שאין לי....

אם הייתי אתה עכשיו הייתי מפוצץ את עצמי בחומרים עד שאני איזה 90 קילו+ חטוב כי גם ככה אתה כבר קירח ואין לך מה להפסיד והסיבה היחידה שאני לא מזריק כרגע זה בדיוק בגלל זה. אז תתחיל לשקול את זה כי מישו שמתאמן מגיל צעיר ושוקל 67 קילו צריך קצת עזרה מהצד...

לא בקטע של לרדת עליך אחי אלא בקטע של להגיד לך תאמת המכוערת שבחורות לא אומרות לך משום מה ונוטות לשמור את זה בלב.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-08-2013 בשעה 20:15.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מה אתה מתייחס אליו ברצינות טיילר?
    אתה לא מבין שהוא חייב לתמוך בדעה של "חיצונית זה לא קריטי" בשביל לקחת כסף מילדים נואשים עם חצ'קונים.

אם הוא יגיד את האמת, אנשים יתחילו לעשות עם עצמם משהו במקום לבזבז עליו כסף כדי שהוא יגיד להם לגשת עם ביטחון ולשים כובע.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

רודני ליכלכת על שמנות

אני מכיר שמנות שבמילים עדינות לא יזרמו עם כל אחד

אנלא אומר שיש להן סטנדרטים מטורפים (יש כאלה שכן אבל עדיין) אלא יותר בכיוון שאם מישו שנראה כמו סטס סניה או יגל שטארק יגש אליהם הם ידחו אותו...

כן הם יזרמו עם ערס ממוצע אבל עם מישו שנראה כמו סטס סגין יגש אליהם הם יצחקו לו בפנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אתה מתאמן מגיל צעיר ואתה שוקל 67 קילו על 1.78? אתה יענו מסתלבט?

GET YOUR T LEVELS CHECKED BRAH
    TAKE SOME TREN BRAH
    EAT CLEN AND TREN HARD

אה ותפסיק ללבוש כובע עד לגבות עדי להסתיר תקרחת שישך על הראש זה יענו צועק "אני חסר בטחון" שלא תבין אותי לא נכון גמאני שם כובע בלילה לפעמים אבל אין לי קרחת ובניגוד אליך אנלא מוריד את זה עד לעיניים כדי להסתיר תמפרצים שאין לי....

אם הייתי אתה עכשיו הייתי מפוצץ את עצמי בחומרים עד שאני איזה 90 קילו+ חטוב כי גם ככה אתה כבר קירח ואין לך מה להפסיד והסיבה היחידה שאני לא מזריק כרגע זה בדיוק בגלל זה. אז תתחיל לשקול את זה כי מישו שמתאמן מגיל צעיר ושוקל 67 קילו צריך קצת עזרה מהצד...

לא בקטע של לרדת עליך אחי אלא בקטע של להגיד לך תאמת המכוערת שבחורות לא אומרות לך משום מה ונוטות לשמור את זה בלב.
    טיילר מה תעשה שתהיה בן 30- 40 ?
    אתה הרי תראה כמו חרא עם כל השומן שישאר לך וזה לא בריא ברמות.

אתה אומר לבנאדם פשוט לזרוק הכל ולפתח גוף ואחרי 10 שנים הוא יאכל חרא כל החיים שלו ויראה חרא ובנות יחשבו שהוא גוש חרא
    אז מה הרעיון? לנפח עד שתמות מזה?

כל הטרולים התעוררו אני רואה,בכל מקרה מי שרוצה ללמוד ממני מוזמן,מי שרוצה להקשיב להם,גם מוזמן,לכל אחד הדעה שלו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    טיילר מה תעשה שתהיה בן 30- 40 ?
    אתה הרי תראה כמו חרא עם כל השומן שישאר לך וזה לא בריא ברמות.

אתה אומר לבנאדם פשוט לזרוק הכל ולפתח גוף ואחרי 10 שנים הוא יאכל חרא כל החיים שלו ויראה חרא ובנות יחשבו שהוא גוש חרא
    אז מה הרעיון? לנפח עד שתמות מזה?
    ואם לא תתאמן תראה גם עכשיו חרא וגם עוד עשר שנים תראה עוד יותר חרא
    ממש רעיון טוב אני מפסיק להתאמן

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    ואם לא תתאמן תראה גם עכשיו חרא וגם עוד עשר שנים תראה עוד יותר חרא
    ממש רעיון טוב אני מפסיק להתאמן
    צריך להתאמן אני לא אמרתי שלא.
    מה שלא צריך זה לנפח כמו מטורף ולהזריק מיליון ואחד חומרים כי גם בלי זה אפשר להצליח עם בנות וג'וני דיי הוכיח את זה.

טיילר, יש גם שיטות אחרות..
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 09-08-2013 בשעה 22:41.

its fuckin zyzz brah

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עוד שחיף שחושב שאם מפסיקים להתאמן אז ה"שריר הופך לשומן" שגם זה חרטא מאץר החרטות ודבר שני גם אם זה נכון למה שאני יפסיייקקק???? בגיל 30-40 אני כבר מניח שאהיה במצב שאנלא עושה כלום אפילו לא סוחר כמו שאני היום שזה נחשב עבודה מהבית...ויהיה לי את כל הזמן שבעולם אז שאנלא יקדיש שעה לאימונים שככל הנראה אני גם יעשה לעצמי מכון בבית?? מישו אמר שבגיל 30-40 אתה חייב להיות מכוער??? לדעתי בגיל 30 אני יראה טוב מאיך שאני יראה ב25. למה שאני יפסיק משו שאני נהנה ממנו כוס אמקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לא מבין תילדים המפגרים האלה מילה רק בישראל יש כאלה יצורים מהתחת

ואם אני רוצה להצליח עם בנות עכשיו אני מחטב חודש הולך לחוף ואני יכול להביא כל אחת סמוך עלי מילה שלי...אבל אני לא מתאמן בשביל המטרה המפגרת הזאת

גמא אני אמנם טרול אבל אתה לא יכול להגיד שאני משקר או לא דובר אמת כי בתוכך אתה יודע שאני צודק ואתה משחק אותה "גבר אלפא" בפורומים שלא נעלב

מישו שמתאמן שנים ושוקל 67 קילו זה תוצאה גרועה מאוד שמשיגים בחצי שנה לא משנה כמה שחיף היית וישך רגליים של ילד שעושה 60 קילו סקוואט. עצה שלי תתחיל מסה ותחטב לקיץ הבא.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-08-2013 בשעה 23:06.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect