קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [טריילר] לילה מטורף במוזיאון 2
    על ידי SoL בפורום טריילרים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-06-2009, 02:51
  2. אשכול לילה מטורף
    על ידי tip tip בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-11-2006, 07:46
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

לילה מטורף

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

Cool לילה מטורף

הגעתי הביתה אחריי יום עבודה עייף,חבר מתקשר אליי אומר לי יש מסיבה,יוצאים החוצה היום!חבר שלי אומר לחבר אחר שלי זה איזה 30 דקות באוטו מפה,זאת עיר אחרת,חבר שלי מתבאס רוצה ללכת הביתה,אומרים לו על הזין אחי נלך יהיה בנזונה.נכנסים לאוטו של אח של חבר שלי,מעלים את הווליום עד המקס שומעים את השיר הזה

פותחים חלונות נכנסים מהר למוד,כל המכוניות עוברות מסתכלות עלינו כמו מטומטמים חח בסוף האח מוריד אותנו איזה 10 דקות מהבית של המסיבה,זה היה איזה קילומטר הליכה,אמרנו אין מצב שאנחנו הולכים את כל זה.נכנסים לאיזה לשכונה מוזרה כזאת (העיר הזאת זה כמו עיר לצאת לטבע,טיולים) נכנסים מחפשים מהר אופניים דופקים ובורחים חחחח מגיעים לשמה באיזה 11 בלילה כולם כבר גמורים חבר שלי שוכב על הטרמפולינה חצי מת,אנשים מסניפים בתוך האוטו,מלא בנות חמודות,החצר ענקייתתתתתתתתתתתתתת,משחקים BEER PONG,אנשים מקיעים,מזדיינים באוטו ובבית,ישר כשראינו את כל זה ידענו שלא באנו סתם.נכנסנו כולם באו אלינו אמרו שלום,חבר שלי הלך לעשן פעם ראשונה,ולי מזגו מלא אלכוהול.נכנסנו למוד של כולם והלכנו לרקוד.בהתחלה היו שירים מוזרים כאלו (טוב נו מוזיקה של לבנים) שמנו את המוזיקה שלנו והבנות הגיעו אלינו למעלה,התחלנו לתת תורות בשביל ה LAPDANCE,דפקתי לאפדנס לאיזה בחורה,לקחתי אותה לצד, התנשקנו,ניסיתי למזמז והיא לא רצתה עזבתי אותה הלכתי לחברים נכנסנו לבית אכלנו ומישהו פאקינג שם פורנו על הטלויזיה חחח זה היה מוזר קיצר יצאנו מי שמה נשארנו בחוץ דיברנו עם בחורות,הכרנו מלא אנשים והיה נחמד עד שהיינו צריכים כבר ללכת ופה הכל מתחיל להסתבך לנו...

היינו בערך 5 אנשים כשהגענו לשמה,עשינו חוק,באנו ביחד ואנחנו עוזבים ביחד במונית(כל אחד שם כסף),קיצר איזה בחורה אחת רצתה לבוא איתנו,היא אמרה שהיא תארגן את המונית,נתנו לה את הכסף,והבת ז*** גנבה לנו שליש מהכסף וברחה...אמרנו סבבה אולי יהיה לנו מספיק.בסוף התחיל ריב בין שתי חברים,והם עזבו במונית אחרת (שניהם הפקירו אותנו בני זונות) נשארנו שלוש והיה לנו רק מספיק כסף לחצי דרך,וזה היה עדיין רחוק בשבילנו,זה היה לוקח לנו איזה שעה וחצי הליכה עד הבית.קיצר אמרנו זין על זה נכנס למונית והבאנו איתנו עוד שתי אנשים,אחד נרקומן שהסניף משהו היה מוזר רצח השני גם לבן מחוק מהתחת חחחח נכנסנו למונית ואמרנו לו לאן לנסוע.הוא מגיע,ואנחנו אומרים לו ששלוש מאיתנו צריכים ללכת לחפש כסף בבתים(שיחקנו אותה כאילו שהיינו ליד הבתים שלנו),עכשיו כל הקטע זה שזה היה חבר שלי שהיה צריך לצאת מקדימה ליד הנהג,ועוד השתיים שהיו באמצע ביני לבר חבר שלי(הצתמצנו באוטו ונכנסו ארבע מאחורה) ככה שאם השניים באמצע רצו לצאת,אני וחבר שלי היינו צריכים לצאת מהאוטו כי היינו בצדדים ליד החלונות.קיצר אנחנו יוצאים חבר שלי מתחיל ללכת עם הבחור השני לצד,אני יוצא חבר שלי יוצא אחריי,והנרקומן נשאר לדבר עם הנהג כמו איזה קוקסינל,אמרנו עוזבים אותו ודפקנו את הספרינט של החיים שלנו,נראה לי לא רצתי כל כך מהר כל החיים שלי,אשכרה נכנסנו לחצרים של בתים קפצנו מעל הגדרות דפקתי את הרגל שלי,חבר שלי דפק את הראש,היינו רטובים,רצנו משהו כמו איזה שעה אולי יותר עשינו סיבובים,בדקנו כל דקה שהאוטו לא עוקב אחריינו ובסוף נכנסנו באיזה 5 בבוקר הביתה.

לקח:אין פאקינג לקח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעשו מה שבראש שלכם,צאו מהבית,תברחו מהמשטרה,לכו מכות,תריבו עם ההורים,זיינו בנות,תכירו אנשים,תרקדו,סעו עד לסוף העולם השני,תברחו מהבית,תעשה חיים כי באמת שחיים רק פעם אחת!!!
    כשאני נכנסתי למונית,ידעתי שאנחנו נצטרך לרוץ,כשזה עבר את כמות הכסף שהיינו חייבים למונית,הלב שלי התחיל לפעום חזק,הזעתי,מה לא עבר לי בראש,הייתי מוכן כבר לשים על עצמי אזיקים ולהכנס לבית כלא,הכנתי את עצמי כבר מה להגיד להורים שלי,עבר לי כל כך הרבה חרא בראש עד שנזכרתי במשהו,אלו החיים,ואם אני נתפס אני נתפס מה לעשות,YOLO!!!!!!!!

נ.ב אף אחד לא נתפס,אפילו הנורקמן הצליח לברוח בסוף,ואף אחד לא נתפס,סוף טוב הכל טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

וואו איזה גבר. גנבת מלא דברים.
    תבוא לגנוב את האופניים שלי פעם אחת (יש לי אופניים אני נוסע איתן לחדר כושר) אם אתה גבר.
    אני אתן לך כתובת בפרטי.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    וואו איזה גבר. גנבת מלא דברים.
    תבוא לגנוב את האופניים שלי פעם אחת (יש לי אופניים אני נוסע איתן לחדר כושר) אם אתה גבר.
    אני אתן לך כתובת בפרטי.
    נשבע שהוא (awake) הבנאדם שמצחיק אותי הכי הרבה בפורום הזה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתן
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי אמר שחייב למות בשביל להיות בגן עדן ? ;)

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה גבר
    (רציני)

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עכשיו כל הילדי מחשב הממורמרים שיושבים בבית כל היום בליל עשות כלום חוץ ממשחקי מחשב הולכים לרדת עליך מקנאה כי להם לא הייתה ילדות כזאת...שהילדים שלהם ישאלו אותם "מה היית עושה שהיית בגילי" הם יענו לו "הייתי ילד כאפות וירדתי על ילדים נורמלים באינטרנט"

תתעלם מהם אחי ותפסיק לפרסם פה דברים כאלה גמאני לא מפרסם את מה שעשיתי באילת נגיד לאחרונה שהייתי שם אצל חבר כמה ימים בגלל זה אין לי כוח לאנשים שלא יודעים לפרגן לאחרים.

נשמע יציאה בתזונה כמו שצריך...לא כמו הילדים פה שהבילוי הכי טוב שהם חוו זה לשבת על ספסל לשתות וודקה עם עוד 4 בנים וללכת לצ'ין צ'ין או פאב תל אביב מסריח, לרקוד את ריקוד האקדח ולחזור הביתה להביא ביד.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחח נשמע אחלה של ערב..כמו שצריך!

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

איפה הדברים האלה? לכולם יש סיפורים מטורפים ורק לי אין...
    זה מרגיש כאילו אני מפסיד את החיים כאילו אני לא באמת מבלה, עכשיו אני יוצא פעמיים שלו בשבוע כי אני עובד אבל גם לפני זה, שהייתי יוצא כל יום כל יום לא היו לי מקרים כאלה. ולכולם יש, אבא שלי היה הכי סטלן שהוא היה צעיר וגם כל המשפחה שלי ככה הייתה רק אני יושב עם חברים לא עושה כלום...

זה מרגיש כאילו אני לא באמת יוצא, כאילו אני לא באמת מבלה.. איך לעזאזל אתם עושים את זה?
    אני הכי דוגל בLMS אני הולך לחדר כושר שלוש ארבע פעמים בשבוע, שיניתי תסרוקת, אני עובד, קניתי בגדים חדשים שעולים עליי בול ואני יוצא מלא ומכיר עוד ועוד אנשים.
    וזה לא שאני לא זורם, אני בין היותר זורמים ואני מארגן בערך רבע מהאירועים/יציאות (זה הרבה) ואם לא אז אני מזמין אנשים ליציאות
    בחייאת שזה מתסכל

וטיילר באמת שתחסוך ממני את התקופה היפה בתיכון שלך ושהיה פעם TLV כי זה לא עוזר..

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    איפה הדברים האלה? לכולם יש סיפורים מטורפים ורק לי אין...
    זה מרגיש כאילו אני מפסיד את החיים כאילו אני לא באמת מבלה, עכשיו אני יוצא פעמיים שלו בשבוע כי אני עובד אבל גם לפני זה, שהייתי יוצא כל יום כל יום לא היו לי מקרים כאלה. ולכולם יש, אבא שלי היה הכי סטלן שהוא היה צעיר וגם כל המשפחה שלי ככה הייתה רק אני יושב עם חברים לא עושה כלום...

זה מרגיש כאילו אני לא באמת יוצא, כאילו אני לא באמת מבלה.. איך לעזאזל אתם עושים את זה?
    אני הכי דוגל בLMS אני הולך לחדר כושר שלוש ארבע פעמים בשבוע, שיניתי תסרוקת, אני עובד, קניתי בגדים חדשים שעולים עליי בול ואני יוצא מלא ומכיר עוד ועוד אנשים.
    וזה לא שאני לא זורם, אני בין היותר זורמים ואני מארגן בערך רבע מהאירועים/יציאות (זה הרבה) ואם לא אז אני מזמין אנשים ליציאות
    בחייאת שזה מתסכל

וטיילר באמת שתחסוך ממני את התקופה היפה בתיכון שלך ושהיה פעם TLV כי זה לא עוזר..
    כי יש הבדל בין יציאה לישיבה...
    אתה בטח רוב הפעמים פשוט יוצא עם חברים וידידות לאנשהו, ואז אתם יושבים שם פשוט כל הערב..
    בהתחלה נחמד ואחרי איזה כמה יציאות לשם זה משעמם כי לא עושים כלום פשוט יושבים ומדברים

העניין הוא שאתה צריך למצוא דברים חדשים לעשות ואז יהיה כיף
    נגיד איזה לילה אחד לקחת אוטובוס לתל אביב ככה בספונטניות וללכת לשם פשוט וכבר שם תזרמו ותמצאו מה לעשות..
    פשוט לגוון ביציאות

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה כי המעגל חברים שלך דפוק....אין פה קשר לLMS או לא זה פשוט להיות עם אנשים זורמים ומצחיקים וזה מה שעושה תהבדל תכלס.

למשל היו לי סופשים...שהייתי יושב בבית כבר אומר לעצמי "וואלה אין לי כוח לצאת ננוח היום" יעני ממש ממש לא רציתי לצאת ופתאום הייתי מקבל SMS או שיחה או משו כזה ואומרים לי "יש ככה וככה בשעה X, אתה בא"? ומיד הייתי זורם לא משנה במה היה מדובר והרבה פעמים היו דברים מעניינים, למשל פעם אחת הייתי עם 2 חברים וכמה בנות והתגנבנו לבריכה באיזה בית שהסתבר שלא היה שם אף אחד חחח או לפחות ככה חשבנו כי היינו מסטולים מתים ופתאום אני קולט כזה מישי צורחת "פוליס פוליס" מתוך הבית אז שמנו ספרינט משם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן זה נשמע מאוד מפגר לספר את זה פה וזה לא נשמע "וואו" אבל זה היה כיף באותו רגע. מה גם שאין לכם מושג כמה שהחוויות האלה מקרבות בין אנשים

אבל מה כל ההייטרים האלה יודעים בין קירבה לאנשים...הקרבה היחידה שיש להם בחים זה המחשב ואיזה חבר או 2 שהם יוצאים איתם לאיזה פאב תל אביבי וזהו בזה החיים שלהם מסתכמים..

YOLO
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 10-08-2013 בשעה 15:42.

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

חחחחחח מי לוקח מונית יטחון. רק טרמפים

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

איזה גבר אתה מסתובב עם שחורים וגונב אופניים כמה סטריוטיפי ואחרי זה לא משלם על מונית ממש תותח MIRIN BRAH
    אתה סתם WIGGER שמנסה להשתלב עם כל הכושים הפושעים כדי שלא יאנסו אותך ימסכן.
    INB4 טיילר קורא לי הייטר כי אני חושב שלגנוב זה שפל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    זה כי המעגל חברים שלך דפוק....אין פה קשר לLMS או לא זה פשוט להיות עם אנשים זורמים ומצחיקים וזה מה שעושה תהבדל תכלס.

למשל היו לי סופשים...שהייתי יושב בבית כבר אומר לעצמי "וואלה אין לי כוח לצאת ננוח היום" יעני ממש ממש לא רציתי לצאת ופתאום הייתי מקבל SMS או שיחה או משו כזה ואומרים לי "יש ככה וככה בשעה X, אתה בא"? ומיד הייתי זורם לא משנה במה היה מדובר והרבה פעמים היו דברים מעניינים, למשל פעם אחת הייתי עם 2 חברים וכמה בנות והתגנבנו לבריכה באיזה בית שהסתבר שלא היה שם אף אחד חחח או לפחות ככה חשבנו כי היינו מסטולים מתים ופתאום אני קולט כזה מישי צורחת "פוליס פוליס" מתוך הבית אז שמנו ספרינט משם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן זה נשמע מאוד מפגר לספר את זה פה וזה לא נשמע "וואו" אבל זה היה כיף באותו רגע. מה גם שאין לכם מושג כמה שהחוויות האלה מקרבות בין אנשים

אבל מה כל ההייטרים האלה יודעים בין קירבה לאנשים...הקרבה היחידה שיש להם בחים זה המחשב ואיזה חבר או 2 שהם יוצאים איתם לאיזה פאב תל אביבי וזהו בזה החיים שלהם מסתכמים..

YOLO
    לא אמרתה שפעם הייתה ילד מחשב ? שהחבר הכי טוב שלו היה פורום אטרף ?
    הדעות שלך משתנות רצח אחי .. באמת.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הייתי ילד מחשב כולה בחטיבה וגם לא בתור ילד פורומים או F X P ותכלס לכל ילד שני במדינה היה תקופה כזאת הם פשוט לא מדברים על זה במציאות...כי אנשים משתנים בגילאים האלה אחי פתאום זה אומר שכל החיים שלי הייתי ילד מחשב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די די תעיפו תטרולים האלה לא רק שהם לא מצחיקים הם גם מדברים שטויות אבל כאלה שטויות לא מהעולם הזה יעני

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    הייתי ילד מחשב כולה בחטיבה וגם לא בתור ילד פורומים או F X P ותכלס לכל ילד שני במדינה היה תקופה כזאת הם פשוט לא מדברים על זה במציאות...כי אנשים משתנים בגילאים האלה אחי פתאום זה אומר שכל החיים שלי הייתי ילד מחשב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די די תעיפו תטרולים האלה לא רק שהם לא מצחיקים הם גם מדברים שטויות אבל כאלה שטויות לא מהעולם הזה יעני
    לא אמרתה חטיבה באשכולות קודמים ..
    בכול מקרה .. מי ניסה להצחיק אותך ?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה
    איזה גבר אתה מסתובב עם שחורים וגונב אופניים כמה סטריוטיפי ואחרי זה לא משלם על מונית ממש תותח MIRIN BRAH
    אתה סתם WIGGER שמנסה להשתלב עם כל הכושים הפושעים כדי שלא יאנסו אותך ימסכן.
    INB4 טיילר קורא לי הייטר כי אני חושב שלגנוב זה שפל
    1-בחיים לא היית מעז להגיד לי את זה בחיים האמיתיים

2-כן מסתובב עם שחורים,אבל זה לא הגב היחידי שלי,יש לי גם מלא חברים מהמכון כושר (ואני רק מתאמן 4 חודשים בנתיים,לא רוצה לדעת מה יקרה עוד באיזה שנה כשאני יכיר את כולם)

3-בחיים שלך לא היית אומר את הזיון שכל שאתה אומר עכשיו כשאתה תקוע איזה 3 שעות הליכה מהעיר שלך ואין לך איך לחזור כי כולם כבר נסעו הביתה

ההודעה הזאת מופנת גם ליטינגר שחושב שאני גר בישראל

הייטרס?

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect