הגעתי הביתה אחריי יום עבודה עייף,חבר מתקשר אליי אומר לי יש מסיבה,יוצאים החוצה היום!חבר שלי אומר לחבר אחר שלי זה איזה 30 דקות באוטו מפה,זאת עיר אחרת,חבר שלי מתבאס רוצה ללכת הביתה,אומרים לו על הזין אחי נלך יהיה בנזונה.נכנסים לאוטו של אח של חבר שלי,מעלים את הווליום עד המקס שומעים את השיר הזה
פותחים חלונות נכנסים מהר למוד,כל המכוניות עוברות מסתכלות עלינו כמו מטומטמים חח בסוף האח מוריד אותנו איזה 10 דקות מהבית של המסיבה,זה היה איזה קילומטר הליכה,אמרנו אין מצב שאנחנו הולכים את כל זה.נכנסים לאיזה לשכונה מוזרה כזאת (העיר הזאת זה כמו עיר לצאת לטבע,טיולים) נכנסים מחפשים מהר אופניים דופקים ובורחים חחחח מגיעים לשמה באיזה 11 בלילה כולם כבר גמורים חבר שלי שוכב על הטרמפולינה חצי מת,אנשים מסניפים בתוך האוטו,מלא בנות חמודות,החצר ענקייתתתתתתתתתתתתתת,משחקים BEER PONG,אנשים מקיעים,מזדיינים באוטו ובבית,ישר כשראינו את כל זה ידענו שלא באנו סתם.נכנסנו כולם באו אלינו אמרו שלום,חבר שלי הלך לעשן פעם ראשונה,ולי מזגו מלא אלכוהול.נכנסנו למוד של כולם והלכנו לרקוד.בהתחלה היו שירים מוזרים כאלו (טוב נו מוזיקה של לבנים) שמנו את המוזיקה שלנו והבנות הגיעו אלינו למעלה,התחלנו לתת תורות בשביל ה LAPDANCE,דפקתי לאפדנס לאיזה בחורה,לקחתי אותה לצד, התנשקנו,ניסיתי למזמז והיא לא רצתה עזבתי אותה הלכתי לחברים נכנסנו לבית אכלנו ומישהו פאקינג שם פורנו על הטלויזיה חחח זה היה מוזר קיצר יצאנו מי שמה נשארנו בחוץ דיברנו עם בחורות,הכרנו מלא אנשים והיה נחמד עד שהיינו צריכים כבר ללכת ופה הכל מתחיל להסתבך לנו...
היינו בערך 5 אנשים כשהגענו לשמה,עשינו חוק,באנו ביחד ואנחנו עוזבים ביחד במונית(כל אחד שם כסף),קיצר איזה בחורה אחת רצתה לבוא איתנו,היא אמרה שהיא תארגן את המונית,נתנו לה את הכסף,והבת ז*** גנבה לנו שליש מהכסף וברחה...אמרנו סבבה אולי יהיה לנו מספיק.בסוף התחיל ריב בין שתי חברים,והם עזבו במונית אחרת (שניהם הפקירו אותנו בני זונות) נשארנו שלוש והיה לנו רק מספיק כסף לחצי דרך,וזה היה עדיין רחוק בשבילנו,זה היה לוקח לנו איזה שעה וחצי הליכה עד הבית.קיצר אמרנו זין על זה נכנס למונית והבאנו איתנו עוד שתי אנשים,אחד נרקומן שהסניף משהו היה מוזר רצח השני גם לבן מחוק מהתחת חחחח נכנסנו למונית ואמרנו לו לאן לנסוע.הוא מגיע,ואנחנו אומרים לו ששלוש מאיתנו צריכים ללכת לחפש כסף בבתים(שיחקנו אותה כאילו שהיינו ליד הבתים שלנו),עכשיו כל הקטע זה שזה היה חבר שלי שהיה צריך לצאת מקדימה ליד הנהג,ועוד השתיים שהיו באמצע ביני לבר חבר שלי(הצתמצנו באוטו ונכנסו ארבע מאחורה) ככה שאם השניים באמצע רצו לצאת,אני וחבר שלי היינו צריכים לצאת מהאוטו כי היינו בצדדים ליד החלונות.קיצר אנחנו יוצאים חבר שלי מתחיל ללכת עם הבחור השני לצד,אני יוצא חבר שלי יוצא אחריי,והנרקומן נשאר לדבר עם הנהג כמו איזה קוקסינל,אמרנו עוזבים אותו ודפקנו את הספרינט של החיים שלנו,נראה לי לא רצתי כל כך מהר כל החיים שלי,אשכרה נכנסנו לחצרים של בתים קפצנו מעל הגדרות דפקתי את הרגל שלי,חבר שלי דפק את הראש,היינו רטובים,רצנו משהו כמו איזה שעה אולי יותר עשינו סיבובים,בדקנו כל דקה שהאוטו לא עוקב אחריינו ובסוף נכנסנו באיזה 5 בבוקר הביתה.
לקח:אין פאקינג לקח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תעשו מה שבראש שלכם,צאו מהבית,תברחו מהמשטרה,לכו מכות,תריבו עם ההורים,זיינו בנות,תכירו אנשים,תרקדו,סעו עד לסוף העולם השני,תברחו מהבית,תעשה חיים כי באמת שחיים רק פעם אחת!!!
כשאני נכנסתי למונית,ידעתי שאנחנו נצטרך לרוץ,כשזה עבר את כמות הכסף שהיינו חייבים למונית,הלב שלי התחיל לפעום חזק,הזעתי,מה לא עבר לי בראש,הייתי מוכן כבר לשים על עצמי אזיקים ולהכנס לבית כלא,הכנתי את עצמי כבר מה להגיד להורים שלי,עבר לי כל כך הרבה חרא בראש עד שנזכרתי במשהו,אלו החיים,ואם אני נתפס אני נתפס מה לעשות,YOLO!!!!!!!!
נ.ב אף אחד לא נתפס,אפילו הנורקמן הצליח לברוח בסוף,ואף אחד לא נתפס,סוף טוב הכל טוב![]()