נכתב במקור על ידי
Gama
RODNEY אתה מוציא דברים מהקשרם בכל הודעה שאתה כותב אחי..קשה להתייחס לזה ברצינות ככה אבל אני אנסה.
אני מתאמן מגיל ממש צעיר,לא כדי למשוך בנות,כי אני אוהב להתאמן,אבל בנות כן נמשכות ואני כן נהנה מהצומי הזה ואני לא אכחיש.
דבר שני,אני מקבל מלא מלא מלא דחיות,אז מה?! כל אחד אפילו החברה הכי חזקים מ RSD נדחים כל הזמן,לא הבנתי מה הנקודה שניסית להעביר.
לגבי בחורות שמגלגלות עיינים לא קורה לי כמעט אף פעם,אולי הצורה שאני ניגש בה היא קצת שונה מאחרים,אבל רוב הבנות שאני ניגש אליהם מכבדות את זה
ומקסימום פשוט לא זורם,אני לא מקבל סע סע לי מהעיינים,ואני כנה ב100%.
לא הקשבת לסרטון שלי ,אבל אני עדיין קורא את הביקורת שלך
אשמח שהכבוד יהיה קצת יותר הדדי,שמתי לב שהסגנון תגובות שלך 90% מהפעמים הוא אני יודע מה אני אומר ובכל דבר שאחרים אומרים יש טעויות,זה מגניב
ונחמד,ואני שמח שיש לך את הרגשת הערך הזאת כאן בפורום,אבל ברגע שאתה אפילו לא מקשיב למה אני אומר ומתיימר להבין מה אני אומר <- איפה ההיגיון?
בכל מקרה,אני לא מדבר על יצורים מחוצ'קנים ומכוערים אמרתי בפרוש בסרטון,עם אתה יצור,זה לא יעבוד,אני מדבר על בחורים שנראים ממוצע לא חתיכים ולא מכוערים בצורה קיצונית,זה הכל,כל מה שאני אומר עובד עליהם.
ועוד פעם המשפט שכתבת "העלת תמונה עם בחורות שוות אני בטוח שעד שהגעת עליהן קיבלת אינספור ברקסים" , המשפט הזה אחי מראה שאתה פשוט לא בעניין
לגבי איך מצליחים עם נשים או בחיים בכלל,כל אדם שהצליח במשהו נכשל מליון פעם לפני,ככה לומדים וככה משתפרים,ואני עדיין נכשל,אז מה? יש לי אין ספור
הצלחות ובנות שוות ביותר שהייתי איתם,זה המטרה בסוף לא? לזכור את ההצלחות,לא את הכשלונות.