slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:38.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
חחחח איזו הגזמה .. לדעתי חומוס יותר טעים מטחינה . .בסופו של דבר הטעם של כול אחד שונה
ככה שאני לא הולך להתווכח איתך על זה.![]()
חחחח הייתי ב -*** שזה קרה ... היינו בצ'אט כמו משעוממים בזמן שהוא מדבר..
למרות שהוא קרע אותי מצחוק..
(אני זה REDHOTNATURAL בכבודו ובעצמו)
אין הבדל בין חומוס לטחינה
הכל זה קקה של מזרחים
אשכנזים עושים כסף בזמן שהמזרחים הייטרים שמאשימים אותם בכל מיני שטויות
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
יאללה סתום תפה כבר נשבע אתה נשמע כמו ג'קי מסבנטיז שואו
..Everyone Loves You When You're Dead..
פחחחחחחחחחחחחחח תראו תפריק נפתח לי מאחורי המסך וואלה לא סותם תפה מה תעשה תשמיע לי צרחות באייפון? תמשיך תמשיך לקבל מכות בבצפר על החרא שלך וואלה כבר עדיף תשירים שאני כותב על מה שאתה שומע
הכל חוץ מצרחות של מזדיינים בתחת זה מה שאני שומע
קיצר תחזרו למוסד כולכם לשם אתם שייכים יחד עם הבנות העקומות שלכם כל התימניות האלה שצובעות לי לג'ינג'י שאגב נראה מזעזע עושות הרחבה עם אינפקציה וקעקוע זול וחשות מינימום SUICIDE GIRLS עם פוזה של "לגליזציה עכשיו" אבל בתכלס החומר הכי איכותי שהיא עישנה זה חשיש מתחנה מרכזית שמישו העביר לה בבאנג וברגיל היא מעשנת נייס גיי
אפילו תמסיבות דאבסטפ הרסתם בארץ בכל מקום שהייתי בו יש בנות יפות בסצינת הדאבסטפ והרבה רק בישראל יש קהל מסריח כי כל השומעי צרחות עברו לשמוע את זה משום מה
מזכיר לי שהייתי בהופעה של מישו מחו''ל (לא אגיד מי) וכמה בני זונות באו בחבורה של בנים והתחילו לעשות פוגואים כמו ילדי מוסד אוכלים בתחת ואם אני זוכר נכון איזה אחד מהם קיבל מכות ממישו נורמלי על החרא שהוא עשה
כאילו פוגו במסיבת דאבסטפ ימזדיינים??? לכל מקום חייבםי לדחוף תחרא שלהם? מילא תעשו את זה אצלכם סבבה אבל להרוס מסיבות עם הזבל הזה? אני מגיע לבורגור החודש ואם אני יראה שם בן זונה אחד שיעשה לי פוגואים מול הפנים הוא יאכל כאלה פיצוצים שהפוגו היחידי שהוא יעשה יהיה עם הקביים בבית חולים