לא לשמוע עידו בי צוקי.
לא לשמוע עידו בי צוקי.
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
מהניסיון שלי צריך: לשמוע איירון מיידן וצעקות אחרות, ללכת עם שיער ארוך בלי צורה, ולהצטרף לכת השטן.
לבכות על ה"אקסית".
להביא הרבה סטוצים (נשיקות)
או
להיות אינטליגנט (עדיף)
שני חנונים שמנצלים את ישראל עם מילים פוליטיות שמדברות אל הנוער הגדל
הגיע הזמן להוציא תאמת עליך יחתיכת ילד נזקק
בונא יחתיכת פריק מסריח אתה יותר מדי עושה פוזות מאחורי המסך אתה יודע את זה? כולך מטאליסט מושתן ובתול שיעני מכתיב לאחרים מי חכם ומי לא...חחחח אחי היה לי ילד כמוך בשכבה היו מכפכפים אותו קבוע אבל מזה קבועעעע כבר חשבו הוא עשה קעקוע של כאפה על הצוואר זה כמה שכיפכפו אותו אתה יודע למה? כי אתם המיץ של הזבל של המדינה הזאת, ומגיע לכם את כל המכות שאתם מקבלים על הפוזות שלכם
והקטע המצחיק הוא שבמציאות רובכם המוחץ שותק כמו טטלה ולא מעיז לדבר בכלל על אנשים אחרים, בפורום אתה מרגיש גיבור גדול עם הפוזות של המטאל והסימפל פיקאפ שלך אתה השוליים של החברה ותמיד תהיה מנודה מאנשים נורמלים ולא פריקים וכובעים ושאר הפוקימונים שאתה עושה איתם סיבובי דאווין בעזריאלי
וואלה מעדיף להיות הכי טמבל בעולם ועם חיים כמו שלי מאשר גאון עם חיים כמו שלך...כי בסופו של דבר כולם יודעים איפה אני נמצא ואיפה אתה נמצא וגם כולם יודעים לאן אני יגיע ואיפה אתה תהיה ותכלס כסף זה כל מה שחשוב בחיים השאר לא רלוונטי...יאללה תחפףףףףףףף לי מהעיניים תעשה איזה 180 אתה לא בא לי בטוב כפרה
קיצר תמצא איזו ממטרה לשבת עליה ותמשיך להשפריץ מקנאה![]()
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
יאללה שחררו מהמטאל, אני וחבר שמענו את זה פעם וזה לא הפריע לאפחד וגם עכשיו לאפחד לא אכפת איזה מוזיקה כל אחד שומע.. חפרתם על זה, כולה מוזיקה שישמע מה שטוב לו..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
מה הייטר רייג' סה''כ אומר תאמת המכוערת בפנים מה אתה רוצה שאני ישקר לו?
טוב למון אחי אתה תותח שפיץ זיין נותן 200 פרס יד אחורית שבכלל לא עושה פוזות מול המסך
שיתחיל להתאפס על עצמו הילד ועל המציאות שלו כי זה מה שקורה ושישתה מים ויתן כבוד לאנשים מעליו (ואני לא מדבר פה על עצמי דווקא)
שלא ידבר על המוזיקה שלי אנלא ידבר על המוזיקה שלואתה רואה אותי פותח אשכולות על "איירון מיידן זה חרא תשמעו ארמין"? לא, נכון? כי אני לא ילד כאפות כמו למון
היו (והאמת עדיין יש לי) לי מלא חברים וידידות ששמעו מטאל ודברים בסגנון אבל הם היו נורמלים, לא תפסו תחת בפוזה של "אני גאון אתם טמבלים" כמון למון הבתול, התלבשו נורמלי ולא כמו היצורים, התנהגו נורמלי, לא אמרו "איכס" על מיינסטרים כי זה "מגניב" והם היו האנשים הכי כיפיים בעולם והיינו בחבורות של רוסים, פריקים, ערסים, אוחצ'ות, סטלנים וכולםםם הסתדרו עם כולם כי זה לא עניין של מוזיקה זה עניין של אופי...
הבעיה לא במוזיקה אלא ביצורים שהיא מושכת אליה...כי תסכים איתי, רוב המטאלסטים במצב יותר גרוע משל למון, להם אשכרה מגיע מכות
אתה חתיכת טמבל לפעמים. מה הבעיה שלך עם המוזיקה שילדים שומעים ? מצידי שישמעו מי ליטל פוני.
וטיילור יש לי הרגשה חזקה שכיפכפו אותך פעם. בצורה שבה אתה שונא אותם..כמו שיניב נשמע לך, ככה אתה נשמע לי לגביהם..
בונה .. החלטתה אתה סוחר יהלומים הא? הייתי ממליץ לך קצת להירגע. מה קרה, 20,000 בבנק במקרה הטוב ואתה מתחיל להשתגע ?
גם אני פעם שמעתי לינקים פארק וגרים דיי וסיסטם אוף א דאון וכל השיט הזה.
ואז טסתי ואיבדתי את הבתולים ונפתח לי הראש והבנתי שאני מפגר שמשחק בקקה וחייב להשתנות.
חחח בת'כלס .. אם זה אמיתי, יצאתה הומו אחי.. בלי להעליב
אם אתה שיניתה סגנון מוזיקה, בשביל שיאהבו אותך, זה לא מצביע על משהו ?
מה אכפת לך מה אתה שומע ? כוס רבאק. אני לא שומע צרחות וזה
רק ראפ ורוק על הטעם הטוב ..וגם עם מישהו ישמע לידי ג'סטין ביבר .. לא אכפת לי .מה אכפת לכם. לא באמא שלכם עכשיו.
מי כפכף אותי תגיד לי באיזה סרט אתה חי פעם ראית פריקים מסריחים עם שיער עד התחת וחולצה מהשוק מכפכפים מישו??? תגיד לי אתה על אסיד אתה הוזה דברים אכלת פטריות?? לפחות דבר דברים הגיוניים מילא היית אומר "ערסים כפכפו אותך" שזה גם לא נכון אבל סבבה זה עוד מציאותי אבל פריקים כפכפו אותי???? אתה רציני או שאתה מסתלבט
יאללה לך תעשה תואר בהוראה וסע מפה גם כן עוד אחד חש לי פסיכולוג
רודני תעיף תטרולים מF X P האלה כבר, מילא נחוי ייטינגר שינטן ואלה הם מצחיקים....הילדי F X P האלה לוקים באספרגר גם כשהם מטרילים
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 12-08-2013 בשעה 14:18.