|
|
אבל תכלס רודני צודק הגזמנו, הוא סה''כ ילד, זה יעבור לו עם הגיל והוא יתבגר ויפסיק לשפוט אנשים ואת ההקשר בין חוכמה לבין האם אתה שומע עידו בי וצוקי או פינק פלויד.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
1. אוקיי טוב אני מטאליסט מקובע...אני לא מבין מה אתה בעצם אומר פה, זו אפילו לא קללה.
2, האמת שהאשכול הזה סתם בצחוק כי אני שונא את עידו בי צוקי...ואתה כמו ילדה קטנה בוכה על מוזיקה של אימואים שדרך אגב לא קשורה לעולם שלי.
3. וואלה הרבה בנות בארץ אוהבות עידו בי צוקי, אבל מה שאתה לא יודע זה שיש המון המון בנות שאוהבות גברים שאוהבים רוק ומנגנים בגיטרה ומתעסקים במוזיקה...האמת שבחו"ל יש מן סטיגמה כזאת שכוכבי רוק מזיינים הרבה...לא תמיד נכון, בנאדם שמזיין הוא מזיין כי הוא מזיין, לא כי הוא כוכב רוק או שומע עידו בי צוקי.
אין לך מה להיעלב או להתעצבן, לא באמת התכוונתי שמי ששומע עידו בי צוקי הוא אוטומטית מפגר...אבל זה בדיוק כמו שאתה לא באמת חושב שכל מי ששומע מטאל הוא מפגר, בתול, מכוער עם שיער עד התחת![]()
..Everyone Loves You When You're Dead..
שומדבר לא יעצור אותנו
דור הקרחנות זה הדור שלנו
במקום לנסות ולבלבל אותנו
שבו עכשיו בשקט ותשירו איתנו
כולם עכשיו להסתכל עלי אנלא מבקש אני דורש אז תשומת לב אלי להתרכז טוב טוב אנלא אחזור פעמיים
למון הוא בתול עם ברזלים בשיניים
טוטוטוטוטוטוטווטוטוטוטוטוטווטוטוטוטוטווט וטו
סתם יא למון אוהב אותך יאח על מלא תן בוסההההההההההההההההההההההההה
לא מצליח זה לא נכנס לי לשם זה קופא אחי המחשב קופא לי והזמן עוצר ויש כאלה עיגולים מסביב לאוטו אחי אל תלחץץץץ עלי אני רגישששששששששששש
קר לי קררררררררררררררררררררררר
וואלה טיילר שיש מוזיקה שנועדה נטו לכיף, ולא לעומק או לאיזה משהו גאוני (כמו עידו בי צוקי)
וכמו שאתה לא רוצה שאני אשפוט אותך שטראנס וכל אלה, זה מה שמרעיד לך את הגוף, עושה לך את זה, מביא לך ת'חלסטרה
באותה מידה אתה לא יכול לקרוא למטאל מוזיקה שאין בה כלום חוץ מצרחות, כי לחלק מהאנשים עושה את זה כשהזמר צורח את המילים
..Everyone Loves You When You're Dead..
המילים של "דבר איתי חופש" מסמלות תחיים שלי לאדע מה איתך וזה נותן לי מוטיבציה להמשיך לסחור.כן כן, המוזיקה ה"חסרת משמעות" בשבילך אומרת הרבה בשבילי.
מי שמחפש עומק מוצא עומק בכל דבר.
אז אם לא תלמד בתיכון לא תהיה אקדמאי לא תהיה אקדמאי לא תהיה לך עבודה לא יהיה לך עבודה לא יהיה לך כסף לא יהיה לך כסף לא תהיה לך אישה לא תהיה לך אישה לא יהיה לך ילד לא יהיה לך ילד אז לא תהיה לך שמחה
אבל אתם רצים רחוק מדי ואני חושב כוסאומו איזה כיף להיות חיייייייייי
רציני עכשיו, הם ממש טובים כשהם עושים שירים ברמה של חו''ל, זה משו שמאוד מתאים לASOT לדעתי
Tonight leave your past aside
we live only once in a lifetime
שיר YOLO אחי
טיילר אני לא מבין למה אתה ממשיך להגיב ללמון פה אתה לא יודע שהוא לא מבין ועוד שבוע הוא יפתח אותו אשכול בנוסח קצת שונה וינסה להסביר לך למה אתה טועה ?
כי הוא ילד...הוא עוד ישתנה ראיתי יותר גרועים ממנו בהרבה שנהיו נורמלים
אגב ככה נראה מטליסט ממוצע מהצד
http://www.f x p.co.il/showthread.php?t=13176349&p=123445672#post123445672