קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. What You Should Know About Reasonable Michael Kors 40 Off Products
    על ידי cqynhouvilbt בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-07-2013, 00:21
  2. choosing to undergo cosmetic plastic surgery what you must know first
    על ידי Thosibousia בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    הודעה אחרונה: 08-07-2013, 04:01
  3. LLoyd Banks- You already know(extra verse)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 10:40
  4. Do Or Die feat. Remy Martin - You Already Know (prod. by Scott Storch)
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 20:52
  5. The Cinematic Orchestra - All That You Give (2002)
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 07:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

What all of you should know - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

למון יקר,
    לא הבנת אותי בכלל אחי

יש לך פה כמה משפטים שמוכיחים איך שוטפים לכם את המוח בגיל צעיר, אתה הוכחה חייה לעדר הכבשים שמגדלים פה.
    עלק ירדפו אותי בחו"ל חחחחחחחחחחחח, ומה קשר ברית מילה יא סטלן הרגת אותי? יש לי ברית מילה וזיינתי בחו"ל יותר ממה שזיינתי בארץ. אף בחורה בכלל לא עשתה מזה עניין.

יותר מזה, אין לי דרכון רוסי, אני יהודי משני הצדדים, עברתי ברית מילה, אני לא נראה רוסי בגרוש ואנשים חדשים שלא הכירו אותי ממש בשוק שאני רוסי.
    יותתתתתר מזה, אני לא מדבר רוסית טוב, לקרוא ולכתוב אני בכלל אין לי מושג, כשהייתי בחו"ל מלא אנשים ידעו שאני מישראל, יש לי יותר כסף מ95% מהאוכלוסיה שם, וכשהייתי שם דיברתי מול אנשים שם על כמה המדינה שלהם חרא לעומת ישראל (במובן של התשתיות וכלכלה).

כל זההההה ואף אחד לא נגע ביייי, ההיפך, נהנו לדבר איתי. ובנות בכלל נמרחו עליי כאילו אני אלוהים (ועוד הייתי נראה כמו חרא באותה תקופה)

SHEEP ALERT
    SLAVE ALERT
    FUTURE IDF ALERT

מצידי, ש"ס וביבי יזיינו אתכם במיסים, ואיראן תזיין אתכם בטילים, ומחירי הדיור יעלו פי 10 יא מצחיק.

אין עתיד.
    צריך לעשות מפלגה בשם "אין עתיד" שתעזור לאזרחים הנורמלים לברוח מפה.
    וואלה אני מבציע להם, או שלא כי בבחירות הבאות אני כבר לא אהיה פה.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 13-08-2013 בשעה 17:18.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יאללה אני מתנדב לרוץ לכנסת עם "אין עתיד". טיילר לראשות הממשלה!
    כולם שמים למ''ס בקלפי - למעננו ולמען עתיד ילדינו...ויהיו לנו הרבה ילדים מסביב לעולם.

בסוף כל מה שישאר פה זה דוסים, ערבים, מתנחלים וכל מיני שטופי מוח שגם ככה לא כיף להיות איתם

נראה לי בזמן שכתבתי תהודעה הזאת מחירי הנדלן קפצו עוד כמה אחוזים וכרגיל הדוסים מקבלים דירות חינם...והעיקר לממשלה "אין כסף" אבל מה קשה להם לקחת מהדוסים והמתנחלים

אגב נחוי, יש לי אנגלית מושלמת וכשאני מדבר רוסית יש לי מבטא ויהיה לי תושבות קבע עוד שנה, ואני גם לא נראה רוסי, זה אומר שאני יכול לחרטט שאני אמריקאי ברוסיה או אוקראינה ויאמינו לחרטא שלי? יש לי אפילו כרטיס אשראי מארה''ב.

כי שמעתי בחורות ממש אוהבות שם אמריקאים רק צריך להיות חכם מספיק כדי לא ליפול למלכודת הGOLDDIGGING שלהן אבל אני חסין מאהבה אז זה בסדר
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    יאללה אני מתנדב לרוץ לכנסת עם "אין עתיד". טיילר לראשות הממשלה!
    כולם שמים למ''ס בקלפי - למעננו ולמען עתיד ילדינו...ויהיו לנו הרבה ילדים מסביב לעולם.

בסוף כל מה שישאר פה זה דוסים, ערבים, מתנחלים וכל מיני שטופי מוח שגם ככה לא כיף להיות איתם

נראה לי בזמן שכתבתי תהודעה הזאת מחירי הנדלן קפצו עוד כמה אחוזים וכרגיל הדוסים מקבלים דירות חינם...והעיקר לממשלה "אין כסף" אבל מה קשה להם לקחת מהדוסים והמתנחלים

אגב נחוי, יש לי אנגלית מושלמת וכשאני מדבר רוסית יש לי מבטא ויהיה לי תושבות קבע עוד שנה, ואני גם לא נראה רוסי, זה אומר שאני יכול לחרטט שאני אמריקאי ברוסיה או אוקראינה ויאמינו לחרטא שלי? יש לי אפילו כרטיס אשראי מארה''ב.

כי שמעתי בחורות ממש אוהבות שם אמריקאים רק צריך להיות חכם מספיק כדי לא ליפול למלכודת הGOLDDIGGING שלהן אבל אני חסין מאהבה אז זה בסדר
    תשמע אני באתי לשם ויש לי הרגשה שבנות שמעו עליי לפני כי היו לי שם קרובי משפחה בגילי שדיברו עליי. לכן לא הייתה לי אפשרות להגיד שאני לא מישראל כי כולם יודעים מי זו המשפחה שלי. אז זרמתי... בעיקרון אם אתה רוצה לזייק ולזרוק לא נראה לי שיחקרו אותך וליבקשו מימך תעודה אם אתה מדבר אנגלית חלק (גם אני מדבר אנגלית חלק, ורוסית אני יודע לדבר אבל יעני עם מבטא של ישראליייי, אתה לא מבין כמה צחקו עליי שמה כשדיברתי רוסיתתת, אבל צחקו בקטע טוב)
    אם אתה מחפש לזיין אז מה אכפת לך מגולדיגריות? ההפך, תזרום איתן... תגרום להם לחשוב שאתה מתאהב בהם, למה לא? הם רק מחפשים יעני לזיין אותך כל הדרך אל הבנק. תשמע כשהייתי שם רק חיפשתי את הכוסיות ששמות טונה איפור וחולמות על לעזוב לחו"ל עם בעל עשיר ולהפוך לכוכבת קולנוע \ דוגמנית.

לגבי תושבות, אין לי ולא היה לי אף פעם דרכון וכל השיט, אבל יש לי שם משפחה מקרבה ראשונה וזו לא בעיה לחזור לשם "לתמוך במשפחה".

תשמע אני מכיר בחור בן 28 בערך, קיבל פטור אמיתי מהצבא (בעיות מאוד קשות במעי הגס או משהו כזה, הוא באמת סובל מזה)
    הבחור טס לפני שנתיים או שלוש לצ'כיה ביחד עם חברים. הכיר ברמנית. היא גבוהה ממנו, ובאמת נראית כמו 7.5, אפילו מדגדגת את ה8. הוא מקבל 4 במקרה הטוב, הוא לא שמן, ואין לו פאק בפנים - אבל הוא נראה "שליימך" כזה. LONG STORY SHORT - חתונה בפראג, לקח משכנתא בארץ, הוא מרוויח 12 אלף בחודש ומקבל תמיכה מהורים שלו שמסודרים, היא לא עובדת, לא מכינה אוכל, קמה כל יום ב-11, הולכת לחדר כושר, הלכה לאולפן ללמוד עברית.

עכשיו חברים שלו אמרו לו כולם עוד לפני, תשמע היא מנצלת אותך. אבל אין מה לעשות הבנאדם מאוהב בה והוא עיוור. בחורה כזאת ישראלית הוא לא מביא גם עם הוא היה מליונר. ותכלס מה היה עדיף לו? להישאר לבד? וואלה סבבה יש לו אישה שמנצלת אותו וחייה על חשבונו והוא מזיין אותה מתי שבא לו. WIN WIN ל-2 הצדדים לדעתי.

מיותר לציין שלאורך כל הדרך החברים שלו אמרו לו שזו הטעות של החיים שלו. הוא לא מהטיפוסים שמחפשים לקרועעע תעולם ולזיין כל מה שאפשר, ובסופו של דבר גם אתה תרצה לנוח מכל זה. יכול לבוא לך ב25, ב30 או ב50. כמה אפשר לזיין קטינות? ותכלס עם איך שהיא נראית מי לא היה רוצה לזיין אותה 3891473923485 פעמים?
    GOLDIGGING זו לא תכונה רעה לדעתי.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 13-08-2013 בשעה 18:01.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אגב אמא שלי התותחית כפרה עליה, באה חזרה לארץ וזרקה לי על המדף תמונות של כל מיני בחורות רוסיות.

שאלתי אותה מה זה התמונות האלה?

היא אומרת לי: כל אלה, כשאתה מגיע לX (העיר העיקרית שהמשפחה שלי הייתה שם), מחכות לך. הראתי להם תמונות שלך, ודיברתי עליך. חלקן ממש התלהבו, כדאי לך למהר.

כפרה עליה

פריבט יא אידי נאחוי איז יזראלה. קאק טבה זאבוט?
    נטשה?
    הווהו, טי סטודנטקה שאס? שטו אוצ'יש?
    אינצרסנה.
    טוט יסט קראסיביי מאסטה? דה? פקז'י
    ---
    טי ני אוסטלה?
    דבאי קמנה וקברצירו אדחניום.

SENIUA STYLE
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 13-08-2013 בשעה 18:12.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

כוס רבאק נחוי הדלקת אותי תודה על המוטיבציה אחי למה אני יושב בבית חולה לא עושה כלום עוד מאתמול מקווה מחר להחלים ולהתעסק במה שצריך

לגבי גולדיגינג, זה פשוט לא מתאים לאופי שלי להיות זונה של מישי זה הכל...אני מעדיף לטייל להנות מהחיים וזהו זה תכלס כל המטרה שלי בחיים. אני גם לא מחפש אהבה והבנה ובטח בטח שלא חתונה...מה שכן אני יכול לחרטט להן תשכל ולנצל אותם ואז להעיף אותם. יש לי הרגשה שקל מאוד לעשות את זה.

עוד שאלה, איזו הכנסה צריכה להיות לי מהמסחר (זה לא פסיבי 100% אבל אני לא קורא לזה עבודה ואני גם נהנה לסחור) כדי לגור במקום נופש כמו למשל סוצ'י ברוסיה או יאלטה באוקראינה??? כי שמעתי אלה מקומות ממש טובים ותמיד חלמתי לגור בעיר נופש כלשהי מאז גיל קטן.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

טוב השקעתי חחח:

עזוב אותך הכנסה פסיבית, לי יש הכנסה פסיבית קטנה מאתרים וזה לא כזה משנה לי. יותר חשוב מהכנסה פסיבית זו הכנסה שלא תלויה במיקום שלך - במקרה שלך מסחר. במקרה שלי עסק שאני מתחזק בארץ ומתכוון פשוט לעבור לחו"ל ולתפעל אותו משם עם נציג בארץ למקרה חירום אמיתי.

סוצ'י הייתי שם מזמןןןןןןןן לכמה ימים זה כמו מוסקבה במחירים אחי, הכל שם יקר בטירוףףףףף וגם הייתה שם אולמפיאדה בטח עוד יותר התייקר מאז.
    לך לערים שהם יעני לא המרכזיות, לא מוסקבה, סוצ'י, סנט פטרסוברג ואלה. אם תלך למוסקבה ברור שבנות יילכו אחריך, אבל תהיה בטוח שתהיה לך שם תחרות. בערים שהם יותר פריפרילות זה בנות אמיתיות שאתה מחפש, לא גולדיגריות. אם אתה רוצה לשפוך כספים לך לסוצ'י, יש שם מלא תיירים בטח כמו במוסקבה. תבקר ברוסטוב זה מקום פצצה ובחורות מדהימותתתתתת, אתה נכנס למועדון אתה מתמגנט, בחורות אונסות אותך במבט.

אבל עזוב שטויות, הלך לי שם טוב בגלל 2 דברים: אני יודע רוסית + אני לא נראה רוסי. = המתכון המנצח.
    אבל חשוב שיהיה לך מאין "סטטוס" של אני בפגישת עסקים\טיול משפחתי\מתכנן לגור כאן. שלא יחשבו שאתה תייר שמחפש סקס. במקרה כזה אתה עוד עלול לחטוף מכות.ובנות ממש לא ירוצו לשכב איתך בגלל שאתה נראה חמוד. ממש לא. נראה לי שבנות רוסיות זה הבנות הכי מטופחות אבל מצד שני שיופי חיצוני זה אחד הדברים הכי לא משפיעים מבחינתן בבחירת בן זוג.

אחי לגור במוסקבה זה כמו לגור בארץ ואפילו יותר גרוע. המחירי דיור שם יותר יקרים מבארץ אם אני לא טועה. בכללי רוסיה עושה צעדים מאוד גדולים להיות כמו אירופה מבחינת הכלללל. בניגוד לארץ ההבדלים נגיד בין מחוז מוסקבה למחוז רוסטוב לדוגמה (יש שם את הבחורות הכי כוסיות שראית בחיים שלךךךךךךךך) זה שמיים וארץ יעני. מוסקבה יקר ב300% יותר מכל עיר פריפריילית. אין לך סיבה אמיתית להיות שם. רוסים גרים במוסקבה בגלל ששם הם עובדים. אם אתה לא עובד, מה הסיבה להיות לחיות במוסקבה בדירת מטר על מטר שעולה 1000$ בחודש שכירות? אם אני אתן לך 8000 שקל בחודש בלי לעבוד ונגיד שהיית חייו לגור בישראל בלי להתאבד ואסור לך להרוויח כסף מהצד חחחח. היית גר בתל אביב? אני משער שלא.

בכללי אם אתה מחפש נוחות כלכלית אז אוקראינה ובלרוס עדיפות. בלרוס בכלל מדינת עונייי, יעני מזה עוניייייי, תאילנדים חיים כמו מלכים לידם.
    גם שם יש לי משפחה. אנשים חיים מפאקינג 500$ למשפחה. ההורים שלי היו גם שם, לאבא שלי יש באיזה קופת גמל מסוימת בסביבות 200,000 שקל. הוא אמר לי שבכסף הזה הוא יכול לקנות שם 3 דירות של 2 חדרים. או בית ענקי עם 2 קומות, בריכה וחצר בגודל של מגרש כדורגל.
    בקיצור גם הורים שלי לא רוצים רוסיה. או בלארוס או אוקראינה (לבלרוס יותר קל כי יש שמה קרובים מקרבה ראשונה)

בקיצור זה תלוי מה אתה רוצה טיילר, יש דירת סטודיו, ויש דירת 3 חדרים, ויש וילה עם בריכה. זה תלוי בלייף סטייל שאתה מסגל לעצמך. אם אתה תצא למסיבות כל השבוע אז אין לי מושג כי לא יכולתי להתפרע שם כי הייתי עם המשפחה בסה"כ. זה תלוי עם אתה מזמין נערות ליווי. זה תלוי אם אתה אוכל בחוץ או לא (מסעדות שם יקרות בגלל זה כלום אוכלים בבית)

אם אתה מתכנן על מוסקבה לדעתי אפילו 2000$ לא יספיק לך.
    אם אתה מתכנן על אוקראינה, אז 1000$ זה סבבה. ב1500$ אתה בכלל מסודר.

אני אגיד לך ככה: מינסק שזו העיר הכי מפותחת וגודלה בבלרוס, זה יוצא איזה 300-400$ לדירת סטודיו בחודש. 800-900$ לדירה נורמלית. המשכורת הממוצעת זה איזה בכללי זה איזה 200-400$ במניסק זה בערך 700-800$. אם אתה לא מבין איך זה יכול להיות אז זה כי העם הזה הוא לא מפונק והוא פשוט סובל בשקט, לא קונה אוכל (מגדלים בחצר), לא קונים בגדים כמעט, וחוסכים כל רובל. חיים בעוני מכפיר לפעמים. אין חימום בחורף להרבה מהם. אוכלים כל יום תפו"א.

אבל מה? הם שמחים ולא מתלוננים על אף אחד.

בקיצור בבלרוס\אוקראינה אתה יכול לחיות גם מ1000$ בחודש, אבל לא ממליץ. תכוון מעל זה. אני מכוון ל3000$ בחודש מינימום + איזה חצי מיליון שקל במזומן.
    אם אתה רוצה להנות במוסקבה מנערות ליווי או גולדיגרות אתה יכול לקחת רכבת\וטיסה ממש בזול ואתה שם. אין סיבה לגור שם ולשלם הרבה כסף

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אגב שתדע שרוסים זה העם אולי הכי גזען בעולם ואם אתה בצע עור כמו של הדושבאגס מג'רזי שור זה TURNOFF רציני שם למלא בנות במקרה הטוב, במקרה רע אתה תאכל מכות מרוסים יחשבו שאתה ארמני \ אזרבאיז'אני.

אנשים שחוטפים שם מכות:

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחחח אנלא נראה חאצ' ככה שאני בסדר....אמנם לא לבקן בהיר אבל ממש לא חאצ'.

שמע מוסקבה זה העיר הכי יקרה בעולם ואני ממש לא מתכנן לשם, כמו שאמרתי יותר לכיוון של אוקראינה, יש באוקראינה מקום קוראים לו יאלטה לאדע אם אתה מכיר...זה כמו סוצ'י של רוסיה אבל ממש שהבנתי זה הרבה יותר זול כי קייב זאת העיר הכי יקרה שם והיא לא כזאת יקרה יחסית למוסקבה.

חשבתי על רוסטוב, יש לי גם משפחה שגרה בעיר קטנה בסגנון רוסטוב אז חשבתי לערב אותם אבל ילך לי הסטטוס של האמריקאי שאני בונה עליו..ואני תמיד יכול לחרטט שאני בטיסת עסקים זה לא בעיה חח.

כי למשפחה שלי יש מלא שמכירים אותי משם ויש להן בנות ששמעו עלי ויש להן חברות שוות רצח שאגב אחת מהן שאלה את אמא שלי אם יש לי V KONTAKTE ורצתה להכיר אותי שעוד הייתי אוחצ'ה שחיף, בוא נגיד את זה ככה בשביל להביא בחורה כזאת בארץ אני צריך סטטוס מאוד גבוה ולצערי לא יצא מזה כלום

אז מה יותר שווה? להזדהות בתור ישראלי בגלל המשפחה אבל לקבל יותר "אופציות" להתחלה אבל בעיר יחסית קטנה כמו שאמרת, או לבוא מאפס לאוקראינה (לא לרוסיה) איפה שיותר זול בממוצע וללכת על הסטטוס האמריקאי?

כי אני די מפחד מהגזענות להתחשב בעובדה שאני לא יהודי ואפילו ברית מילה לא עשיתי והכי שם זין בעולם על ישראל אז אני סתם יחטוף בראש על דברים שלא קשורים אלי

אני בדילמההההה
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 13-08-2013 בשעה 19:21.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

משהו שקרה לי היום שאני רוצה לשתף:

דיברתי עם דודה שלי באוטו על סתם נושאים כי בתאכלס על מה אפשר לדבר עם משפחה? אני יודע שזה משתנה בין אדם לאדם אבל יש אנשים עם משפחה מציקה אז אין יותר מדי מה לדבר איתם. היא רצתה לקנות פלאפון לבן שלה שעוד קטן בן 6 נראה לי אמרתי לה שבמקום שתקנה לו פלאפון מגע והוא יוריד אפליקציה ציצי תלת מימד או קקה אחר אמרתי שתביא לו נוקיה ישן. לא עולה הרבה ואם הוא נופל או משהו לא בוכים כי בתאכלס הפלאפונים האלה בחיים לא נשברו.. זרוק אותם מ10 מטר הם שוברים את הרצפה.
    עכשיו השיחה זרמה למשהו באפריקה לא יודע איך היא התחילה לזיין את השכל על פסולת אלקטרונית ועל איזה מכונה שאתה שם טלפונים ישנים ומקבל 50 שקל משהו מעפן רצח.. הקיצר היא אומרת שהטלפונים עוברים שיפוץ והולכים לאפריקה לאנשים שאין להם.. אני בטוח שפה הבנתם את הקומבינה. וזה עוד בלי לחשוב טיפה מעבר למה אם באפריקה כל כך חרא שאין להם פלאפון מאיפה יש להם חשמל? מאיפה יש להם כסף לשיחות? העיקר יש פלאפון. העיקר אין פסולת אלקטרונית.

ועכשיו נושא אחר, יש לה בחירות בעיר למועצה או משהו והיא הייתה צריכה לקחת ולהביא עלונים למישהו שאמור לחלק.. שאלתי אותה מה אכפת לך הכל אותו דבר, היא אמרה שלמי שהיא תומכת מאוד אכפת והוא יקדם את העיר או לא יודע מה. אז אמרתי לה שאותו דבר אמרו על יאיר לפיד והיא התחילה לחרטט עלי על זה שהוא קיבל כלכלה לא טובה או משהו. למרות שתאכלס כל יומיים איזה כתב מעפן אומר שהכלכלה טובה.

אמרתי שלא צריך לריב איתה ואמרתי לה שתעשה מה שבא לה.. בתאכלס תנסו להכניס הגיון לראש שלהם. לא ילך לכם. או שתתנו אצבע משולשת למערכת או שהמערכת תכניס את האצבע לתחת שלכם ועוד תיתן לכם להריח כ"בונוס"..

אבל לא משנה העיקר התגייסתי ושירתתי בגולני ינואר 13 עד מתייייייי למה עשיתי עתודה למההההההההההההההההההה
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחח אנלא נראה חאצ' ככה שאני בסדר....אמנם לא לבקן בהיר אבל ממש לא חאצ'.

שמע מוסקבה זה העיר הכי יקרה בעולם ואני ממש לא מתכנן לשם, כמו שאמרתי יותר לכיוון של אוקראינה, יש באוקראינה מקום קוראים לו יאלטה לאדע אם אתה מכיר...זה כמו סוצ'י של רוסיה אבל ממש שהבנתי זה הרבה יותר זול כי קייב זאת העיר הכי יקרה שם והיא לא כזאת יקרה יחסית למוסקבה.

חשבתי על רוסטוב, יש לי גם משפחה שגרה בעיר קטנה בסגנון רוסטוב אז חשבתי לערב אותם אבל ילך לי הסטטוס של האמריקאי שאני בונה עליו..ואני תמיד יכול לחרטט שאני בטיסת עסקים זה לא בעיה חח.

כי למשפחה שלי יש מלא שמכירים אותי משם ויש להן בנות ששמעו עלי ויש להן חברות שוות רצח שאגב אחת מהן שאלה את אמא שלי אם יש לי V KONTAKTE ורצתה להכיר אותי שעוד הייתי אוחצ'ה שחיף, בוא נגיד את זה ככה בשביל להביא בחורה כזאת בארץ אני צריך סטטוס מאוד גבוה ולצערי לא יצא מזה כלום

אז מה יותר שווה? להזדהות בתור ישראלי בגלל המשפחה אבל לקבל יותר "אופציות" להתחלה אבל בעיר יחסית קטנה כמו שאמרת, או לבוא מאפס לאוקראינה (לא לרוסיה) איפה שיותר זול בממוצע וללכת על הסטטוס האמריקאי?

כי אני די מפחד מהגזענות להתחשב בעובדה שאני לא יהודי ואפילו ברית מילה לא עשיתי והכי שם זין בעולם על ישראל אז אני סתם יחטוף בראש על דברים שלא קשורים אלי

אני בדילמההההה
    לך למשפחה שלך, תנסה. לא יילך? לך סולו לאוקראינה.
    אני גם רוצה ללכת סולו למקומות האלה ויש לי פחד של החיים הרגילים - יעני הדברים של היום יום: שלא ישדדו אותי, אוכל, כביסה וכל זה. מצדאחד אפשר לסדר את זה אם אתה מביא בת זוג. מצד שני אם אתה מביא בת זוג אתה לא יכול להביא בנות הבייתה. זו באמת דילמה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    משהו שקרה לי היום שאני רוצה לשתף:

דיברתי עם דודה שלי באוטו על סתם נושאים כי בתאכלס על מה אפשר לדבר עם משפחה? אני יודע שזה משתנה בין אדם לאדם אבל יש אנשים עם משפחה מציקה אז אין יותר מדי מה לדבר איתם. היא רצתה לקנות פלאפון לבן שלה שעוד קטן בן 6 נראה לי אמרתי לה שבמקום שתקנה לו פלאפון מגע והוא יוריד אפליקציה ציצי תלת מימד או קקה אחר אמרתי שתביא לו נוקיה ישן. לא עולה הרבה ואם הוא נופל או משהו לא בוכים כי בתאכלס הפלאפונים האלה בחיים לא נשברו.. זרוק אותם מ10 מטר הם שוברים את הרצפה.
    עכשיו השיחה זרמה למשהו באפריקה לא יודע איך היא התחילה לזיין את השכל על פסולת אלקטרונית ועל איזה מכונה שאתה שם טלפונים ישנים ומקבל 50 שקל משהו מעפן רצח.. הקיצר היא אומרת שהטלפונים עוברים שיפוץ והולכים לאפריקה לאנשים שאין להם.. אני בטוח שפה הבנתם את הקומבינה. וזה עוד בלי לחשוב טיפה מעבר למה אם באפריקה כל כך חרא שאין להם פלאפון מאיפה יש להם חשמל? מאיפה יש להם כסף לשיחות? העיקר יש פלאפון. העיקר אין פסולת אלקטרונית.

ועכשיו נושא אחר, יש לה בחירות בעיר למועצה או משהו והיא הייתה צריכה לקחת ולהביא עלונים למישהו שאמור לחלק.. שאלתי אותה מה אכפת לך הכל אותו דבר, היא אמרה שלמי שהיא תומכת מאוד אכפת והוא יקדם את העיר או לא יודע מה. אז אמרתי לה שאותו דבר אמרו על יאיר לפיד והיא התחילה לחרטט עלי על זה שהוא קיבל כלכלה לא טובה או משהו. למרות שתאכלס כל יומיים איזה כתב מעפן אומר שהכלכלה טובה.

אמרתי שלא צריך לריב איתה ואמרתי לה שתעשה מה שבא לה.. בתאכלס תנסו להכניס הגיון לראש שלהם. לא ילך לכם. או שתתנו אצבע משולשת למערכת או שהמערכת תכניס את האצבע לתחת שלכם ועוד תיתן לכם להריח כ"בונוס"..

אבל לא משנה העיקר התגייסתי ושירתתי בגולני ינואר 13 עד מתייייייי למה עשיתי עתודה למההההההההההההההההההה
    הקשב שינטן
    בהצלחה אחי תהרוג כמה שיותר ערבים חחחח
    חשבתי שזה טרול עד שאמרת שיש בחירות לראשויות המקומיות שזה באמת נכון
    לא הבנתי את הפואנטה אחי מה הכנסת לפה את הקטע עם האפריקאים חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הכל טוב ויפה..אני מסכים איתכם לגבי הכל וגם אני לא רואה את עצמי מפתח חיים וקריירה בארץ, פשוט לא.
    אבל דבר אחד מטריד אותי..מה עושים עם המשפחה?
    אני לא רוצה להשאיר את ההורים שלי ואת השאר בארץ ולעבור בעצמי לחו"ל..מה עם כל החברים? פשוט לנתק קשר לגמרי? זה נורא בעייתי..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הכל טוב ויפה..אני מסכים איתכם לגבי הכל וגם אני לא רואה את עצמי מפתח חיים וקריירה בארץ, פשוט לא.
    אבל דבר אחד מטריד אותי..מה עושים עם המשפחה?
    אני לא רוצה להשאיר את ההורים שלי ואת השאר בארץ ולעבור בעצמי לחו"ל..מה עם כל החברים? פשוט לנתק קשר לגמרי? זה נורא בעייתי..
    לא מאמין לך שאמרת את זה חחחח זה טרול או מה?
    אם זה אמיתי אז צריך להכניס לפורום הזה את כל המדינה שתפתח תראש קצת
    VIVA LA REVOLUSIONE

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לך למשפחה שלך, תנסה. לא יילך? לך סולו לאוקראינה.
    אני גם רוצה ללכת סולו למקומות האלה ויש לי פחד של החיים הרגילים - יעני הדברים של היום יום: שלא ישדדו אותי, אוכל, כביסה וכל זה. מצדאחד אפשר לסדר את זה אם אתה מביא בת זוג. מצד שני אם אתה מביא בת זוג אתה לא יכול להביא בנות הבייתה. זו באמת דילמה.

הקשב שינטן
    בהצלחה אחי תהרוג כמה שיותר ערבים חחחח
    חשבתי שזה טרול עד שאמרת שיש בחירות לראשויות המקומיות שזה באמת נכון
    לא הבנתי את הפואנטה אחי מה הכנסת לפה את הקטע עם האפריקאים חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
    הפואנטה זה שבזמן שאנשים מעסיקים את עצמם עם "פסולת אלקטרונית" יש מישהו ששם מכונה מעפנה שמביאה לך 50 שקל על פלאפון ישן ומוכר את זה באפריקה ב500 שקל. שבזמן שהם מתעסקים במי שנבחר ש"ישפר את התנאים ויתן לכל אינסל 10 כוסיות" הוא בכלל לא יודע מי הם.

אגב נאחוי וטיילר אתם אומרים שכדאי ללמוד רוסית?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לא מאמין לך שאמרת את זה חחחח זה טרול או מה?
    אם זה אמיתי אז צריך להכניס לפורום הזה את כל המדינה שתפתח תראש קצת
    VIVA LA REVOLUSIONE
    מה?

לא נתת לי תשובה עדיין.
    אם אתה חותר להגיד "אז תביא איתך את המשפחה שלך ואת כל החברים" אז אתה יכול לשכוח מזה.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה?

לא נתת לי תשובה עדיין.
    אם אתה חותר להגיד "אז תביא איתך את המשפחה שלך ואת כל החברים" אז אתה יכול לשכוח מזה.
    תקשיב אחי אתה לא הראשון שעושה את זה ולא האחרון
    המון אנשים גם מבוגרים גם צעירים עוברים לחול.. קשה אבל עושים את זה.
    מה עם המשפחה? תלוי בך
    יש אנשים שממש קרובים למשפחה, ממש ממש, קשר לא ייאמן, בדרכ אלה משפחות מזרחיות שבשבילם אין רגע אחד בלי אמא. ולהם ממש קשה לעבור ובגלל זה הם לא עוברים.
    מצד שני יש את האנשים שיותר קל להם לעשות ת'ניתוק בגוף, בין הרגש לראש. הם יודעים שיותר חכם וטוב להם לעבור, והם גם יודעים שיש להם ת'רגש של הגעגוע והניתוק. אבל אין מה לעשות, והם עושים ת'ניתוק הזה בין הראש ללב וזהו.. מה כן אל תהיה כוסית? יש טלפונים, יש סקייפ, זה לא שאתה מתנתק מכל העולם.

מה שכן, חברים זה ידפוק אותך ברמות מטורפות. זה בא ממישהו עם נסיון. אם יש לך חברים כמו אחים, ברור שהקשר שלכם יישאר, אבל גם הוא, ישתנה בסופו של דבר. במיוחד אם תשאר שם להרבה זמן. כי תבין, אתה חי שם חיים שאין להם קשר לאנשים שפה. ואז על מה תדבר עם חברים שלך? "פגשתי כוסית אמריקאית" "מצאתי עבודה" "מצאתי חדר כושר נחמד פה", בסופו של דבר כל הרעיונות לשיחות ייגמרו והקשר ינותק.

בשורה התחתונה, זה קשור לבנאדם. אם הוא יכול לעשות ת'ניתוק מהמשפחה, הוא יעבור לחול בלי בעיה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect