slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 20:33.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
ג'וני סנזה הא ?
חחחחחח כמה אשכולות פתחתה עליו ..
וואו אחי או שהכול ספאם .. או שהחיים שלך גרועים .. ואם זה ספאם, באמת היה לך כוח לכתוב את כול הספאמים האלא ?
נערך לאחרונה על ידי Spartwd; 13-08-2013 בשעה 18:36.
היה לו כולה 400 הודעות בשנה וחצי אם לא יותר מי שישמע...מה גם אני הרבה מול המחשב גם ככה בגלל המסחר אז בזמן פנוי אני מטריל.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
נראה לי זה למון הלשין.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חחחחחחחח
מה אתם קוטלים ת'עתודה כוס עמקקק בזמן שאתם עושים ת'לונגים שלכם ומחששים בבורסה אני חותם קבע ל6 שנים, וואלה צודקים זה חרא לא קטן. אבל זה לא כמו בסרטים, שאתה כל יום על מדי א' מתייצב מול מפקד שמן ומתקן לו ת'מחשבים בבסיס שלו באיזה חור, 6 שנים קבע זה לא גיהינום. עדיין יש לך חיים.
אתה עדיין יוצא עם חברים, עדיין יכול לטוס לחופשות, מה רע??
זה כמו עבודה, הרי גם ככה בגיל הזה של הקבע, אתם תעבדו איפשהוו תעשו בדיוק אותו דבר לא? תקומו מוקדם, ותלכו לעבודה. אז אני קם מוקדם הולך לקבע. וזהו וזה אותו דבר בדיוק..
לא מבין אותכם אתם מדכאים פה עתודאים לעתיד ואנחנו צריכים אנשים! (יותר נכון.. נשים)
בדיוק קראתי את מה שפתחת על עידו בי,העברתי לעמוד 2 והאשכול נמחק...
יואו עלה לראש רעיון לטרול ה-100!!!!
תיג את עצמך ב F X P בתור עתודאי שמזיין מלא כוסיות בבסיס
תגיד שכל הבנות מתות על עתודאים כי הם מסודרים לחיים ויש להם סטטוס טוב וחלקם הולכים לטיס.
זה יגרום לכל הכובעים מF X P ללמוד טוב ואז ללכת לעתודה
ואז יוצא שגרמת למלא כובעים להירשם למסלול הנוראי הזה ולהרוס לעצמם תחיים
מגיע לי פרס נובל לטרול
כשתשחרר.. לאן תלך? לאף מקום. תשאר בבית של ההורים, תמצא עבודה מזדמנת, תחסוך ללימודים.
כשתגמור את התואר הראשון שלך אני אגמור את הקבע שלי.
איפה פה הצד השלילי? זה שאתם חופרים שאין חופש ובלהבלה וכנראה שאתם לא בדיוק יודעים מה זה קבע ועל מה בדיוק חותמים, קבע אמנם זה קלישאה אבל זה באמת סוג של "מסדר אותך". למה בעבודה אתם עושים מה שבאלך? באים ב12 בבוקר וחוזרים ב4 בצהריים? אל תשחקו אותה פה כאילו יש לכם משהו יותר טוב לעשות עם החיים.. לטוס לתיאלנד יהיה לי זמן אחרי התואר הראשון אל תדאגו, בדיוק כמו שלא עתודאים יוצאים לחופש גם העתודאים יוצאים.
עתודה זה משתלם אם יש קומבינות ואתה מתברג למקום טוב שיש בו תנאים מעולים + תפקיד שאשכרה נותן ניסיון באזרחות