slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 20:21.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
עזוב seo אתה רחוק מזה שנות אור. תלמד קודם:
html
css בסיסי
wordpress
הכל יש לך פה http://www.lynda.com/
זה עולה כסף אבל יש הכל בטורנט בכל מקרה
ותחפש בגוגל "המליונר בפיג'מה" יש שם הרבה מידע בעיקר על תכניות שותפים, אבל יש שם על הכל בעיקרון.
טיילר מתי תתחיל לחשוב בגדול ולהיכנס לנדל"ן?
את המליונר בפיג'מה אני מכיר, אבל ממה שקראתי שם הוא בעצמו מעסיק מתכנת ובונה אתרים למרות שהוא בעצמו יודע לעשות תעבודה הוא מעדיף להעסיק מומחה, או שאני מתבלבל?
ונחוי אני חייב ללמוד את זה? פשוט יש לי חבר טוב שלאחרונה גיליתי שהוא יודע טוב מאוד תחרא הזה של הHTML וכל מה שאמרת, הוא יכול לעשות בשבילי תדברים האלה ואני יכול לממן תעניין והוא יקבל כסף על זה..ויש לי גם כמה חבר'ה מתכנתים פה בארץ שישמחו לעבוד מהבית. נשמע יותר נוח מאשר ללמוד את זה כי זה נשמע מסובך חח
מה אתה אומר?
לנדלן אני כנראה יכנס במליון הראשון שלי. יש עוד עבודה עד אז. כרגע אני לא לחוץ על כסף גדול אלא יותר בקטע של ליצור הכנסה שלא תלויה בשומדבר ולהנות מהחיים עד גיל 26 בערך.
אין לך אפילו מיליון??????????????????????????????????????????????????????? מה אתה סניה??????????????????????????????????????
אמרת שעשית כסף. אתה קורא לפחות ממיליון כסף? אתה רציני???
מליון דולר יליצן
מיליון שקל יש לך?
המיליונר בפיג'מה התחיל בקטן ובעצמו וכעת כמובן שהוא עושה אאטוסורסינג (בהתחלה להודו ופיליפינים ואז הוא גילה את הכח של אוקראינה)
אין לי תשובה חד משמעית.
זה כמו שאני אפתח עכשיו מספרה ואין לי מושג בזה בכלל אז אני פשוט אשכור ספר. אני אפילו לא יכול לדעת אם הוא ספר טוב באופן כללי כי אני לא מבין בזה.
אני אתן לך דוגמה.
חלק קטן מSEO זה שהאתר יהיה בנוי נכון והיררכי מבחינת הקוד שעליו הוא בנוי. לך תבדוק עכשיו שהמתכנת שלך עשה ככה.
אני יכול ב-5 שניות לראות אם זה טוב או לא, אתה לעומת זאת תאמין לכל מה שאומרים לך.
אגב בשביל לבנות אתר מקצועי לא צריך להיות מתכנת כיום. בגלל זה אמרתי לך ללמוד wordpress. בגלל זה אני עכשיו בונה לאנשים אתרים בשביל כסף מהצד. זה לוקח לי מקסימום של המקסימוםםם 3 שעות. לא משנה איזה סוג של אתר מדובר. אני עובד עם ילד תותח בפוטושופ זורק לו 100 שקל על עיצוב ופשוט "מלביש" את זה ומכניס את התוכן שמעבירים לי. ועל הכמה שעות האלה אני מקבל כמה אלפים.
אני בונה אתרים לאנשים מהבית עכשיו בזמן הפנוי. חלק גדול מ SEO זה בעצם הקוד וההתאמה שלו לגוגל אתה לא יכול אחד בלי השני. אם אתה ממש רוצה להיכנס לענין תלמד שפות תכנות אתרים ותמשיך משם.
טוב יש מלא אנשים שחושבים שאני מזמין אותם פה לשאול שאלות בפרטי ולקבל תשובות קסם.
עד עכשיו עניתי אבל מעכשיו תסתדרו בעצמכם
נתן לי רעיון דווקא
HTML כל ילד בכיתה ב' יכול ללמוד את זה.
תלמד להשתמש בוורדפרס, ועל הדרך תבין גם איך לערוך דברים ב-CSS של תבנית העיצוב בהתאמה אישית כמו צבעים, כיוונים, גדלים וכו'... כל זה על ידי שימוש בגוגל.
מישהו שהיה שולח לי באופן קבוע לקוחות לבניית אתרים, הייתי מלמד אותו בתמורה קידום אתרים. תוך חודש מהרגע שלימדתי אותו הוא הגיע למקום שני במילה מאוד תחרותית בשוק בכוחות עצמו. כשחברות קידום מקצועיות גובות כ-5 אלף שקל לחודש בהתחייבות לשנה לפחות. הוא חסך 10 אלף שקל שהיה מבזבז בכל חודש על פרסומות גוגל במשך שנים. קידום אורגני בהחלט שווה כשמשקיעים ומתמידים.
תקרא כל מיני E-BOOKS בנושא Google Adsense.