|
|
תאמין לי או לא אבל בארה''ב יש פחות שמנות מבישראל בהרבה. לפחות איפה שאני הייתי.
מי שאומר שהאמריקאים שמנים...לא ביקר בישראל!
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
טיילר לא יודע אם זה באמת ככה אבל אני יכול להגיד שמהתקופה שאני הייתי בארצות הברית ראיתי מלא מלא מלא מלא כוסיות הרבה יותר מבארץ אבל שם יש גם הרבה יותר אנשים ובטח השמנים נשארים בביתאז אתה חושב שיש הרבה יותר כוסיות
אבל פה כל שמנה חושבת שהיא יותר כוסית מבר רפאלי אז אתה רואה אותן מלא
אגב אני חושב שאברקרומבי זה סוג של כת נגד שמנים חחחחח ונראלי זה למה טיילר כל כך אוהב אותם... המידות שלהם לא יאומנות לפני כמה ימים קניתי חולצה שלהם שהמידה שלה היא XL (מדדתי לארג' לפני וזה פשוט היה צמוד מדי וקטן) ואגב אני רזה מת כרגע לא שאני מתאמן או משו והמידה המקסימלית שלבשתי באופן כללי זה LARGE אני גם יכול ללבוש מדיום תלוי בגזרה אבל זה באמת השאיר אותי בשוק... איך זה שחברה אמריקאית (שידועים בבגדים הענקים שלהם) מייצרת בגדים במידות קטנות בהרבה מהמקובל? חחח בכל אופן אבל לאנשים כמוני זה סבבה אז לי אישית לא אכפת סתם מתענין
אה ואני גם זוכר פה את הכתבה ששינטן פעם שם שדוגמנים של אברקרומבי לא יכולים לעבור את המדיום או משהו (שבארה"ב זה לארג' יענו)
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 14-08-2013 בשעה 00:42.
זה בדיוק הקטע, השמנות לא מפריעות לי שהן בבית או בסניף של מקדונלדס מזמינות ביג מאק עם דיאט קולה
אבל שאני רואה תגועל נפש הזה ששוקל יותר מבודיבילדר במסה מלוכלכת ושם על עצמו בגדים שמתאימים לכוסיות בלבד והגוש שומן הזה מתהלך לי ברחוב והורס לי את הנוף, בא לי להקיא תנשמה
בחו''ל יש לפחות קצת מודעות לזה ובמקומות כמו רוסיה ואוקראינה להיות שמנה זה טאבו ויורדים של על שמנות כמו שבישראל יורדים על ערבים
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-08-2013 בשעה 15:12.
קנית זיוף אחי...כי היה לי חבר בארה''ב שוקל 80 קילו בערך בגובה שלי (1.80) די חטוב גם וכל פעם הוא קנה מידה M משם מהחנות הגדולה שלהם והיה עליו בול והוא גם אמר לי שזה המידה שהוא קונה קבוע...וגם עלי עכשיו M של אברקרומבי יושב יפה. שזה יוצא בארץ מידה L. ואתה שוקל פחות מ80 אמרת ככה שזה לא הגיוני מה שאתה אומר שXL יושב עליך צמוד...
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-08-2013 בשעה 15:17.
לא יודע אני די בטוח שזה לא זיוף חח אבל אם אתה יודע איך לברר את זה אני אשמח
אה ואגב זה שהחולצות הם במקור מארה"ב לא אומר שהמידות הן ככה יש מצב שלשוק אירופאי זה אחרת לא? (מודה לא מבין בחרא הזה) גם אני חשבתי על זה שבארה"ב XL זה XXL ואין מצב אני לובש ככה... מה הכי מצחיק שהיה כתוב על זה "MUSCLE" איפה שהתווית של המידה שמע אם בא לך אני יכול לצלם לך את החולצה חח
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 14-08-2013 בשעה 15:50.
על כל החולצות שלהם כתוב MUSCLE ממה שאני זוכר
וL של ישראל זה M של ארה''ב....
וואלה? חח יש מצב בכל מקרה אני כמעט בטוח שזה לא זיוף אבל אם יש דרכים לבדוק אני יבדוק