קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ארצות הברית של אמריקה - אטרקציות
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-06-2006, 17:54
  2. עוד חדשה..-קפטן אמריקה
    על ידי Maniac בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 23:19
  3. חדשה I קפטן אמריקה
    על ידי MaTaN_O בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אמריקה!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ברירת מחדל אמריקה!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תאמין לי או לא אבל בארה''ב יש פחות שמנות מבישראל בהרבה. לפחות איפה שאני הייתי.

מי שאומר שהאמריקאים שמנים...לא ביקר בישראל!
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

טיילר לא יודע אם זה באמת ככה אבל אני יכול להגיד שמהתקופה שאני הייתי בארצות הברית ראיתי מלא מלא מלא מלא כוסיות הרבה יותר מבארץ אבל שם יש גם הרבה יותר אנשים ובטח השמנים נשארים בבית אז אתה חושב שיש הרבה יותר כוסיות
    אבל פה כל שמנה חושבת שהיא יותר כוסית מבר רפאלי אז אתה רואה אותן מלא

אגב אני חושב שאברקרומבי זה סוג של כת נגד שמנים חחחחח ונראלי זה למה טיילר כל כך אוהב אותם... המידות שלהם לא יאומנות לפני כמה ימים קניתי חולצה שלהם שהמידה שלה היא XL (מדדתי לארג' לפני וזה פשוט היה צמוד מדי וקטן) ואגב אני רזה מת כרגע לא שאני מתאמן או משו והמידה המקסימלית שלבשתי באופן כללי זה LARGE אני גם יכול ללבוש מדיום תלוי בגזרה אבל זה באמת השאיר אותי בשוק... איך זה שחברה אמריקאית (שידועים בבגדים הענקים שלהם) מייצרת בגדים במידות קטנות בהרבה מהמקובל? חחח בכל אופן אבל לאנשים כמוני זה סבבה אז לי אישית לא אכפת סתם מתענין

אה ואני גם זוכר פה את הכתבה ששינטן פעם שם שדוגמנים של אברקרומבי לא יכולים לעבור את המדיום או משהו (שבארה"ב זה לארג' יענו)
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 14-08-2013 בשעה 00:42.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אגב אני חושב שאברקרומבי זה סוג של כת נגד שמנים חחחחח ונראלי זה למה טיילר כל כך אוהב אותם... המידות שלהם לא יאומנות לפני כמה ימים קניתי חולצה שלהם שהמידה שלה היא XL (מדדתי לארג' לפני וזה פשוט היה צמוד מדי וקטן) ואגב אני רזה מת כרגע לא שאני מתאמן או משו והמידה המקסימלית שלבשתי באופן כללי זה LARGE אני גם יכול ללבוש מדיום תלוי בגזרה אבל זה באמת השאיר אותי בשוק... איך זה שחברה אמריקאית (שידועים בבגדים הענקים שלהם) מייצרת בגדים במידות קטנות בהרבה מהמקובל? חחח בכל אופן אבל לאנשים כמוני זה סבבה אז לי אישית לא אכפת סתם מתענין

אה ואני גם זוכר פה את הכתבה ששינטן פעם שם שדוגמנים של אברקרומבי לא יכולים לעבור את המדיום או משהו (שבארה"ב זה לארג' יענו)
    שחיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף צא מהאשכול שלי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    טיילר לא יודע אם זה באמת ככה אבל אני יכול להגיד שמהתקופה שאני הייתי בארצות הברית ראיתי מלא מלא מלא מלא כוסיות הרבה יותר מבארץ אבל שם יש גם הרבה יותר אנשים ובטח השמנים נשארים בבית אז אתה חושב שיש הרבה יותר כוסיות
    אבל פה כל שמנה חושבת שהיא יותר כוסית מבר רפאלי אז אתה רואה אותן מלא
    זה בדיוק הקטע, השמנות לא מפריעות לי שהן בבית או בסניף של מקדונלדס מזמינות ביג מאק עם דיאט קולה

אבל שאני רואה תגועל נפש הזה ששוקל יותר מבודיבילדר במסה מלוכלכת ושם על עצמו בגדים שמתאימים לכוסיות בלבד והגוש שומן הזה מתהלך לי ברחוב והורס לי את הנוף, בא לי להקיא תנשמה

בחו''ל יש לפחות קצת מודעות לזה ובמקומות כמו רוסיה ואוקראינה להיות שמנה זה טאבו ויורדים של על שמנות כמו שבישראל יורדים על ערבים
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-08-2013 בשעה 15:12.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה

קנית זיוף אחי...כי היה לי חבר בארה''ב שוקל 80 קילו בערך בגובה שלי (1.80) די חטוב גם וכל פעם הוא קנה מידה M משם מהחנות הגדולה שלהם והיה עליו בול והוא גם אמר לי שזה המידה שהוא קונה קבוע...וגם עלי עכשיו M של אברקרומבי יושב יפה. שזה יוצא בארץ מידה L. ואתה שוקל פחות מ80 אמרת ככה שזה לא הגיוני מה שאתה אומר שXL יושב עליך צמוד...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-08-2013 בשעה 15:17.

לא יודע אני די בטוח שזה לא זיוף חח אבל אם אתה יודע איך לברר את זה אני אשמח

אה ואגב זה שהחולצות הם במקור מארה"ב לא אומר שהמידות הן ככה יש מצב שלשוק אירופאי זה אחרת לא? (מודה לא מבין בחרא הזה) גם אני חשבתי על זה שבארה"ב XL זה XXL ואין מצב אני לובש ככה... מה הכי מצחיק שהיה כתוב על זה "MUSCLE" איפה שהתווית של המידה שמע אם בא לך אני יכול לצלם לך את החולצה חח
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 14-08-2013 בשעה 15:50.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

על כל החולצות שלהם כתוב MUSCLE ממה שאני זוכר

וL של ישראל זה M של ארה''ב....

וואלה? חח יש מצב בכל מקרה אני כמעט בטוח שזה לא זיוף אבל אם יש דרכים לבדוק אני יבדוק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect