נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
מצטער לאכזב אותך, אתה לא תגיע קרוב לזה ב4 חודשים גם עם חומרים הכי יקרים וטהורים העולם וגם עם הגנטיקה של מזומורף הכי טובה בעולם. ולך אין לא את זה ולא את זה. פיתוח גוף זה תוצאה לטווח רחוק. רק אחרי תקופת מסה של שנה וחיטוב-חיטובון תלוי בגנטיקה רואים באמת גוף גוף וגם לרוב זה לא מספיק לבעלי גנטיקה ממוצעת. במסה נקיה מאוד בלי חומרים של 4 חודשים אתה תעלה אולי 8 קילו שגם לא הכל שריר ויהיה לך נוזלים או שומן. מעבר ל2 קילו בחודש זה רק שומן או נוזלים. אני מתאמן 4-5 חודשים כמו שאמרת, עליתי קרוב ל15 קילו שאחוז וחצי מזה זה שומן (נמדד במדוייק לפני שהתחלתי להתאמן ואחרי) ונוזלים שאני סופג כמו בובספוג. מה שכן המותן שלי מאוד צרה כמו של כוסית והכתפיים שלי רחבות (אחרי מסה וחיטוב אני יראה כמו גרסא קטנה של JEFF SEID) ועם כל זה, ואני לא קרוב ללהראות כמו ייטינגר שמתאמן איזה שנתיים+ אחרי הכל... ואני עוד אחד עם גנטיקה טובה, לא אחד למליון אבל טובה עם טסטסטרון גבוה. אנשים גדולים ממני פה שהכירו אותי שבאתי לארה''ב חטפו שוק ואמרו שעליתי מאוד מהר ונקי והם לא ראו דבר כזה. שלא נדבר על חיה גנטית שאני מכיר שבשנה וקצת נראה יותר גדול וחטוב מייטינגר ואפילו עם הגנטיקה שלו שהיא מחרבנת על שלי לקח לו הרבה זמן להראות טוב. עכשיו תחשוב מה זה מישו עם גנטיקה ממוצעת...שנתיים שנה וחצי לפחות יקח לך להראות ככה...