קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. החוקים החדשים של הפורום!. חובה כניסה !!!!
    על ידי MAMZer בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-07-2006, 20:11
  2. החוקים החדשים של הפורום!. --> חובה כניסה
    על ידי Mr.OReN בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-03-2006, 19:04
  3. צריך די דחוף תפילה להצלחה
    על ידי KaPaRa בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 23:07
  4. [תלונה] MONg עבר על אחד החוקים.
    על ידי באק בפורום משוב
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 22:35
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

ששת החוקים להצלחה - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Natural
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף שתשתוק

דה רוק לא טבעי תהיו בטוחים ..
    וכול אחת צריך לשאוף למקסימום של עצמו .. מאשר להתעסק במקסימום של אחרים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    מה קשור צבא אין לי זמן להגיב עכשיו לכל ילד קטן שראה סרטון של זיז ביוטיוב וחושב שאחרי שנה של אימונים יהיה לו גוף של דה רוק

ובהצלחה בלהראות כמו LAZAR בלי חומרים שהוא בעצמו הודה שהוא לוקח חומרים, והרבה. או גנטיקה ממש טובה שככל הנראה אין לך אותה, ואם היה לך אותה, היית משחק באיזה ספורט ומצטיין בו ולא תקוע בפורום של כובעים.

לא בקטע של הייטר אלא בקטע של להחזיר אתכם חזרה לקרקע
    נו תראה תזין הזה משחק לי אותה איזה מבין, יא ילד זין תאמין לי שאני התחלתי עם החודר כושר שהיית עוד שחיף אוחצ'ה מסריח עלק סרטון של זיז נו עוד שהייתי בכדורגל בליגה בגיל 12 הייתי בחדר כושר ותאמין לי שהיית רוצה חצי מהגנטיקה שלי וחצי מהיכולות האתלטיות שלי יחרטטן מסריח עלק משקיע באמריקה חושב גילה תעולם אני יהיה עצמאי נו יקוקסינל נחכה שתתרסק ותשאר בארצות הברית בלי כלום חושב שהוא הראשון שגילה את הסחר בטוח שהוא איזה גאון 1 למיליון.
    נערך לאחרונה על ידי Carpe_Diem; 12-08-2013 בשעה 12:05.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    נו תראה תזין הזה משחק לי אותה איזה מבין, יא ילד זין תאמין לי שאני התחלתי עם החודר כושר שהיית עוד שחיף אוחצ'ה מסריח עלק סרטון של זיז נו עוד שהייתי בכדורגל בליגה בגיל 12 הייתי בחדר כושר ותאמין לי שהיית רוצה חצי מהגנטיקה שלי וחצי מהיכולות האתלטיות שלי יחרטטן מסריח עלק משקיע באמריקה חושב גילה תעולם אני יהיה עצמאי נו יקוקסינל נחכה שתתרסק ותשאר בארצות בלי כלום חושב שהוא הראשון שגילה את הסחר בטוח שהוא איזה גאון 1 למיליון.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 12-08-2013 בשעה 12:07.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ביצים שלי אתה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חח אתה אומר שקשה לך להגיע למאזן קלורי של 2500 ואתה חש עלי בנושא חדר כושר שבזמן שאתה לא אוכל אפילו את מה שילדה בת 5 אוכלת, אני מפרק ארוחות כמו קינג...2500 זה חימום ישחיף

מה זה אומר אחד שאוכל מתחת ל2500 ומתאמן אפילו שנתיים?

זה אומר שהוא.........

שחיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אז יאלללהההה סעעעע מפה יחתיכת מקל מטאטא על מי אתה בא לעשות פוזות ימטומטם?

נראה לי אתה בא למסעדה אתה מבקש תפריט ילדים זה כמה שאתה שחיףףףףףףףףףףףף לך לך תאכל משו במקום לזיין לי תשכל כי כולנו יודעים שאתה מקל...

עוד ילד קוביות מושתן מנסה ללמד אותי, כמה הדדליפט שך שאתה פותח תג'ורה? לא שאפשר להרים משו אחרי שאתה אוכל 2000 קלוריות ביום כמו דוגמנית מסלול מורעבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DO U EVEN EAT BRO?

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

חח אתה אומר שקשה לך להגיע למאזן קלורי של 2500 ואתה חש עלי בנושא חדר כושר שבזמן שאתה לא אוכל אפילו את מה שילדה בת 5 אוכלת, אני מפרק ארוחות כמו קינג...2500 זה חימום ישחיף

מה זה אומר אחד שאוכל מתחת ל2500 ומתאמן אפילו שנתיים?

זה אומר שהוא.........

שחיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אז יאלללהההה סעעעע מפה יחתיכת מקל מטאטא על מי אתה בא לעשות פוזות ימטומטם?

נראה לי אתה בא למסעדה אתה מבקש תפריט ילדים זה כמה שאתה שחיףףףףףףףףףףףף לך לך תאכל משו במקום לזיין לי תשכל כי כולנו יודעים שאתה מקל...

עוד ילד קוביות מושתן מנסה ללמד אותי, כמה הדדליפט שך שאתה פותח תג'ורה? לא שאפשר להרים משו אחרי שאתה אוכל 2000 קלוריות ביום כמו דוגמנית מסלול מורעבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DO U EVEN EAT BRO?
    חחחחחחחח למה אתה תמיד עוקב בהודעות אחרי מי שאתה רב איתו, ובקיצור ימושתן ימניאק פעם לא הייתי מתאמן בשביל לגדול יהומו הייתי שורף יותר מדי קלוריות שזה לא אפשרי לגדול בגלל זה אתה לא רואה באדיבילדרים שחקני כדורגל, ומה אתה מזיין תשכל אני מניאק אם לא היית אנורקס שחיף מגעיל בגילי יחתיכת מסכן לך לך תזיין לאנשים תמוח שאתה בארצות הברית יזיין מוח אני לא יהיה מופתע לגלות שאתה ילד בן 12 מעכו שההורים מרביצים לו חרטטן מסריח איך שהוא אתה גר בארהב שונא את ישראל אבל וואלה אתה מה זה מעודכן במה שהולך פה יהומו

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני לא גר כרגע בארה''ב. ובאמת הייתי גר שם, אפשר לבדוק IP במשתמש שנפתח משם, DASHBERLIN. מה שכן, אני חוזר בתחילת ספטמבר.
    U MIRIN?

לא מתאמן בשביל לגדול חחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר סע מפה ישחיף גיי שאנלא יעשה פווו ויעיף אותך מפה ימקל בית שימוש

לא מאמין שאני בכלל עונה לשחיף ליצן. לא ענית לי, כמה הדדליפט שלך שאתה מדבר ככה?

אה בעצם שאתה אוכל 2000 קלוריות ביום אתה לא יכול להרים את המוט ככה שתחפף לי מהעיניים ועוד פעם אחת תדבר נגוע אני יקרא למשטרה ויגיד שיש פה ינלד שמרעיב את עצמו למוות והם יטפלו בנטיות האובדניות שלך ימאכיל חתולים בשעות בפנאי יבן שרמוטה יתינוק של במבה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב מצאתי תמונה שלך אחי

אני לא מתאמן בשביל להתנפח מה אני יקח אסטרואידים ואבקות ניפוח??? שאני יהיה כמו הכושי הזה רוני קולמן?? איכס זה מגעילללל
    מספיק 2000 קלוריות קצת חזה ידייים וקוביות וזהו אני ס!ס

קוביות 60 קילו לעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דדדדדדדדדד

פאטוץץץץ

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

אני לא גר כרגע בארה''ב. ובאמת הייתי גר שם, אפשר לבדוק IP במשתמש שנפתח משם, DASHBERLIN. מה שכן, אני חוזר בתחילת ספטמבר.
    U MIRIN?

לא מתאמן בשביל לגדול חחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר סע מפה ישחיף גיי שאנלא יעשה פווו ויעיף אותך מפה ימקל בית שימוש

לא מאמין שאני בכלל עונה לשחיף ליצן. לא ענית לי, כמה הדדליפט שלך שאתה מדבר ככה?

אה בעצם שאתה אוכל 2000 קלוריות ביום אתה לא יכול להרים את המוט ככה שתחפף לי מהעיניים ועוד פעם אחת תדבר נגוע אני יקרא למשטרה ויגיד שיש פה ינלד שמרעיב את עצמו למוות והם יטפלו בנטיות האובדניות שלך ימאכיל חתולים בשעות בפנאי יבן שרמוטה יתינוק של במבה
    כן נשמה, מה אתה בן 12 מזה התינוק של במבה אחי? תאמין לי אתה אוהב לשמוע חצי דבר גבר לא הייתי מתאמן כדי לגדול פעם כי זה כמעט בלתי אפשרי אחי בוא נראה אותך גודל כשיש לך 5 אימוני כדורגל בשבוע גבר, עכשיו אני כן מתאמן כדי לגדול מתחילת החופש, ואני לא יודע מה הבנץ' שלי אני יודע שהפרס שלי 45 קילו ל8 חזרות ואחריי חודשיים של אימונים זה די מכובד נראה לי בקיצוור אחי תגיד מה שבאלך רק תאמין לי שאני רחוק מהילדים שמפחדים לשבור תברכיים בסקוואט ומזיינים תשכל שלהתאמן עושה אותך נמוך, אבל וואלה אני גם לא כמוך מהילדים שמתחילים לקרוא בפורומים ואז מתחילים לצחוק על ילדי קוביות ולעשות SS ולשתות 200 ליטר חלב ביום כדי להיות חזקיםםםם ואז מגיע הקיץ והם שמנים לבנים מסריחים שלוקח להם 200 שנה חיטוב והם חושבים שזה גברי לא לאמן תבטן כי רק ילדי קוביות מאמנים בטן נכון?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

Carpe diem, אתה שחיף מסריח ומכוער. לך לאכול משו במקום לזיין תשכל.

גם טיילר הוא שחיפחיפון שמנמן אבל לפחות הוא מנסה להעשיר את הידע במקום ללכת ראש בקיר כמוך

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    Carpe diem, אתה שחיף מסריח ומכוער. לך לאכול משו במקום לזיין תשכל.

גם טיילר הוא שחיפחיפון שמנמן אבל לפחות הוא מנסה להעשיר את הידע במקום ללכת ראש בקיר כמוך
    מילא שחיף, אבל מכוער ומסריח , נו אז יאלה בוא תעשיר לי את הידע ותגיד לי איפה טעיתי במקום להגן על אהובך...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פתאום אתה מתאמן רק חודשיים? מה עם ה"הייתי בחדר כושר עוד שהיית אוחצ'ה שחיף"? זה אומר שאתה מתאמן במינימום חצי שנה. ו45 קילו בנצ' פרס לחצי שנה (אם לא יותר) זה עלוב וזה משקל של ילדות עם צמות בגן. אבל מה אני מתפלא, ישך תפריט שאפילו בחיטוב לא יהיה לי.

אני לא עושה SS, ואני גם לא שותה 200 ליטר חלב ביום. תהיה בטוח שאני גם יותר שזוף ממה שאתה אי פעם תהיה עם הגנים האשכנזיים שלך. כל מי שהוא לא שחיף מסריח כמוך הוא מיד ילד GOMAD שעושה מסה ומגיע ל25 אחוז שומן? תאמין לי שאני שונא כאלה לא פחות ממך אבל לפחות אני לא מנסה ללמד אותם על דברים שהם יותר טובים ממני.

אז במקום לזיין לי תשכל, לך תגור במקרר ואל תחזור לפה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-08-2013 בשעה 13:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

פתאום אתה מתאמן רק חודשיים? מה עם ה"הייתי בחדר כושר עוד שהיית אוחצ'ה שחיף"? זה אומר שאתה מתאמן במינימום חצי שנה. ו45 קילו בנצ' פרס לחצי שנה (אם לא יותר) זה עלוב וזה משקל של ילדות עם צמות בגן. אבל מה אני מתפלא, ישך תפריט שאפילו בחיטוב לא יהיה לי.

אני לא עושה SS, ואני גם לא שותה 200 ליטר חלב ביום. תהיה בטוח שאני גם יותר שזוף ממה שאתה אי פעם תהיה עם הגנים האשכנזיים שלך. כל מי שהוא לא שחיף מסריח כמוך הוא מיד ילד GOMAD שעושה מסה ומגיע ל25 אחוז שומן? תאמין לי שאני שונא כאלה לא פחות ממך אבל לפחות אני לא מנסה ללמד אותם על דברים שהם יותר טובים ממני.

אז במקום לזיין לי תשכל, לך תגור במקרר ואל תחזור לפה.
    כן נכון נשמה שחכתי שאתה משתזף מול המחשב בזמן שאתה סוחר במניות, ואתה בכלל רוסי מה אתה מזיין תמוח על גנים אשכנזים גבר, קיצור נשמה כנראה שלא הבנת אותי נכון אין לי כוח לריב איתך ואני גם מסכים עם הרבה מהדעות שלך, אני מתאמן בחדר כושר רצוף עכשיו חודשיים כשהייתי פעם בחדר כושר זה היה עם הקבוצה וזה היה בחארטה מה שעיצבן אותי אחי שתאמין לי שאני מבין בתזונה ואתה ישר קופץ עליי כאילו אני איזה ילד שעושה 4000 כפיפות בטן ביום וחושב שאבקת חלבון זה סטרואידים.

וואלה נשמה סבבה נכון לעכשיו אני שחיף(ואין לי מושג אבל למרות שאני שחיף 60 קילו אני עדיין נראה יחסית גדול), וואלה אחי מילא אתה בא ללמד אותי לעזור לי בכיף אחי אבל אתה מדבר אליי בהתנשאות כאילו אני בן 12 ואתה מינימום רוני קולמן, ומה שמצחיק זה לפי מה שאני רואה אני עוד באותו דעה איתך בנוגע לחדר כושר.

בקיצור נשמה שיהיה לך לילה טוב כנראה שלא הבנת אותי נכון גבר .

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

עזוב טיילר מה אתה רב לא חבל על הזמן והעצבים..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    כן נכון נשמה שחכתי שאתה משתזף מול המחשב בזמן שאתה סוחר במניות, ואתה בכלל רוסי מה אתה מזיין תמוח על גנים אשכנזים גבר, קיצור נשמה כנראה שלא הבנת אותי נכון אין לי כוח לריב איתך ואני גם מסכים עם הרבה מהדעות שלך, אני מתאמן בחדר כושר רצוף עכשיו חודשיים כשהייתי פעם בחדר כושר זה היה עם הקבוצה וזה היה בחארטה מה שעיצבן אותי אחי שתאמין לי שאני מבין בתזונה ואתה ישר קופץ עליי כאילו אני איזה ילד שעושה 4000 כפיפות בטן ביום וחושב שאבקת חלבון זה סטרואידים.

וואלה נשמה סבבה נכון לעכשיו אני שחיף(ואין לי מושג אבל למרות שאני שחיף 60 קילו אני עדיין נראה יחסית גדול), וואלה אחי מילא אתה בא ללמד אותי לעזור לי בכיף אחי אבל אתה מדבר אליי בהתנשאות כאילו אני בן 12 ואתה מינימום רוני קולמן, ומה שמצחיק זה לפי מה שאני רואה אני עוד באותו דעה איתך בנוגע לחדר כושר.

בקיצור נשמה שיהיה לך לילה טוב כנראה שלא הבנת אותי נכון גבר .
    אני יוצא החוצה לים ומשתזף וחוזר הביתה. אני גר קרוב לים כרגע מה בעיה לצאת שעה להשתזף ולחזור להטריל לך תתחת?
    רוסי או לא, אני משתזף יותר טוב מכל אחד שתמצא פה ולא נהיה אדום אחרי 10 דקות בים, בניגוד אליך שיש לי הרגשה שאתה נשרף מהירח.

ואני ידבר עליך בהתנשאות כי אתה מדבר אלי בהתנשאות. ובתור אחד עם בנצ' פרס 48 קילו אין לך זכות לדבר בכלל על חדר כושר ובטח שלא איתי. אני גם יותר גדול ממך, גם בעל ליפטים יותר גבוהים משלך וגם אוכל יותר ממך והכי חשוב מתאמן פחות ממך בהרבה. אז למי יש גנטיקה טובה יותר? כנראה שלי. אז לחוש עלי זה לא היה הכי חכם.

גמאני חש על אנשים, אבל לפני שאני עושה את זה אני מוודה שאני יותר טוב מהם.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect