קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מייל מצחיק] 21 דרכים לקבל פרופיל 21 בצבא.
    על ידי LGB בפורום רץ במייל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-01-2008, 10:17
  2. [מייל] איך לקבל פרופיל 21 בצבא
    על ידי יהונתן אהרוני בפורום רץ במייל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 13:35
  3. [מייל]21 דרכים לקבל פרופיל 21 בצבא!
    על ידי קופיקו בפורום רץ במייל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-10-2007, 13:53
  4. [קצת הומור]דרכים לקבל פרופיל 21
    על ידי Pirate בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-09-2007, 18:08
  5. 21 דרכים לקבל פרופיל 21(הומור)
    על ידי Edo בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 04-06-2007, 22:11
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

21 סיבות לקבל פרופיל 21 מאת טיילר - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא חובה לסחור. נחוי לא סוחר. לא חסר דרכים ליצור הכנסה באינטרנט. לי הכי קרץ המסחר כי הנושא הזה תמיד עניין אותי. תמצא תשוקה.

אגב, תואר זה חסר תועלת כיום לכל ערס שני יש תואר

להלן הסיטואציה הבאה ותחשבו עליה מהצד של המעסיק ולא מהצד הרגשי והילדותי שלכם. אין רגשות בעסקים.

אתה בעלים של חברת הייטק
    באים לך לראיון עבודה שני אנשים.

בא אחד עם גופיה וכפכפים, שלא סיים תיכון, שלא נדבר על השכלה, יעני נראה אחד שמפיל באנגים כל היום...אבל מה??? הוא מראה לך במחשב איזה תוכנות הוא עושה..איזה דברים הוא מכין...משו שוואלה צריך כשרון בשבילו...יעני בקטע במקצועי כל מה שחיפשת בעובד הוא יכול לעשות הכל ומעבר לכך...אבל מה...הוא לא עשה צבא ולא למד...ויש לו נסיון אדיר.

עכשיו..בא עתודאי חנון כזה...חסר כל נסיון בעבודה שלך...היה בצבא 8 שנים למד 8 שנים ולך תדע מה הוא יכול לעשות...אין לו נסיון..אין לו הישגים..אתה צריך להסתכן ולקבל אותו מ-0 ולך תדע מה הוא יודע לעשות ומה לא...לך תדע כמה מקצועי הוא...אמנם על הנייר הוא שווה יותר מהבחור הראשון..אבל המציאות אף פעם לא משתנה, והמציאות יותר חזקה מכל נייר שקיים (חוץ מצ'ק של מיליארד דולר. כל אחד רוצה צ'ק של מיליארד דולר)
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    צריך לגלח את הראש כמו בן זונה חולה סרטן
    וואי נכון
    איך שכחתי את זה

להיות עם גלח ועוד 3 שנים=חרא

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לא חובה לסחור. נחוי לא סוחר. לא חסר דרכים ליצור הכנסה באינטרנט. לי הכי קרץ המסחר כי הנושא הזה תמיד עניין אותי. תמצא תשוקה.

להלן הסיטואציה הבאה ותחשבו עליה מהצד של המעסיק ולא מהצד הרגשי והילדותי שלכם. אין רגשות בעסקים.

אתה בעלים של חברת הייטק

בא אחד עם גופיה וכפכפים, שלא סיים תיכון, שלא נדבר על השכלה, יעני נראה אחד שמפיל באנגים כל היום...אבל מה??? הוא מראה לך במחשב איזה תוכנות הוא עושה..איזה דברים הוא מכין...משו שוואלה צריך כשרון בשבילו...יעני בקטע במקצועי כל מה שחיפשת בעובד הוא יכול לעשות הכל ומעבר לכך...אבל מה...הוא לא עשה צבא ולא למד...ויש לו נסיון אדיר.

עכשיו..בא עתודאי חנון כזה...חסר כל נסיון בעבודה שלך...היה בצבא 8 שנים למד 8 שנים ולך תדע מה הוא יכול לעשות...אין לו נסיון..אין לו הישגים..אתה צריך להסתכן ולקבל אותו מ-0 ולך תדע מה הוא יודע לעשות ומה לא...לך תדע כמה מקצועי הוא...אמנם על הנייר הוא שווה יותר מהבחור הראשון..אבל המציאות אף פעם לא משתנה, והמציאות יותר חזקה מכל נייר שקיים (חוץ מצ'ק של מיליארד דולר. כל אחד רוצה צ'ק של מיליארד דולר)
    מסכים איתך

רק שהתשוקה שלי זה לא מסחר ולא תכנות, זה תיקונים ( של כל דבר), בעיקר אלקטרוניקה
    אני אוהב לעבוד עם הידיים...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אז במקום להתגייס לצבא לך תעבוד באיזה חנות פלאפונים בינתיים אני מכיר מישו שעבד בזה וזה הרבה יותר כיף ממלצרות או צבא, הוא יושב בחדר קטן כזה עם מוזיקה ומתקן פלאפונים חח וגם החנות הייתה של קרוב משפחה שלו אז אז בכלל. לי אישית זה לא קורץ אבל הבחור אהב את העבודה ואפילו תיקן לחבר שלי פלאפון בחינם.

זה לבינתיים כן? אפילו זה עדיף מהצבא הזה....

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    smolik, ההורים שלך אחים? למה נראה לך שמישהו מאיתנו ממלצר? אני מבטיח לך שעד גיל 25 יש לי בית משלי נשמה. לא שכירות, בעלות.
    יטינגר תתקן אותי אם אני טועה אבל אתה בוגר 5 יחידות מתמטיקה עם ציון גבוה (לפחות ממה שהבנתי), ואתה מדריך קורסים / מורה פרטי ולומד לימודים אקדמיים.
    איך אתה בדיוק קשור לדברים שאמרתי? לא עשית צבא?

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    -אתה דביל.
    -לא בצבא ולא גר עם ההורים בערך חודש אחרי שיצאתי מהצבא
    -לא עבדתי בחיים במלצרות או משהו דומה לזה
    -בחיים לא הבאתי בחורה לבית של ההורים
    -למה שיהיו לי חובות?
    -למה לשלם על תואר אם אני בכלל לא צריך תואר?
    -חברים שלי הם MIRERS שלי שיש לי ביצים לעשות מה שבא לי
    -מי יילך לראיון עבודה? I MY OWN BOSS. רק עתודאים חנונים כמוך מחפשים עבור מי לעבוד.

תאמין לי אתם העתודאים צריכים לשים אתכם בשורה ולכפכף אתכם עד שתבינו איזה עלובים אתם
    http://www.themarker.com/technation/1.1570616
    אתה אומר לי שמצאת דירה עצמאית בגיל 18-19 שתוכל לשלם עליה ולגור בה ולקנות לעצמך כל מה שאתה צריך אוכל, רהיטים, חשמל וכו' ממשכורת של בן אדם שאין לו תואר, הוא בן 19 מושתן, וכרגע יצא מהבית של ההורים? זה באמת נשמע אמין?
    אנשים בישראל עם תואר ראשון ומשכורת של 8 אלף בקושי מוצאים דירה לעצמם, אז אתה מצפה ממני להאמין שכמה חודשים אחרי שסיימת ת'פאקינג בצפר כבר גרת בדירה משלך?

אתם הזויים לגמרי. נראלי שאתם סתם עושים טרולינג כדי להביא עצבים לאנשים כמוני חח

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    smolik, ההורים שלך אחים? למה נראה לך שמישהו מאיתנו ממלצר? אני מבטיח לך שעד גיל 25 יש לי בית משלי נשמה. לא שכירות, בעלות.
    אז במקום להתגייס לצבא לך תעבוד באיזה חנות פלאפונים בינתיים אני מכיר מישו שעבד בזה וזה הרבה יותר כיף ממלצרות או צבא, הוא יושב בחדר קטן כזה עם מוזיקה ומתקן פלאפונים חח וגם החנות הייתה של קרוב משפחה שלו אז אז בכלל. לי אישית זה לא קורץ אבל הבחור אהב את העבודה ואפילו תיקן לחבר שלי פלאפון בחינם.

זה לבינתיים כן? אפילו זה עדיף מהצבא הזה....
    ואז מה..? יום אחד בגיל 22 הוא יקום ויגיד "טוב אין לי זין לפלאפל אני הולך להשקיע במניות" ואז יבוא לבנק ויגיד "אני צריך הלוואה של 25K כדי להתחיל להשקיע" , והם עונים לך "אוקי, ומה ההכנסה העיקרית שלך אדוני?" "כרגע אני מנהל דוכן פלאפל" "אוקי.. REJECTED".

שלא לדבר שאותו בן אדם יישאר תקוע בחובות לנצח, הרי כמה כסף הוא כבר ירוויח? ואם הוא ירצה פתאום ללכת ללימודים גבוהים? הוא יצטרך הלוואה ענקית, הרי יש לו גם הוצאות לחיים.. וכשאתה עובד בדוכן פלאפל אין לך אקסטרות לחיים, כמעט כל מה שאתה מכניס מאותו דוכן (במקרה הטוב) הולך להוצאות שלך

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אחי אתה חי מתחת לאבן תגיד לי? אתה יוצא מהבית בכלל? אני מכיר ערסים בני 16 שגרים לבד (ועוד בת''א) שכל מה שהם עושים זה לייחצן למסיבות ולשתות וודקה רדבול תגיד לי איפה אתה חי איפה???

אגב יש לי תחושת בטן שנחוי עושה יותר כסף מאנשים שיש להם תואר. מה שאני לא יכול להגיד על עצמי כרגע, אבל היום הזה קרב.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אתה בעלים של חברת הייטק

לכל ערס יש תואר שני? זה למה המדינה חיה על חשבון מובטלים, זונות ועובדי פלאפל?
    אנשים עם תואר שני מרוויחים בממוצע 15 אלף שקל בחודש במקרה הרע. במקרה הטוב הם מגיעים ל20 אלף. במקרה המעולה הם מגיעים ליותר.
    אם לכל ערס במדינה היה תואר שני, המדינה שלנו הייתה מדינה של מיליונרים.

טוב מה אני מתווכח בכלל עם טרולים חחחח שחיים בסרט שהם מיליונרים, אני אמרתי את שלי ניפגש עוד 3 שנים ואני מבטיח לכם שעם כל הטרולים שלכם אתם תמצאו את עצמכם בכיתה מושתנת לומדים לתואר ראשון או השלמת בגרויות או מכינה כמו אותם "עתודאים חנונים", ועובדים משמרות כפולות במלצרות בשביל לשלם על הלימודים

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    ואז מה..? יום אחד בגיל 22 הוא יקום ויגיד "טוב אין לי זין לפלאפל אני הולך להשקיע במניות" ואז יבוא לבנק ויגיד "אני צריך הלוואה של 25K כדי להתחיל להשקיע" , והם עונים לך "אוקי, ומה ההכנסה העיקרית שלך אדוני?" "כרגע אני מנהל דוכן פלאפל" "אוקי.. REJECTED".

שלא לדבר שאותו בן אדם יישאר תקוע בחובות לנצח, הרי כמה כסף הוא כבר ירוויח? ואם הוא ירצה פתאום ללכת ללימודים גבוהים? הוא יצטרך הלוואה ענקית, הרי יש לו גם הוצאות לחיים.. וכשאתה עובד בדוכן פלאפל אין לך אקסטרות לחיים, כמעט כל מה שאתה מכניס מאותו דוכן (במקרה הטוב) הולך להוצאות שלך
    תגיד לי מה ישך אתה? מה קשור פלאפל? מה קשור 25K למניות? אם אתה לא יודע אל דבר שאני לא יודע משו אני שותק.

ומי לוקח הלוואה תגיד לי אתה חושב כמו עני אבל באורגינל עני הלוואות זה לאנשים מפגרים

אם אתה לא יכול להרשות לעצמך משו, אל תעשה אותו. נמאס מהדבילים שלוקחים הלוואות כדי לנסות לחיות חיים שלא שייכים להם.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אחי אתה חי מתחת לאבן תגיד לי? אתה יוצא מהבית בכלל? אני מכיר ערסים בני 16 שגרים לבד (ועוד בת''א) שכל מה שהם עושים זה לייחצן למסיבות ולשתות וודקה רדבול תגיד לי איפה אתה חי איפה???

אגב יש לי תחושת בטן שנחוי עושה יותר כסף מאנשים שיש להם תואר. מה שאני לא יכול להגיד על עצמי כרגע, אבל היום הזה קרב.
    התפטרתי לגמרי אז החל מחודש הבא כבר לא.
    אבל לקוח אחד שאני סוגר זה כמו 3 משכורות.
    יש לי הכנסה פסיבית מאתרים שלי, אבל היא קטנה בזמן האחרון
    ועד הדרך אני מקבל פרויקטים של בניית אתרים\אפליקציות איזה 1-2 פעמים בחודש אני מעריך
    יטינגר תתקן אותי אם אני טועה אבל אתה בוגר 5 יחידות מתמטיקה עם ציון גבוה (לפחות ממה שהבנתי), ואתה מדריך קורסים / מורה פרטי ולומד לימודים אקדמיים.
    איך אתה בדיוק קשור לדברים שאמרתי? לא עשית צבא?

אתה אומר לי שמצאת דירה עצמאית בגיל 18-19 שתוכל לשלם עליה ולגור בה ולקנות לעצמך כל מה שאתה צריך אוכל, רהיטים, חשמל וכו' ממשכורת של בן אדם שאין לו תואר, הוא בן 19 מושתן, וכרגע יצא מהבית של ההורים? זה באמת נשמע אמין?
    אנשים בישראל עם תואר ראשון ומשכורת של 8 אלף בקושי מוצאים דירה לעצמם, אז אתה מצפה ממני להאמין שכמה חודשים אחרי שסיימת ת'פאקינג בצפר כבר גרת בדירה משלך?

אתם הזויים לגמרי. נראלי שאתם סתם עושים טרולינג כדי להביא עצבים לאנשים כמוני חח
    אתה יכול להאמין למה שאתה רוצה.
    מי קונה רהיטים? ברוב הדירות להשכרה יש לך ריהוט חלקי\מלא. אני שחיפשתי דירה מבחינתי רהיטים זה היה חובה.
    הייתי אצל ההורים איזה חודש עד שקיבלו אותי לעבוד ועברתי לשם. לא מבין מה הביג דיל.

עבדתי בתור מתכנת אחי לא הפכתי המבורגרים במקדונלדס והמשכורת שלי הייתה מעל הממוצע במשק.

מכיר אנשים בגילאים שלנו שעושים יותר ממני, מימך ומההורים שלי ושלך ביחד. אתה מתעקש לחשוב שהכל צריך ללכת בדרך מסויימת וקשה.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 16-08-2013 בשעה 12:13.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

תגיד לי מה ישך אתה? מה קשור פלאפל? מה קשור 25K למניות? אם אתה לא יודע אל דבר שאני לא יודע משו אני שותק.

ומי לוקח הלוואה תגיד לי אתה חושב כמו עני אבל באורגינל עני הלוואות זה לאנשים מפגרים

אם אתה לא יכול להרשות לעצמך משו, אל תעשה אותו. נמאס מהדבילים שלוקחים הלוואות כדי לנסות לחיות חיים שלא שייכים להם.
    נו אז איך בדיוק אותו "מנהל דוכן פלאפל" שאמרת שהוא עובד בפלאפל במקום לעשות צבא יוכל להרשות לעצמו ללמוד לימודים גבוהים? אז זה אפשרויות שלו:
    להיות עם דוכן פלאפל כל החיים
    לחזור לגור אצל ההורים ולחסוך בשביל הלימודים
    לקחת הלוואה

איך אתה מצפה מבנאדם כזה שמנהל דוכן פלאפל ב3 שנים שאמרת שאחרים עושים צבא, יום אחד לסגור ת'פלאפל ולמצוא עבודה רצינית עם הכנסה גדולה?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לכל ערס יש תואר שני? זה למה המדינה חיה על חשבון מובטלים, זונות ועובדי פלאפל?
    אנשים עם תואר שני מרוויחים בממוצע 15 אלף שקל בחודש במקרה הרע. במקרה הטוב הם מגיעים ל20 אלף. במקרה המעולה הם מגיעים ליותר.
    אם לכל ערס במדינה היה תואר שני, המדינה שלנו הייתה מדינה של מיליונרים.

טוב מה אני מתווכח בכלל עם טרולים חחחח שחיים בסרט שהם מיליונרים, אני אמרתי את שלי ניפגש עוד 3 שנים ואני מבטיח לכם שעם כל הטרולים שלכם אתם תמצאו את עצמכם בכיתה מושתנת לומדים לתואר ראשון או השלמת בגרויות או מכינה כמו אותם "עתודאים חנונים", ועובדים משמרות כפולות במלצרות בשביל לשלם על הלימודים
    רק חבל שרוב האנשים שיש להם תואר לא עובדים במקצוע אליו למדו.

בתקופה שהייתי ילד ועוד הייתי עובד במלצרות, אתה יודע כמה אנשים עם תואר שני היו שם שעבדו יחד עם ילדים בני 17? בני 28 שפיטרו אותם מהעבודה? כאלה שלא מצאו עבודה עם התארים שלהם? אחי הם פולללללללללל ואין לי אינטרס לעשות עליך טרולינג זאת האמת המכוערת אם אתה רוצה לשים תראש בחול סבבה אחי שיהיה לך לבריאות רק אל תגיד שלא הזהירו אותך

וכן, לכל ערס שני יש תואר. זה שישך תואר לא אומר שתעשה איתו משו חוץ מלנגב תתחת. אלא אם כן ישך קשרים, מה שאין לך.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

נו אז איך בדיוק אותו "מנהל דוכן פלאפל" שאמרת שהוא עובד בפלאפל במקום לעשות צבא יוכל להרשות לעצמו ללמוד לימודים גבוהים? אז זה אפשרויות שלו:
    להיות עם דוכן פלאפל כל החיים
    לחזור לגור אצל ההורים ולחסוך בשביל הלימודים
    לקחת הלוואה

איך אתה מצפה מבנאדם כזה שמנהל דוכן פלאפל ב3 שנים שאמרת שאחרים עושים צבא, יום אחד לסגור ת'פלאפל ולמצוא עבודה רצינית עם הכנסה גדולה?
    וואי אתה הורג אותי אין אין העניים של היום זה משו גם אם יהיה לך מיליארד דולר אתה תהיה עני כי ישך חשיבה של מערכת

אין אני כבר לא יודע מה להגיב אחי אתה הזוי פשוט הזוי

צריך לגלח את הראש כמו בן זונה חולה סרטן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

סמוליק, אתה מפגר. אני לא עשיתי צבא, ואני לומד באוניברסיטה ועבדתי בתכנות. יש לי קריירה ותהיה לי עבודה מסודרת ותואר בטוח.

תארים בהנדסה ומדעי המחשב זה תארים עם ביקוש, הם שונים מהתארים שגורמים לך ללכת למלצר בהכל, הם ההפך מהם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect