קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] בוקי מרגיש אבוד
    על ידי _תומר_ בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-08-2012, 20:39
  2. אני מרגיש חראאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 19:09
  3. יווו אני לא מרגיש טוב..
    על ידי באק בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 19:47
  4. מרגיש כמו חרא ירבאק
    על ידי Asaf93 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 03:33
  5. אנשים אני מרגיש אפס
    על ידי JOOOP בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 18:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

מרגיש אבוד

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מרגיש אבוד

לפני כמה ימים רבתי עם אמא שלי. היא אמרה שאני צריך תואר אבל אמרתי לה שהיא צריכה להסתכל על השוק ולראות מה קורה. היא אמרה שזה לא יקרה לי ועוד שטויות אחרות. אמרתי לה שבמקום תואר אני מעדיף הכנסה פסיבית והיא ישר אמרה שחייב תואר והתעקשה על זה ובכלל זה עשה הרבה צעקות בבית. אני הפסקתי עם זה כי הבנתי שאין עם מי לדבר וזה רק יעשה בעיות אבל לעצמי אמרתי שאני לא רוצה לעבוד. אני מסתכל על ההורים שאני ואני מבואס. הם חוזרים הביתה עייפים ולאט לאט כשאני מתבגר אני רואה כבר אמא שאין לה כוח להכין לי אוכל, אבא שאין לו כוח להוריד זבל ובשביל מה?? 4000-5000 שקל?? איזה כבוד יש בזה? זונה עושה את זה בכמה ימים ולפחות את הבוקר שלה היא קמה במיטה ולא רצה לעבודה שהיא לא תאחר כי אם לא יפטרו אותה.. איזה כבוד יש בעבודה שצריך להיות נחמד לכל מיני בוסים מעצבנים? אני עבדתי ובחלק מהעבודות ביקשו ממני להיות סופרמן.. וכמה הסופרמן הזה מקבל? בקושי 4000 שקל.. היו ימים שעוד שניה רציתי להרביץ לבוס או לזרוק עליו איזה סחורה כבדה שישבר לו הצוואר.. ולאותם בוסים צריך למצוץ את הזין בשביל לקבל קידום מסריח של 200-500 שקל.. אמרתי את כל זה להורים שלי והם התעקשו שזה רק בגלל שאין להם תואר ואם היה להם תואר הם היו חיים יותר טוב אבל כמה טוב כבר יכול להיות משהו שלוקח ממך חצי מהיום וכל האנרגיה? אם כמה שבבצפר צחקו על זה שזה בית כלא כי יש סורגים אז עבודה זה עבדות חוקית.. פתאום סחר בבני אדם זה בסדר.. לפחות בבית ספר אתה לא צריך לפחד כל שניה על העבודה שלך למרות שזה לא היה תקף לי והייתי בבית ספר מאוד גרוע לעומת מה ששמעתי על בתי ספר אחרים.. אני אומר את זה להורים שלי ושואל בשביל מה? איזה חיים יש לכם? איזה חיים היו לי? עד עכשיו אני זוכר מגיל קטן שטויות שרציתי.. סתם איזה תנין שמתמלא במים באמבטיה אבל כשאני חושב על זה אני ישר נזכר ב"אין לנו כסף"..

הרבה בפורום פה מדברים על הכנסה אבל אני פשוט אבוד.. איך אני עושה את הכסף שאתם מדברים עליו? איך אני מגיע למצב שאם יהיו לי ילדים בעתיד לא יהיה אצלי דבר כמו "אין לי כסף לצעצוע"? איך אני מוכיח להורים שלי שתואר לא יעזור לי בכלום חוץ מלבזבז עוד כסף?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה התשוקה שלך?
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    מה התשוקה שלך?
    לחיות בלי לדפוק חשבון. בלי לומר שאין לי כסף לדברים. בלי לעשות מתמטיקה 7 יחידות אם לחשב כמה זה שווה לי לקנות אם יש לי את הכסף.

בחייאת טיילר... האכלת פה אנשים סרטים על המושג "הכנסה פאסיבית", אתה כבר מפרק משפחות פה. תסביר להם שזה לא קל כמו שהם חושבים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אין דרך כזאת בלי לעבוד בכלל לקבל הכנסה פסיבית וגם אם היתה אף אחד לא היה נותן לך אותה. הדבר הראשון שאתה צריך זה להאמין בעצמך במאה אחוז ולדעת שאתה הולך להצליח תמצא בתוכך את מה שאתה אוהב משהו שאתה רוצה לעסוק בו להתקדם בו איזה שהוא תחום זה יכול להיות בנית אתרים זה יכול להיות כל דבר או אפילו איזה רעיון שהמצאת. שתדע שאתה כן תצטרך לעבוד אולי לא אצל בוס אבל תצטרך לקרוע תתחת כדי לחיות כמו מלך אחרי זה. רד מהגישה של אנשים אחרים שיעשו בשבילך תכסף אף אחד לא יתן לך הוראות איך להיות עשיר , יש לך היום את האינטרנט תתחיל לחרוש ללמוד מידע על נושאים שמענינים אותך ומשם השמיים הם הגבול. עריכה : זה לא דרך קסם וזה מאוד לא קל בדיוק מהסיבה שזאת לא מסגרת שתכוון אותך פה אתה צריך להיות עצמאי עם ראש גדול ולהילחם ולסלול את הדרך של עצמך בכל תחום צריך להיות בן אדם חזק בשביל זה תתכונן גם לנפילות וגם לעבודה קשה מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי המאמין; 16-08-2013 בשעה 13:45.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחח אשכרה, לאדע מאיפה אנשים הסיקו מסקנות שזה קל. כן, זה יותר קל מלעבוד לפי דעתי אבל עדיין צריך הרבה דברים באופי בשביל זה. צריכה להיות אידיאולוגיה חזקה שאתה מוכן למות למענה ומשמעת שלחיילים ביחידות המובחרות בעולם אין. לכסף צריך להתייחס בהרבה כבוד.

וזה החלק הקשה בדברים כמו מסחר. ידע יש בכל האינטרנט, אבל אם אין לך תאידיאולוגיה, אתה תיפול.

מישו תותח שאני מכיר אמר לי פעם

"Trading is simple, but not easy"

כנראה הבנתם שזה גם קל וגם פשוט...פשוט זה כן..קל זה לא.

וזה בהנחה שאתם בכלל רוצים לעסוק בזה. לא לכלאחד זה מתאים ואני נחשף להמון מצבי לחץ ואם לא היה לי מה לעשן הייתי מתהפך על עצמי.

אגב אני עדיין עובד. בשביל עצמי אם אפשר לקרוא לזה ככה,רק לא בשביל כסף. הכסף והידע שלי עובדים בשבילי. להבדיל מהעניים שעובדים בשביל בוס ובשביל משכורת חודשית....
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 16-08-2013 בשעה 14:29.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

בזמן האחרון הבנתי במאה אחוז שרק האנשים באמת עם האידיאולוגיה והרצון הזה להשיג את זה לא משנה מה כמו שאמרתי למשפחה שלי ולחברים שלי אני אמות אני לא מסוגל פיזית ומנטלית לעבוד בשום עבודה משעממת אני פשוט לא יכול להתרכז בזה וגם בטח שלא להיות שפוט של הצבא ואני מעדיף להסתכן ולמות בשביל זה - משם תבוא ההצלחה. אני כבר עכשיו מתפתח בעסק שלי כבר עובד על כמה אתרים פשוט כסף פצצה באמת אין כמו לעבוד מהבית במשהו שאתה אוהב.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תקשיב חמוד, אם אתה רוצה לעלות על דרך המלך, יעני לעשות את מה שאתה אוהב לעשות, אתה חייב שיהיה לך סוג של "הון" לפני כדי להתחיל ממשהו.
    גם בן אדם שפותח עסק משלו, משתמש בהון שהוא צבר כדי להתחיל את העסק.
    החבר'ה מהסידרה TOP GEAR שמסבירים על מכוניות על ונוהגים בהם ועושים כיף חיים ועושים יייייייייממממממממממבבבבבההה כסף, אלה אנשים שהתחילו ממשהו גבר.

אתה לא יכול לצאת לשוק העבודה בלי שום דבר ביד, בלי שום הישג ביד, בלי שום המלצות מבוסים קודמים, בלי שום כסף על התחלה ובלי שום השכלה..אף אחד לא ירצה אותך ככה.
    אתה חייב שיהיה לך משהו התחלתי כדי להתחיל לחיות כמו מלך.
    קודם תעשה כסף, והרבה, ואחרכך אתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect