לפני כמה ימים רבתי עם אמא שלי. היא אמרה שאני צריך תואר אבל אמרתי לה שהיא צריכה להסתכל על השוק ולראות מה קורה. היא אמרה שזה לא יקרה לי ועוד שטויות אחרות. אמרתי לה שבמקום תואר אני מעדיף הכנסה פסיבית והיא ישר אמרה שחייב תואר והתעקשה על זה ובכלל זה עשה הרבה צעקות בבית. אני הפסקתי עם זה כי הבנתי שאין עם מי לדבר וזה רק יעשה בעיות אבל לעצמי אמרתי שאני לא רוצה לעבוד. אני מסתכל על ההורים שאני ואני מבואס. הם חוזרים הביתה עייפים ולאט לאט כשאני מתבגר אני רואה כבר אמא שאין לה כוח להכין לי אוכל, אבא שאין לו כוח להוריד זבל ובשביל מה?? 4000-5000 שקל?? איזה כבוד יש בזה? זונה עושה את זה בכמה ימים ולפחות את הבוקר שלה היא קמה במיטה ולא רצה לעבודה שהיא לא תאחר כי אם לא יפטרו אותה.. איזה כבוד יש בעבודה שצריך להיות נחמד לכל מיני בוסים מעצבנים? אני עבדתי ובחלק מהעבודות ביקשו ממני להיות סופרמן.. וכמה הסופרמן הזה מקבל? בקושי 4000 שקל.. היו ימים שעוד שניה רציתי להרביץ לבוס או לזרוק עליו איזה סחורה כבדה שישבר לו הצוואר.. ולאותם בוסים צריך למצוץ את הזין בשביל לקבל קידום מסריח של 200-500 שקל.. אמרתי את כל זה להורים שלי והם התעקשו שזה רק בגלל שאין להם תואר ואם היה להם תואר הם היו חיים יותר טוב אבל כמה טוב כבר יכול להיות משהו שלוקח ממך חצי מהיום וכל האנרגיה? אם כמה שבבצפר צחקו על זה שזה בית כלא כי יש סורגים אז עבודה זה עבדות חוקית.. פתאום סחר בבני אדם זה בסדר.. לפחות בבית ספר אתה לא צריך לפחד כל שניה על העבודה שלך למרות שזה לא היה תקף לי והייתי בבית ספר מאוד גרוע לעומת מה ששמעתי על בתי ספר אחרים.. אני אומר את זה להורים שלי ושואל בשביל מה? איזה חיים יש לכם? איזה חיים היו לי? עד עכשיו אני זוכר מגיל קטן שטויות שרציתי.. סתם איזה תנין שמתמלא במים באמבטיה אבל כשאני חושב על זה אני ישר נזכר ב"אין לנו כסף"..
הרבה בפורום פה מדברים על הכנסה אבל אני פשוט אבוד.. איך אני עושה את הכסף שאתם מדברים עליו? איך אני מגיע למצב שאם יהיו לי ילדים בעתיד לא יהיה אצלי דבר כמו "אין לי כסף לצעצוע"? איך אני מוכיח להורים שלי שתואר לא יעזור לי בכלום חוץ מלבזבז עוד כסף?

ציטוט ההודעה