קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] אתה יודע שאתה זה אני ואני זה אתה
    על ידי Muffin בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2012, 22:14
  2. איך אתה יודע שאתה נוב?
    על ידי INVADER בפורום Call Of Duty
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-05-2010, 22:32
  3. מה אתה עושה שאתה קם בבוקר?
    על ידי Solid Snake בפורום כדורגל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-04-2007, 17:11
  4. מתי אתה מגלה שאתה ממש חרמן?
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-08-2006, 23:07
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-04-2006, 23:27
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 77

אתה יודע שאתה זונת מערכת כש... - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ייטינגר אתה בעצמך זונת מערכת לא? חחח
    כאילו מה אתה מטיף כאן?
    להיות "מאגניב" ולשבור ת'חוקים?
    לפעמים לא להבריז משמע שחשוב לך להיות שם ולהקשיב למורה, לפעמים לא להיות מושעה משמע שאתה לא דופק אגרופים או הורס רכוש (שיש לך כבוד לאנשים)
    ולפעמים לא להסתובב עם אנשים ששותים / מעשנים משמע שיש לך ציפיות קצת יותר גבוהות בחיים מחב"סים (חיים בסרט) בלי שאיפות
    נראלי שאתה מהאלה שמנסים להיות מאגניבים אבל לא באמת חחח...
    בקיצור, בהצלחה לא להיות זונת מערכת . לפעמים כל מה שאתה מתנגד לו בא וצובט אותך בתחת

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    ייטינגר אתה בעצמך זונת מערכת לא? חחח
    כאילו מה אתה מטיף כאן?
    להיות "מאגניב" ולשבור ת'חוקים?
    לפעמים לא להבריז משמע שחשוב לך להיות שם ולהקשיב למורה, לפעמים לא להיות מושעה משמע שאתה לא דופק אגרופים או הורס רכוש (שיש לך כבוד לאנשים)
    ולפעמים לא להסתובב עם אנשים ששותים / מעשנים משמע שיש לך ציפיות קצת יותר גבוהות בחיים מחב"סים (חיים בסרט) בלי שאיפות
    נראלי שאתה מהאלה שמנסים להיות מאגניבים אבל לא באמת חחח...
    בקיצור, בהצלחה לא להיות זונת מערכת . לפעמים כל מה שאתה מתנגד לו בא וצובט אותך בתחת
    את לא עובדת רסר או משו?
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

יאללה אתם סתם מזיינים ת'שכל יותר מדי...אתם בעצמכם בחיים לא הייתם שוכרים לעבודה סתם ערס שמבריז מהשיעורים ושם זין על הכל.
    זה שאתה מקפיץ לקום מוקדם ולהגיע לכל השיעורים זה רק סימן לאחריות והתמדה, ואף עסק לא מוכן להעסיק עובד בלי אחריות שיאחר ויבריז כל הזמן.

אתה לא יכול להגיד בראיון עבודה "ציונים ובית ספר לא אומרים כלום אל תדאג אני חכם", זה לא עובד ככה, אתה צריך לעבוד קשה, מעסיק צריך לראות מה אתה, מי אתה, נכון שמה שאתה לומד זה סתם חרטא שאתה לא תזכור מחרתיים, אבל אין שום דרך אחרת לעשות סלקציה באנשים ולבחור מי הכי טוב לעבודה מסוימת.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אני בכלל עטודעי שגר במעונות של האוניברסיטה, ישלי טירונות עוד יומיים
    מגניב אחי

מה אתה רוצה ללמוד בתור עטודעי?

אני אישית לומד מנהל עסקים כדי שאני יפתח עסק ויהיה עשיר כי שמעתי בהרצאות של רוברט קיוסאקי שצריך לפתוח עסק ולא להיות שכיר

אבל עד אז אני יעבוד באיזה אולם אירועים בתור אחמש ויגנוב למלצרים שלי תטיפים ככה עד גיל 28 ומשם אולי יתרשמו מהקורות חיים המרשימים שלי ויתנו לי לפתוח עסק

עטודאי לאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    יאללה אתם סתם מזיינים ת'שכל יותר מדי...אתם בעצמכם בחיים לא הייתם שוכרים לעבודה סתם ערס שמבריז מהשיעורים ושם זין על הכל.
    זה שאתה מקפיץ לקום מוקדם ולהגיע לכל השיעורים זה רק סימן לאחריות והתמדה, ואף עסק לא מוכן להעסיק עובד בלי אחריות שיאחר ויבריז כל הזמן.

אתה לא יכול להגיד בראיון עבודה "ציונים ובית ספר לא אומרים כלום אל תדאג אני חכם", זה לא עובד ככה, אתה צריך לעבוד קשה, מעסיק צריך לראות מה אתה, מי אתה, נכון שמה שאתה לומד זה סתם חרטא שאתה לא תזכור מחרתיים, אבל אין שום דרך אחרת לעשות סלקציה באנשים ולבחור מי הכי טוב לעבודה מסוימת.
    אבל הקטע שציונים ובית ספר באמת לא אומרים כלום, המערכת שגויה, אתה לא באמת לומד שם, אתה רק משנן ומוחק משנן ומוחק מה כבר יוצא מזה?
    ערס שמבריז משיעורים יכול להיות הרבה יותר חכם ויכול להצליח יותר בדרך שלו מאשר אחד שכל החיים שלו רק חורש וחורש וחורש כי יכול להיות שהערס באמת למד, בצורה אמיתית ולא רק חרש את בית ספר והעתיק 10 פעמים כל דבר..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

כע אבל הם חיים בסרט שאפשר לא לעבוד ואנחנו לא מבינים איך כי אנחנו זונות מערכת חסרי עתיד

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אתה חושב כמו עני. לא פלא שאתה אחד ותשאר אחד.

אם הערס הזה יודע לעשות את מה שאני צריך שהוא יעשה הוא יתקבל. וראיתי מספיק מקרים כאלה בחיים האמיתיים.

לצואך העניין אתה יש לך חברת BROKERAGE ובא אליך ערס עם גופיה וכפכפים עם סיגריה מאחורי האוזן שלא סיים תיכון לראיון עבודה אבל מה הערס הזה עושה מלא כסף בפלטפורמה שלו ומראה לך תהכנסות שלו...אם הוא כזה תותח למה שהוא לא יעשה כסף ללקוחות שלך?

או איזה עטודאי חנון מסריח שבחיים שלו לא עשה גרוש ולמד לאיזה תואר במנהל עסקים ואין לו הכנסה אחת אפילו ולך תדע מה הוא שווה בכלל

את מי אתה תיקח?

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

אם הערס הזה יודע לעשות את מה שאני צריך שהוא יעשה הוא יתקבל. וראיתי מספיק מקרים כאלה בחיים האמיתיים.

לצואך העניין אתה יש לך חברת BROKERAGE ובא אליך ערס עם גופיה וכפכפים עם סיגריה מאחורי האוזן שלא סיים תיכון לראיון עבודה אבל מה הערס הזה עושה מלא כסף בפלטפורמה שלו ומראה לך תהכנסות שלו...אם הוא כזה תותח למה שהוא לא יעשה כסף ללקוחות שלך?

או איזה עטודאי חנון מסריח שבחיים שלו לא עשה גרוש ולמד לאיזה תואר במנהל עסקים ואין לו הכנסה אחת אפילו ולך תדע מה הוא שווה בכלל

את מי אתה תיקח?
    את העטודאי כי הוא למד וחרש וזה מה שחשוב! יש לו תעודת בגרות ותואר!!!!!!!! זה אומר שהוא בנאדם מוצלח וגאון על1!!2!~!!
    כי מה יותר חשוב? ידע בנושא או תעודת בגרות עם ציון ממוצע 100000? ברור שתעודת בגורת

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

השאלה האמיתית היא איך עושים את זה? אני לא מבין כלום ממה שאתם אומרים, טיילר אני זונת מערכת דפוקה ואני בן 15 גדלתי להורים שהם זונות מערכת וכל החברים שלי זונות מערכת
    אני כבר החלטתי להיות ג'ובניק בצבא ככה אני אוכל לסארג' בעזריאלי ולומר לרס"ר שאני סגרתי שלוש נשיקות בחצי שעה עם רוטינה חדשה של סניה ואני אלמד אותו אם הוא ייתן לי יום חופש.

יש לי תקווה?
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 16-08-2013 בשעה 16:55.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    השאלה האמיתית היא איך עושים את זה? אני לא מבין כלום ממה שאתם אומרים, טיילר אני זונת מערכת דפוקה ואני בן 15 גדלתי להורים שהם זונות מערכת וכל החברים שלי זונות מערכת
    אני כבר החלטתי להיות ג'ובניק בצבא ככה אני אוכל לסארג' בעזריאלי ולומר לרס"ר שאני סגרתי שלוש נשיקות בחצי שעה עם רוטינה חדשה של סניה ואני אלמד אותו אם הוא ייתן לי יום חופש.

יש לי תקווה?
    רק אם תשיג לתואר שני שאיתו תתקבל למנקה שירותים למקדולנדס..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה

יש לי תקווה?
    לא אחי

תהיה עטודאי רק ככה יש עתיד

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    אבל הקטע שציונים ובית ספר באמת לא אומרים כלום, המערכת שגויה, אתה לא באמת לומד שם, אתה רק משנן ומוחק משנן ומוחק מה כבר יוצא מזה?
    ערס שמבריז משיעורים יכול להיות הרבה יותר חכם ויכול להצליח יותר בדרך שלו מאשר אחד שכל החיים שלו רק חורש וחורש וחורש כי יכול להיות שהערס באמת למד, בצורה אמיתית ולא רק חרש את בית ספר והעתיק 10 פעמים כל דבר..
    זה נכון באיזשהו מקום, אבל אין מה לעשות, אתה צריך להרגיל את עצמך להיות אחראי, לעבוד קשה, לקום מוקדם
    בבית ספר מוותרים לך אם אתה מקבל 0 או אם אתה מאחר לשיעור, אבל בעבודה יפטרו אותך אם תאחר או שסתם תהיה גרוע
    מכינים אותך לעתיד אחי...וכן זה נכון, את החומר אתה כבר לא תזכור, אבל אין מה לעשות עם זה, אין אלטרנטיבה לדבר הזה.

המערכת שגויה אבל מי ששם עליה זין הוא יותר שגוי ממנה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

את מי אתה תיקח?
    וואלה טיילר אני מאוד מקווה שאנשים כאן לא מקשיבים לך וחיים בסרט בלהות של וול דיסני שאפשר לא ללמוד בכלל ולא "לחשוב כמו עני" ולהשקיע במניות ובשטויות או אנערף מה שאתה עושה...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

"עתיד"

מילה שיש לי הרגשה שבצפר זה מוסד שנוסד בשביל לקחת אנשים מוכשרים ולהכין מהם עבדים. יעני לוקחים אנשים מכל מיני צבעים שמים אותה בתוך מטחנת בשר ויוצא גוש אפור מסריח כזה משו מגעיל יענו

צריך לפרק את כל מערכת החינוך ולבוא לבצפר רק בשביל צחוקים

מילה שלי כל אחד יהיה פי 10 יותר חכם פי 10 יותר מוכשר ויעשה פי 10 יותר כסף ויהיה מאושר מהחיים שלו בהרבה.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

זה נכון באיזשהו מקום, אבל אין מה לעשות, אתה צריך להרגיל את עצמך להיות אחראי, לעבוד קשה, לקום מוקדם
    בבית ספר מוותרים לך אם אתה מקבל 0 או אם אתה מאחר לשיעור, אבל בעבודה יפטרו אותך אם תאחר או שסתם תהיה גרוע
    מכינים אותך לעתיד אחי...וכן זה נכון, את החומר אתה כבר לא תזכור, אבל אין מה לעשות עם זה, אין אלטרנטיבה לדבר הזה.

המערכת שגויה אבל מי ששם עליה זין הוא יותר שגוי ממנה
    אין לי מה להגיד, טיילר בתכלס סיכם הכל..

ומי ששם זין על המערכת ועובד בדרך שהוא מאמין בה ורוצה בה אולי לא יהיה לו 100% הצלחה אבל לפחות הוא לא עבר, לפחות הוא עובד בדרך שהוא רוצה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect