|
|
אבל אתה לא מבין שאני מסכים איתך. אתה לא מבין שאני לא רוצה לשבת במשרד ולחזור בערב ולקבל חיים מסריחים וריקניים. לא רוצה את זה.
אבל אני פשוט לא רואה שום אלטרנטיבה לדבר המסריח הזה אחי. לא רואה. ומה הקשר 3 שקל לשבוע? אני לומד תקשוב, זה הסללה להייטק ולעבודה בחברות כמו CISCO. מבטיח לך שהמשכורת שם קצת יותר מ3 שקל לשבוע.
אבל לא. אני לא רוצה כל החיים שלי לשבת במשרד ממורמר מהחיים...החלום שלי זה לעשות מוזיקה, אבל מה לעשות שזה דבר קשה וזה דבר שאסור לסמוך רק עליו כמקור למחיה.
קפוץ לי אחי
..Everyone Loves You When You're Dead..
אבל במערכת זה כל מה שאתה מקבל כי אתה לא מעיז ללכת אחרי החלום שלך.. אתה יכול להיות מוזיקאי שנהנה מהחיים שלו ועובד במשהו שהוא אוהב ונהנה ממנו או איזה אפס במשרד שלא נההנ המחיים אבל מרוויח הרבה..
איזה כדורגלן אמר פעם שהוא חולה על להיות כדורגלן כי הוא עובד במה שהוא אוהב, במה שבשביל אחרים הוא תחביב.. ותנחש מה, הוא לא אפס ממורמר גם..
אל תדאג אני אחרי ארוחת שישי מתאבד.. כי בתכלס, מי רוצה לפספס ארוחת שישי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אוקיי ומה אם בנאדם שהוא "זונת מערכת" לומד להייטק עובד בהייטק ואוהב הייטק? מה תגיד עליו? שהוא לא בסדר? תן לו לעבוד...עבודה זה לא פארק שעשועים, זו עבודה.
וואלה אני לא יודע מה רע באחד כמוני ששואף ללמוד הרבה כדי להשיג עבודה טובה שתתן לי כסף בטוח וקבוע, וגם בו זמנית להשקיע במוזיקה. ככה יש לי משהו שמחזיק אותי. אם לא ארוויח מספיק מהמוזיקה, יש לי עבודה. אני לא צריך לנגן באמצע הרחוב בתל-אביב.
החיים לא תמיד מחייכים אליך אחי...ויכול להיות שטיילר השיג מספיק כסף מבלי לימודים ומערכת אבל אני לא חושב שיש מקום אחר לחפש את עצמך.
..Everyone Loves You When You're Dead..
למון פשוט תגיד שאתה פחדן+חסר השכלה פיננסית שכל אחד עם אחת כזו יודע שכרגע לחפש קריירה זה סיכון יותר גדול מלמכור את כל הדברים שלך ולהמר את כולם בקזינו. אתה כמובן לא יודע למה כי אתה בור.
אתה יכול לעשות את כל התארים שבעולם, להרוויח את המשכורת הכי גבוהה בעולם אבל תשאר בור, בעל חובות וחסר השכלה פיננסית בסיסית.
אבל עזבו אני מדבר עם ילדים בני 16 שעדיין גרים אצל ההורים ואפילו כביסה לעשות לא יודעים שמנסים ללמד אותי על החיים ועל כסף שהם לא עושים....נשמות אני בגיל שלכם במקום לשבת בפורומים ולנסות ללמד גדולים ממני כבר עשיתי כסף, לא נקי ואני לא עושה את זה יותר בחיים אבל כסף שהספיק לי לכל הצרכים שלי. וזה לא היה כסף מעבודה במקדונלדס. אתם מוזמנים לחזור למקדונלדס ולבית של ההורים.
וזה לא משנה אם אני מצליח או לא, בין אם אני מליונר ובין אם אני הומלס, יש מציאות ויש עובדות שאיתן אי אפשר להתווכח.
אה ובהצלחה בפנסיה, שמעתי שהולכים לעלות לכם את גיל הפרישה ל90 או שיתנו לכם פנסיה שלא תספיק לכם לאוכל וככה תעבדו במקדונלדס גם בגיל 70 (וזה אגב לא רק אני אומר את הדברים האלה)
אבל כולנו טמבלים והיינו טמבלים עד שאתם הגאונים באתם ולימדתם אותנווווווווווווווו
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 16-08-2013 בשעה 19:18.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
רשימת מספרי הטלפון של למון (או יותר נכון איך שהוא רואה את זה בראש)
-בוס מעצבן
-אישה כונפה
-ילדים צווחניים
-זונת מערכת מספר 1
-זונת מערכת מספר 2
-זונת מערכת מספר 3
-ערס מהתיכון שלי שאיכשהו נוסע על פרארי ולא הוציא תעודת בגרות ואני MIRER שלו
ובמקום "צוויץ צוויץ SMS" יהיה לו
"צוויץ צוויץ! בוס מעצבןןןן"
TROLOLO
http://www.investopedia.com/
ישך פול מידע על מה שאתה רוצה בטורנטים, ישך הכל אם היית טורח לחפש במקום לחרוש למבחנים היית מבין משו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אתה הרבה פעמים מכיר לי אותי.
מאחל לך להתפתח טיפה כמו שלי קרה בערך בגיל 17.
אתה ילד נט"ע?
בבקשה באמא שלך אל תגיד לי שאתה ילד נט"ע שחושב שזה יעזור לו במשהו בחיים?
(בתור אחד שהיה בחרא הזה שנה וחצי ופרש)
לא שמעת כי אנשים מצליחים לא יתנו לך יידע על מגש.
אף אחד פה לא יגיד לך וידריך אותך צעד אחר צעד איך להצליח פיננסית.
אני במצב פיננסי טוב, אנשים פה בפורום יכולים לזלזל ולא להאמין, אבל זה לא אכפת לי. ואני בא ממקום שאני חי בזכות עצמי, יש לי מספיק כסף, יש לי קשרים מאוד אישיים שיצרתי מכלום במגזר העסקי (בעלי עסקים, אנשים מצליחים, רואי חשבון). חייב ליזום. אתה יודע איך הכרתי את רואה החשבון שלי?
נשבע לך זה היה ככה: גוגל>דפי זהב>רואה חשבון בX (העיר בא אני גר כרגע)>מתקשר לראשון, לא עונה, שני מנפנף אותי *מתבאס מאוד ולוקח לי כמה דק' להתאשת על זה*>..>מתקשר לחמישי בערך, קובע להיפגש>משכנע אותו לנהל אותי בחינם בתמורה שאעשה לו SEO.
אתה יודע מה הרואה חשבון הזה עשה עבורי? חוץ מזה שאני חייב רואה חשבון שינהל לי את החשבוניות והכל. הוא הכיר לי כ"כ הרבה אנשים שחלקם שילמו לי כסף על פרויקטים.
כשאני רואה ילד בן 8 שמוכר לימונדה אני אומר לעצמי בלב "זה ילד תותח, עם יוזמה שהולך להתפתח בחיים"
כשאני רואה למשל את אחותי שלומדת קשה בתיכון (כמו שאני עשיתי) ומביאה ציונים טובים. אני כמובן לא אומר לה כלום על "זונת מערכת" וכד'. אבל אני ממש, אבל ממש לא מתרשם מזה שהיא הוציאה ב-806 ציון 100. היא אפילו לא יודעת מהיא רוצה ללמוד. היא יודעת שהיא רוצה ללמוד, רק לא בחרה מה. כל רב הילדודס.
היא מודעת לזה של-80% מהמדינה פה יש תואר. אתה והיא חיים בחלום ורוד שאתם לא תתקעו בחיים חרא בעבודה מסריחה כמו הרוב. אבל סטטיסטית רוב הסיכיים שזה מה שיקרה. כמו שפעם אמרתי לטיילר "אתה לא מיוחד".
אבל בסדר אחי, אם יהיה לך מזל זה פשוט יבוא לך לבד ההתפחות הזאת, אי אפשר להכריח את זה. ואם לא, אז תהנה בלהיות זונת מערכת. לי אישית לא אכפת. בזכות זונות מערכת, יש אנשים שמצליחים.
אני הולך עכשיו
ואתה יודע מה יש לי לשבוע הבא מטרה? למצוא עורך דין אישי. אחד שאני יכול להתקשר אליו ב10 בערב לשאול אותו כל שאלה שבא לי. ואני ב-100% אעשה את זה. מטרה קטנה+מטרה קטנה+מטרה קטנה+מטרה קטנה=מטרה גדולה=הצלחה
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 16-08-2013 בשעה 20:16.
תעשו מה בזין שלכם ומה שאתם אוהבים אל תתנו לאף אחד להגיד לכם מה לעשות, אבל ייטינגר אני יגיד לך אחי שאתה מטעה פה ילדים מניסיון כי לרוב 100 חיסורים במחצית יובילו אותו אותך לבית ספר פרטי עם מלא ילדים מטומטמים אחושרמוטה שהחלום שלהם זה לעבוד בהובלות, להבריז שעה שעתיים כי אין לך כוח לקום ויש לך איזה מקצוע חסר תועלת בבוקר זה סבבה, אבל תאמינו לי שלבוא לבצפר רק כדי ללכת למחששה לא יביא אותכם לשום מקום.
אם אתם יודעים שאתם טובים במשהו ואוהבים את זה אז לכו על זה, אבל אל תהיו חיים בסרט שלא תוציאו בגרות תשתחררו בגיל 21 ופתאום תעלו על איזה הברקה ותהיו מיליונרים, שום דבר בחיים לא בא בלי מאמץ, בלי מחשבה, אם אין לכם מטרה בעצמכם לאיפה אתה יכולים להגיע?
השלב הראשון בהצלחה לפי דעתי זה לדעת מה אתם רוצים לעשות.
נערך לאחרונה על ידי Carpe_Diem; 16-08-2013 בשעה 21:18.