הגעתי למסכנה שמנהל פורום פיקאפ באפאקספי הוא המטרה שלי בחיים תסתכלו איזה מושלם
http://www.***.co.il/showthread.php?t=12984889
גם עתודאי גם יש לו ידידה שעושה אותו מאושר וגם יש לו 8 חברים שזה יותר ממה שיש לי בפייסבוק
למה אני לא תיירי הנרי((((((((
הגעתי למסכנה שמנהל פורום פיקאפ באפאקספי הוא המטרה שלי בחיים תסתכלו איזה מושלם
http://www.***.co.il/showthread.php?t=12984889
גם עתודאי גם יש לו ידידה שעושה אותו מאושר וגם יש לו 8 חברים שזה יותר ממה שיש לי בפייסבוק
למה אני לא תיירי הנרי((((((((
|
|
מיזה בכלל הכובע הזה למי אכפת מקיומו בכלל אנשים כאלה לא קיימים בעיניים שלי אנלא רואה אותם אפילו טרולינג הם לא שווים
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
מי זה תיירי הנרי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
"כל אחד יכול להיות מאושר... הסוד בלהיות מאושר, הסוד בלרצות לקום כל בוקר, הוא לא לקנאות באחרים, ולשמוח בלי סיבה.... לאנשים כאן אשכרה ירד הביטחון בגלל פותח הנושא. מה קרה לכם אנשים? צאו מהבועה! תשמחו כי להיות שמח יקדם אותכם! אלה החים אין מה לעשות, אדם שמח מכלום סופו שיהיה שמח מהמון דברים...סופו שאחרים יקנאו בו..."
ווואוו יש אשכרה ילדים שם שמקשיבים לו הוא הורס חיים של ילדים כוסעמק הבנאדם בן 20 מתלהב שיש לו מחשב חזק מאוד ורמקולים חזקים מאוד ושההורים שלו נותנים לו לנסוע באוטו כוסעמאאא שלך הוא בן 20 מתלהב מהחדר שלו בבית של ההורים!!! ועוד יש לו פוסטרים על הקירות!
חחחח הוא היה רוצה להיות תיירי הנרי... הבנאדם הולך ברחוב בטח ובחורות מורידות ישר את הבגדים... גם כדורגלן אדיר גם גבוה גם שחום גם טחון אחושרמוטה מה צריך יותר חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עתודאי זה באמת תחתית שרשרת המזון
כל היצורים הולכים לחרא הזה לא ראיתי אחד שהוא לא ילד כאפות שהולך לזה
נודר נדר אני מרחם על כל מי שבשנים הכי יפות של החיים זורק אותם על לימודים וחרישה והכל בשביל לקבל 10 אלף שקל בחודש במקרה הטוב...
להגיד לך ת'אמת? אני ממש לא זורק ולא זרקתי הכל.. כרגע אני באילת.. חצי עובד חצי נופש..
אבל לגבי החיים בעתודה:
להגיד לך שהחיים דבש ואני יכול כל יום ללכת לישון ב2 ולקום ב10? לא.
להגיד לך שהחיים דבש ואני לא לחוץ למבחנים ולא חורש? לא.
להגיד לך שאני זרקתי ת'שנים היפות שלי, לא יוצא מהבית, לא מביא בחורות ולא יוצא עם חברים למסיבות ולשתות? לא.
אלה החיים שבחרתי אחי.. בכל בצפר יש ת'חרשנים מתים שבשבילם החיים הם לימודים. יש את האלה ששמים זין. ויש את האמצע. שמשקיעים כמה שבא להם, ומקסימום אם לא הולך הם לא משקיעים יותר.
ככה זה גם פה. ברור שאין פה את אלה ששמים זין כי עתודאים זה אנשים שבחרו בזה ונבחרו לא סתם, אבל כן יש פה אנשים שנהנים ודווקא לרוב יש חיים, ברור שיש פה את אלה שנשארים בבית בכל סופש, אבל אלה אותם אנשים שגם בתיכון היו נשארים בבית בסופש. אין קשר לעתודה, זה קשור לאופי של הבנאדם. אם הבנאדם יודע לחיות ורוצה להנות, הוא ימצא איך לעשות את זה גם בעתודה.
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 17-08-2013 בשעה 15:42.
גמאני חרשן ולימודים בשבילי זה כל החיים ואנשים פה קיבלו רושם שאנלא עושה כלום ומאונן ומקבל כסף וזה מזה לא ככה. רק להבדיל ממך אלה לא לימודים אקדמאיים אלא נושאים שמעניינים אותיותהיה בטוח שאני לומד יותר זמן ממך. אתה פשוט לא נשמע אחד שחי תתשוקה שלו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אילת? אתה עובד בתור מלצר בחדר אוכל בבית מלון בדוק, העבודה הכי חרא שקיימת, ואני בטוח שגם בקושי נשאר לך זמן לחיות. ככה שאל תשחק אותה שישך חיים טובים כי הכרתי אנשים שעבדו וגרו באילת וזה חיים גרועים יותר משל סודנים בדרום ת''א....
תיירי הנרי אחלה גבר , אתם מזלזלים בבן אדם שאתם לא מכירים, לא מבין גם למה
לעומתכם אני מכיר אותו במציאות, והוא אחד שכל אחד היה רוצה אתו בתור חבר
אין לי מושג
על מה אתה מדבר?