קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] אתה יודע שאתה זה אני ואני זה אתה
    על ידי Muffin בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2012, 22:14
  2. איך אתה יודע שאתה נוב?
    על ידי INVADER בפורום Call Of Duty
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-05-2010, 22:32
  3. מה אתה עושה שאתה קם בבוקר?
    על ידי Solid Snake בפורום כדורגל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-04-2007, 17:11
  4. מתי אתה מגלה שאתה ממש חרמן?
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-08-2006, 23:07
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-04-2006, 23:27
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 77

אתה יודע שאתה זונת מערכת כש... - עמוד 4

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתה בדיחה בנאדם

וסופר פיפו או איך שלא קוראים לך...סבבה בוא נראה אותך מצליח להרוויח כסף טוב בשביל לפרנס משפחה ולהיות עשיר כמו השאיפות של טיילר. אני רק רוצה לראות איך אתה מגיע לשם בלי לימודים בכלל, באמת שאני רוצה לראות את זה וסקרן לראות דבר כזה קורה. כי זה קורה רק 1 למליון.
    כאילו שאתה תצליח לפרנס את המשפחה שלך עם העבודה העלובה שלך במשרד קטן שיתן לך 3 שקל לשבוע.. והכאילו תואר שכאילו יעזור לך בחיים
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אתה בדיחה בנאדם

וסופר פיפו או איך שלא קוראים לך...סבבה בוא נראה אותך מצליח להרוויח כסף טוב בשביל לפרנס משפחה ולהיות עשיר כמו השאיפות של טיילר. אני רק רוצה לראות איך אתה מגיע לשם בלי לימודים בכלל, באמת שאני רוצה לראות את זה וסקרן לראות דבר כזה קורה. כי זה קורה רק 1 למליון.
    אם אני בדיחה לפחות שרואים אותי צוחקים, אנשרים רואים יצור כמוך אנשים עושים סיבוב 1800 מעלות.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    צודק אני אלך לנגב את החלב מהשפתיים..
    אין לי דעה, אני לא מבין כלום, אני לא מגניב כמוך שחש תעצמו ומקלל בפורומים, אין לי ביצים כמו שלך והלסת שלי רפויה עדיף שאני אתאבד ואתמסטל מהסמים שהם בעצמם שפיך של שינטן
    כן כל מה שאמרת זה אתה.
    תפסיק להתכחש

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

כאילו שאתה תצליח לפרנס את המשפחה שלך עם העבודה העלובה שלך במשרד קטן שיתן לך 3 שקל לשבוע.. והכאילו תואר שכאילו יעזור לך בחיים
    אבל אתה לא מבין שאני מסכים איתך. אתה לא מבין שאני לא רוצה לשבת במשרד ולחזור בערב ולקבל חיים מסריחים וריקניים. לא רוצה את זה.
    אבל אני פשוט לא רואה שום אלטרנטיבה לדבר המסריח הזה אחי. לא רואה. ומה הקשר 3 שקל לשבוע? אני לומד תקשוב, זה הסללה להייטק ולעבודה בחברות כמו CISCO. מבטיח לך שהמשכורת שם קצת יותר מ3 שקל לשבוע.

אבל לא. אני לא רוצה כל החיים שלי לשבת במשרד ממורמר מהחיים...החלום שלי זה לעשות מוזיקה, אבל מה לעשות שזה דבר קשה וזה דבר שאסור לסמוך רק עליו כמקור למחיה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אם אני בדיחה לפחות שרואים אותי צוחקים, אנשרים רואים יצור כמוך אנשים עושים סיבוב 1800 מעלות.
    קפוץ לי אחי
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    ייטינגר אתה בעצמך זונת מערכת לא? חחח
    כאילו מה אתה מטיף כאן?
    להיות "מאגניב" ולשבור ת'חוקים?
    לפעמים לא להבריז משמע שחשוב לך להיות שם ולהקשיב למורה, לפעמים לא להיות מושעה משמע שאתה לא דופק אגרופים או הורס רכוש (שיש לך כבוד לאנשים)
    ולפעמים לא להסתובב עם אנשים ששותים / מעשנים משמע שיש לך ציפיות קצת יותר גבוהות בחיים מחב"סים (חיים בסרט) בלי שאיפות
    נראלי שאתה מהאלה שמנסים להיות מאגניבים אבל לא באמת חחח...
    בקיצור, בהצלחה לא להיות זונת מערכת . לפעמים כל מה שאתה מתנגד לו בא וצובט אותך בתחת
    SexySlave

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

אבל אתה לא מבין שאני מסכים איתך. אתה לא מבין שאני לא רוצה לשבת במשרד ולחזור בערב ולקבל חיים מסריחים וריקניים. לא רוצה את זה.
    אבל אני פשוט לא רואה שום אלטרנטיבה לדבר המסריח הזה אחי. לא רואה. ומה הקשר 3 שקל לשבוע? אני לומד תקשוב, זה הסללה להייטק ולעבודה בחברות כמו CISCO. מבטיח לך שהמשכורת שם קצת יותר מ3 שקל לשבוע.

אבל לא. אני לא רוצה כל החיים שלי לשבת במשרד ממורמר מהחיים...החלום שלי זה לעשות מוזיקה, אבל מה לעשות שזה דבר קשה וזה דבר שאסור לסמוך רק עליו כמקור למחיה.

קפוץ לי אחי
    אבל במערכת זה כל מה שאתה מקבל כי אתה לא מעיז ללכת אחרי החלום שלך.. אתה יכול להיות מוזיקאי שנהנה מהחיים שלו ועובד במשהו שהוא אוהב ונהנה ממנו או איזה אפס במשרד שלא נההנ המחיים אבל מרוויח הרבה..
    איזה כדורגלן אמר פעם שהוא חולה על להיות כדורגלן כי הוא עובד במה שהוא אוהב, במה שבשביל אחרים הוא תחביב.. ותנחש מה, הוא לא אפס ממורמר גם..
    ציטוט נכתב במקור על ידי PerfectBitch צפיה בהודעה
    כן כל מה שאמרת זה אתה.
    תפסיק להתכחש
    אל תדאג אני אחרי ארוחת שישי מתאבד.. כי בתכלס, מי רוצה לפספס ארוחת שישי
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אבל במערכת זה כל מה שאתה מקבל כי אתה לא מעיז ללכת אחרי החלום שלך.. אתה יכול להיות מוזיקאי שנהנה מהחיים שלו ועובד במשהו שהוא אוהב ונהנה ממנו או איזה אפס במשרד שלא נההנ המחיים אבל מרוויח הרבה..
    איזה כדורגלן אמר פעם שהוא חולה על להיות כדורגלן כי הוא עובד במה שהוא אוהב, במה שבשביל אחרים הוא תחביב.. ותנחש מה, הוא לא אפס ממורמר גם..

אל תדאג אני אחרי ארוחת שישי מתאבד.. כי בתכלס, מי רוצה לפספס ארוחת שישי
    אוקיי ומה אם בנאדם שהוא "זונת מערכת" לומד להייטק עובד בהייטק ואוהב הייטק? מה תגיד עליו? שהוא לא בסדר? תן לו לעבוד...עבודה זה לא פארק שעשועים, זו עבודה.

וואלה אני לא יודע מה רע באחד כמוני ששואף ללמוד הרבה כדי להשיג עבודה טובה שתתן לי כסף בטוח וקבוע, וגם בו זמנית להשקיע במוזיקה. ככה יש לי משהו שמחזיק אותי. אם לא ארוויח מספיק מהמוזיקה, יש לי עבודה. אני לא צריך לנגן באמצע הרחוב בתל-אביב.

החיים לא תמיד מחייכים אליך אחי...ויכול להיות שטיילר השיג מספיק כסף מבלי לימודים ומערכת אבל אני לא חושב שיש מקום אחר לחפש את עצמך.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

למון פשוט תגיד שאתה פחדן+חסר השכלה פיננסית שכל אחד עם אחת כזו יודע שכרגע לחפש קריירה זה סיכון יותר גדול מלמכור את כל הדברים שלך ולהמר את כולם בקזינו. אתה כמובן לא יודע למה כי אתה בור.

אתה יכול לעשות את כל התארים שבעולם, להרוויח את המשכורת הכי גבוהה בעולם אבל תשאר בור, בעל חובות וחסר השכלה פיננסית בסיסית.

אבל עזבו אני מדבר עם ילדים בני 16 שעדיין גרים אצל ההורים ואפילו כביסה לעשות לא יודעים שמנסים ללמד אותי על החיים ועל כסף שהם לא עושים....נשמות אני בגיל שלכם במקום לשבת בפורומים ולנסות ללמד גדולים ממני כבר עשיתי כסף, לא נקי ואני לא עושה את זה יותר בחיים אבל כסף שהספיק לי לכל הצרכים שלי. וזה לא היה כסף מעבודה במקדונלדס. אתם מוזמנים לחזור למקדונלדס ולבית של ההורים.

וזה לא משנה אם אני מצליח או לא, בין אם אני מליונר ובין אם אני הומלס, יש מציאות ויש עובדות שאיתן אי אפשר להתווכח.

אה ובהצלחה בפנסיה, שמעתי שהולכים לעלות לכם את גיל הפרישה ל90 או שיתנו לכם פנסיה שלא תספיק לכם לאוכל וככה תעבדו במקדונלדס גם בגיל 70 (וזה אגב לא רק אני אומר את הדברים האלה)

אבל כולנו טמבלים והיינו טמבלים עד שאתם הגאונים באתם ולימדתם אותנווווווווווווווו
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 16-08-2013 בשעה 19:18.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

אוקיי, אז להשקיע במבחנים. וואטאבר. לא תוכל לעשות כלום כמעט בלי תעודת בגרות. ואל תתן לי עכשיו סיפור סינדרלה של איזה הומלס שנהיה מליונר.
    אתה יכול לעשות הכל בלי תעודה בגרות.
    אלא אם כן אתה רוצה להיות כל החיים עובד מסורס עם משכורת של 10,000 שקל ובוס שעומד לך על הוריד כמו עלוקה.

You feel intimidated asshole?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אתה יכול לעשות הכל בלי תעודה בגרות.
    אלא אם כן אתה רוצה להיות כל החיים עובד מסורס עם משכורת של 10,000 שקל ובוס שעומד לך על הוריד כמו עלוקה.
    אוקיי, אז בוא למד אותי. אני לא שמעתי כל דרכים יותר טובות מלימודים ועבודה של המערכת כדי להתפרנס ולהרוויח כסף.
    אבל אני אשמח ללמוד, בוא תגיד לי איזה אפשרויות יש לך בלי תעודת בגרות ובלי לימודים

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

רשימת מספרי הטלפון של למון (או יותר נכון איך שהוא רואה את זה בראש)

-בוס מעצבן
    -אישה כונפה
    -ילדים צווחניים
    -זונת מערכת מספר 1
    -זונת מערכת מספר 2
    -זונת מערכת מספר 3
    -ערס מהתיכון שלי שאיכשהו נוסע על פרארי ולא הוציא תעודת בגרות ואני MIRER שלו

ובמקום "צוויץ צוויץ SMS" יהיה לו

"צוויץ צוויץ! בוס מעצבןןןן"

TROLOLO

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אוקיי, אז בוא למד אותי. אני לא שמעתי כל דרכים יותר טובות מלימודים ועבודה של המערכת כדי להתפרנס ולהרוויח כסף.
    אבל אני אשמח ללמוד, בוא תגיד לי איזה אפשרויות יש לך בלי תעודת בגרות ובלי לימודים
    http://www.investopedia.com/

ישך פול מידע על מה שאתה רוצה בטורנטים, ישך הכל אם היית טורח לחפש במקום לחרוש למבחנים היית מבין משו.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    שוב - יש לי תעודת בגרות יותר טובה מהתעודה שלך, של אבא שלך או של אמא שלך או של 34 דורות אחורה. והיו לי יותר מ300 חיסורים כל מחצית + הפרעות + השעיות.
    אז בית ספר סתם עיכב אותך

למרות שבנינו , לא צריך להתאמץ הרבה כדי להצליח במבחן שלמדת אליו לבד בלי לבוא לאף שיעור

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אתה הרבה פעמים מכיר לי אותי.
    מאחל לך להתפתח טיפה כמו שלי קרה בערך בגיל 17.

קפוץ לי אחי
    אתה ילד נט"ע?
    בבקשה באמא שלך אל תגיד לי שאתה ילד נט"ע שחושב שזה יעזור לו במשהו בחיים?
    (בתור אחד שהיה בחרא הזה שנה וחצי ופרש)
    לא שמעת כי אנשים מצליחים לא יתנו לך יידע על מגש.
    אף אחד פה לא יגיד לך וידריך אותך צעד אחר צעד איך להצליח פיננסית.
    אני במצב פיננסי טוב, אנשים פה בפורום יכולים לזלזל ולא להאמין, אבל זה לא אכפת לי. ואני בא ממקום שאני חי בזכות עצמי, יש לי מספיק כסף, יש לי קשרים מאוד אישיים שיצרתי מכלום במגזר העסקי (בעלי עסקים, אנשים מצליחים, רואי חשבון). חייב ליזום. אתה יודע איך הכרתי את רואה החשבון שלי?

נשבע לך זה היה ככה: גוגל>דפי זהב>רואה חשבון בX (העיר בא אני גר כרגע)>מתקשר לראשון, לא עונה, שני מנפנף אותי *מתבאס מאוד ולוקח לי כמה דק' להתאשת על זה*>..>מתקשר לחמישי בערך, קובע להיפגש>משכנע אותו לנהל אותי בחינם בתמורה שאעשה לו SEO.
    אתה יודע מה הרואה חשבון הזה עשה עבורי? חוץ מזה שאני חייב רואה חשבון שינהל לי את החשבוניות והכל. הוא הכיר לי כ"כ הרבה אנשים שחלקם שילמו לי כסף על פרויקטים.

כשאני רואה ילד בן 8 שמוכר לימונדה אני אומר לעצמי בלב "זה ילד תותח, עם יוזמה שהולך להתפתח בחיים"
    כשאני רואה למשל את אחותי שלומדת קשה בתיכון (כמו שאני עשיתי) ומביאה ציונים טובים. אני כמובן לא אומר לה כלום על "זונת מערכת" וכד'. אבל אני ממש, אבל ממש לא מתרשם מזה שהיא הוציאה ב-806 ציון 100. היא אפילו לא יודעת מהיא רוצה ללמוד. היא יודעת שהיא רוצה ללמוד, רק לא בחרה מה. כל רב הילדודס.

היא מודעת לזה של-80% מהמדינה פה יש תואר. אתה והיא חיים בחלום ורוד שאתם לא תתקעו בחיים חרא בעבודה מסריחה כמו הרוב. אבל סטטיסטית רוב הסיכיים שזה מה שיקרה. כמו שפעם אמרתי לטיילר "אתה לא מיוחד".

אבל בסדר אחי, אם יהיה לך מזל זה פשוט יבוא לך לבד ההתפחות הזאת, אי אפשר להכריח את זה. ואם לא, אז תהנה בלהיות זונת מערכת. לי אישית לא אכפת. בזכות זונות מערכת, יש אנשים שמצליחים.

אני הולך עכשיו
    ואתה יודע מה יש לי לשבוע הבא מטרה? למצוא עורך דין אישי. אחד שאני יכול להתקשר אליו ב10 בערב לשאול אותו כל שאלה שבא לי. ואני ב-100% אעשה את זה. מטרה קטנה+מטרה קטנה+מטרה קטנה+מטרה קטנה=מטרה גדולה=הצלחה
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 16-08-2013 בשעה 20:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

תעשו מה בזין שלכם ומה שאתם אוהבים אל תתנו לאף אחד להגיד לכם מה לעשות, אבל ייטינגר אני יגיד לך אחי שאתה מטעה פה ילדים מניסיון כי לרוב 100 חיסורים במחצית יובילו אותו אותך לבית ספר פרטי עם מלא ילדים מטומטמים אחושרמוטה שהחלום שלהם זה לעבוד בהובלות, להבריז שעה שעתיים כי אין לך כוח לקום ויש לך איזה מקצוע חסר תועלת בבוקר זה סבבה, אבל תאמינו לי שלבוא לבצפר רק כדי ללכת למחששה לא יביא אותכם לשום מקום.

אם אתם יודעים שאתם טובים במשהו ואוהבים את זה אז לכו על זה, אבל אל תהיו חיים בסרט שלא תוציאו בגרות תשתחררו בגיל 21 ופתאום תעלו על איזה הברקה ותהיו מיליונרים, שום דבר בחיים לא בא בלי מאמץ, בלי מחשבה, אם אין לכם מטרה בעצמכם לאיפה אתה יכולים להגיע?
    השלב הראשון בהצלחה לפי דעתי זה לדעת מה אתם רוצים לעשות​.
    נערך לאחרונה על ידי Carpe_Diem; 16-08-2013 בשעה 21:18.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect