slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:08.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
טיילר מה הנגזרת של איקס בשלישית?
למה לא גויסת לצבא?
תכלס למה לא גויסת לצבא?
ידעתי שזה אתה.. אני גאון
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
כן , הייתי אומר על אחד כזה שהגורל שלו זה בדיוק מה שאמרת. למכור פלאפל ולחיות על חובות ונדבות מההורים.
ואני עדיין מאמין במה שאני חושב, מצטער אבל בחור שהוציא 55 ב3 יחידות מתמטקיקה ועבר את כל מה שאתה אמרת, אין לו סיכוי להיות מיליונר מה אני אגיד לך..
או שאתה משקר לגבי הלימודים שלך ובעצם אתה תלמיד טוב, או שאתה משקר לגבי ההשקעות שלך ואין לך באמת כסף.
אי אפשר להיות ברמה כזאת נמוכה בבצפר ועדיין להצליח בחיים, ככה העולם עובד
חח טיילר מבין אותך, מגיל קטן אני הייתי כל שבוע אצל פסיכולוג אחר ולא עשיתי מה שאמרו לי.
לפי ניסיון החיים שלי הדבר היחידי שאני יכול להגיד זה כישורים חברתיים נטו. ולא כישורים חברתיים של כובעים שזה בכלל כישורים אנטי-חברתיים. מי שיש לו אותם או יש לו פוטנציאל אליהם פשוט צריך שלא יהיו לו אספרגר וגם אם יש לך כל עוד לא הגעת לרמה של אספרכובע אתה תהיה בסדר.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אגב שמוליק תפסיק לזיין את השכל יש לי מישהו בכיתה שהוציא בקושי 10 ב3 יחידות והוא בצבא והוא מסובב את הצבא על האצבע הקטנה רק כי הוא יודע מה הוא עושה ולא משחק בקקה של לפרסם סטטוס "למה המפקד אמר לי למצוץ לו וגם לבלוע".
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לא משקר בשומדבר ואין לי אינטרס לשקר. אני פה כדי להעביר מסר. ואין לי "השקעות", אני סוחר יומי. תלמד תהבדל בין זה לזה ואז דבר איתי. אתה אמנם יותר חכם ממני על הנייר, אבל כשזה מגיע לכסף אתה מטומטם לאללה. כמו 99% מהאנשים.
ולא חסר אנשים שנשרו מהבצפר ובכלל לא קיבלו תעודת בגרות שעושים כסף שאתה יכול לחלום עליו.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-08-2013 בשעה 16:45.
אז ככה עושה שוד מביא מלא כסף עם עוד אנשים כמוהו
לא מבזבז תכסף, רק על טיסה, טס לאיזה חור מוציא כסף על זהות חדשה מתחיל חיים חדשים.
או
מתאבד
ריגשת אחי
להלן הכללים:
1) תהיה מאושר, תמיד! אתה בטוח מכיר את המוטו אבל אני עדיין אכתוב: תחשוב שלילי יהיה שלילי, תחשוב חיובי יהיה חיובי, ברגע שצצות לך מחשבות שליליות קטנות לראש,
תכניס מהר את הדילדו עם הקוצים לתחת ותוציא את אותם מחשבות, תהיה אופטימי עד שתמות ותלמד תמיד להתרחק מהמחשבות הרעים.
2) בניית הוכחה חברתית, כן האמת כואבת אבל בנות אוהבות גברים עם ערך חברתי גבוה, תנסה להכיר כמה שיותר אנשים, נשים, גברים, פדופילים לא משנה מי!
תראה ותהיה ברור שנשים אחרות רוצות אותך, גם אם זה לא המצב, תנסה לדמיין, תרגיש בכל גופך ובאופייך שבנות רוצות אותך וזה כן יקרה.
3) בטחון עצמי, שוב האמת כואבת אבל בטחון עצמי זה הבסיס לפיתוי נשים, תאמין בעצמך, אף פעם אל תתלונן על שום דבר, ששום טיפת שליליות תהיה בראש שלך ואף פעם אל תחשוב שאתה לא מספיק טוב במשהו, לך למכון, תוציא 100 בכל המבחנים, תקרא ספרים, תהיה אלוף העולם בבלט תנסה לעשות הכל! תפסיק עם המשחקי מחשב ותפסיק לאונן, תשתנה, שינוי זה טוב ותמיד תתן את המקסימום בכל דבר שאתה עושה.
4) אל תפחד מכישלון! שום דבר לא יקרה אם לא תצליח במשהו, תלמד להוריד את רמת הרגישות שלך מפני כישלון. לפי דעתי זה גם הלקח והמפתח החשוב ביותר להצלחה עם נשים. תזכור ככל שאתה נגש ליותר בנות ככה סיכוי ההצלחה יהיה גבוה יותר וכן אתה תקבל הרבה דחיות, אין אחד שלא מקבל דחיות, גם הפיקאפרים הכי טובים מקבלים דחיות. החלק הכי חשוב בלהתחיל עם בנות והמטרה שצריכה להיות בטופ שלך זה להתגבר על חרדת הגישה והדרך הכי טובה להתגבר על זה, זה פשוט להשים ז-י-ן! תגיד מה שבזין שלך "היי", "אני גיי", או "בואי נזדיין" אתה יכול להגיד פאקינג הכל העיקר שתגיד משהו, עם הזמן אתה גם תלמד להגיד את הדברים הנכונים, לא סתם אומרים בכל מקום את המשפט הקלישאי "לומדים מטעויות".
5) כנראה הרבה מכירים את זה אבל תמיד תזכור, אתה הפרס!
אל תשכח שאתה הבחור המרגש, המצחיק, הזכר האלפא המוחלט והנצחי! אתה זה שתשנה לכל בחורה את החיים ותוציא אותם מהמפעל החרא והמדכא שהם מכנים לו "חיים".
אם מישהי דוחה אותך, תצחק פשוט תצחק, תחשוב איזה עלובה היא, שהיא פספסה מישהו ענק. תזכור זה ההפסד שלה, לא שלך גאד דאמיט!
תוציא מהראש שלך את המשפט "הלוואי היא הייתה שלי" ותשנה את זה "היא הייתה מתה שיהיה לה מישהו כמוני".
6) יש לך את היכולת הטבעית לפתות נשים, לכל הגברים. זוהי יכולת מולדת שיש לנו הסיבה שהרבה לא יודעים לפתות נשים זה בגלל שאנחנו הגברים רעולים, המיליוני שנים של התניה חברתית, הפוביות חברתיות שהתפתחו, חרדות והתוספי אסטרוגן מונעים מאיתנו לגשת לנשים בצורה יעילה. הגבריות שלנו נעולה בגלל השינויים החברתי שבני האדם עברו. כל הגברים יכולים לקבל את כל מה שהם רוצים הסיבה שאנחנו לא זה בגלל שאנחנו שוכחים שאנחנו כן יכולים.
7) תהיה מעניין, מצחיק ומסתורי. זה לא קשה כמו שזה נשמע. תאמין בזה, המחשבות שלך הם העוצמה, הכלי הכי חזק שיש לך, אתה יכול להגשים כל דבר דרך כוחות המחשבה.
תכריח את עצמך להאמין שאתה מעניין מצחיק ומסתורי, זה נשמע טיפשי אבל תעשה את זה, תאמין לי, זה יהיה כול כך משורש בתוך המוח שלך ואתה תתחיל להאמין בזה יותר ויותר וככה אתה גם תראה תוצאות. תתחיל לעשות דברים מעניינים ומצחיקים, תצא מהאזור הנוחות שלך, אם לא קראת אף פעם ספרים תתחיל לקרוא, תצפה בסרטי אימה אם אתה לא מרגיש בנוח לראות אותם, תחזיק ג'וקים גם אם אתה מפחד מהם, תזיין גבר, פשוט תאתגר את עצמך תמידית. "מצחיק" זה רק אומר שאתה צריך להיות שובב, אל תקח את החיים שלך ברצינות מדי ואם אתה נואש תתחיל לראות פמילי גאי. להיות "מסתורי" רק אומר שאל תדבר על עצמך יותר מידי.
8) אל תחכה אחרים, תהיה בולט ומיוחד, אבל לא יותר מידי. לדוגמא: אל תלבש מכנס עור בצבע אדום, תלבש משהו מעניין כמו שרשרת עם שן של כריש או כל דבר שיכול לפתוח שיחה.
9) תשמור תמיד על אווירה מינית, רמיזות, קינו והטון של הקול שלך. אם אתה מקבל דחייה בגלל שאתה "מיני מדי" תשקול את זה כניצחון (לא מדבר על הטרדה מינית),
ואם הבחורה בסופו של דבר רוצה שתהיו ידידים תשקול את זה כלהאמא של הכישלונות. אל תגזים עם הקינו לפעמים צריך לסגת ממנו כדי לשמור על הניחוש שלה והטון דיבור שלך תמיד צריך להשאר רגוע, אל תצעק ותתפרע כשאתה מספר בדיחה ואל תתעצבן לעולם.
מציע לכל אחד לקרוא את זה כל יום, להכניס את כל הכללים לראש בעל פה ולהצליח לא רק עם נשים אלא גם בחיים.
אתה צודק, הבית ספר קובע הכל!!!!!@!#!$#@%%Y^T%
אם אתם לא מקבלים 100 בכל מקצוע בבית ספר סופכם להיות מוכרי פלאפל בתחת של סודני בדרום מזרח תל אביב..
תשקיעו בבית ספר ובתואר ראשון כי רק אנשים שיש להם מאה תארים ותעודת בגרות עם ממוצע של 100 יוכלו להיות מיליונרים כשהם יעבדו במשרד עלוב ובסוף יתאבדו מהשגרה הנוראית של החיים
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
למה אתה בפורום הזה בכלל? אנשים פה שופכים מידע וניסיון חיים כדי לעזור לאחרים להשתפר ואתה כמו אידיוט הולך עם הראש בקיר לך לאפאקספי וזהו ותהיה בחברת אנשים כמוך בפורום השכלה גבוהה שיגידו לך כל הכבוד על זה שעשית עתודה ויגרמו לך להרגיש טוב עם עצמך.
ולנושא הייתי ממליץ לו לשלם 40 אלף שקל ליואל גבע על להשלים תעודת בגרות ופסיכומטרי ולעשות תואר בגאוגרפיה
lol תואר גאוגרפיה עלק