SLATS SLATS SLATS
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 19:43.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
סבבה אתה מביא את כל הסיבות שלא להיות זונת מערכת אבל לא אומר איך לצאת מזה
מה אתה רוצה שיתנו לך את כל הצעדים? אם זה מעניין אותך חפש לבד באינטרנט יש שם הכל אני התחלתי בדיוק ככה אני לא איזה גאון שהמציא משו שיחדש לכם משו...
אפילו נתתי פה אתר עם כל הנושאים בעניין שוק ההון ועוד דברים, רק ממנו אפשר ללמוד מספיק כדי להתחיל לסחור לצורך העניין.
שלא נדבר על הטורנטים שישך ועל ההורדות
גם נחוי אם אנלא טועה הביא פה קישורים לתחום שלו של הSEO והדברים שהוא עושה.
אבל מי שמחפש להיות צודק בפורומים יעדיף "לנצח" בויכוח מאשר להודות שהוא טמבל ולהתחיל לשפר תחיים שלו ולחפש את מה שמעניין אותו במקום לחפש "השלמת בגרויות יואל גבע"
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-08-2013 בשעה 19:56.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
בפורום יש הרבה מידע פשוט צריך לקרוא את האשכולות של המשתמשים של טיילר. ויש שמה מספיק מידע. אם אתה לא יודע על הכנסה פסיבית אז לפחות תיקח את הדברים האישיים שמה (השקעה, כבוד עצמי להתלבש יפה וכו') וכשאתה תשים את עצמך ברמה אחת מעל אתה כבר תמצא את מה שאתה צריך לעשות.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבע שצחקתי בקול
לא הכל זה שוק ההון חברה.
יש 10001 דרכים לחיות בכבוד, פשוט צריך לחשוב עם הראש
ותודה לסרט האדיר הזה
תוך שנייה אני מוצא לך מה לעשות ולהיות הבוס של עצמך, השאלה היא האם יש לך את היכולת;
1. מכירת מוצרים זולים, ומכירתם ביוקר. - שיטה מוכרת כנראה העתיקה ביותר שעד היום עושים.
2. קניית מכוניות יד שנייה במחיר טוב ומכירתה על פי המחירון שלו. - יש לי חבר שעושה את זה סוגר בקלות 15-20 אלף בחודש במזומן בלבד. דורש ידע במכוניות כמובן.
3. בלוג אישי/אתר באינטרנט. - בשנים האחרונות אנשים בעלי סגנון חיים מיוחד או ידע בתחומים כמו אופנה, סרטים, רכילויות וכו' מבזבזים את רוב שעות הטיסה/ השבת שלהם בכתיבת מאמר חדש שסוגר להם כמו משכורת מינימום של אדם בישראל.
4. פרסום ושיווק. - זה בגדול יכול להתחלק לשניים אז אתן שתי דוגמאות. אפשר לקחת מישהו שאתה מכיר שטוב במוזיקה ולהתחיל לסדר לו אירועים ולהרוויח אחוזים מזה. או, אפשר לקחת מספר עסקים ולפרסם אותם על פלייר ולתת לאח שלך לחלק בשכונות הנחשבות של העיר. הדרך השנייה צריך לפתח אותה, לא הולך להסביר עליה הרבה אבל היא אכן עובדת בישראל(תוך שבוע עשיתי ככה 5 אלף שקל).
בנוסף גם קרוב משפחה שלי התחיל בקטן בתחום הזה, הוא החל לייבא ספרים מחו"ל ולשלם עבור תרגומם לעברית ואז להעביר אוותם לחברה להוצאה לאור. האחוזים הם לפי אחוזי מכירות. ככה שעליך לדעת אילו ספרים נחשבים והז'אנרים שאהובים על פי קוראים ישראלים. עם הזמן הוא פתח חברה להוצאה לאור, הוא לא עושה כלום חוץ מלתת אישור סופי לעובדים שלו איזה ספר לייבא מחו"ל ולהתחיל לתרגם ואיזה לא. ככה מתחילים מקטן וגודלים.
יש הרבה מאוד דוגמאות באמת, עשרות אלפי דרכים שאפשר לעשות כסף, וכסף גדול. אנשים שבאמת מוכנים להקדיש את כל כולם עבור המטרה יצליחו. אלה שלא, ימשיכו לתרץ שהם לא מוצאים שום דבר.
בוריס.