קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. No Doubt - Hella Good
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 06:44
  2. The Good Girl - 04/09/2005
    על ידי GodFather בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 18:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 58

LIFES GOOD - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני אומר שרציתי להתגייס אבל הביאו לי תפקידים חרא. וזה נכון בתאכלס, הייתי כמה פעמים בלשכת גיוס וואלה כשהגעתי לקצין מיון הוא הביא לי רשימה ואמר "תבחר תפקיד" אמרתי לו שזה קקה תפקידים ושיביא לי משהו יותר טוב השמן המניאק, הוא התעקש ועוד אמר "אם אתה לא בוחר אני יבחר לך".. אמרתי כוסעמק שמן בגוף שמן בשכל אי אפשר להזיז אותו קמתי מהכסא אמרתי לו "לך תזדיין מצידי תעשה אותי זונה צבאית".. הלכתי למזכיר של הקב"ן וקבעתי טור (היה לי מסמך מהקופת חולים) ומשם דברים כבר התגלגלו.
    סיפור אמיתי נראה לי שכבר סיפרתי אבל יאללה למה לא לספר עוד הפעם. אישית תמיד מעצבנים אותי האלה שמסתפקים בתפקיד שתוקעים אותם ולא שואפים ליותר. ועוד הם אחרי זה אומרים שהמערכת הצבאית עובדת ו"אם היא לא עובדת טוב אז למה לא משנים אותה". כמה טמבל בנאדם יכול להיות?
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 17-08-2013 בשעה 19:44.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני אומר שרציתי להתגייס אבל הביאו לי תפקידים חרא. וזה נכון בתאכלס, הייתי כמה פעמים בלשכת גיוס וואלה כשהגעתי לקצין מיון הוא הביא לי רשימה ואמר "תבחר תפקיד" אמרתי לו שזה קקה תפקידים ושיביא לי משהו יותר טוב השמן המניאק, הוא התעקש ועוד אמר "אם אתה לא בוחר אני יבחר לך".. אמרתי כוסעמק שמן בגוף שמן בשכל אי אפשר להזיז אותו קמתי מהכסא אמרתי לו "לך תזדיין מצידי תעשה אותי זונה צבאית".. הלכתי למזכיר של הקב"ן וקבעתי טור (היה לי מסמך מהקופת חולים) ומשם דברים כבר התגלגלו.
    סיפור אמיתי נראה לי שכבר סיפרתי אבל יאללה למה לא לספר עוד הפעם. אישית תמיד מעצבנים אותי האלה שמסתפקים בתפקיד שתוקעים אותם ולא שואפים ליותר. ועוד הם אחרי זה אומרים שהמערכת הצבאית עובדת ו"אם היא לא עובדת טוב אז למה לא משנים אותה". כמה טמבל בנאדם יכול להיות?
    כמה ימים עברו מאז היום גיוס שלך עד שהשתחררת?

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לא התגייסתי בכלל.
    בגודל זה היה מהיר ולא עשיתי משהו משוגע כמו לשלם 1000 שקל לרופא או משהו כי אם אתה משלם 1000 שקל על זה אתה כנראה באמת משוגע.
    תוך חצי שנה הפטור היה אצלי. לפני תעודת בגרות אפילו.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 17-08-2013 בשעה 20:01.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לי אפילו לא הביאו קצין מיון נראה לי הצבא עשה לי טרולינג ולא חשבו למיין אותי בכלל סתם קיבלתי ימי "חופש" מבצפר

עלק חופש גם כן, הייתה שם אווירה מסריחה ורציתי להתאבד רק מלהיות שם ולראות את כל הזונות מערכת האלה, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני הופך לחרא הזה.
    לפחות בבצפר כיף ויש צחוקים...

נודר יש שם אווירה שבוזה שאין דברים כאלה...גם באתי כולי מסטול מיד אחרי יציאה לחרא הזה לא ישנתי בכלל כולי יושב כמו טמבל בקושי עונה חרטטתי במבחן מחשבים המפגר הזה וששאלו אותי מה אני רוצה להיות אמרתי לא יודע מה יהיה מחר בכלל קיצר דיברתי כמו נרקומן

שלא נדבר על זה שכל פעם תרתרו אותי להביא מסמכים שלא היה לי כוח להוציא וסתם באתי לשם ואמרתי ששכחתי והלכתי הביתה...בסוף נמאס להם LOLOLOLOLOL

זה כמה שאני משתמט

AND PROUD
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-08-2013 בשעה 20:07.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

תכלס אני באמת לא התגייסתי בגלל בעיה רפואית ותמיד שאני מציג את זה לבנות וכאלה אז זה לא כזהה מפריע... תאמת זה אף פעם לא הפריע כי כמו אני מציג את זה בקטע שזה לא אשמתי באמת (למרות שתכלס מזל כי אם הייתי מתגייס הייתי משתגע שם לגמרי)

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני אומר צריך לארגן convention של משתמטים ולדון על איך ממנפים את החיים שלנו (שבכל מקרה דיי מושלמים) עוד.

נאחוי תרים לי טלפון בהזדמנות ישלי כמה מילים להחליף איתך כפרה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אני אומר צריך לארגן convention של משתמטים ולדון על איך ממנפים את החיים שלנו (שבכל מקרה דיי מושלמים) עוד.

נאחוי תרים לי טלפון בהזדמנות ישלי כמה מילים להחליף איתך כפרה.
    אנלא בא
    אפילו שאני נראה יותר טוב מימך
    אני אהיה היחיד שם שהוא רזה
    יריצו עליי טרולים יגידו לי אתה שחיף, אתה שחיף, ותתחילו לדבר על חדר כושר ואני לא אבין כלום וארגיש לא קשור וארוץ הביתה בבכי שאפחד לא אוהב אותי

סעמק, חייב לחזור לחדר כושר, אבל אין לי מוטיבציה אינעל העולם. המוטיבציה היא בדר"כ להרגיש טוב עם עצמך ולהרשים בנות.
    אני מרגיש עם עצמי טוב, ואני לא נושא לבנות
    יש לי מישהי שאני מרגיש איתה טוב
    ובעתיד כשאני אגור בחו"ל אני מביא כל בחורה שם

אם הייתי אתה הייתי מזמן מפסיק, אבל אתה בטח נהנה מזה. אני לא.

ARGGGGGGGGGGGG

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

עוד שבועיים יש לי פגישה עם קצין מיון, אני אזכור את זה

לא בזין שלי תפקיד מעפן

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    אנלא בא
    אפילו שאני נראה יותר טוב מימך
    אני אהיה היחיד שם שהוא רזה
    יריצו עליי טרולים יגידו לי אתה שחיף, אתה שחיף, ותתחילו לדבר על חדר כושר ואני לא אבין כלום וארגיש לא קשור וארוץ הביתה בבכי שאפחד לא אוהב אותי

סעמק, חייב לחזור לחדר כושר, אבל אין לי מוטיבציה אינעל העולם. המוטיבציה היא בדר"כ להרגיש טוב עם עצמך ולהרשים בנות.
    אני מרגיש עם עצמי טוב, ואני לא נושא לבנות
    יש לי מישהי שאני מרגיש איתה טוב
    ובעתיד כשאני אגור בחו"ל אני מביא כל בחורה שם

אם הייתי אתה הייתי מזמן מפסיק, אבל אתה בטח נהנה מזה. אני לא.

ARGGGGGGGGGGGG
    אני מוכן ללמד אותך להתאמן חינם אם זה עד כדי כך מתסכל אותך

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    עוד שבועיים יש לי פגישה עם קצין מיון, אני אזכור את זה

לא בזין שלי תפקיד מעפן
    תתכונן לקבל תפקיד מעפן. אם לא בא לך תלך לקופת חולים ותגיד לרופאה שאתה קצת מפחד מהצבא ומהתפקיד ושאתה לא בטוח ודברים כאלה והיא תיתן לך בקשה לקב"ן, ככה שאם הקצין מיון יהיה קקי תלך אל הפקיד של הקב"ן ויביאו לך תור. לפחות לא בזבת את הזמן יותר מדי. תזכור שאם יש לך תפקידים קקה נדפקת כי הקצין מיון יבחר בשבילך.

אגב נאחוי המוטיבציה זה לשים משקולת יותר כבדה כל פעם. יש אנשים שפשוט אוהבים את זה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תתכונן לקבל תפקיד מעפן. אם לא בא לך תלך לקופת חולים ותגיד לרופאה שאתה קצת מפחד מהצבא ומהתפקיד ושאתה לא בטוח ודברים כאלה והיא תיתן לך בקשה לקב"ן, ככה שאם הקצין מיון יהיה קקי תלך אל הפקיד של הקב"ן ויביאו לך תור. לפחות לא בזבת את הזמן יותר מדי. תזכור שאם יש לך תפקידים קקה נדפקת כי הקצין מיון יבחר בשבילך.

אגב נאחוי המוטיבציה זה לשים משקולת יותר כבדה כל פעם. יש אנשים שפשוט אוהבים את זה.
    הפרופיל שלי 72, ככה שכמעט בוודאות שאני אקבל משהו מעפן ( תותחנים/שיריון/ אב״כ, ואם יתחשק לו לתת לי ג׳וב הוא ידחוף לי זבל)

אני מוכן לתת צ׳אנס לתפקידים מסויימים, אבל אם לא טוב לי אני לא חושב פעמיים ומתחיל הליכים של שינוי מקום/ לצאת

אמא שלי אמרת״ תעביר 3 שנים בכבוד, תחפף ותעבוד תוך כדי העיקר תרמת 3 שנים״
    חשיבה של זונות מערכת.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ההורים של כולנו הם כאלה. צריך להבין שהם קורבנות של המערכת, הם לא אשמים. ישלה כוונות טובות.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הפרופיל שלי 72, ככה שכמעט בוודאות שאני אקבל משהו מעפן ( תותחנים/שיריון/ אב״כ, ואם יתחשק לו לתת לי ג׳וב הוא ידחוף לי זבל)

אני מוכן לתת צ׳אנס לתפקידים מסויימים, אבל אם לא טוב לי אני לא חושב פעמיים ומתחיל הליכים של שינוי מקום/ לצאת

אמא שלי אמרת״ תעביר 3 שנים בכבוד, תחפף ותעבוד תוך כדי העיקר תרמת 3 שנים״
    חשיבה של זונות מערכת.
    אלא אם כן אתה מוציא איזה קורס שמסדר לך עבודה באזרחות.. אל תלך על כלום ואל תתפשר ומצדך שהקצין מיון ילך למיון. הייתי אומר יחידה עילית אבל עם הפרופיל הזה כנראה שלא היית מקבל משהו כזה.
    לא שיצא לך משהו אבל לפחות אתה מראה שאתה בנאדם עם כבוד עצמי זה סוג האנשים שהם הכי שונאים. ואםםםםםםםםםםםם לא הולך לך אתה תמיד יכול לנסות להתנדב שזה עוד יותר משתלם כי אין שמירות ואתה לא צריך להסחב עם המדים כל ה3 שנים האלה ומפחד ללכת לישון לא מדוגם.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    ההורים של כולנו הם כאלה. צריך להבין שהם קורבנות של המערכת, הם לא אשמים. ישלה כוונות טובות.

אתה צודק, בגלל זה אני לא כועס עליה ולא על אבא שלי שמבחינתו חובה להתגייס וכמה שיותר קרבי ( היה לוחם סיירת)

אלא אם כן אתה מוציא איזה קורס שמסדר לך עבודה באזרחות.. אל תלך על כלום ואל תתפשר ומצדך שהקצין מיון ילך למיון. הייתי אומר יחידה עילית אבל עם הפרופיל הזה כנראה שלא היית מקבל משהו כזה.
    לא שיצא לך משהו אבל לפחות אתה מראה שאתה בנאדם עם כבוד עצמי זה סוג האנשים שהם הכי שונאים. ואםםםםםםםםםםםם לא הולך לך אתה תמיד יכול לנסות להתנדב שזה עוד יותר משתלם כי אין שמירות ואתה לא צריך להסחב עם המדים כל ה3 שנים האלה ומפחד ללכת לישון לא מדוגם.
    רציתי להגיע לימ״ס, זה בתכלס החלום שלי, אבל עם פרופיל כזה אין לי סיכוי לכלום.
    המינימום זה יחידה לוחמת איכותית שגם זה אני לא יכול, לא בזין שלי תפקיד בינוני כמו שיריון שגם ככה מקצצים בו וכולם אוכלים שם חרא.

אני אתן צ׳אנס לקצין מיון לפרגן לי באיזה ג׳וב איכותי עם ניסיון לאזרחות, אם לא אז לא
    הכי גרוע באמת אני אתנדב, ככה אני קובע את התנאים ולא צה״ל

ואין לי בעיה עם מדים ודיגום, זה החלק שפחות מפריע לי, אבל לא מתאים לי לבזבז תזמן כמו מניאק

אם כבר תפקיד ימיות של 4 שעות או משהו, זה בסדר מבחינתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

אתה צודק, בגלל זה אני לא כועס עליה ולא על אבא שלי שמבחינתו חובה להתגייס וכמה שיותר קרבי ( היה לוחם סיירת)

רציתי להגיע לימ״ס, זה בתכלס החלום שלי, אבל עם פרופיל כזה אין לי סיכוי לכלום.
    המינימום זה יחידה לוחמת איכותית שגם זה אני לא יכול, לא בזין שלי תפקיד בינוני כמו שיריון שגם ככה מקצצים בו וכולם אוכלים שם חרא.

אני אתן צ׳אנס לקצין מיון לפרגן לי באיזה ג׳וב איכותי עם ניסיון לאזרחות, אם לא אז לא
    הכי גרוע באמת אני אתנדב, ככה אני קובע את התנאים ולא צה״ל

ואין לי בעיה עם מדים ודיגום, זה החלק שפחות מפריע לי, אבל לא מתאים לי לבזבז תזמן כמו מניאק

אם כבר תפקיד ימיות של 4 שעות או משהו, זה בסדר מבחינתי
    אתה תמיד יכול לבקש חריג ואולי יתנו לך אתה לא יכול לדעת

תגיד איך קיבלת פגישה עם קצין מיון ? למה אחרי הדברים ששינטן אמר אני הולך להתהפך עליו שם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect