קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] לא יודע איך להעלות ל TORRENT-DAMAGE
    על ידי amieli69 בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-09-2007, 19:45
  2. [Counter Strike] איך להעלות FPS בכרטיסי מסך של ATI
    על ידי OxyN- בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-08-2007, 17:16
  3. איך להעלות סקילים לקלריק... ?
    על ידי RazZzZz בפורום Maple Story
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2006, 16:56
  4. [קונה]איך להעלות מהר את ה UPLOWD בטורנט ליץ... |תציעו נקודות
    על ידי RazZzZz בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-04-2006, 20:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

איך להעלות את רמת הטסטוסטרון..?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ברירת מחדל איך להעלות את רמת הטסטוסטרון..?

איזה דרכים יש .
    אחד אומר לאונן 3 פעמים ביום
    אחד אומר לאונן פעם בשבוע
    ?

אני רוצה לחזק את תווי הפנים, אילו דרכים יש ?
    אני יודע שצרוך הרבה ויטמין C מוריד את רמת הקורטיזול, שהוא מוריד את רמות הטסטסטרון.
    אני יודע ששומנים וכולסטרול מעלים את הטסטוסטרון, אז למרות שאני לא מת על ביצים, לשלב ביצה ביום בתפריט /2 ?
    לא לשתות קולה / נסטי - וכאלא יותר מידי ?
    כה כה סקאווט מעלה, חוץ מזה אני צריך עוד דברים.

קיצור טיילור, חפרתה על טסטוסטרון . וכמה שזה משפיע .. עכשיו השאלה יש דרכים להעלות אותו ??

איך זה קשור לכאן ? כי זה משנה תווי פנים .. שימור עצמי .. YOU KNOW ..
    נערך לאחרונה על ידי TopModel; 18-08-2013 בשעה 13:55.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

1.תאכל הרבה דברים כמו שאמורים לאכול אותם, זאת אומרת תיהיה גבר.. איך גברים פעם אכלו.. הרבה בשר, גבינות(שמנות), ביצים, ירקות ופירות אמיתיים, אגוזים.
    2.אל תשתה אלכוהול יותר מידי.. נעשו מחקרים שהראו שצריכת אלכוהול מקטינה קצת את הטוסטסטרון ומעלה קצת משהו אחר..
    3.אל תאכל מאכלים אסטרוגניים כלומר סוייה וכל מה שמיוצר מסוייה , קטניות תבדוק מה שאתה אוכל בגוגל כי חלקם גם אסטרוגניים אם אני זוכר נכון אבל הכי גרוע זה סוייה.
    4. אל תאכל מפלסטיקים..(יש פלסטיקים שנחשבים בטוחים אבל עם כל הזבל שהיה בזה לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה), תאכל ותשתה מזכוכיות ולא משקיות ניילון או פלסטיקים, הם מכילים חומרים כמו ביאספנול A שהם אסטרוגניים ועוד חומרים רעילים כמו EA או PROPA וכל מיני כאלה.
    בלי קשר לבשל עדיף לפי מה שבדקתי בכלים מנירוסטה באנגלית זה stainless steel כאן יש לך 3 סוגים:
    18/0, 18/8, 18/10 כעיקרון ה18 זה אחוז הכרום בפלדה והמספר השני זה אחוז הניקל.. פשוט יש אנשים רגישים לניקל.(מחקרים לפי מה שהבנתי מראים שהדליפה לא נוראית וזה בטוח יחסית)
    בקשר לסיליקון אתה לא יודע מה היצרנים שמים שם אין שום חוק לגבי זה ולכן עדיף להימנע.(אם אתה יודע הכל על הסיליקון וזה נטו סיליקון בלי עוד צבעים וזבל אז זה בסדר נגיד להקפיא בזה.. אם מישהו מכיר משהו עם זכוכית למקפיא עם מכסה סיליקון אני אשמח.. היחיד שמצאתי היה יקר מידי).
    בקשר לקרמיים גם פה החוקים הם חלקיים ואתה יכול לפתאום לגלות שיש לך בתוך הסירים כל מיני מתכות שהשד יודע.
    בקשר לחרס גם החוק מדבר רק על עופרת או משהו כזה וכל זבל אחר יכולים להכניס לך.
    בקשר לאלומיניום ונחושת וברזל זה פשוט רעל לבשל בזה.(ליבה של החומרים האלה יש בהרבה כלים שוב תלוי מה הכלי, כמה אתה רוצה שהוא יעביר חום, אם אתה רוצה שהוא יבזבז לך פחות גז ושקרים אחרים, אבל מה שאתה מבשל עליו שלא יהיה מזה.. ואם נשרט לך אמייל נגיד אז אתה במשל בדר"כ על אלומניום לא משהו שכדאי).
    כל ההסבר פה הוא נטו בריאותי.. והוא כבר ממש לא היה קשור לאסטרוגן.
    5.אל תאכל מקופסאות שימורים.. קופסאות שימורים מכילות ביאספנול A.
    6. מה שטיילר הביא על טוסטסטרון ואוננות.
    7. תתאמן עם תרגילים טובים.. כל התרגילים של עולם ההרמת משקולות.
    8. אל תשתה פחיות.. הן גם מכילות ביאספנול A.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 18-08-2013 בשעה 14:29.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    1.תאכל הרבה דברים כמו שאמורים לאכול אותם, זאת אומרת תיהיה גבר.. איך גברים פעם אכלו.. הרבה בשר, גבינות(שמנות), ביצים, ירקות ופירות אמיתיים, אגוזים.
    2.אל תשתה אלכוהול יותר מידי.. נעשו מחקרים שהראו שצריכת אלכוהול מקטינה קצת את הטוסטסטרון ומעלה קצת משהו אחר..
    3.אל תאכל מאכלים אסטרוגניים כלומר סוייה וכל מה שמיוצר מסוייה , קטניות תבדוק מה שאתה אוכל בגוגל כי חלקם גם אסטרוגניים אם אני זוכר נכון אבל הכי גרוע זה סוייה.
    4. אל תאכל מפלסטיקים..(יש פלסטיקים שנחשבים בטוחים אבל עם כל הזבל שהיה בזה לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה), תאכל ותשתה מזכוכיות ולא משקיות ניילון או פלסטיקים, הם מכילים חומרים כמו ביאספנול A שהם אסטרוגניים ועוד חומרים רעילים.
    בלי קשר לבשל עדיף לפי מה שבדקתי בכלים מנירוסטה באנגלית זה stainless steel כאן יש לך 3 סוגים:
    18/0, 18/8, 18/10 כעיקרון ה18 זה אחוז הכרום בפלדה והמספר השני זה אחוז הניקל.. פשוט יש אנשים רגישים לניקל.(מחקרים לפי מה שהבנתי מראים שהדליפה לא נוראית וזה בטוח יחסית)
    בקשר לסיליקון אתה לא יודע מה היצרנים שמים שם אין שום חוק לגבי זה ולכן עדיף להימנע.(אם אתה יודע הכל על הסיליקון וזה נטו סיליקון בלי עוד צבעים וזבל אז זה בסדר נגיד להקפיא בזה.. אם מישהו מכיר משהו עם זכוכית למקפיא עם מכסה סיליקון אני אשמח.. היחיד שמצאתי היה יקר מידי).
    בקשר לקרמיים גם פה החוקים הם חלקיים ואתה יכול לפתאום לגלות שיש לך בתוך הסירים כל מיני מתכות שהשד יודע.
    בקשר לחרס גם החוק מדבר רק על עופרת או משהו כזה וכל זבל אחר יכולים להכניס לך.
    בקשר לאלומיניום ונחושת וברזל זה פשוט רעל לבשל בזה.(ליבה של החומרים האלה יש בהרבה כלים שוב תלוי מה הכלי, כמה אתה רוצה שהוא יעביר חום, אם אתה רוצה שהוא יבזבז לך פחות גז ושקרים אחרים, אבל מה שאתה מבשל עליו שלא יהיה מזה.. ואם נשרט לך אמייל נגיד אז אתה במשל בדר"כ על אלומניום לא משהו שכדאי).
    כל ההסבר פה הוא נטו בריאותי.. והוא כבר ממש לא היה קשור לאסטרוגן.
    6. מה שטיילר הביא על טוסטסטרון ואוננות.
    7. תתאמן עם תרגילים טובים.. כל התרגילים של עולם ההרמת משקולות.
    8. אל תשתה פחיות.. הן גם מכילות ביאספנול A.
    אגוזים אסור לי אני עם גשר אינעל העולם -_-
    לא שותה אלכוהול..
    מה הקשר פלסטיקים ? אתה רציני ? אני כול החיים שלי שותה מכוסות פלסטיק..
    מה טיילור הביא על אוננות ? לא הבנתי מזה כלום. לאונן פעם בשבוע ?,

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מאיפה הבאת שבפחיות יש ביאספנול A ??!

מה זה לא לשתות מפלסטיק לעזאזל, בקבוקי מים הם מפלסטיק, מיצים גם פלסטיק , הכל פלסטיק
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 18-08-2013 בשעה 14:23.

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה

אתה אומר באופן כללי, לא לאכול טונה, סרדינים, מיונז, שמן ועוד כל טוב. מה זה לא לאכול ממוצרי פלסטיק / קופסאות שימורים? זה כבר בכלל בנאדם שהוא חולה בראש מניקיון ובריאות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

רשמתי מה מוריד את הטוסטסטרון.. את הבחירות שלכם ועד כמה אתם מוכנים לעשות דברים אתם עושים.. אבל אני כן חושב שצריך להציג את המידע שלא יום אחד תגלו שעבדו עליכם, את האמת כן צריך להציג.
    במקום טונה וסרדינים משימורים שזה פחות טעים הרבה יותר טעים לדעתי דגים בתנור.. אם טעים לך טונה יבשה במים בלי טעם מקופסאת שימורים תהנה.
    ואם אתה מוכן לאכול את השמן זבל ששמים לך בתוך הקופסאת שימורים תתכבד.
    מיונז זה בכלל זבל.. אלא אם אתה מכין את זה בבית או קונה ממישהו שמכין את זה כמו שצריך עם הרבה ביצים והרבה שמן טוב ולא חרא שמוכרים בסופר.
    בקשר לפלסטקים לפני שנות ה60 לא היה.. אז ממה אכלו? אכלו אוכל טרי כמו שצריך לאכול.. אשכרה היו שנים שקנו קוביות קרח(ושתו הרבה אסבזט מצינורות) אנחנו פשוט דור מפונק אין מה לעשות.
    במקום ללמד אותנו איך צריך לחיות שלחו אותנו לבית ספר.. ואנחנו כל כך עצלנים אפילו לבשל לעצמנו או ללכת לקצב לקנות סטייקים טובים הרי יש סופר.
    כדי לשמר אוכל פשוט צריך לתקוע אותו במקפיא לא חייב קופסאות שימורים.. אתם פשוט רגילים לזה, זה הכל.
    אני מסכים שזה הרבה יותר קל ללכת למקרר להוציא קופסאת קוטג' וללכת לארון ולקחת טונה ולא להכין כלום.. וואלה הינה השגתי את החלבון מהאימון אבל בשביל איכות צריך להשקיע אין מה לעשות ולא מדובר פה על השקעה רצינית.. וגם לא על מדע טילים(לא אמרתי לכם עכשיו לפתוח מחלבה.. למרות שלמצוא מחלבה טובה לקנות ממנה גבינות יכול ליהיות משתלם בעיקר אם אתה גם בצפון) כולה השקעה חד פעמית של סידור של המקרר והכלים שמשתמשים בהם. ברור שאם תשתו פחיות לפעמים או תאכלו טונה משימורים לפעמים לא יקרה לך כלום אבל זה לא אמור ליהיות הסדר יום שלך כמו שלשתות קולה לא אמור ליהיות הסדר יום שלך.
    בקשר למאיפה הבאתי את זה:
    שימורים, פחיות, פלסטיק עוד קצת על מה בסדר ומה פחות בפלסטיק
    מישהו שבידיוק כתב בבלוג על השאלה שלך וענה עליה בצורה מסויימת : כאן.
    עוד מישהו שעשה ניסוי של 90 יום להעלאת הטוסטסטרון באיזה בלוג: כאן. זה נראה בלוג ממש רציני.. ויש שם עוד הרבה מאמרים על טסטוסטרון ואיך למדוד אותו וכל מיני כאלה.
    אה והדבר הכי חשוב להימנע ממנו זה השמנה.. (שומן מייצר אסטרוגן באמצעות האנזים aromatase ההופך טסטוסטרון לאסטרוגן.)
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 18-08-2013 בשעה 15:31.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    איזה דרכים יש .
    אחד אומר לאונן 3 פעמים ביום
    אחד אומר לאונן פעם בשבוע
    ?

אני רוצה לחזק את תווי הפנים, אילו דרכים יש ?
    אני יודע שצרוך הרבה ויטמין C מוריד את רמת הקורטיזול, שהוא מוריד את רמות הטסטסטרון.
    אני יודע ששומנים וכולסטרול מעלים את הטסטוסטרון, אז למרות שאני לא מת על ביצים, לשלב ביצה ביום בתפריט /2 ?
    לא לשתות קולה / נסטי - וכאלא יותר מידי ?
    כה כה סקאווט מעלה, חוץ מזה אני צריך עוד דברים.

קיצור טיילור, חפרתה על טסטוסטרון . וכמה שזה משפיע .. עכשיו השאלה יש דרכים להעלות אותו ??

איך זה קשור לכאן ? כי זה משנה תווי פנים .. שימור עצמי .. YOU KNOW ..
    אי אפשר לשנות תווי פנים עם הדברים שאמרת
    הדרך היחידה שתשנה את תווי הפנים שלך זה ניתוח או שתלים או סטרואידים שמשנים קצת את התווי פנים
    אי אפשר להעלות בדרך טבעית את הטסט שלך כל כך הרבה עד כדי כך שזה ישנה לך ת'פנים

גם אם לא תאונן שנה אתה עדיין תראה כמו שאתה, פלוס מינוס חצ'קונים.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

טסטרון לא יעזור לך.. תכניס את הבטן תבליט את החזה ותנפח את עצמך ותקווה שבמראה יש לך גוף של JEFF SEID.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    טסטרון לא יעזור לך.. תכניס את הבטן תבליט את החזה ותנפח את עצמך ותקווה שבמראה יש לך גוף של JEFF SEID.
    לא צריך את זה כ''כ ..
    סתם .. כמה שיותר יותר טוב ..
    תאמין לי שהגוף זאת הבעיה האחרונה...

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לדעתי צריך פשוט לאכול בריא, לאכול טוב, לישון טוב...פשוט לחיות בריא. אין סיבה שהטסטוסטרון יהיה נמוך.

התיאוריות על העלאת סטוסטרון בעזרת כל מיני דברים כמו לא לאונן...זה נכון, אבל זה לא הולך לשנות משהו משמעותי, בטח שלא בתווי הפנים שלך.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect