אחד מהם הוא סרטון על ההיסטוריה של העבדות, המראה את חוסר הזכויות של עבדים חסרי אונים שמשועבדים למעבידים שיעשו איתם מה שבא להם, גם במחיר חייהם.
השני הוא סרטון על עבדים שחורים באמריקה.
אחד מהם הוא סרטון על ההיסטוריה של העבדות, המראה את חוסר הזכויות של עבדים חסרי אונים שמשועבדים למעבידים שיעשו איתם מה שבא להם, גם במחיר חייהם.
השני הוא סרטון על עבדים שחורים באמריקה.
|
|
לא מעניין
אבל זההההההההההההה
FUULLLLLVOLUMEE BITCHESSSSSSSSSSSSSSSSSSS@#$*(@#$*@#$*P!@)&349פ!@&34!@&)3&!@
לחופש יש תאריך:
23.10.15
לי יש מטרות שהצבתי לעצמי ל3 שנים האלו שבתומם אני מקווה להספיק את כל מה שרציתי.יש הרבה דברים שאתה לא יודע.
אני בצבא משרת ועושה מה שצריך אתה קורא לזה זונת מערכת או פראייר תקרא לזה איך בא לך, אני בניגוד אלייך מאמין ומודע לצורך של הצבא במדינה הזו.. זה שאתה אנטי מוסדי לא אומר שכולם כאלה.. בכל מקרה בוא נעבור נושא פראייר אני לא והצבא לא לקח לי תחיים אני חוזר כל יום הבית ועושה מה באלי.
טומורוולנד? לא בא לי לטוס לחול בשביל לשמוע DJגייז.. שאני ארצה לטוס לחו"ל אני אטוס מתי באלי ולא יעצרו אותי תאמין לי.
בינתיים תן להתפאנן בעמק החפשניםם
לחופש יש תאריך:
23.10.15
וואו, איזה אומלל. אתה יוצא כל יום הביתה ומבין את הצורך של צה"ל בך?
צריך לא צריך אותך, אתה ג'ובניק מסריח. אין לך שום תועלת בצה"ל. אתה נטל על צה"ל. צהל משלם לך משכורת למרות שאתה לא שווה כלום (אם היית שווה משו היו מחתימים אותך קבע) רק בגלל שככה החוק. אם זה היה חוקי להיפטר ממובטלים סמויים כמוך, צה"ל היה עושה את זה מזמן.
יטינגר מה אכפת לך מה אנשים חושבים? סבבה תחשוב שצבא זה עבדים ואנחנו נהיה זונות מערכת.. יאללה תתקדמו.. שכל אחד יעשה מה בא לו
אמרת שסיימת תיכון על 5 יחידות לא? תמיד יש את אלה שיגידו מה אתה צריך 5 יחידות זה לחרשנים מתים (זה נכון) ועדיף לעשות 4 ולחיות את החיים בתיכון, אבל אתה עשית בכל זאת 5. זה אומר שאתה זונת בצפר? עשית את זה כי אתה טוב בזה וידעת שזה יעזור לך להתקדם
אותו דבר צבא מה אתם מזיינים בשכל? יש כאלה שצבא זה המקום היחיד שמקבל אותם, כאלה שיש להם בעיות במשפחה או בעיות כלכליות והם מרגישים בצבא הכי טוב והם אוהבים ת'מערכת והם מעדיפים להיות בה, אז מי אתם שתגידו להם לא להיות שם יא חפרנים
שמוליק ואי כמה טמבל בנאדם יכול להיות זה רק מראה שכל היחידות הזה זה קקי
אגב לא צריך להיות גאון.. זה הכל סטטיסטיקה.. אנגלית לומדים יופי מהאינטרנט ויש מלא אתרים ופורומים ולמדתי אנגלית ברמה שחשבו שאני הבן של השגריר של ארצות הברית רק דרך האינטרנט. וזה בלי לפתוח מדריך אחד או להקשיב בשיעורים הכל לבדדדדדדדד.. איך??? אני פשוט לא טמבל..
מתמטיקה הוצאתי 100 ולא התכוננתי בכלל.. אבל זה בזכות זה שהמורה שלנו נתנה לנו 4793849873 תרגילים וזה בדיוק מה שאני אומר. עשיתי את זה כל כך הרבה פעמים שזה היה כל כך קל בשבילי. וזאת לא הייתה מורה מטומטמת, הקטע זה שברגע שעשית מספיק תרגילים אתה כבר טוב בזה ככה שאם עשית חצי ואתה פותר לה תרגיל תיק תק לא קורה לך כלום. מילה חצי מהמורים בארץ ממורמרים מהתחת ומוציאים את התסכולים על התלמידים.
אז תפסיק לדבר על כהמ יחידות עשית ואיזה מגמה היית.. זה לא אומר כלום חוץ מכמה חרשת. אני לא חרשתי וקיבלתי 100 במתמיקה + 100 באנגלית. למה? כי אני לא טמבל כמו כונפה ממוצעת.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
כמה יחידות מתמטיקה?
בכל מקרה קחו קצת צחוקים:
https://www.youtube.com/watch?v=fXbQ_aPCde4