..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
אני מניאק אם זאת שבחתימה שלך היית שומעת את הקקה הזה
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
רק שתבינו באיזו בועה מפגרת אתם חיים, התמונות הבאות הן תמונות של בחורות ישראליות ששומעות מוזיקה בסגנון הזה (אמיתי לגמרי):
סטיגמות הביתה
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-08-2013 בשעה 19:55.
שינטן צודק
וואחד השקעה דפקת פה..אבל בכל זאת אתה טועה
מנסיון.
ואגב אני לא ממש חולה על להקות כמו איירון מיידן ואלה...אני יותר בסגנון של רוקנרול רגיל. על מרסדס בנד שמעתם?
דווקא על מרסדס בנד בנות חולות אחושרמוטה.
ולא, זה לא מוריד לבחורה אם תגיד לה שאתה שומע מטאליקה. תפסיקו לרשום פה את השטויות האלה כי בסוף גברים באמת יפחדו להגיד לבחורה מה הם שומעים.
והאמת??? תאמינו או לא אתם חיים בסרט שכל הבנות חולות על עידו בי צוקי העקום הזה...
אני מכיר כלכךךךךךךךך כלכך הרבה בנות ששונאות את החרא הזה ואומרות שזה גרוע
ולא אני לא מדבר על פריקיות מהסנטר שאומרות שהכל זבל...
אני מדבר על בנות ששומעות מוזיקה כזאת שקטה כל המרון 5 וכל אלה
אתה חי בסרט שהרוב של הבנות בישראל אוהבות את זה...
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-08-2013 בשעה 19:32.
בונה יא חסר חיים תפסיק לנסות לשכנע את כולם שמה שאתה עושה ומה שאתה חושב זה הכי טוב
איכות...
סבבה אחי
אני רק מנסה להראות לכם שזה לא נכון שכל הבנות (הכוסיות לפחות) דוחות את כל מי ששומע רוק ומתותתתת אחושילינג על כל הקטע של העידו בי צוקי
וואלה אני מכיר רק ילדות פרחות כאלה אהבלות ששומעות את זה, לא שאני אומר שרק אהבלים שומעים את זה...אבל מהנסיון שלי ומההכרות שלי עם בנות אתם חיים בבועה אם אתם חושבים שבחורות נרתעות מרוק ואוהבות עידו בי צוקי. אני מכיר כלכך הרבה בנות ששונאות עידו בי צוקי וואו...מלא...ודווקא כוסיות, ולא שומעות רוק אלה פופ באנגלית כזה של בנות
ואתם יודעים מה, אם אני אשים לה איזה שיר מגעיל ממש מפחיד עם צעקות מגעילות היא כן תהיה נרתעת...וכן אם אני אבוא עם שיער ארוך ולק שחור היא תחשוב שאני מכוער...אבל ראבק מדברים פה על מטאליקה זה אפילו לא קרוב, לא מדברים פה על דת' ברוטאל מטאל מגעיל
צאו מהסרט
עלו למעלה שמתי כמה תמונות של בנות שנראות טוב ושומעות רוק ומטאל
כי זה פשוט פופולארי, אצל הרבה בנות...לא מדבר על מוזיקה של צרחות ממש מגעילות, מדבר על מרסדס בנד, אפילו מטאליקה
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-08-2013 בשעה 20:06.
בתור מישו ששמע תמוסיקה הזו בעבר, בחורה שתהיה איתי ושתמע תמוסיקה הזו לא תהיה איתי מנסיון עבר
איככ אחי אלה ששומעים את זה ונעולים על זה זה מגעיל אותי
לחופש יש תאריך:
23.10.15
יש הכול מהכול
תמיד יש את המכוער שיוצא עם כוסית
תמיד יש את הכוסית ששומעת מטאליקה
תמיד יש יוצא דופן
בואנה אני כמעט בטוח שאני מכיר את זאתי ממספר 5
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
טל ואול קינדס - אתם טועים, פשוט טועים בגדול. אתם בבועה וזה עצוב.
יש כאלה שזה פוגע בהם אפילו שהם שומעים עידו בי צוקי והולכים למסיבות של זה...המון המון בנות שונאות את זה מאוד, וצוחקות על זה.
בועה, פשוט בועה