תקשיבו
כל מה שאני אומר על הצבא והמדינה זה סתם פוזות כדי להשכיח מעצמי את החרפה שעשיתי לעצמי.
אני בושה למדינה. כשאני חושב על זה לעומק אני פשוט אגואיסט ולא סתם הורים שלי היו נגד ההשתמטות שלי. אני מאוכזב.
וואלק בזמן שחיילים מתים עבור האדמה בירושלים אני מה עושה? כותב הודעות בפורום אטרף כמו איזה אפס?
זה פשוט היכה בי.
אני חייב לחזור לצבא.
אני רוצה להיות כמו כולם.
אני חיי בחלום שאני אהיה עשיר ואחיה כמו מלך במדינה אחרת, זה לא יתגשם אף פעם כי אני לא התבגרתי מספיק בצבא כמו כולם.
אז מה עם המפקד יגיד לי מה לעשות? זה כולה 3 שנים ונתתי את חובי לחברה. אני לא צריך להתייחס ופשוט לקבל את זה שזו מערכת ועליי לשתוק ולהיות בורג במערך החשוב הזה ששומר עלינו מפני הערבים הרעים שמכוונים אלינו טילים.
אם תפרוץ עכשיו מלחמה עם סוריה אני לא יודע מה אעשה.. הבושה שאני אחוש. זה מאוד הגיוני למות עבור האדמה ומהדינה שלך שאליה אתה מרגיש סופר-שייך רק עכשיו הבנתי את זה והפסקתי להיות טמבל.
סיפו מלפני חצי שנה: ניסיתי להתקבל גם לאוניברסיטה, באתי לשם כדי לאמר להם שכבר הגשתי בקשה בתור עתודאי אבל עכשיו אני רוצה בתור אזרח, צחקו עליי ואמרו לי "תתחפף יא משתמט, לך תעשה 3 שנים צבא ואז תדבר יא כלומניק. פה באוניברסיטה יש רק אנשים ערכיים".
סעמק איך אני אמור ללמוד עכשיו מדעי המחשב ולעבוד במשרד בשביל לפרנס את הילדים העתידיים שלי? אין לי סיכוי לקחת משכנתא בלי תואר.
המדינה הזאת גידלה אותי ועכשיו תורי להחזיר לה.
חברה
מישהו יכול לעזור לי?
איך אני חוזר לצבא? למי שולחים פקס?
אם הוציא אותי פסיכיאטר על דיכאון וחרדה יש לי סיכוי לחזור אם אגיד ששיקרתי?
נ.ב - איך לא הגעתם למסקנה שחייבים לשמור על ירושלים, זה הדבר הכי חשוב בחיים שלי כרגע.
מניאקים כל התל אביבים הגייז האלה מסתובבים לי עם השיער הפרוע שלכם והאלכוהול, מה קרה ילדודס איפה צבא בלאט??
יש אנשים שעושים משהו עם בהחיים שלהם ומגנים על אדמותינו מפני הפושעים וכל המוחמדים ומה אתם עושים? מסמסים לטהוניה? חיים בסרט אתם
עלק הכנסה פסיבית חחחחחחחחחחחחח אם הייתי יכול הייתי רץ לאוניברסיטה בטיל ועושה תואר. זה הדבר הכי חכם כי הסיכוי שלי להצליח עם תואר זה 73.45% לעומת בלי תואר שזה 22.42%. מה יותר גבוה???? רואים שאני צודק?
![]()

ציטוט ההודעה