קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]איך לעשות שרת בלי אמצי(קרדיט לshaked מפורום אחר)
    על ידי kobidalal בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 23:04
  2. [מדריך]איך לעשות שהצלצולים בפלאפון יהיה יותר חזקים
    על ידי v_nimrod בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 11-07-2007, 11:53
  3. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 14:13
  4. [מדריך] איך לעשות כינוי יותר ארוך באיי סי קיו
    על ידי maor3377 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-12-2006, 23:21
  5. (וידאו)מדריך איך לעשות טקסט תלת מימד משהו יפה מדריך שלי :)
    על ידי jonatan1989 בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 19:57
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 70

מדריך איך לעשות סלקציה כשיש יותר מדי בחורות שלב אחר שלב - עמוד 4

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה הפסקתי להטריל בMISC מזמן כי כבר מיציתי תמקום כמו שמיציתי את PUAHATE ונמאס לי להטריל לכולם שם תצורה ויש לי זמן להטריל רק פה, אבל וואלה, זה הרג אותי.

MISC MEMES אף פעם לא מאכזבים.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ראית את הקומיקס שהכנתי בעמוד הראשון? אני בטוח שתאהב אותו כי שמתי לב שאתה miscer
    באמת עבודת יצירה יפה
    חבל אבל שמה שהיא מעבירה ממש לא נכון
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    באמת עבודת יצירה יפה
    חבל אבל שמה שהיא מעבירה ממש לא נכון
    מה לקחת קשה אני יודע שיש בנות שנראות טוב שאוהבות מטאל ושכל אחד ישמע מה שהוא אוהב וזה לא אומר עליו כלום, אני מכבד טעם מוזקלי של כל אחד.
    אבל משהו אחד שעיצבן אותי וגרם לי להטריל ולעצבן אותך זה שירדת על מוזיקה אחרת והתנשאת מוזקלית שזה דבר הכי גיי ומסריח שיש בעולם, ואם יש ביטוי שאני שונא זה "מוזיקה אמיתית" זה ביטוי של HATERS שבד"כ שומעים רוק ומטאל ויורדים על כמה שלא היפסטרי וקצת מיינסטרימי ובטוחים שהם הכי חכמים ומתוחכמים בעולם

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

מה לקחת קשה אני יודע שיש בנות שנראות טוב שאוהבות מטאל ושכל אחד ישמע מה שהוא אוהב וזה לא אומר עליו כלום, אני מכבד טעם מוזקלי של כל אחד.
    אבל משהו אחד שעיצבן אותי וגרם לי להטריל ולעצבן אותך זה שירדת על מוזיקה אחרת והתנשאת מוזקלית שזה דבר הכי גיי ומסריח שיש בעולם, ואם יש ביטוי שאני שונא זה "מוזיקה אמיתית" זה ביטוי של HATERS שבד"כ שומעים רוק ומטאל ויורדים על כמה שלא היפסטרי וקצת מיינסטרימי ובטוחים שהם הכי חכמים ומתוחכמים בעולם
    וואלה שלא התנשאתי
    וגם התנשאתי, זה היה בצחוק
    כמו האשכול ההוא על עידו בי צוקי

ורק שתדע שאני שומע הרבה פופ, הרבה אלקטרוני, הרבה ראפ...וכן גם רוק ומטאל
    ומה שאני הכי שונא את הישראלי הטיפוסי המפגר שחושב שעומר אדם זה איזה גאון מוזקלי ואומר "איכס מטאליקה סתם צרחות כל השירים סתם צרחה וזהוו!!"
    כשמישהו אומר את זה אני מתפוצץ, בזמן שאני בעצמי יושב בבית וכותב שירים כשכל שיר זה עולם ומלואו והוא אומר לי שהכל זה צרחות וגמרנו...

סבבה עידו בי צוקי וכל האמנים האלה הם לא גאונים מוזקליים אבל זה פאקינג מוזיקה לכיף ולריקוד נטו, לא לאיזה קונצרט

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

וואלה שלא התנשאתי
    וגם התנשאתי, זה היה בצחוק
    כמו האשכול ההוא על עידו בי צוקי

ורק שתדע שאני שומע הרבה פופ, הרבה אלקטרוני, הרבה ראפ...וכן גם רוק ומטאל
    ומה שאני הכי שונא את הישראלי הטיפוסי המפגר שחושב שעומר אדם זה איזה גאון מוזקלי ואומר "איכס מטאליקה סתם צרחות כל השירים סתם צרחה וזהוו!!"
    כשמישהו אומר את זה אני מתפוצץ, בזמן שאני בעצמי יושב בבית וכותב שירים כשכל שיר זה עולם ומלואו והוא אומר לי שהכל זה צרחות וגמרנו...

סבבה עידו בי צוקי וכל האמנים האלה הם לא גאונים מוזקליים אבל זה פאקינג מוזיקה לכיף ולריקוד נטו, לא לאיזה קונצרט
    והנה אתה ממשיך לזלזל ולהתנשא מוזיקלית על עומר אדם ועידוB וחושב שאם אין גיטרה בס תופים קלידים וסולן זה לא יצירת אומנות
    שמור את הדעות האלה לעצמך

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

והנה אתה ממשיך לזלזל ולהתנשא מוזיקלית על עומר אדם ועידוB וחושב שאם אין גיטרה בס תופים קלידים וסולן זה לא יצירת אומנות
    שמור את הדעות האלה לעצמך
    אי אפשר לטפל בזה.
    התנשאות של פריקים זה כמו התנשאות של עתודאים וכמו התנשאות של אתאיסטים. תמיד הם יחשבו שאין עליהם וכל השאר הם חרא

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחח

לא מאמין שזה עולה שוב, אני חושב שתשמע מה שבא לך יש מלאן בחורות באוהבות רוק ופופ ישן והן סבבה
    ורוב הבנות שאני פוגש במסיבות של עידו בי וצוקי הן בכלל פרחות שאוהבות מזרחית ואלקטרו מעפן כי זה מה שהולך עכשיו

קיצר, נראלי זה דווקא הפוך אבל תכלס לא באמת אכפת לי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

וואו מה הקשר מהההההההה
    לא אמרתי שזה לא גאונות מוזיקלית כי אין בזה תופים
    יש מוזיקה שהיא נטוווו אלקטרונית אבל היא מתוחכמת, אבל מוזיקה לא תמיד נועדה לדברים עמוקים....זה לא נועד לזה מלכתחילה

עידו בי צוקי האלה לא באו אמרו יאללה בוא נכתוב עכשיו שיר גאוני נביא אותה בבלדה עם מלודיות מדהימות ולחן גאוני וקלידים
    הם אמרו וואלקקקקק זין בוא נביא אותה בשיר קיצבי ומגניב שיעיף את המועדון....ולא שיש לי בעיה עם זה, זה אחלה ואני בעד זה.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחח

לא מאמין שזה עולה שוב, אני חושב שתשמע מה שבא לך יש מלאן בחורות באוהבות רוק ופופ ישן והן סבבה
    ורוב הבנות שאני פוגש במסיבות של עידו בי וצוקי הן בכלל פרחות שאוהבות מזרחית ואלקטרו מעפן כי זה מה שהולך עכשיו

קיצר, נראלי זה דווקא הפוך אבל תכלס לא באמת אכפת לי
    חחחחחחחחחחח סבבה אחי רק רציתי להמחיש לכם כמה רוק ומטאל לא מרתיע בנות, וכמה אחוז הבנות שמתות על רוק יותר גבוה ממה שחשבתם
    ממליץ לך לעבור ככה ליד הופעה של מרסדס בנד, מפוצץץץץץץץץ בכוסיות, והלהקה הם חברוה של מכוערים שמנים באמא שלי, אבל כל הבנות עפותתת עלזה
    היחס לרוק בארץ הוא לא כמו שאתם מתארים אותו בכלל, זה מה שניסיתי להעביר כושילראבקאבקערס
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-08-2013 בשעה 23:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחח סבבה אחי רק רציתי להמחיש לכם כמה רוק ומטאל לא מרתיע בנות, וכמה אחוז הבנות שמתות על רוק יותר גבוה ממה שחשבתם
    ממליץ לך לעבור ככה ליד הופעה של מרסדס בנד, מפוצץץץץץץץץ בכוסיות, והלהקה הם חברוה של מכוערים שמנים באמא שלי, אבל כל הבנות עפותתת עלזה
    היחס לרוק בארץ הוא לא כמו שאתם מתארים אותו בכלל, זה מה שניסיתי להעביר כושילראבקאבקערס
    יש לי חבר תטאליסט וכן הקטע שלו זה צרחות אבל הוא גבר גבר ובכל הופעה שלו באות מלא בנות שוות ונחשבות כוסיות בבית ספר ולמה? כי הוא בנאדם עם אופי מדהים וזה שהוא מטאליסט לא אומר שהוא נוב חסר חיים

תגיד אתה תומך בפיקאפ? זה דיי נעלם מהפורום וכולם נעשו קיצוניים על LMS, אני נראלי אלך לבדוק מי זה התיירי הנרי שכל הפורום שונא
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 19-08-2013 בשעה 00:03.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    יש לי חבר תטאליסט וכן הקטע שלו זה צרחות אבל הוא גבר גבר ובכל הופעה שלו באות מלא בנות שוות ונחשבות כוסיות בבית ספר ולמה? כי הוא בנאדם עם אופי מדהים וזה שהוא מטאליסט לא אומר שהוא נוב חסר חיים

תגיד אתה תומך בפיקאפ? זה דיי נעלם מהפורום וכולם נעשו קיצוניים על LMS, אני נראלי אלך לבדוק מי זה התיירי הנרי שכל הפורום שונא
    צודק אחושילינג,
    מילה שרציתי לכתוב כאן משהו דומה אבל אמרתי בטוח אחר כך טיילר יבוא "חבר שלך המטאליסט משיג רק פריקיות מהסנטר סתם מכוערות זה לא בעיה"
    מה שתכלס נכון לגבי ילדות סנטר, אבל מטאליסטים לא משיגים רק ילדות סנטר.

ושמעו שאני לא מטאליסט בכלל...כאילו אני אוהב מטאל, אבל אני לבוש באופנה רצח ויש לי שיער נורמלי (האמת די יפה, חלק, קצר לאחורה כזה)
    והאמת הייתם רואים אותי לא הייתם מנחשים שאני שומע מטאל, אבל כן אני שומע חחח

וכן אני תומך בפיקאפ אבל...כן מראה וסטטוס מאוד משפיע, וחוויתי את זה על בשרי. לא כי אני מכוער כן? שלא תחשוב.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 19-08-2013 בשעה 00:11.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    סמים.

אנשים לא מבינים שאין קשר בין המוזיקה שבן אדם שומע לחיי החברה שלו והאופי שלו...
    זה ויכוח שלא יגמר בקצב הזה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Shanty צפיה בהודעה
    אנשים לא מבינים שאין קשר בין המוזיקה שבן אדם שומע לחיי החברה שלו והאופי שלו...
    זה ויכוח שלא יגמר בקצב הזה
    נכון אור, מואה3>

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ובלי קשר טל, יש משהו מאוד נכון בדבריך.אבל אני חושב שזה לא רלוונטי רק לרוק, זה רלוונטי לכל ז'אנר.

פריק מסריח מהסנטר שחושב שהכל חרא חוץ מהאימו המגעיל שלו, הוא מפגר.
    אבל גם אוחצ'ה מה-TLV שכל גיטרה שהוא שומע בשיר הוא אומר איכסה סתם של חותכי וורידים, לא פחות מפגר.

ולגבי מה שאמרת על זה שאתה לא רוצה לרקוד לאיירון מיידן אלא לטראנס טוב -
    יש מוזיקה שנועדה לריקוד ולכיף, ויש מוזיקה שנכתבה לעומק..
    כמו ההבדל בין בלדות, או נגיד מוזיקה קלאסית (מוצרט), וואלה אי אפשר להגיד שזו מוזיקה לא טובה
    אבל זו פשוט מוזיקה משעממת שאי אפשר לרקוד אליה

ופשוט לא מודדים איכות לפי מה שאפשר לרקוד אליו
    אבל מסכים איתך...ואני לא נגד מוזיקה שהיא לא בשביל העומק אלה סתם בשביל הכיף בשביל האטרף...אין לי כלום נגד זה אחי, אני איתך לגמרי
    אמרתי לך אני בא מרקע כזה אני בכיתות ח-י' הייתי שומע רק מטאליקה מיידן גאנס נ רוסס ועוד מלא מלא רוק ומטאל גם צרחות שמעתי (OPETH) וואלה שמע סבבה והכל מי שאומר מטאליקה זה צעקות וזה מזיין תשכל. נכון יש כאלה ששומעים מטאליקה אני מעריך כמוך אני לא יודע איך אתה נראה אבל שזה בגדר נורמה ושלמיעה בלבד (ולא כל הילדי סנטר המושפעים) אבל ברגע שזה מוקצן\מוגזם\מתלהב ממה שהוא שומע סגור על הז'אנר שלו וחושב שמי ששומע דברים אחרים חור בהשכלה הוא ילד זבל שמגיע לו מכות. באופן אישי שומע הכל כולל הכל ברגע שאתה הופך להיות קיצוני (בכל דבר) זה לא טוב. גם בבחורות לנושא - בחורה שתשמע מה בא לה אל תהי קיצונית בזה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה לא גאונות מוזיקלית?

זה רמה עולמית בג'אנר הזה. זה שיר שאם הייתי ארמין הייתי שם אותו בASOT חופשי.

אתה מזלזל בהם סתם.

אין דבר כזה "מוזיקה אמיתית" ואלה משפטים של מתנשאים מפורום מטאליסט ופורום מטאל ב F X P. כל האנשים הנורמלי שהכרתי ששומעםי מטאל לא משתמשים במונח המפגר הזה. זה מונח של ילדודס בני 14-16 ב F X P. אל תוריד מהרמה שלך.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,708 | הודעות: 8,202,301 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect