וואלה שלא אמרתי לא מוזיקה אמתית ולא שום דבר ממה שאמרת
אני רק אמרתי שהכוונה של עידו בי צוקי היא לעשות מוזיקה כיפית לריקוד. כיף נטו. לא עומק.
וואלה שלא אמרתי לא מוזיקה אמתית ולא שום דבר ממה שאמרת
אני רק אמרתי שהכוונה של עידו בי צוקי היא לעשות מוזיקה כיפית לריקוד. כיף נטו. לא עומק.
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 19-08-2013 בשעה 01:21.
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
דאבל
אופסי דופסי
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 19-08-2013 בשעה 01:22.
אם אתה לא מוצא עומק בשיר הזה, אתה זונת מערכת.
בשבילי זה אותו עומק כמו פינק פלויד שמעביר לי אותו המסר אחד לאחד - לא להיות זונת מערכת. ואני שומע פינק פלויד (כי אחרי הכל אין שם צרחות).
כמו האגדה הזאת:
מוזיקה בשבילי זה מוזיקה. כמו שאתה רואה, אני שומע גם פינק פלויד וגם עומר אדם, בו זמנית.
ואגב, אני שונא את 99% מהמעריצים של פינק פלויד, הם ילדים קטנים שלא מקבלים שומדבר חוץ מהמוזיקה הזאת.
WE DONT NEED NO EDUCATION
WE DONT NEED NO THOUGHTS CONTROL
NO DARK SARCASM IN THE CLASSROOM
TEACHERS LEAVE THEM KIDS ALONE
המסקנה אותה מסקנה - לא להיות זונת מערכת, לחרבן עליה ולשים עליה זין.
אז אם לא תלמד בתיכון לא תהיה אקדמאי לא תהיה אקדמאי לא תהיה לך עבודה לא תהיה לך עבודה לא יהיה לך כסף לא יהיה לך כסף לא יהיה לך אישה לא יהיה לך אישה לא יהיה לך ילד לא יהיה לך ילד אז לא תהיה לך שמחה
אבל אתם רצים רחוק מדי ואני חושב כוסאומו איזה כיף להיות חיייייייייייייייייייייייייייייייייי
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
זה שבשיר יש מסר לא להיות זונת מערכת לא אומר שהשיר מיועד לעומק
הוא מיועד לריקוד, לכיף, ללרקוד ולצעוק את המילים...לא ללשבת בבית ולהקשיב טוב עם כוס תה
להגיד "כוסאומו העולם" ודברים כאלה זה לא עומק אבויה, עד כמה שהמסר חשוב בעינייך.
אבל שוב אל תיפול עליי עכשיו...זו מוזיקה שפשוט לא נועדה לזיוני מוח, תסכים איתי שאתה לא אוהב את פינק פלויד כי זה לא כיף לך, אתה אוהב את עידו בי צוקי כי זה זורם לך באוזן, ואתה אוהב לרקוד לחגוג לא סתם לשבת...זה האופי שלך, זה מה שמעלה לך את האנדרנלין וזה מה שמעיף לך ת'פוני
ובאותה מידה כמו שעלייה בטראנס מעיפה לך תפנים לי מעיף ת'פנים סולו גיטרה...אין מה לעשות אנחנו אנשים שונים ונועדנו להיות שונים אנחנו לא מכונות אחשלי
ומה אתה מנפנף בזה שאין צרחות בפינק פלויד?
גם במטאליקה ואיירון מיידן אין צרחות. בכלל.
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 19-08-2013 בשעה 01:50.
מכיר את גורילהז,אין לי שום דבר נגדיהם,את האמת אין לי ממש כלום נגד הז'אנר שלך,כל אחד והמוזיקה שלו והטעמים שלו
אתה יודע כמה חברים מסתלבטים עליי עם הטעם המוזר שיש לי עם בחורות,ואני אף פעם לא הבנתי את הטעם שלהם,אבל אנחנו מסתדרים טוב מאוד
איזה ויכוח של ילדים בני 4 ושלושת רבע יא ראביייי...
תבינו כבר שכל אחד אוהב מוזיקה אחרת, וזה כל היופי...שלכל אחד יש הדעה שלו ואת מה שהוא אוהב יותר.
אותו הדבר עם נשים, אותו הדבר עם כלבים, ברווזים, עכברים ולמונים גם (חחח סתם..)
אני אוהב המון סוגי מוזיקה, וזה הדבר הכי טוב שאני מכיר..בכל מקום אני משתלב.
עם סטלנים בקרוונים ששומעים פינקפלויד\רונילנג סטונס\3 דורס דאון ועוד כל מיני כאלה, ועד לערסים בכינרת ששרים קריוקי של שמעון בוסיקלה בקולי קולות ב4 בבוקר ואני מוצא את עצמי מזמר איתם כמו מזרחי למופת...
זה הכי טוב, ככה אתה יוצר את המעגלים החברתיים הכי גדולים שיש.
תפסיקו לפסול אנשים בגלל המוזיקה.