לא מאמין שבחור כזה בכלל משיג מספרי טלפון מבחורות...
![]()
לא מאמין שבחור כזה בכלל משיג מספרי טלפון מבחורות...
![]()
|
|
צודק לגמרי רודני!
אבל בנאדם שהולך עם גיבנת ולא זקוף זה באמת מכוער גם לבנים וגם לבנות... זה אחד הדברים שמשדרים ביטחון בלי להגזים ולהוציא את כל החזה החוצה אבל כדאי מאוד לעבוד על ההליכה של עצמך כי זה מה שאחרים רואים ישר כשאתה מופיע מולם
בטח שעות מרובות מול המחשב הם התוצאה לבעיה הזאת אבל בכל מקרה צריך לעשות מאמץ וללכת זקוף כי עם המשך החיים זה רק פוגע וגורם לכל מיני בעיות שורשיות
אחי זה כבר לא עניין של מכוער וחתיך, זה עניין של להראות כמו בנאדם ולא כמו עב''מ. הבנאדם נראה יותר לפלף מלפלף. הוא משדר אומללות במראה החיצוני שלו. ככה לא נראה בנאדם שהולך לו עם בנות ובחיים בכללי. אין חיה כזאת.
כל בנאדם שיוצא מהבית מבין שתימני 1.70 עם גיבנת, משקפיים ובגדים מהשוק אפילו לא יתנשק אפילו עם כונפה שמנה (ואני ממש לא צוחק) שלא נדבר על משו מעבר. ועזבו את זה שהוא שחיף, זה עוד מילא. לא חסר זיינים שחיפים.
אני אומר לכם היה לי ילד כמוהו אחד לאחד בשכבה קופי שלו, הבנאדם היה מהמנודים של המנודים ואפילו ילדי כאפות אחרים לא שמו עליו. קיצר רואים עליו שהוא יהיה עטודאי או זונת מערכת כלשהי.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
ללכת עם גב ישר זה לא דבר שאנשים בכלל צריכים ללמוד...את זה ממזמן שכחו בנושא הפיקאפ.
מודה, גם אני עשיתי את הטעות הזאת וכתבתי מאמרים שלמים על זה שאנשים צריכים ללכת עם גב ישר וכאלה, אבל אין מה לעשות, זה קרה.
אלה דברים שצריכים לבוא ממך, אלה דברים שילד צריך להסתכל על ילד אחר, לראות שהחיים שלו יותר מוצלחים משלו ולהבין למה..ברגע שהוא מבין למה, הוא יכול לקחת השראה ממנו ולהבין לבד מה לעשות.
ד"א, גם אני עד היום חובב מחשבים...אני חולה על משחקי מחשב, ועוד יותר אוהב לשחק עם חברים באקס בוקס איזה 6 שעות בפיפא ולעשות צחוקים...
אבל אני יודע לשים לעצמי גבול.
אני יודע מתי הגיע הזמן לעזוב את האקס בוקס ולחפש כוס, אבל הבעיה שיש ילדים שלא יודעים לשים לעצמם גבולות..וזה בגלל שאין להם משמעת עצמית.
זה דבר שלומדים בצה"ל, דרך אגב.
משמעת עצמית זה הכלי הכי חשוב עם כסף גם. לפחות במסחר. למשל, אם הגבול היומי שלי להפסדים הוא 100 דולר ואני הפסדתי היום 100 דולר, אסור לי להמשיך לסחור באותו יום.
או שאם קניתי משו ב80 דולר וציפיתי שזה יעלה ל80.50 וכאן אני לוקח תרווח שלי (ולא מסתכן עוד ו"מקווה שזה יעלה ל81) לפי הניתוח הטכני שלי והSTOP LOSS שלי היה ב79.80 למשל וזה הגיע לנקודה הזו, אני צריך לקחת תהפסד וללכת ולא להשאר שם ו"לקוות" שזה יעלה שוב. ברגע שבנאדם מתחיל לפתח "תקווות" הוא נופל חזק בתחום הכסף. לא סתם שכונתה התקווה זו שכונה של עניים, בכסף אין תקווה.
וזה דבר שלמזלי יש לי כל המשמעת הזו, אם לא, היו לי הפסדים כבדים מאוד. אבל ההפסד הכי גדול שלי היה 100 דולר ביום. ומה גם שזה יהיה הסכום הכי גדול שאני אפסיד בכל הזמנים. לא כי אני גאון או תותח אלא כי יש לי משמעת עצמית ויש לי כללי ברזל שאני חייב לעמוד בהם.
רודני אתה נראה לי אחד שילך לו טוב במסחר יומי, כי ביננו, אתה טמבל כמוני ואין לך אפילו תעודת בגרות, ולהיות שוטר זה באסה וערסים זורקים לך אבנים על הניידת ועשית פה רושם של אחד בעל משמעת עצמית..אז מציע לך ללמוד את זה גם.
מסחר זה 70% משמעת עצמית 30% ידע וניתוח טכני.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-08-2013 בשעה 11:46.
טיילר, אתה לא הייתה נראה לפלף כזה פעם? הרבה אנשים שאני מכיר גיליתי שהיו הכי חנונים אינסלים פוראבר פעם ותאמין לי שלא היית מנחש את זה עליהם כי הם הכי זורמים למסיבות ועושים צחוקים ומתנהגים כמו גברים, קיצר הם סיקאנטים אמיתיים
אגב גם אני הייתי פעם קצת ככה, לא כמוהו אבל גם אני הייתי נראה זרוק. דברים משתנים
נערך לאחרונה על ידי akal007; 19-08-2013 בשעה 11:53.
אין לי בעיה ללמוד את התחום כפרה, אני בא בראש פתוח לכל דבר (חוץ מסקס עם כושי HOLYSHIT) ככה שאם באלך או להביא לי מדריכים לפרטי או אפילו לעשות אשכול עם מלא מידע וזה זה גם יכול להיות להיט.
חוץ מזה שאני לא שוטר רגיל, אני לא מניאק..העבודה שלנו זה לא לעמוד בצמתים בת"א או בכביש 6 ולחכות שמישהו יטוס על 150 קמ"ש ולעצור אותו..זה ממש לא העבודה שלנו.
אף פעם לא הייתי נראה ככה, לא צריך להגזים
סתם הייתי לובש בגדים מסריחים ועושה תספורות מעפנות שלא משתזף ובחיים לא יצא למסיבה,
למזלי התעוררתי מהר והתחלתי לשנות את עצמי עוד בכיתה ט', זרקתי את כל ה"חברים" שהכרתי בכיתה ז' שרק גררו אותי למטה, נשארתי לבד לגמרי כי ידעתי שכך או כך בתיכון אני מתחיל שוב מ-0, התחלתי ללמוד טקטוניק מסרטונים ביוטיוב כי זה מה שהלך בתקופה שלי (למרות שלרקוד ממש לדמית מחברים שרכשתי בכיתה י'), גידלתי שיער (למרות שכל ההומואים בחטיבה אמרו לי להסתפר שמתי עליהם זין כי ידעתי שבתיכון יהיה לי תספורת בתזונה) ולמדתי לעשות פן ולעצב אותו יפה, הבנתי איזה חומרים טובים לשיער ואיזה לא, הבנתי איזה ספריי לשיער כדאי להשתמש, קניתי בגדים שראיתי שהאלה שהולך להם עם בנות הולכים איתם, למדתי המוןןןןן מהאינטרנט מה לא עשיתי (מסיבות, אלכוהול, שאני יבין על מה שכולם מדברים), כל הקיץ גרתי בים פשוט השתזפתי עד שהפכתי לפחם.
פשוט חיקיתי את מה שהלך לאחרים.
גישה למזלי לא הייתי צריך לשנות כי היא כבר הייתה נורמלית, הייתי בנאדם סבבה במקום הלא נכון. פה עוד יצאתי בזול.
זרקתי תלימודים לגמרי אבל לגמרי הייתי עם ממוצע 60 בכיתה ט' מרוב שהזנחתי תחרא הזה, כל דקה וכל שניה הקדשתי לדמות שרציתי להיות בתיכון, רציתי להיות בנאדם אחר לגמרי. נשבעתי לעצמי שאני לעולם לא יחזור להיות מי שהייתי בכיתה ז'-ט', לא חשוב מה, גם אם אני ימות בדרך.
בכיתה י' באתי כבר בתור בנאדם חדש לגמרי שבחיים לא היית אומר עליו לפלף. עדיין הייתי שחיף אבל יש מספיק שחיפים זיינים שנראים טוב...מה שבטוח שלא הלכתי כפוף...
אם היית רואה אותי היום אן אפילו בתיכון בחייםםםם שלך לא היית אומר שהייתה תקופה שבה הייתי חסר ידידות שלא התנשק בחייםםםםם פעם אחת סיפרתי את זה לחבר טוב שלי שהייתי בכיתה י''א נראה לי הוא חשב אני מסתלבט עליו וששתיתי יותר מדי אבל וואלה זה ככה אחי...כוח רצון יכול לשנות לך תחיים העיקר להתאבד על המטרה שלך
כוח רצון זה מה שצריך, מי שבאמת רוצה להשתנות
@rodney1 תמחק תאשכול הזה לגמרי
במקרים קיצוניים דברים כאלה יכולים להיגמר מאוד רע. באמת. NO TROLL
ואגב בתיכון הייתי נראה גרוע יותר
אז שתחררו וכמו שטיילר אומר זרמו עם גייז
לא מבין למה אתם מביאים תמונה של בן אדם מלפני כמעט 3 שנים ומתחילים לצחוק עליו
הוא לא נקראה ככה כבר, עבר הרבה זמן והוא התחיל להתעסק בפיקאפ ולהשקיע יותר במראה החיצוני
זה מלפני 3 שנים...? נגיד....
מאיפה אתה יודע שהוא לא נראה ככה כבר?