|
|
מודעין זה ג'וב?
נגיד והשתחררתי מקרבי,חוץ מכושר וניסיון בנשק ועוד.. מה אני יכל להגיד לחברה גדולה שאני ארצה להתקבל אליה אחרי הצבא (לא משהו משטרתי) ?
שמעתי שמקבלים איזה 30 אלף שקל שאתה משתחרר זה נכון? יש הבדל בין כמה שקרבי(כל קרבי) מקבלים וכמה ג'ובנים מקבלים?
יש לך עוד הרבה זמן בשביל להגיע להחלטה אם לשרת או לא. ואל תיקח דוגמא ממי שהתגייס או השטמת , לכל אחד היו את המניעים האישיים שלו
אז פשוט תעשה מה שטוב לך.
הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך הוא , במידה ואתה בוחר להתגייס תשאף להגיע למודיעין/תקשוב (אני משרת בגדוד תקשוב) , אתה תיצא עם ידע מקצועי ותכיר אחלה
אנשים.
יהיה לך שימוש בנשק לכוננות/שמירות וכו'.
ומסתכלים בעיקר על הממוצע ציונים שלך בתיכון , המגמות שאתה עושה וכמה יחידות מתמטיקה ואנגלית אבל בעיקר בעיקר על הקב"א והדפר שאתה מקבל במבחנים של הצו הראשון. בכל מקרה זה לא מבטיח לך כלום.. אני מכיר הרבה עם ציונים גבוהים שעשו 5 יח' מתמטיקה/אנגלית ועדיין הצבא לא לקח אותם.. לך תבין..
שהיה בהצלחה חבר
לך לעתודה אם אתה רוצה משהו מועיל לעתיד
ורודני, אל תעלב אבל קרבי לא באמת מועיל.. זה יכול לעזור לך אם החלום שלך זה להגן על המדינה או להיות איש קבע וחייל מצטיין אבל חוץ מזה זה חרטא.
לעמוד בתוך איזה בסיס במדבר עם נשק ולהגיד שהיית קרבי? או אפילו סבבה נגיד הוא הולך לגולני או משהו ונכנס לעזה, מה יוצא לו מזה? כושר גופני? אפשר להשיג כושר גופני שתה משיג בצבא גם בלי הצבא ואתה יודע את זה.. ואפילו כושר יותר טוב בלי הצבא..
אין שום תרומה מהקרבי.. אלא אם כן זה תרומה לנשמה ויש המון אנשים שכבר מגיל קטן יודעים שהם רוצים להיות קרבי אז זה מעולה בשבילם
נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 20-08-2013 בשעה 19:06.