|
|
אתה צודק, אם אני אלך לכושר יהיה לי ביטחון עצמי וזה דבר שאני עושה גם בלי קשר
אבל זה לא שקר שאם אני אתחיל עם בנות הביטחון העצמי שלי יעלה
אני רץ וקופץ לתוך חבורת בנות כוסיות אומר שטויות והן מקשיבות לי, מתעניינות בי וכל תשומת הלב שלהן עליי.
זה נותן ביטחון עצמי.
כשבחורה מבקשת את המספר שלך,
זה נותן ביטחון עצמי
אל תגיד שלא כי זה יהיה שקר שאתה תספר לעצמך
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אנשים קטנים אנחנו כולנו
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
זה משפט שמתאים
כי במקום לשמוח שאתם דוגלים ב LMS ועובדים על עצמכם, אחד אחר מעדיף להשקיע את הזמן שלו בדברים אחרים.
ומה כובע בללכת ולהתחיל עם בחורות ? זה לא שהוא מריץ רוטינות ומזיין בשכל כמו ״ אני צריך לקנות מתנה לידידה שלי״ וחררטה כזה.
טיילר, לא כולם סוחרים במחשב, הרוב לא עושים משו נחוץ מדי.
משהו לא נחוץ זה למשל לעקוב אחרי אחרים מ *** שמציבים לעצמם יעדים ועושים הכל כדי לעמוד בהם
בדיוק כמו שיעד שלך זה להרוויח 500 דולר ביום , של רודני לשפוך וודקה ל3 חבורות בערב ( צוחק ) ושל איגור לארגן לעצמו ליין מסיבות. רק על זה מגיע לו פרגון.
לא (מניסיון), גם שאתה קופץ לתוך החבורת כוסיות הן אולי חושבות שאתה מטומטם אבל הן צוחקות ומופתעות וכל התשומת לב שלהן מרוכזת בך- יש לך סיכוי איתן. ואז אתה מדבר ומקשקש שטויות והן צוחקות ומתעניינות ואתה משחק איתן כמו ילדות קטנות, לזה קוראים פיקאפ וזה נותן לי לפחות הרבה ביטחון
אני עושה את זה קבוע ותאמת שקשה לי כבר לחיות בלי זה זה כל כך משחרר.
נכון שלהתחיל עם בנות לא מעלה ביטחון, אבל להצליח איתן ולקחת מספר כן נותן ביטחון ואם תתחיל עם 600 בנות שזה המון בנות אז הרבה בנות יידחו אותך ויהיו גם הרבה שתשיג מהן מספר וזה יעלה לך את הביטחון העצמי
ואחרי כמה פעמים שאתה מתחיל עם בנות אתה מתחיל לצחוק כבר על כל סט שהתחלת איתו בלי קשר אם הוא דחה אותך או לא ואתה משיג ביטחון גם מדחיות
ואגב, אני לא מבין למה אתם כאלה נגד פיקאפ ולהתחיל עם בנות יש חלק שחיים בסרטים אבל יש גם חלק שלא והמנהל הזה תיירי הנרי אולי חיי בסרט ואבל אולי הוא לא, אי אפשר לדעת.
קיצר זיינתי תמוח טיפה אבל מה שרציתי להעביר זה שאם תתחיל עם הרבה בנות אז זה ייתן לך ביטחון
הAA כבר שיתק גדולים ממך![]()
אנחנו רואים דברים בצורה שונה, אולי זה כי אני צעיר וטיפש אבל לי זה נותן ביטחון וזה כיף ומדהים.
אגב אני מאמין שכל השיטות של מיסטרי וגמבלר ואלה עובדות לחלק מהאנשים כי הם מתחילים עם הרבה בנות ולא בגלל שהשיטה נכונה, ואלה שלא מסתדרים עם השיטה זה כי לא נוח להם להתחיל עם בנות או שהם נתקעים וחושבים שהחומר הזה זה ספר תורה.
קיצר אני מאמין בלגשת לבחורות וזה מה שנותן לי ביטחון הרבה יותר מהמכון.
אם הייתם משקיעים בלימודים שלכם (ואני לא מדבר על עטודאות וכל החרטא של הבצפר) תזמן שאתם משקיעים בלהתחיל עם בנות, הייתם יכולים לקנות לעצמכם כל בחורה.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES