קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לפני שאני עושה ריסט למחשב, n Intel AMD
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 21:24
  2. יש אפשרות לבדוק אם הסיריאל עובד לפני שאני מפרמט?
    על ידי Orel Abergel בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-06-2006, 10:45
  3. [חתימה] מה אתם חושבים לפני שאני מאמץ ??
    על ידי Mc.KorKy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-06-2006, 19:42
  4. אני אומר שנה טובה לפני שאני נוסע..
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 18:47
  5. אזז אני יגיד לך שנה טובה לפני שאני נוסע....
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 18:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

הכנסה פסיבית נוספת לפני שאני עף לחו"ל

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל הכנסה פסיבית נוספת לפני שאני עף לחו"ל

זה אשכול שיכול לעורר הרבה אנטגוניזם כלפיי
    וזה אשכול רציני ולא טרול
    לכן אני מבקש לא לקלל אותי שאני בנאדם חרא \ לספר בדיחות
    קללות בשמחה בפרטי בלבד

כפי שרוב הפורום פה יודע
    אפשר לצאת מהצבא במידה ומשקרים לפסיכיאטר על דיכאון וחרדה
    זה לא קשה לשכנע בזה, יש תסמינים וכולם יודעים אותם בזכות הדבר הנפלא הזה שנקרא אינטרנט
    זה מתבטא בצורת הליכה, הבעות פנים, הפגנת רגשות ומראה חיצוני.

מהצבא יצאתי בקלות, הם אפילו חשבו שלקחתי תרופות נגד חרדות ודיכאון
    מה שקרה בפועל שהכל היה סיפור ואני נהנתי מגימלים

אז ככה:
    הגדרה של נכה לפי יטוח לאומי: http://www.btl.gov.il/BENEFITS/DISAB...s/default.aspx
    אבחון מחלה נפשית לקבלת נכות: http://doctorsonly.co.il/wp-content/...itua-leumi.pdf
    סימפטומים של חרדה מאנשים: https://sites.google.com/site/sphaifa/liebowitz

עשיתם 1+1?
    נראה לכם הגיוני להתנהג כמו שהתנהגתי בצבא ולהוציא קצבה ואז לטוס מפה לעזזאל ולהנות מהכנסה פסיבית נוספת על חשבונכם חח? ואת העסק לרשום על שם מישהו אחר?
    אני שואל רציני

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תשמע לי זה בכלל מתאים כי אני סוחר ולאף אחד לא אכפת מי אני באמת...ועסק בארץ בחיים לא יהיה לי בגלל הרבה סיבות שאתה אמור לדעת בתור בעל עסק.

האמת אחי חשבתי לעשות משו כזה (בקטע של משוגע) אבל לא חשבתי עד הסוף איך באמת לתכנן את התהליך הזה מההתחלה עד הסוף כי זה נשמע כמו משו שוואלה מצריך אישורים מפסיכיאטרים ודברים כאלה וזה עולה כסף...תקן אותי אם אני טועה..ובטח יכולים לאשפז אותך..לא התעמקתי בזה יותר מדי מעבר לשיחות עם חברים

ונכות זה רק פיזי? או שזה גם נפשי?

בעקרון זה אחלה רעיון להכנסה פסיבית, גם מזיין תמערכת וגם מקבל כסף אין יותר טוב מזה.

אבל זה נשמע קשה אחושרמוטה באמת לזיין להם תשכל.

קיצר העלת פה אחלה רעיון ששכב במגירה עוד מימי התיכון חחחחח
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לא הבנתי, תסביר שוב.

מי אמר שתקבל?
    זה מה שחסר לך?

אני יודע שאני לא מחדש לך, אבל אתה יודע שיש דבר כזה עוגת תקציב, נכון?
    אם אידי נחוי (לא יודע מה השם שלך) מקבל סכום כסף, אז אחד אחר בסופו של דבר יקבל פחות.

כי אם תמיד היה ממוצע של X שקיבלו קצבאות, אז זה גודל.
    לא מזמן קראתי שהביטוח לאומי אומר שלא יהיה לו מספיק כסף בשנים הבאות לחלק לאנשים קצבאות.

יצא לי לדבר איתך קצת בפרטי, קיבלתי רושם של בן אדם סבבה, לא מצליח להבין מה גורם למישהו לחשוב על רעיון כזה.

אם חס וחלילה באמת יקרה לך משהו, אז כן, תהיה זכאי לקבל קצבה.
    אבל אם יש לך כסף, אתה עובד, אתה בריא, אתה מסוגל להרוויח עוד כסף (ואני מאחל לך, ולכולם פה בפורום שתרוויחו כמה שיותר, באמת) - למה להעניש אחרים?

גם ככה אנשים בקושי שורדים היום את החודש עם קצבת נכות של 2000 שקל בחודש. שזה אפילו לא חצי משכר מינימום.

לא יודע מה להגיד לך אחי. אם זה טרול, סורי.
    אם זה לא טרול, אז באמת שאכזבת. אבל אתה לא חייב לי כלום, אנחנו הרי לא מכירים במציאות ולא חברים או משהו כזה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    לא הבנתי, תסביר שוב.

מי אמר שתקבל?
    זה מה שחסר לך?

אני יודע שאני לא מחדש לך, אבל אתה יודע שיש דבר כזה עוגת תקציב, נכון?
    אם אידי נחוי (לא יודע מה השם שלך) מקבל סכום כסף, אז אחד אחר בסופו של דבר יקבל פחות.

כי אם תמיד היה ממוצע של X שקיבלו קצבאות, אז זה גודל.
    לא מזמן קראתי שהביטוח לאומי אומר שלא יהיה לו מספיק כסף בשנים הבאות לחלק לאנשים קצבאות.

יצא לי לדבר איתך קצת בפרטי, קיבלתי רושם של בן אדם סבבה, לא מצליח להבין מה גורם למישהו לחשוב על רעיון כזה.

אם חס וחלילה באמת יקרה לך משהו, אז כן, תהיה זכאי לקבל קצבה.
    אבל אם יש לך כסף, אתה עובד, אתה בריא, אתה מסוגל להרוויח עוד כסף (ואני מאחל לך, ולכולם פה בפורום שתרוויחו כמה שיותר, באמת) - למה להעניש אחרים?

גם ככה אנשים בקושי שורדים היום את החודש עם קצבת נכות של 2000 שקל בחודש. שזה אפילו לא חצי משכר מינימום.

לא יודע מה להגיד לך אחי. אם זה טרול, סורי.
    אם זה לא טרול, אז באמת שאכזבת. אבל אתה לא חייב לי כלום, אנחנו הרי לא מכירים במציאות ולא חברים או משהו כזה.
    אתה צבוע אחי. וכל מי שחושב כמוך צבוע, או עיוור

הדוסים והמתנחלים מקבלים מיליארדים מביטוח לאומי ואף אחד לא פוצה פה

למה לי לא מגיע? למה לנחוי לא מגיע? כי המערכת קבעה? כי ה"חברה" קבעה? אז וואלה אני מחרבן
    הדוסים מקבלים כסף כי הם מאמינים בספר דמיוני, אז אני מאמין בעצמי שאני אלוהים, אז מותר לי לקבל גם כסף במה האמונה שלי שונה משלהם?

אם יש אנשים שבקושי שורדים תחודש, בעיה שלהם, שיגידו לממשלה להוריד מהדוסים והמתנחלים והופה יש לכולם יותר כסף

ככה שתלונות לא אלינו, אלא לדוסים. תודה.

אגב, רצית לשאול אותי משו לגבי הכסף שלי אז רוקנתי תתיבה, שלח.

סבבה.

אני לא אכתוב שאני מאחל לך שתקבל, כי זה משהו שלא כותבים. לא יודע, לפחות לא בעולם שלי.

אני במקום זה אאחל לך שתעשה כמה שיותר כסף, אני יודע שאתה רוצה לעשות הרבה, וממה שיצא לי לקרוא פה, אני גם מאמין שתעשה.
    כי רואים. אם תכלס ה 20 אלף וה 5 אלף דולר, זה באמת כסף קטן. וזה לא כל הכסף שחסכת - אז כניראה שבאמת מצליח לך.
    לא מקנא בך, אלא אומר לך מלב שלם, מאחל לך בהצלחה ושתעשה כמה שיותר.

גם אם הכסף שצילמת הוא כל הכסף שיש לך, זה גם לא אומר כלום.
    עדיין אפשר לעשות מזה הרבה כסף.

רק לא מבין למה לקחת מהחלשים.

אתה חושב שאני לא יודע שיש רמאים בביטוח לאומי? אני תמים כאילו?
    ברור לי שיש רמאים. אני אפילו ארמוז בעדינות: יש אוכלוסיה שלמה של רמאים, מגזר שלם (את הרמז תבין לבד).

הם מקבלים רק לא כסף, אלא עוד הרבה הטבות. שאם תשמע פה אתה תרצה לרוץ ולנסות גם.

אבל זה אומר שגם אתה צריך אחי?

עזוב.
    אני סתם אכתוב הודעה ארוכה, אתה בסוף לא תקרא, או אם תקרא אתה עדיין לא תשים על ההודעה שלי.
    רק שתדע שאני לא זוכר אותך ככה (אתה לא זוכר אותי, היינו מדברים מלא פעם במסן). נראה שלא אכפת לך מכולם, העיקר ההצלחה שלך.
    מילא אם לא היית מצליח. אבל אני רואה שאתה מצליח, ומאמין שעוד תצליח. אז למה ללכת לכיון הזה?

בקשר לשאלה, לא משנה כבר. תהנה עם הידע והכסף שלך, באמת לא בציניות.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני מבין מה אתה אומר רומן אני כמו 99% מהאוכלוסיה אם מישהו היה לפני שנתיים היה אומר לי משהו כזה הייתי יוצא עליו שהוא בנאדם תת רמה.

אבל היום הראש שלי מתוכנת למצב שאני לא שם זין. לא אכפת לי שהכסף הזה לא הולך ל"מסכנים" אחרים. רק בראש הדפוק שלנו אנשים שלא רוצים לעבוד, ובלי טיפה מוטיבציה לנסות להיות עצמאים נחשבים למסכנים. וכל זונות המערכת? ימשיכו לשלם עבורם. יותר מזה, אני לא מאמין שאני צריך לשלם גם עבור נכה שלא יכול לעבוד. לא רק עבור רמאים.
    קצבאות ילדים? למה לעזזאל כלום משלמים על זה מיסים? כאילו WTF? ומה אם אני לא רוצה ילדים? זה העולם שלנו ואני שם עליו זין. בינתיים אני משלם על זה כמו ילד טוב כי אני גר בארץ ואני משתדל להנות מכל רגע. אבל ברגע שאני יוצא פה? מבחינתי שכל המדינה הזאת תתפוצץ. מבחינתי שיפטרו 90% מהאנשים פה, כולם יהפכו למסכנים וכל הערבים יעשו עליכם אמבוש.

אני לא אומר את זה משנאה, אלא פשוט לא יהיה לי אכפת. אני מתרכז בעצמי ובאנשים שקרובים אליי.

אני לא מתכוון לחיות פה. ברגע שאני אדע ב-100% איפה בדיוק אני אגור (ברמה של רחוב) אני בא לארץ, משלם כמה שצריך לפסיכיאטרים ועורכי דין, וכנראה הולך על זה.
    יש לי עבר בצבא שיכול לבוא לטובתי.
    בעבודה שלי לא עבדתי הרבה זמן זה יכול להעיד שאני לא יכול להתמיד.
    יש לי את הכדורים מהצבא עדיין.
    ויש לי כסף לשלם לאנשים שיסדרו אותי בקטע הזה. הצגות תיאטרון לפסיכיאטר? יש ניסיון בזה

*2468 לבנת פורןןןןןן כפרה עליה הכוסית הזאת

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

המדינה זיינה אותי ואני בטוח שגם את נחוי. זה רק טבעי לרצות לזיין אותה בחזרה.

משפט שחבר טוב מאוד שלי אמר - ביטוח לאומי זה מס שלוקחים מכולנו בשביל לממן תפסולת של החברה, כל מיני דוסים ויצורים עצלנים שלא בזין שלהם לעבוד וכל מיני נרקומנים וזונות. או במקרה של ארה''ב כל מיני כושים מהHOOD ושמנים מזדיינים.

מזכיר לי שישבתי בבית קפה עם חבר ופתאום בא איזה דוס מסריח שהתחיל לזיין תשכל לכללללללל מי שישב שם שיש לו 64654654 ילדים ואין לו כסף וראיתי שהוא גורם לאנשים להרגיש לא בנוח אבל לאף אחד לא היה ביצים להגיד לו לסתום תפה, וברגע שהוא התקרב לכיוון שלי מיד יצאתי עליו בקללות וצעקתי שיעוף מפה ויפסיק להטריד אנשים ושילך לעבוד ולא מעניין לי תתחת הילדים שלו. הוא כמובן עף משם ומקווה שבכה הרבה אחרי שאמרו לו תאמת בפרצוף.

כזה אני. אין לי רחמים לעלוקות שמוצצות לי תכסף. כסף שאני עובד קשה בשבילו (לא פיזית).

אז שיקומו מהתחת ויתחילו לעבוד כמו שאני קם כל בוקר לחדשות CNBC בתור שעון מעורר.

אני גאה בכל מה שאני עושה ואומר ולא אכפת לי מה יחשבו עלי. ותתפלא או לא כל האנשים שישבו שם אמרו לי שאני צודק רק שהגזמתי קצת עם הדיבור אליו חח. (זה היה בת''א)

אידי נחוי, אני אאחל לך בהצלחה.
    מאחל לך שתעבור כמה שיותר מהר לאן שתרצה, אם תחליט להישאר פה אז שתצליח פה, אם תעבור שתצליח שם.
    שתעשה כמה שיותר כסף, והמון הצלחה בעסק שלך.

עכשיו תקרא את ההודעה שכתבתי לטיילר, מה שכתבתי לו, תקף גם עליך.
    במיוחד שהצלחת לחשוב על הפעולה הזו שפירטת פה, על הדרך פעולה של התחזות לנכה. אז אני מאמין שיש משהו בקופסא (יש המון).

לא אהבתי מה שכתבת פה, אבל מותר לי. זה הרי אני, לא באמת יהיה אכפת לך ממני.
    אכפת לך מהעסק שלך, ומהכסף שלך.

אני לא מאמין שאני צריך לשלם גם עבור נכה שלא יכול לעבוד.
    אני גם יודע שמה שאכתוב עכשיו יהיה כאילו כתבתי לחינם, אבל אין סיכוי שתחזור בך? נכה שנולד נכה, לא בחר להיוולד ככה.
    המעט שאפשר לעשות זה לתת לו קצבת נכות שאפילו לא 50% משכר המינימום, בקושי מספיקה למשהו.

על מי שלא עובד, אני איתך.
    על החרדים, אני איתך ועם טיילר.
    על כל מי שלא עושה עם עצמו משהו מבחירה - אני איתכם.

אבל למה אתה נטפל לנכה? שגם ככה כמעט בכל מקום מתייחסים אליו כאילו הוא סוג ב' והוא רק נטל.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

טיילר בוא נלך לפסיכיאטר ביחד נגיד לו שאנחנו זורמים עם גייז ונעשה טרולינג על הומלסים ועתודאים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מאחל לך שתעבור כמה שיותר מהר לאן שתרצה, אם תחליט להישאר פה אז שתצליח פה, אם תעבור שתצליח שם.

במיוחד שהצלחת לחשוב על הפעולה הזו שפירטת פה, על הדרך פעולה של התחזות לנכה. אז אני מאמין שיש משהו בקופסא (יש המון).

אני גם יודע שמה שאכתוב עכשיו יהיה כאילו כתבתי לחינם, אבל אין סיכוי שתחזור בך? נכה שנולד נכה, לא בחר להיוולד ככה.
    המעט שאפשר לעשות זה לתת לו קצבת נכות שאפילו לא 50% משכר המינימום, בקושי מספיקה למשהו.

אבל למה אתה נטפל לנכה? שגם ככה כמעט בכל מקום מתייחסים אליו כאילו הוא סוג ב' והוא רק נטל.
    במחשבה שניה - חוזר בי.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני לא אמור לשלם לאף אחד. אף אחד, אף אחד. הכסף שלי, הוא רק שלי. אני מעדיף לשרוף כסף מאשר לתת אותו לאחרים.

את זה מבינים רק אחרי שעושים כסף טוב מעבודה קשה (שוב, לא פיזית) ומבינים כמה זה קשה להרוויח תסכומים שאני שמתי לך פה. זה משו שאתה לא יכול להבין.

מה שכן, אני מסכים שעליו לקבל עזרה.
    שהמדינה תשלם לו.

שביבי במקום לאכול גלידה עם אשתו הבהמה ב10 אלף שקל ולזיין אותה בתא פרטי ב10 מליון דולר, שיתנו את זה לנכים.

או שיש לי הצעה אפילו יותר טובה - קחו הכל מהדוסים והמתנחלים ותביאו לנכים. ככה גם הצד הקפיטליסטי חזירי שלי מרוויח וגם הצד שלך.

אני לא אמור לשלם כלום לאחרים. לקחת כסף מאנשים (לא משנה כמה כסף יש להם) ולתת לאחרים זוהי גניבה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    טיילר בוא נלך לפסיכיאטר ביחד נגיד לו שאנחנו זורמים עם גייז ונעשה טרולינג על הומלסים ועתודאים
    עליתי על איך לקבל תהכנסה הפסיבית הזו - אפשר להטריל תפסיכיאטר עם הלקסיקון של הפורום.

אני: U MIRIN?
    פסיכיטאר: "הכל בסדר?"
    אני: זרום גם עם גייז
    פסיכיאטר: אתה הומוסקסואל?
    אני: הLMS שלי גבוה משלך ויש לי הכנסה פסיבית. U MAD CUNT?
    פסיכיאטר: אתה הפסיבי?
    אני: אני אלוהים. אני אסתטי, עשיר, יצירתי ואני ה1%. ואתה זונת מערכת. שים לב לזה:
    אני: *שר לו שיר כלשהו שאני מאלתר*
    פסיכיאטר: טוב טוב תנו לו 100% נכות שכלית ותעיפו אותו מפה

סוף טוב, הכל טוב.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 24-08-2013 בשעה 01:09.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

קיצר אני זז לישון
    מחר יש לי לסיים מלא דברים
    יום ראשון פגישה עם חברה גדולה, אין לי מושג איך הם בכלל הסכימו לדבר איתי

אני לאו דווקא אומר את זה ממקום של "גנבו לי אני אקח בחזרה ברמאות", לא.
    איפה שאני מתכוון לגור אם אני לא טועה ביחס למשכורת הממוצעת שם, המיסים יותר גבוהים מכאן אפילו.
    אני לא עושה את זה בקטע של ביבי הזבל אני גם אקח חלק מהעוגה, ולא בקטע של לקחת למדינת ישראל היקרה כסף.

נטו מסתכל על עצמי.

אני מעריך את זה.
    מאמין שכתבת את מה שכתבת בלי לחשוב יותר מידי.

אדם נכה, גם ככה סובל כל חייו.
    תלוי באחר. רק מסתכל עליך מהצד ומקנא.
    בקושי חיי עם קצבה של 2000 שקל.

חרדים זה כבר אדם רגיל שבוחר לא לעבוד. המילה חרדים לא אומרת כלום, זה לא כמו נכים. חרדי זה אדם רגיל לכל דבר.
    מובטל זה אדם שלא עובד, אם הוא מובטל זמנית, אוקי. יש דבר כזה שאתה בחיפושים בין עבודות.
    אבל אם זה מעל לכמה חודשים, אולי אפילו כמה שבועות - זה כבר הגזמה. פה זה כבר בעיה שלו.

אני אפילו אלך איתך רחוק יותר, נרקומנים מסוממים וכל אסירים שיוצאים מהכלא ומקבלים קצבה - זה גם לא כמו נכה.
    זה הוא בחר להרוס לעצמו את החיים. הוא גם יכול להשתקם. לא חסרים סיפורים. הוא בדיוק כמו החרדי שלא עובד וחיי על חשבונך.

בן אדם שיכול לעבוד ולא עובד - זה לדעתי לא פחות מרמאי שמתחזה לנכה ומקבל כסף.

אבל אדם שלא מסוגל, כמו נכה, לא צריך להיטפל אליו. אף נכה לא נהיה מליונר מהקצבת נכות, ורובם אפילו מקבלים עזרה מהמשפחה.
    תאמין לי שכל נכה היה מתחלף איתך בזוג רגליים שלך רק בשביל להיות אדם רגיל להרוויח משכורת מינימום 4300 אלף שקל ולא 2000 שקל ולהרגיש סוג ב'.

שמח שהגענו להבנה, ואני שוב מאחל לך ולטיילר בהצלחה.
    אני גם מאמין שאתה בסופו של דבר תרד מהרעיון הזה, וזה ישאר בגדר רעיון במגירה כמו טיילר.

מהסיבה הפשוטה - אתה לא צריך את זה אידי נחוי. אתה גם יודע שאני צודק.
    ואם את גם מאמין בעצמך, אז אתה יודע שברגע שתתחיל לפעול לפי התוכנית שאתה מחכה יום יום להוציא אותה לפועל - אתה תוכל לחלק לאחרים קצבאות, במקום לקבל קצבה שאולי נלקחת ממישהו אחר.

טיילר, ההצעה שלך טובה, אבל שנינו יודעים שלא יעשו אותה.
    ובקשר לזה שאתה לא צריך לשלם, לא משנה כמה כסף יש לך - אני מסכים איתך, אבל זה החוקים פה. לא הנכה חוקק את החוקים.
    יש גם מדינות שהחוקים שונים, ואתה בחור צעיר אתה גם ככה לא מתכנן להישאר פה בישראל. מחכה לך הצלחה במקום אחר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אמא שלי סיפרה לי - יש לי דוד בן 28 בערך עם איזה תואר מאוניברסיטה במינסק, יעני אוניברסיטה מספר 1 במדינה שם, תואר ב"לוגיסטיקה" (אין כזה בארץ אבל זה מקביל לתעשייה וניהול אני משער) בבלרוס שמרוויח 2 מיליון רובל (רובל בלרוסי, לא רובל רוסי)
    זה קצת יותר מ200$. (הוא גם מומחה לקרמיקה שם, אז זה גם כסף מהצד אבל זה רק כי הוא בונה בית והוא צריך כמה שיותר כסף כרגע)
    הוא אמנם חיי בפריפריה ביישוב של 50K תושבים, אבל הוא נחשב אחד שמרוויח טוב יחסית לשם. יש לו BMW. הוא בדיוק התחתן (עם מכוערת ומבוגרת ממנו) ועכשיו הוא בונה בית גדול 2 קומות וחצר של אצטדיון (רוצה לשמוע משהו מצחיק? בבלרוס אם אתה רוצה לבנות בית, אז אתה יכול לקחת כל חלקת אדמה מורשת שאתה רוצה, בלי לשלם על זה אגורה. כן, המדינה נותנת לך שטח לבנות עליו)
    בנאדם שמוציא פה קצבה וחיי שם? מסודר.
    אם אני רוצה אני עובר לשם יותר ממסודר. הכסף הזה מהמדינה? אני לא צריך אותו בכלל.
    זה פשוט משהו שהוא בנוסף. זה עוד רחוק ממני, אבל אם שום דבר קריטי לא יקרה, ואם בנאדם שאני יסמוך עליו יגיד לי לוותר על העניין. רק אז אני אוותר.

---
    100K$ (אפילו חצי מזה) אתה קונה שם ארמון. שכחתי לציין שאין להם כזה דבר ארנונה. היהודים עוד לא הגיעו לשם לקחת כסף.
    מכונית אתה קונה שם ב-40%+ יותר זול מכאן. אנשים רגילים שמרוויחים קצת מסתובבים שם עם מכוניות שפה מזילים עליהם ריר.
    על מצרכי היום יום אני לא אפתח את הפה בכלל.

מה שטוב שם, הדבר הכי טוב שם, שאין שם את המנטליות הזאת של התלוננות ובכיינות כמו פה - רע למישהו? הוא פועל. לא מתבכיין.

יאללה לילה טוב
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 24-08-2013 בשעה 01:22.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect