צודק יצאתי טמבל ..
להגיד לך את האמת אני לא מבין את הקטע עם הבנק , כשאני מנסה לאשר עם האשראי של אמא שלי זה לא מצליח בגלל שזה כרטיס שמיועד רק בישראל .
אז אם אני אנסה למשוך זה לא יעשה אותה בעיה ?
מה אתה רציני אל תאשר עם ויזה אמיתית ועוד של אמא שלך. אם תיכנס למינוס בפייפל או תקנה משהו כשלא יהיה לך כסף זה ירד מהכרטיס של אמא שלך. פשוט תקנה VCC זה לא של אף אחד וזה חוקי ולא תקבל חסימה בפייפל וזהו.
תוכל להשתמש באחד השירותים שלי אני אאמת לך את הפאיפל עם כרטיס אשראי בכמה דקות.
יש לך פייסבוק שנדבר ? או פאלפון
נכתב במקור על ידי onlyiatraf
מה אתה רציני אל תאשר עם ויזה אמיתית ועוד של אמא שלך. אם תיכנס למינוס בפייפל או תקנה משהו כשלא יהיה לך כסף זה ירד מהכרטיס של אמא שלך. פשוט תקנה VCC זה לא של אף אחד וזה חוקי ולא תקבל חסימה בפייפל וזהו.
סבבה כנראה שאני אקנה VCC
נערך לאחרונה על ידי toorbo; 26-08-2013 בשעה 19:27.
אל תדאג אני לא עד כדי כך טיפש .. אני לא אעביר כסף ל פייפאל לפני שאני מאשר את החשבון
תבינו.
כל בנאדם מקבל לימיט בפאיפל בשלב כזה או אחר.
לא משנה אם אתה מאומת או לא, חובה שתשים פרטים אמיתיים כדי שאם ומבקרה תכנס ללימיט תוכל לצאת ממנו ובכל מקרה תצטרך לשים פרטי אשראי.
תבינו.
כל בנאדם מקבל לימיט בפאיפל בשלב כזה או אחר.
לא משנה אם אתה מאומת או לא, חובה שתשים פרטים אמיתיים כדי שאם ומבקרה תכנס ללימיט תוכל לצאת ממנו ובכל מקרה תצטרך לשים פרטי אשראי.
זה מה שאני אומר שניסית לשים פרטי אשראי של מאסטר קארד ואני לא מצליח , זה עושה בעיה ועל הכרטיס עצמו כתוב שזה מאושר רק בישראל .
ואני פחות מגיל 18 , שמתי פרטים אמיתיים שלי , חוץ מכל מה שקשור לפרטי כרטיס אשראי וכו'
זה מה שאני אומר שניסית לשים פרטי אשראי של מאסטר קארד ואני לא מצליח , זה עושה בעיה ועל הכרטיס עצמו כתוב שזה מאושר רק בישראל .
ואני פחות מגיל 18 , שמתי פרטים אמיתיים שלי , חוץ מכל מה שקשור לפרטי כרטיס אשראי וכו'
לכרטיס יש חתימה דיגיטלית שמאפיינת אותו(מאיזה מדינה הוא וכו)
כרטיס ישראלי לא יעבוד בפאיפל אתה צריך כרטיס בינלאומי.
בכל מקרה, תוכל לדבר איתי בסקייפ: popobh בנוגע לפרטים נוספים.
לכרטיס יש חתימה דיגיטלית שמאפיינת אותו(מאיזה מדינה הוא וכו)
כרטיס ישראלי לא יעבוד בפאיפל אתה צריך כרטיס בינלאומי.
בכל מקרה, תוכל לדבר איתי בסקייפ: popobh בנוגע לפרטים נוספים.
אני אוסיף אותך עוד מעט , אבל שאלה אחרונה , גם אם אני אקנה VCC ואין לי כרטיס אשראי בינלאומי אני עדיין יכול לקבל חסימה ?