אני צריך להיות המקסימום של המקסימוםםםם שאני יכול להוציא מעצמי בקטע של מראה חיצוני וסטטוס
אני תיכוניסט לומד ביא' יש חברים ידידות הכל טוב אבל אני לא בקטע של מוכר, לא בקטע של "וואו למון, איך אתה לא מכיר אותו?"
תנו קצת טיפים מה לעשות כדי לשפר את זה חברים,, אני לא רוצה להיות מושלם אבל שואף להשיג את הבסט שלי בחיים האלה, מה אני פראייר?
בקשר למראה-
וואלה אני נראה טוב אני חתיך כולן אומרות את זה וגם חברים אומרים לי כוסעמק אתה נראה טוב,
וכל זה רק בגלל שיש לי פנים יפות שיער יפה וכל אלה אתם יודעים...הגוף שלי סבבה, כמו של נער ממוצא, אין לי בעיה להוריד חולצה, הגוף שלי רזה וטיפה חטוב כזה בקטנה, הייתי רוצה ריבועים וזה ואפילו ניסיתי להתחיל לעבוד על זה אבל אני פשוט ילד עצלןןןן אחושרמוטה
ולא אני לא רזה שחיף אני רזה כמו הילדים הרזים שנראים טוב...אני ממש לא קטן הידיים שלי והכתפיים ממש לא גדולות, אפילו כתפיים רחבות
אבל זה לא העניין אני לא צריך מכם עזרה בקשר לפיתוח גוף...כאילו לזה יש לי את כל התשובות, אם אני רוצה גוף יפה - אני צריך להזיז את התחת לקרוע אותו ולהתמיד בזה
אבל מה שאני רוצה זה חוץ מגוף להוציא ממני את המקסימום סבבה?
אז מה שחשבתי זה קודם כל להוריד את כל החצ'קונים המעפנים האלה שגם הם בקושי נמצאים....יש לי עכשיו על הפנים כשאני מסתכל על המראה רק חצ'קון 1 בלחץץץ שגם הוא נסוג כזה, וכל השאר זה כתמיםםם סימנים כאלה שנשארים אחרי שהחצ'קון עף לקיבינימט, יש לכם מושג לאן לפנות כדי לטפל בזה?? כן אני יודע שזה עובר עם הזמן אבל זה יכול לקחת פאקינג שנים ואפילו חודשים, אתם חושבים יעזור לי ללכת לקוסמטיקאית או שהיא סתם תוציא לי שחור מהאף וזהו?
לגבי שיער - הדבר הכייייי חשוב כרגע
השיער שלי חלק יפה מתתת עליו באמת שכן, הרבה מתים לשיער כזה שמסתדר טוב חלק לגמרי בלי שערות סבתא של כבשה מטולטלת, אבל השאלה שלי מה אתם ממליצים לעשות איתו? איזו תספורת??
וואלה אני ראיתי שבישראל ודווקא גם די בחו"ל התספורת הפופולרית זה קיצור כזה בצדדים, ומעל באמצע שיער מורם קצת סטייל אלביסי כזה נוטה קצת לצד...מה אתם אומרים על זה? לעשות את זה או שזה סתם נדוש ישראלי ערסי מעפן?
ודווקא הדבר האחרן שאני רוצה להיראות זה ערס או אוחצ'ה...אני רוצה להיראות מהרגילים החתיכים האלה
בקיצור מה אתם אומרים על התספורת הזאת? יש תספרות אחרות שהייתם ממליצים לי לעשות כדי לנצל עד הסוף את השיער היפה שזכיתי לו?
ואם אתם כן בעד התספורת שציינתי, יש לה שם מסוים? אני לפעמים מסביר לספר איך התספורת שאני רוצה והוא לא ממש קולע בול...ישמצב יש שם לטרנד המעפן הזה?
תודה

ציטוט ההודעה