קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה המטרה שלכם במשחק?
    על ידי Stain בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-12-2010, 19:49
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-12-2010, 15:00
  3. [דיון] מה המטרה שלכם במשחק?
    על ידי Silver בפורום Maple Story
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-03-2010, 20:50
  4. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  5. סטים שלכם להורדה פה!
    על ידי Digital בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 18:09
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 63

המטרה שלכם: - עמוד 3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

בואנה אתם כולכם אוטיסטים, התמונות האלה מצולמות בתנאי תאורה מיוחדים ובפאמפ, אני צילמתי על הדרך.

אחרי פאמפ ועם תאורה טובה אני נראה כמו מייקל לואיס בול. בדקתי את זה כבר ושאלתי חברים והם אישרו.

כל זה נכתב בלי להשתחצן, לא אכפת לי מה אתם חושבים עליי, זה יכל באותה מידה להיות כל אחד אחר.
    אגב, כל בחורה שרואה אותי אומרת לי שאני בול מבחינת אחוז שומן ושריר ולא לגעת. אולי לטעם שלכם אני לא קולע, לטעם של בנות כן.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני מבטיח לכם שאני נראה יותר טוב מלאון שוובסקי הזה, מהדביל הזה מF XP או משאר הטמבלים שאתם מביאים לפה. אם יהיה לי כוח אני אצלם לכם תמונה טובה בערב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

חחחחחחחחחחחח דור זה השאיפה שלך? זה נקרא שחיף

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ייטינגר עזוב אותם אחי סתם ילדים מסכנים ושחיפים שראו סרטונים של לזר אנגלוב ושל זיז וחושבים שהם יראו ככה אחרי שנה בלי חומרים...תן להם להאמין לשקרים של עצמם. כואב להם לראות מישו מצליח שיש לו גוף יפה אז הם מתרצים את זה שהוא שחיף או "אין לו עדיין מה להראות" שתכלס הם שוקלים 90 קילו על 20 אחוז שומן ומתפלאים למה אף בחורה לא מסתכלת עליהם ומעדיפה שחיף 60 קילו עם קוביות. ואז הם מוציאים את זה בפורומים כמו F X P ובLBS שהבנות אוהבות שחיפים שתכלס הן פשוט לא נמשכות ליצורים לא אסתטיים מלאי שומן וחסרי פרופורציות.

ייטינגר נראה הרבה יותר טוב מאלי הזה, מדור ומכל מי שהבאתם פה. די לזיין תשכל. מה שחשוב שבחורות יאהבו תגוף שלך ולא ילדי F X P מושפעים שמאוננים על מגעילים כמו אליוט הולס וכל מיני יצורים לא אסתטיים

מעדיף להראות כמו מייקל לואיס/ייטינגר ואפילו כמו לאון/דור ושבנות יאהבו אותי ומצידי שכל הילדי פורומים ישנאו אותי מאשר כמו אלי הזה (שהוא ממש לא אסתטי ויש לו גנטיקה גרועה ואל תעיזו להשוות בינו לבין ייטינגר) או יותר גרוע אליוט הולס ולקבל הערצה של FOREVER ALONES שכל יום מביאים ביד ולא עושים כלום עם החיים של עצמם ובוכים שבנות אוהבות רק שחיפים

פרשו לפורום פיתוח גוף בF X P רק שם יש ילדים שחיים בסרט שהם יראו כמו ארנולד בלי חומרים
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 31-08-2013 בשעה 18:12.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחחחחחח איזה אהבלים הוא מפותח אחושרמוטה יותר מכל מי שהיה אי פעם באח הגדול
    לאון שחיף אין לכם מושג כמה (ראיתי אותו במכון שלי) ואם צריך להעריך את דור לפי זה יטינגר משאיר להם אבק
    נגיד את זה ככה
    המצלמה עוזרת ללאון ולדור וליטינגר הורסת

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    ייטינגר עזוב אותם אחי סתם ילדים מסכנים ושחיפים שראו סרטונים של לזר אנגלוב ושל זיז וחושבים שהם יראו ככה אחרי שנה בלי חומרים...תן להם להאמין לשקרים של עצמם. כואב להם לראות מישו מצליח שיש לו גוף יפה אז הם מתרצים את זה שהוא שחיף או "אין לו עדיין מה להראות" שתכלס הם שוקלים 90 קילו על 20 אחוז שומן ומתפלאים למה אף בחורה לא מסתכלת עליהם ומעדיפה שחיף 60 קילו עם קוביות. ואז הם מוציאים את זה בפורומים כמו F X P ובLBS שהבנות אוהבות שחיפים שתכלס הן פשוט לא נמשכות ליצורים לא אסתטיים מלאי שומן וחסרי פרופורציות.

ייטינגר נראה הרבה יותר טוב מאלי הזה, מדור ומכל מי שהבאתם פה. די לזיין תשכל. מה שחשוב שבחורות יאהבו תגוף שלך ולא ילדי F X P מושפעים שמאוננים על מגעילים כמו אליוט הולס וכל מיני יצורים לא אסתטיים

מעדיף להראות כמו מייקל לואיס/ייטינגר ואפילו כמו לאון/דור ושבנות יאהבו אותי ומצידי שכל הילדי פורומים ישנאו אותי מאשר כמו אלי הזה (שהוא ממש לא אסתטי ויש לו גנטיקה גרועה ואל תעיזו להשוות בינו לבין ייטינגר) או יותר גרוע אליוט הולס ולקבל הערצה של FOREVER ALONES שכל יום מביאים ביד ולא עושים כלום עם החיים של עצמם ובוכים שבנות אוהבות רק שחיפים

פרשו לפורום פיתוח גוף בF X P רק שם יש ילדים שחיים בסרט שהם יראו כמו ארנולד בלי חומרים
    תגיד אתה מבין מה זה הייטר?I AINT HATIN NOBODY

אני רואה אנשים כמו יטינגר כל יום במכון שלי,והוא נחשב ממוצע וזה גם לשנתיים שהוא התאמן

אם הוא היה בא ואומר הנה השינוי שעשיתי הייתי ככה וככה ועכשיו אני ככה,הייתי מפרגן ואומר לו יאללה בכיף

אבל הוא אמר שיש לו את הגוף המושלם,וזה למה התחלתי לצחוק (למען האמת בכיתי)

אגב יטינגר לא משנה איך תיקח את התמונה הבאה שלך ומה תעשה איתה,הבחור מאפאקספי X2 מהגודל שלך,ומהתמונות אפשר לראות שאין לו כמעט שומן

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ואני מדבר על הגוף שלו ולא על הפנים שלו,כי הוא מכוער תחת בזה אני חייב להודות אבל גוף זה אחד הגדולים שראיתי אצלכם בישראל בגיל הזה

And well,the nigga is still getting hoes

And we all know this is what matters

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

מצחיק אותי שאתם רבים מה אסטטי או מה לא..(במקום לריב על זה פתחו את המקרר ותאכלו משהו..)
    אתה צריך להראות גבר.. יותר מסה יותר טוב.. רק שתיהיה פרופורציה נורמאלית..
    אליוט הולס נראה גבר והוא דוחף דדליפט כמו שלא תחלמו איי פעם אז הוא לא שיא הפרופורציה.. כי הוא מתאמן כוח ולא בודיבילדר שכל החיים שלו זה פרופורציות.
    יטינגר נראה טוב מה יש לכם.. זה יותר טוב מ90% מהישראלים שגאים בקרס בירה שלהם ובשערות על החזה ברור שעוד מסה אולי לא תזיק.. תלוי על איזה נשים הוא מכוון.. אם הוא רוצה כוסיות בנות 18 מהארץ לפחות אז עוד מסה זה יותר מידי בשבילן בדר"כ וזה פשוט איכס.
    במדינות אחרות.. ותלוי באופי שלו אולי יותר מסה יותר טוב.. בארץ הזאת לא.. הרבה יותר מסה זה פשוט יהיה טארן אוף.. אולי ממש עוד קצת.
    תלוי גם בפנים שלו.. יש אנשים שעם גוף כמו של יטינגר יראו לא משהו.. ועם גוף גדול יותר יראו טוב יותר.
    קיצר פנים>>>>> הכל.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    מצחיק אותי שאתם רבים מה אסטטי או מה לא..(במקום לריב על זה פתחו את המקרר ותאכלו משהו..)
    אתה צריך להראות גבר.. יותר מסה יותר טוב.. רק שתיהיה פרופורציה נורמאלית..
    אליוט הולס נראה גבר והוא דוחף דדליפט כמו שלא תחלמו איי פעם אז הוא לא שיא הפרופורציה.. כי הוא מתאמן כוח ולא בודיבילדר שכל החיים שלו זה פרופורציות.
    יטינגר נראה טוב מה יש לכם.. זה יותר טוב מ90% מהישראלים שגאים בקרס בירה שלהם ובשערות על החזה ברור שעוד מסה אולי לא תזיק.. תלוי על איזה נשים הוא מכוון.. אם הוא רוצה כוסיות בנות 18 מהארץ לפחות אז עוד מסה זה יותר מידי בשבילן בדר"כ וזה פשוט איכס.
    במדינות אחרות.. ותלוי באופי שלו אולי יותר מסה יותר טוב.. בארץ הזאת לא.. הרבה יותר מסה זה פשוט יהיה טארן אוף.. אולי ממש עוד קצת.
    תלוי גם בפנים שלו.. יש אנשים שעם גוף כמו של יטינגר יראו לא משהו.. ועם גוף גדול יותר יראו טוב יותר.
    קיצר פנים>>>>> הכל.
    בלי לעליב אחי רואים שלא היית בחו''ל

זה אותו דבר כמו בארץ, אף אחת לא אוהבת תמגעילים חסרי הפרופורציות שנראים כמו הר וכבר מעדיפות שמנים מאשר אותם ואני רציני.

גוף של ייטינגר-רונלדו-מייקל לואיס זה יותר ממספיק. מעבר לזה זה כבר מגעיל וכל בנאדם שלא מושפע יגיד את זה.

אליוט הולס נראה כמו חרא ואני מעדיף להיות שחיף או שמן מאשר להראות ככה. זה מראה מגעיל ומרתיע בנות יפות.

ועכשיו הודעה לכל מי שנמצא פה שתצאו מהסרט...

ככה צריך להראות אם אתה רוצה להביא כוסיות בנות 15-21:

לא כמו הר אדם מגושם שנראה כמו גורילה והיחידות שנמשכות ללוק הזה אלה גרושות בנות 30 עם כוס רקוב שעדיף להיות אינסל מאשר לגעת בהן

בת 18 ממוצעת>כל בת 30 שתמצא

אתם יכולים לקרוא להם שחיפים עד מחר אבל הם אלה שמקבלים מאות אלפי תגובות של הערצה מבנות שוות ולא רווקות בנות 40 בדירת חתולים
    בזמן שאתם עושים מאסת GOMAD כמו מושפעים וכותבים בF X P את הדדליפט שלכם שלא מעניין לאף אחד תתחת

מודה גמאני הייתי בסרט הזה בחודשים הראשונים שהתאמנתי ויצאתי ממנו מהר מאוד ואני מודה לאללה כל יום על זה...

יאללה קיץ הבא אני אסתטי והילדי GOMAD ימשיכו להיות 90 קילו על 25 אחוז שומן ויתפלאו למה אף אחת לא מסתכלת עליהם

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

אני רואה אנשים כמו יטינגר כל יום במכון שלי,והוא נחשב ממוצע וזה גם לשנתיים שהוא התאמן

אם הוא היה בא ואומר הנה השינוי שעשיתי הייתי ככה וככה ועכשיו אני ככה,הייתי מפרגן ואומר לו יאללה בכיף

אגב יטינגר לא משנה איך תיקח את התמונה הבאה שלך ומה תעשה איתה,הבחור מאפאקספי X2 מהגודל שלך,ומהתמונות אפשר לראות שאין לו כמעט שומן
    הבחור מF X P במקרה גם ב10 ס''מ יותר נמוך ממנו ועל א''ש גבוהה משלו.

ואני במכון שהייתי בו בLA ראיתי כל יום מישו כמו ZYZZ (הייתי במכון של מוזרקים טחונים מהתחת) אז? זה אומר שזה "גוף ממוצע"? וואלה מאחל לך "גוף ממוצע" שאני ראיתי במכון שהייתי בו...

אחי 90% מהאכלוסיה מגדלת כרס בירה עם 0 מסת שריר ואוכלים חרא כל היום על מה אתה מדבר תגיד לי? צא לרחוב אתה בקושי תראה אנשים כמו ייטנגר בגוף ככה שאתה מגזים...פשוט מגזים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

באמת שלא אכפת לי מה אתה חושב עליי, אבל באופן כללי, אם אתה חושב שהבחור הזה מאפקספי יותר גדול ממני אתה אידיוט.

הבחור מF X P יש לו גוף זוועה... אני כל כך שונא את אלה שיש להם יד ענקית בעובי יותר גדול פי מכל הגוף שלהם זה פשוט נראה מפגר וחסר פרופורציות כמו שטיילר רשם עדיף להיות שחיף שמן עם כרס בירה ולא ככה
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 01-09-2013 בשעה 02:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

בונה לא הייתי רוצה להיות זה מאפ אק פי גם אם היה לו גוף כמו של זיז הפנים שלו נראות יותר גרוע מהחרא שלי...
    אני לא מבין מה אתם רוצים יטינגר אומר שבנות אוהבות את זה וזה מספיק לא נראה לי איכפת לו אם אתם אוהבים או לא
    הכוסיות מעניינות לא הזייני על פה

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

יטינגר אתה צריך כל כך הרבה TAN בגלל הלבקנות אולי זה לא אסתטי ויש לך עוד עבודה לא צריך להשוויץ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect