ישלי בעיה , אני מתחת ל16,
ואני לא מבין בזה \ לא יודע איזה ויזה נטען אני צריך לעשות כדי להיפטר מהעמלות של PP שלא יקחו לי סתם עמלות המרה משקל לדולר וכול זה..
ההכנסות שיהיו לי הם יהיו בדולרים.. (PPD).
ישלי בעיה , אני מתחת ל16,
ואני לא מבין בזה \ לא יודע איזה ויזה נטען אני צריך לעשות כדי להיפטר מהעמלות של PP שלא יקחו לי סתם עמלות המרה משקל לדולר וכול זה..
ההכנסות שיהיו לי הם יהיו בדולרים.. (PPD).
|
|
אם מאשרים את החשבון אז העלמות יורדות? את זה לא ידעתי ואני נמצא כמה שנים בפייפל
בכל מקרה אל תסתבך לא צריך שום ויזה ושום נעליים, תקנה VCC זה הכי נוח שיש בעולם וזה מבטל לך גם את הגבלת הכסף ומונע את החסימה שלך בפייפל.
זה לא מדוייק.
VCC (Virtual Credit Card) כרטיס וירטואלי יכול להיות Visa,Mastercard שאין לו קיום פיזי רק לוגי.(מספר, קוד סודי ותאריך תפוגה).
אפשר בעזרת כרטיס אשראי לאמת את פאיפל אבל זה לא השימוש היחידי שלו.
בנוסף אין עמלות כשאתה ממיר את הארנק שלך מדולר לשקלים גם אם אתה לא מאומת בפאיפל, מה שזה כן נותן האימות שהחשבון שלך יכול לבצע יותר עסקאות, החשבון יותר אמין אתה יכול לשלוח ולקבל יותר כסף ואתרים בחו"ל "מכירים" בחשבון שלך.
מקווה שעניתי לך על השאלה.
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 01-09-2013 בשעה 21:02.
פעילות חשודה בחשבון(קבלת סכום גדול לדוגמא) עלולה להביא לחסימת החשבון ואז מה שצריך לעשות זה לצאת ממנו ולתת את המסמכים הנחוצים.
אני מניח שאם אתה לא מבצע עסקאות כלל ופתאום נכנס לך 500$ לחשבון לא מחברה מהימנה בפאיפל, זוהי פעילות חשודה.
כשאתה מאומת בפאיפל זה מוריד את הסיכויים לקבל חסימה בגלל שאתה מוכר בפאיפל כבעל הכרטיס ולכן פאיפל רואים בך לקוח יותר מהימן.
פאיפל לא 'מבטלים אימות' אחרי שאתה מאמת את החשבון...
גם אם הכרטיס ייפוג החשבון יישאר מאומת. לעיתים הם אפילו משאירים את הכרטיס בחשבון למרות שפג תוקפו ויש לי כרטיס בחשבון שתאריך התפוגה שלו: 11/12.
נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 01-09-2013 בשעה 21:41.
הבעיה שאין לי דרך לשלם את הכסף כי זה אין לי עדיין חשבון עם כסף ..
אם אני יעשה ויזה נטען שקל זה יהיה בסדר?
הבעיה שאין לי דרך לשלם את הכסף כי זה אין לי עדיין חשבון עם כסף ..
אם אני יעשה ויזה נטען שקל זה יהיה בסדר?