קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

Girls Are Like Wind, Guys Are Like Trees

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל Girls Are Like Wind, Guys Are Like Trees

..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

girls are like flies, and money is the shit. and when u got a lot of shit to do, they can annoy the fuark outta u

money over broke bitches every time
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    girls are like flies, and money is the shit. and when u got a lot of shit to do, they can annoy the fuark outta u

money over broke bitches every time
    וואלה צודק
    אבל אתה מדבר על בנות מטומטמות ושטחיות שאתה מכיר

לא אכפת לי אם הן רוצות כסף
    אני לא רוצה להיות עם אהבלות כמוהן בכל מקרה

90 אחוז מהבנות הן ככה... בהצלחה ליפול על ה10 אחוז שלא (שמתוכן 9 אחוז זה כונפות... מה שאומר רק 1 אחוז זה כאלה שנראות טוב ולא שטחיות)

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    90 אחוז מהבנות הן ככה... בהצלחה ליפול על ה10 אחוז שלא (שמתוכן 9 אחוז זה כונפות... מה שאומר רק 1 אחוז זה כאלה שנראות טוב ולא שטחיות)
    כמה שאתה מפגר בנאדם
    כלכך טיפש שזה עצוב
    אין לי כוח אפילו להסביר לך למה אתה טועה

בבקשה גולשים יקרים אל תקשיבו לדבילים האלה
    תסתכלו מסביב, תראו מי מצליח עם בנות ותחשבו מה הביא אותו לזה
    מה שהביא אותו זה בטח שבטח לא מיליארד יורו

בואנה יא חתיכת דפוק אתה בן 16 לא ראית עולם ואני טיפש?! לא אמרתי שרק כסף מביא בנות אמרתי שרוב הבנות שטחיות תלמד לקרוא דבר איתי שתסיים את הבגרות האחרונה בלשון אולי עד אז תלמד משהו

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    בואנה יא חתיכת דפוק אתה בן 16 לא ראית עולם ואני טיפש?! לא אמרתי שרק כסף מביא בנות אמרתי שרוב הבנות שטחיות תלמד לקרוא דבר איתי שתסיים את הבגרות האחרונה בלשון אולי עד אז תלמד משהו
    זה גם לא נכון
    תלוי באיזה מובן שטחיות, ועד כמה
    כולן שטחיות ברמה מסוימת בקשר לדברים מסוימים, אבל בנות הן לא יצורים שנמשכים למזומנים

וזה שאני בן 16 זו דווקא נקודה חשובה
    השכבה שלי מלאה בילדים בני 16 בדיוק כמוני. אם תצטרף ילדה חדשה כוסית על לשכבה, מי הולך להשיג אותה? מי שההורים שלו מרוויחים הכי הרבה?

אני לא חושב. מי שישיג אותה זה מי שייראה טוב בעיניה וידבר איתה זורם ולא כמו איזה חנון מכיתה ד'
    אז כל הקטע הזה של הכסף בכלל לא רלוונטי כאן.

אבל מה שLUKE אמר כאן בסרטון שפרסמתי, רלוונטי אחושילינגגגגגגג. למי מאיתנו לא קרה שבחורה התחילה לבדוק אותו? אני חושב שלאף אחד.
    מה שאתה צריך זה לסחור ביותר מניות? אנלא חושב.

מי דיבר על לסחור במניות?! אני בכלל לא בעסק הזה... אמנם אני כן מאמין שכסף חשוב ומנסה להשיג לי כמה שיותר (אמנם אני לא מיליארדר אבל ביציאות כשיוצא לי לצאת אני מסודר אחושרמוטה ובימים טובים יותר שהיה לי כסף ביציאות והייתי מזמין פאקינג בקבוק על השולחן אוטומטית באות הבנות הנצלניות ומתחילות לשבת לידי וליד חבר/חברים שלי דבר שיכול בקלות ליצור מצב אחר שאני מזיין אותה אחרי זה) ואני יגיד לך עוד משהו... פעם הלכנו אני וחבר לתל אביב והיינו עמוסים בכסף.. הלכנו לאיזה מועדון הזמנו בקבוק באיזה 1000 שקל שמע אני יגיד לך כזה דבר אפילו בנות שכבר היו עם גברים אחרים באו לשבת איתנו וכשרצינו מעבר הן אמרו שלא נעים כי הן איתם... אחרי זה באותו לילה אני והוא פאקינג הבאנו 2 בנות לאיזה סוויטה במלון הן זרמו כמו מים... אתה רוצה להגיד לי שכסף לא משנה?! זה היה ספונטני אז לא באתי לבוש הכי להיט וגם לא הייתי מגולח ולא כלום ועדיין הצלחתי בלי להתאמץ והיא נראיתה יותר טוב מרוב הבנות שהייתי איתן)

אבל באופן כללי התכוונתי שבנות זה עם שטחי ורדוד לרוב... אכפת להן מאיך אתה נראה מהכסף שלך ומ"אם זה כבוד להסתובב איתך (סטטוס)" זאת האמת... אמנם יש בנות שלא שטחיות אבל או שהן כונפות או שהן נראות טוב אבל כאלה שנראות טוב ולא שטחיות יש אחת למיליון

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    וואלה צודק
    אבל אתה מדבר על בנות מטומטמות ושטחיות שאתה מכיר

לא אכפת לי אם הן רוצות כסף
    אני לא רוצה להיות עם אהבלות כמוהן בכל מקרה

אחי כל בחורה רוצה כסף
    זה לא שאתה מדבר פה על כונפות גולד דיגריות, בכללי. ברגע שבחורה רואה שיש לך רמה, יש לך אוטו טוב, דירה, ובכללי - כסף. ולא מנסה לשכנע אותה שעה למה לא להזמין קינוח (בשביל שלא תשלם עליו), היא אוטומתית נדלקת עליך.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אחי כל בחורה רוצה כסף
    זה לא שאתה מדבר פה על כונפות גולד דיגריות, בכללי. ברגע שבחורה רואה שיש לך רמה, יש לך אוטו טוב, דירה, ובכללי - כסף. ולא מנסה לשכנע אותה שעה למה לא להזמין קינוח (בשביל שלא תשלם עליו), היא אוטומתית נדלקת עליך.
    זה נכון
    הן נמשכות לכסף, מראה חיצוני, מעמד חברתי גבוה או פרסום

אבל תסכים איתי שמערכת יחסים אינה מבוססת על זה. ונגיד והיא נמשכת אליך בגלל כל מה שיש לך, ואתה אליה, אתה תצטרך לעשות צעדים מסוימים כדי ליצור איתה את המערכת היחסים שתרצה. ואני חושב שרק כאן נכנס הפיקאפ, בקשר עם הבחורה. ולא בהתעסקות במה שעושה אותך גבר מושך, מעניין, שווה. למרות שכל הדברים האלה סופר חשובים.

"כל בחורה רוצה כסף" זה נכון אבל לא אומר שאתה צריך להיות עשיר כדי להצליח עם בנות. אתה צריך להיות לא מרושש. מרושש זו תכונה אחת שלא מושכת בנות, אבל אף אחד לא מושלם ולכל אחד יהיה את התכונה הפחות טובה אצלו. זה תמיד יהיה "הוא חתיך, אבל יש לו קרס". "הוא עשיר, אבל זקן". "יש לו ריבועים, אבל הוא חד גבה". אתה יכול להגיד לי בנות שונאות גברים חדי גבה אבל גם חדי גבה משיגים בנות ויש לי דווקא חבר טוב כזה שיש לו חברה שנראית מצוין כבר 9 חודש

בנות מונעות מרגשות ולא מדברים שמושכים. הן יימשכו אליך אם תהיה חתיך מפורסם ועשיר, אבל אם הקשר איתך יהיה לא מרגש, לא מעניין, לא כיף...איזו סיבה יש לה להיות איתך? כדי שתקנה לה דברים? האמת זה יכול להיות, וזה קורה הרבה עם דוגמניות פוסטמות שיוצאות עם זקנים עשירים...אז סבבה הבחורות השוות האלה נמצאות עם הזקנים האלה רק בשביל הכסף. אבל לא יודע מה איתך, אני לא רוצה בת זוג שכל מה שמעניין אותה בי זה הכסף.

כסף גדול מאוד זה פלוס גדול מאוד. אבל לא אלמנט הכרחי. אתם בפורום אוהבים מאוד לדבר הרבה עם מקרים קיצוניים מדי. אתם משווים בין הומלס עני ברחוב לבין באדי בילדר סוס אחושרמוטה עם מליון דולר ביד. במקרה הזה צודקים, כלללל בחורה בעולם תבחר בבאדי בילדר, מבלי לחשוב פעמיים, ולא משנה איזה דיבור ואיזה אופי יהיה להומלס.

אבל ראבק, תסתכלו מסביב, אין את המקרים הקיצוניים האלה. ומי שהולך להשיג את הבחורה שהוא רוצה, הוא מי שייראה טוב, יהיה לו מספיק כסף להזמין אותה לסרט (רק כדי לזרום איתך), ואחד החשובים - יש לה כימיה איתווו, הוא פאקינג בעל ביטחון עצמי, הוא מצחיק הוא מדבר הרבה, הוא לא איזה חנון שמביא חיבוק כל יום בבית ספר אומר היי והולך. הוא פאקינג יודע לפלרטט איתה, לנהל שיחה

ואני פאקינג לא מצליח להבין איך אתם יכולים לשלול את הסרטון שפרסמתי שבסך הכל אומר שכשבחורה אומרת לך "זה לא ילך בנינו" הדבר הכי טוב שתוכל לעשות זה להראות כמה אתה חזק וכמה זה לא מזיז לך ת'ביצה. ואם אתה תתרגש מכל מילה שהיא אומרת לך, ותגיד לא לא למה??? אני לא מספיק טוב בשבילך??? נו בבקשה, מבטיח שאני יכול, בבקשה תני לי צ'אנס...אם תעשה אתזה, הכוס שלה יתייבש והיא כבר לא תרצה אותך.

וכן אלה דברים חשובים שאתה צריך להבין באינטרקציה עם בנות וללמוד לקחים בהתנהגות עם בנות עם השנים. אני לא מבין איך התגובות על כסף קשורות פה כשמדברים על משהו הרבה יותר עמוק מסתם דברים שגורמות לבנות להסתכל עליך בעיניים נוצצות וזה - האינטקרציה עם הבחורה.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 02-09-2013 בשעה 15:32.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מערכות יחסים מבוססות בין היתר על כסף. הייתי אומר שמכל המרכיבים ב"משוואה" הזאת הכסף הוא הכי חשוב.

כשאישה רוצה להתחתן איתך, היא מחפשת עתיד לה ולילדים שלה.
    אם אתה חי בשכירות בדירה מסריחה ועושה 5000 שקל בחודש. איזה מן עתיד אתה בוחר עבור אשתך והילדים?

אף אחת לא תרצה לחיות איתך (לטווח הארוך) גם אם אתה דוגמן על וכל פעם שהיא רואה אותך היא מרטיבה במקום.
    כל מה שדיברתי זה למערכת יחסים אמיתית^

לילדים כמוך זה לא חשוב כי זו לא באמת מערכת יחסים, ילדים בגיל 16 פשוט מזדיינים ומתנסים ונהנים. ואלה שחושבים שהם במערכת יחסים חיים בסרט כי הם לא יודעים כלום על החיים. לא תמיד ההורים יכלכלו אותם בזמן שהם נהנים מהממיר YES בבית, מהכרטיסים לקולנוע, מזה שהם לא עובדים, מהאוכל במקרר, או מהגג של הדירה של ההורים. על הדברים שציינתי נמדדות מערכות יחסים אמיתיות. ולא איזה 2 ילדי עזריאלי שכותבים 43 סטטוסים בפייבוק ביום על כמה הם מאוהבים.

כסף זה הדבר הכי חשוב בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 02-09-2013 בשעה 15:57.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מערכות יחסים מבוססות בין היתר על כסף. הייתי אומר שמכל המרכיבים ב"משוואה" הזאת הכסף הוא הכי חשוב.

כשאישה רוצה להתחתן איתך, היא מחפשת עתיד לה ולילדים שלה.
    אם אתה חי בשכירות בדירה מסריחה ועושה 5000 שקל בחודש. איזה מן עתיד אתה בוחר עבור אשתך והילדים?

אף אחת לא תרצה לחיות איתך (לטווח הארוך) גם אם אתה דוגמן על וכל פעם שהיא רואה אותך היא מרטיבה במקום.
    כל מה שדיברתי זה למערכת יחסים אמיתית^

לילדים כמוך זה לא חשוב כי זו לא באמת מערכת יחסים, ילדים בגיל 16 פשוט מזדיינים ומתנסים ונהנים. ואלה שחושבים שהם במערכת יחסים חיים בסרט כי הם לא יודעים כלום על החיים. לא תמיד ההורים יכלכלו אותם בזמן שהם נהנים מהממיר YES בבית, מהכרטיסים לקולנוע, מזה שהם לא עובדים, מהאוכל במקרר, או מהגג של הדירה של ההורים. על הדברים שציינתי נמדדות מערכות יחסים אמיתיות. ולא איזה 2 ילדי עזריאלי שכותבים 43 סטטוסים בפייבוק ביום על כמה הם מאוהבים.

כסף זה הדבר הכי חשוב בחיים.
    אתה מפגר בצורה מפחידה
    סבבה אז אם אתה רוצה מישהי תרוויח כסף כדי שתוכל לפרנס את הילדים שלה, ואז היא בטוח תרצה להתחתן איתך. ממחשבה כלכלית כמובן...בחורה חכמה
    נישואים עם אהבה, כימיה טובה...עזוב סתם חרטא, הכי טוב שיהיה לך כסף לפרנס.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect