קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] כמה כסף אתם עושים ביום ?
    על ידי MichaelItsMe3 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 76
    הודעה אחרונה: 08-08-2011, 18:16
  2. כמה כסף אתם עושים ביום?
    על ידי chensuper בפורום Maple Story
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 17-05-2010, 10:21
  3. כמה מתח אתם עושים?
    על ידי iMaRgoL בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 14-12-2006, 20:56
  4. כמה יחידות אתם עושים סה"כ ?
    על ידי Talik בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 12:36
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

כמה כסף אתם עושים בשבת הקודשים? - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    מעניין מה האתר שלך.. לפי הרווחים הוא לא גדול בקנה מידה שכולם יכירו אותו אבל הוא גם לא קטן.. ישראלי? תן לינק בחייתתת
    אתה מרוויח בערך 5000-6000 שקל בחודש במידה והרווחים שלך כל יום הם בממוצע 200 שקל
    זה יותר משכר מינימום, אתה אומר שאתה בעצם מרוויח את כל זה ללא השקעה / בהשקעה מינימלית ובעצם בהכנסה פאסיבית כמעט לגמרי? בשביל סכומים כאלה אתה אמור להשיג מאות אלפי צפיות ועשרות אלפי קליקים.
    מי אמר שזה אתר אחד אחי?
    ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    גולש בווינט דרך incognito ?

מישו פה ממש פרנואיד...
    אני גולש בהכל ככה
    ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    כיף לראות שיש אנשים שמצליחים, כל הכבוד אחי!

אתה יכול להסביר לי בקצרה מה זה? אני מדי פעם נכנס פה לנושאים, פעם לא. לא כזה בקיע בכל מה שמדברים עליו.

זה בעצם כסף שאתה לא עושה כלום ומקבל הכנסה כאילו, סכום כספי?
    ברצינות לא עושים כלום, או שאני מגזים?

אם כן, אז איך זה עובד?
    אתה פותח אתר, מקדם אותו בגוגל, שם הרבה פרסומות שכל לחיצה/כניסה על הלינק מכניסה לך כסף - ככה בעצם בסוף החודש יש לך סכום גדול?

זה קצת מוזר לי, כי היום הרוב יש להם חוסם פרסומות..
    אז מה באמת לוחץ על פרסומות? גם אם זה כמה בודדים, עדיין הסכומים שלך גבוהים מדי..

אם תרצה לענות לי, אני אשמח. כמו שאתה רואה מבינים שאין לי טיפת ידע בזה ואני נטו רוצה לדעת מה זה. לא חושב שאני אכנס לדבר הזה.

מה שכן אני מאחל בהצלחה לך, לטיילר, לכל החבר'ה פה שכן רוצים או שכבר בתוך זה.
    אם אתה רוצה לפתוח אתר, והתכנית העסקית שלך זה פרסומות - 99% שזה יגמר רע.

אני אתן לך דוגמה לאתר שלי שעושה שלי בסביבות 1200 שקל בחודש פסיבי ללא קשר לפרסומות.
    יש לי אתר על בקבוקים (לא באמת, אני לא רוצה לתת את הנושא כי אני מופיע ראשון כשמחפשים את זה בגוגל והטלפון שלי מופיע שם בעמוד צור קשר).
    אז באתר שלי יש כל מה שקשור לבקבוקים: בקבוקים ירוקים, בקבוקים עגולים, בקבוקים מזכותית וכד'.
    יש הרבה עסקים שמתעסקים בבקבוקים ירוקים. בעל העסק מחפש בקבוקים ירוקים ומגיע אליי ורואה שהעסק שלו לא שם. נמצאים שם המתחרים.
    הוא מתקשר אליי ואני מקדם אותו ידנית באתר שלי תמורת X שקל בחודש.
    בנוסף האתר הזה עושה לי מפרסומות בסביבות 3-4 שקל ביום מפרסומות, לא משהו רציני.

אנשים משלמים לי לשים את הטלפון שלהם באתר שלי
    אנשים מקבלים חשיפה ומרוצים
    אני עושה כמה גרושים מפרסומות
    האתר מתחזק מרגע לרגע
    PROFIT

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מי אמר שזה אתר אחד אחי?

אני גולש בהכל ככה

אם אתה רוצה לפתוח אתר, והתכנית העסקית שלך זה פרסומות - 99% שזה יגמר רע.

אני אתן לך דוגמה לאתר שלי שעושה שלי בסביבות 1200 שקל בחודש פסיבי ללא קשר לפרסומות.
    יש לי אתר על בקבוקים (לא באמת, אני לא רוצה לתת את הנושא כי אני מופיע ראשון כשמחפשים את זה בגוגל והטלפון שלי מופיע שם בעמוד צור קשר).
    אז באתר שלי יש כל מה שקשור לבקבוקים: בקבוקים ירוקים, בקבוקים עגולים, בקבוקים מזכותית וכד'.
    יש הרבה עסקים שמתעסקים בבקבוקים ירוקים. בעל העסק מחפש בקבוקים ירוקים ומגיע אליי ורואה שהעסק שלו לא שם. נמצאים שם המתחרים.
    הוא מתקשר אליי ואני מקדם אותו ידנית באתר שלי תמורת X שקל בחודש.
    בנוסף האתר הזה עושה לי מפרסומות בסביבות 3-4 שקל ביום מפרסומות, לא משהו רציני.

אנשים משלמים לי לשים את הטלפון שלהם באתר שלי
    אנשים מקבלים חשיפה ומרוצים
    אני עושה כמה גרושים מפרסומות
    האתר מתחזק מרגע לרגע
    PROFIT

וואלה אחי? אבל בשביל אותו פרסום שאמרת, גם אני הגעתי לאנשים כאלה. מכרתי שטחי פרסום באתרים שלי אבל לא בסכומים אסטרונומיים.. התחייבתי לX צפיות והם שילמו לי עבור הצבת הבאנר שלהם..
    אני עדיין לא מבין איך אתה יכול לעשות 300 שקל ביום מאינטרנט, זה באמת קשה למישהו ישראלי. כי קהל היעד שלנו הוא אוטומתית נמוך פי כמה עשרות (ישראלים לעומת רוב העולם), ובמידה ואתה תפתח אתר לציבור בין לאומי, הרווחים שלך גם יהיו ברצפה כי הרי יש 1000000 אתרים כאלה באנגלית..

בגלל זה כל הכבוד אחי,
    ואם תוכל אני אשמח שתפרט קצת על מה שאתה עושה. אתרים,טיפים לפרסומות וההצבה שלהם באתר כו'

אם לא, לך זדיין

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

נאחוי, im mirin brah

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    וואלה אחי? אבל בשביל אותו פרסום שאמרת, גם אני הגעתי לאנשים כאלה. מכרתי שטחי פרסום באתרים שלי אבל לא בסכומים אסטרונומיים.. התחייבתי לX צפיות והם שילמו לי עבור הצבת הבאנר שלהם..
    אני עדיין לא מבין איך אתה יכול לעשות 300 שקל ביום מאינטרנט, זה באמת קשה למישהו ישראלי. כי קהל היעד שלנו הוא אוטומתית נמוך פי כמה עשרות (ישראלים לעומת רוב העולם), ובמידה ואתה תפתח אתר לציבור בין לאומי, הרווחים שלך גם יהיו ברצפה כי הרי יש 1000000 אתרים כאלה באנגלית..

בגלל זה כל הכבוד אחי,
    ואם תוכל אני אשמח שתפרט קצת על מה שאתה עושה. אתרים,טיפים לפרסומות וההצבה שלהם באתר כו'

אם לא, לך זדיין
    לפרסם מודעה בפורומים שאתה מוכר חשיפות של באנר זה לא הדרך אחי.. אתה רחוק מהדרך וחושב כמו שאני חשבתי בערך בכיתה ו'. תתבגר. בחיים שלי לא התחייבתי לכלום, בטח שלא לחשיפות. אתה לא בכיוון. בלי להעליב יש לך ראש של עתודאי רק לפי המשפט הזה.
    אנשים עם כסף לא יושבים בפורומים. הם יושבים איפשהו שם בחוץ, ובדר"כ לא נכנסים לאינטרנט.

אתרים - חשוב לדעתי לא לעבוד על האתרים. לשלם עבורם. ברגע שאתה עובד על האתר, אתה:
    1. מבזבז את הזמן היקר שלך
    2. מתעסק בדברים שאתה לא אוהב
    3. בראש שלך נסתם
    חוץ מלקנות דומיין ולקשר אותו לאחסון. אני לא עושה כלום. למרות שוואלה אני יכול לכתוב תוכן ואני יכול לתכנת אתר יותר מהר ממי שאני שוכר. אתה צריך להיכנס לראש של "ניהול" לא של "עשייה".
    פרסומות - עזוב אותך אני לא מומחה להצבה של מודעות, אני עושה מה שכולם עושים. נכנסים לבלוגים של "מומחים" ולומד איך לעשות את זה הכי טוב. אין פה קסם.

טיפ כללי: אני ב-3 שנים האחרונות זרקתי לדעתי איזה 50 דומיינים. אני לא מגזים. כל דומיין זה בסביבות 50 שקל. זה מה שנקרא לזרוק 2500 ש"ח לפח רק על דומיינים.
    אני רוצה להיכשל, אני רוצה לפסול אפשרויות. וזה למה אני מצליח לעשות מה שהרבה אחרים לא מצליחים. הם פשוט לא נכשלו כל כך הרבה כמוני.
    הייתה תקופה שהייתי חוקר 10 נישות, קונה 10 דומיינים, כעבור חודש שהאתר באוויר אני מוריד 8 מהאתרים וזורק את כל הכסף שהשקעתי באתר (דומיין, תוכן, עיצוב, תכנות = בערך 1000 שקל בממוצע * 8 = 8000 שקל)

זה 8000 שקל לפח בקליק אחד.
    אבל מה? נשארתי עם 2 אתרים שמניבים לי הכנסה כל יום עד היום.
    נכשלתי 8 פעמים, הצלחתי פעמיים. וזה שווה את זה. זה כמו שאני אתן לך רשימה של 10,000 טלפונים ולאחד מהם קוראים "חיים" וחיים הזה אמור להביא לך 100K שקל.

מה אני אעשה? אתחיל להתקשר אחד אחד. איציק, יוסי ואלה יענו לי. ואני ארגיש טוב עם זה כי אני יודע שחיים איפשהו שמה.
    אתה? אתה בגישה של עתודאי. ננסה להתקשר לאחד. זה לא חיים? איזה באסה אני שונא להיכשל. טוב לא נורא בוא נחתום קבע בעתודה נחסוך לעתיד.

תודה על ההסבר אידי.

את האמת, לא יודע למה, לא מושך אותי התחום הזה.

בכללי נמאס לי מהמחשב. לראות מחשב וכמעט כל דבר שקשור למחשב.
    זה לא בגלל שאני לא מתנתק ממנו, תיכול לבדוק, אני נכנס כמה פעמים ביום אבל לא יושב שעות.
    אני לא מזלזל במי שיושב שעות כמובן, למשל טיילר אומר שהוא יושב שעות - יוצא לו מזה רק טוב - כסף. הלוואי עלי, אולי אז הייתי יושב.

אני נכנס למחשב ככה בשביל להתעדכן כמו כולם, לא משחק בכלל כבר כמה שנים.
    פה להוריד שירים, סרטים בקטנה פעם ב אם רואים אז צריך לארגן איזה סרט של יהיה יבש, סדרות אם אין ב VOD.

אתה אני מבין איש של מחשבים, אוהב את התחום הזה.

יכול להיות אם גם אני הייתי מוצא דרך לעשות כמה אלפים דרך המחשב היתה חוזרת לי נגיד האהבה למחשב.
    כרגע פשוט נמאס לי ממנו. את כל מה שצריך יש בסמארטפון, המחשב הוא תוספת ככה פעם ב כשאתה בבית ויותר נוח ממנו מאשר מהפלא'.

אז תודה על ההסבר אידי ושיהיה לך בהצלחה אחי!

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

לפרסם מודעה בפורומים שאתה מוכר חשיפות של באנר זה לא הדרך אחי.. אתה רחוק מהדרך וחושב כמו שאני חשבתי בערך בכיתה ו'. תתבגר. בחיים שלי לא התחייבתי לכלום, בטח שלא לחשיפות. אתה לא בכיוון. בלי להעליב יש לך ראש של עתודאי רק לפי המשפט הזה.
    אנשים עם כסף לא יושבים בפורומים. הם יושבים איפשהו שם בחוץ, ובדר"כ לא נכנסים לאינטרנט.

3. בראש שלך נסתם
    חוץ מלקנות דומיין ולקשר אותו לאחסון. אני לא עושה כלום. למרות שוואלה אני יכול לכתוב תוכן ואני יכול לתכנת אתר יותר מהר ממי שאני שוכר. אתה צריך להיכנס לראש של "ניהול" לא של "עשייה".
    פרסומות - עזוב אותך אני לא מומחה להצבה של מודעות, אני עושה מה שכולם עושים. נכנסים לבלוגים של "מומחים" ולומד איך לעשות את זה הכי טוב. אין פה קסם.

טיפ כללי: אני ב-3 שנים האחרונות זרקתי לדעתי איזה 50 דומיינים. אני לא מגזים. כל דומיין זה בסביבות 50 שקל. זה מה שנקרא לזרוק 2500 ש"ח לפח רק על דומיינים.
    אני רוצה להיכשל, אני רוצה לפסול אפשרויות. וזה למה אני מצליח לעשות מה שהרבה אחרים לא מצליחים. הם פשוט לא נכשלו כל כך הרבה כמוני.
    הייתה תקופה שהייתי חוקר 10 נישות, קונה 10 דומיינים, כעבור חודש שהאתר באוויר אני מוריד 8 מהאתרים וזורק את כל הכסף שהשקעתי באתר (דומיין, תוכן, עיצוב, תכנות = בערך 1000 שקל בממוצע * 8 = 8000 שקל)

נכשלתי 8 פעמים, הצלחתי פעמיים. וזה שווה את זה. זה כמו שאני אתן לך רשימה של 10,000 טלפונים ולאחד מהם קוראים "חיים" וחיים הזה אמור להביא לך 100K שקל.

מה אני אעשה? אתחיל להתקשר אחד אחד. איציק, יוסי ואלה יענו לי. ואני ארגיש טוב עם זה כי אני יודע שחיים איפשהו שמה.
    אתה? אתה בגישה של עתודאי. ננסה להתקשר לאחד. זה לא חיים? איזה באסה אני שונא להיכשל. טוב לא נורא בוא נחתום קבע בעתודה נחסוך לעתיד.
    תשמע מאוד שכנעת בקטע של ללכת בגישה של ניהול ולוודא דווקא עשייה, כי עד עכשיו אני זה שמתכנת, מעצב, קונה דומיין ואחסון. ברור שאני קונה פה ושם עבודות עיצוב ותכנות אבל את הרוב אני עושה ואולי זה למה אני לא הכי מצליח לפחות לא בקטע של משכורת קבועה של 6000 אלף חודש מהאינטרנט..

הקטע זה הסיכון, אתה צודק. זה למה הלכתי לעתודה כי לא להסתכן. אני בנאדם שפוחד מסיכונים. זה סיכון גדול מידי לעשות מה שעשית לקנות 10 דומיינים לאחסן על כל אחד אתר שלם, ואז למחוק 8 מהם. זה פשוט סיכון עצום לקוות שלפחות 2 מהאתרים האלה יצליחו..
    אי אפשר לדעת מי יצליח ומי לא.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

3. בראש שלך נסתם

אני מכבד אותך ואת המוטיבציה שלך אבל לא ממש הבנתי
    "
    אתה צריך להיכנס לראש של "ניהול" לא של "עשייה"
    זה לא ממש טוב... מה הקטע לשלם כסף בשביל אנשים שיעשו את מה שאתה יכל לעשות? מזה נותן לך בדיוק?
    זה כמו לפתוח איזשהו עסק פעם ראשונה ולהתחיל לשכור מלא עובדים לבזבז כסף והם עוד לא יעבדו טוב או איך שאתה רוצה ובסוף סוגרים תעסק
    זה טעות שמלא אנשים עושים במקום לעבוד קשה נותנים לאחרים לעשות את זה כשאין לך שקל על התחת

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    אני מכבד אותך ואת המוטיבציה שלך אבל לא ממש הבנתי
    "
    אתה צריך להיכנס לראש של "ניהול" לא של "עשייה"
    זה לא ממש טוב... מה הקטע לשלם כסף בשביל אנשים שיעשו את מה שאתה יכל לעשות? מזה נותן לך בדיוק?
    זה כמו לפתוח איזשהו עסק פעם ראשונה ולהתחיל לשכור מלא עובדים לבזבז כסף והם עוד לא יעבדו טוב או איך שאתה רוצה ובסוף סוגרים תעסק
    זה טעות שמלא אנשים עושים במקום לעבוד קשה נותנים לאחרים לעשות את זה כשאין לך שקל על התחת

לא הבנת כלום.
    לא נורא.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,805 | הודעות: 8,204,398 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect