קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שדרוג] האם אפשרי לשדרג את המחשב הזה?
    על ידי GoldStar בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 31-01-2013, 21:04
  2. לגלות IP דרך CS 1.6, אפשרי?
    על ידי bigimot בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 12:20
  3. חושב על לשדרג את המחשב.. צריך טיפה עזרה
    על ידי Dave Grohl בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 21:10
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 19:20
  5. אפשרי לשנות ניק בבקשה?
    על ידי AlonMi בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 17:42
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 30

אפשרי לשדרג LMS בקרבי? - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אני לא מכופכף ולא חסר חברים,
    חברים שלי קצת חנונים אז לדעת טיילר אין לי חברים חח

ואני עדיין לא יודע איפה אני רוצה לחיות, ני כל יום שונא יותר ויותר את המדינה הזאת והממשלה הרקובה..

מצד אחד הצבא יקטע לי את ה LM ומצד שני יוכל לשדרג לי S, דילמה
    בתור מישהו שכנראה היה דומה לך
    חברים חנונים
    שונא את המדינה
    חושש לצאת מהצבא
    לא יודע איפה רוצה לחיות

אל תשנא את המדינה.
    צא מהמעגל שנאה הזה. מה זה תורם לך? פעם הייתי מתעצבן על העלאת מחירים, תרבות, ממשלה, חוסר צדק. אבל מה זה תורם לך אחי? זרום עם זה ותצחק על זה.
    שים את עצמך מעל זה.

תחשוב על זה רגע.. למה זה כזה מעצבן אותך? כולה איזה אדמה בגבול מסוים שנקראת מדינת ישראל. אם אתה לא מת על המדינה למה אכפת לך שיהיה פה "צדק"? זה גם חלק מהעדר והמערכת "להתעצבן על החרדים והמתנחלים וביבי הזבל ויאיר המניאק". שמת לב שכל האלה שמתעצבנים עליהם זה אנשים כושלים?
    אני מתרכז בהצלחה האישית שלי. ממליץ לך גם.

אני כרגע במצב שכשקוראים דברים הזויים במדינה אני משועשע מזה. זה מצחיק אותי העצבים של האחרים.
    כשאני אעבור מפה, אני לא אקרא בכלל עיתונים של המדינה בא אני אגור. זה לא מעניין אותי מה קורה בכללי. מעניין אותי אני והסביבה הקרובה אליי.
    ביבי קנה מלא גלידה? בתיאבון חחחחחחחח תקנה עוד תעצבן את האפסוף הזועם עוד יותר חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    בתור מישהו שכנראה היה דומה לך
    חברים חנונים
    שונא את המדינה
    חושש לצאת מהצבא
    לא יודע איפה רוצה לחיות

אל תשנא את המדינה.
    צא מהמעגל שנאה הזה. מה זה תורם לך? פעם הייתי מתעצבן על העלאת מחירים, תרבות, ממשלה, חוסר צדק. אבל מה זה תורם לך אחי? זרום עם זה ותצחק על זה.
    שים את עצמך מעל זה.

תחשוב על זה רגע.. למה זה כזה מעצבן אותך? כולה איזה אדמה בגבול מסוים שנקראת מדינת ישראל. אם אתה לא מת על המדינה למה אכפת לך שיהיה פה "צדק"? זה גם חלק מהעדר והמערכת "להתעצבן על החרדים והמתנחלים וביבי הזבל ויאיר המניאק". שמת לב שכל האלה שמתעצבנים עליהם זה אנשים כושלים?
    אני מתרכז בהצלחה האישית שלי. ממליץ לך גם.

אני כרגע במצב שכשקוראים דברים הזויים במדינה אני משועשע מזה. זה מצחיק אותי העצבים של האחרים.
    כשאני אעבור מפה, אני לא אקרא בכלל עיתונים של המדינה בא אני אגור. זה לא מעניין אותי מה קורה בכללי. מעניין אותי אני והסביבה הקרובה אליי.
    ביבי קנה מלא גלידה? בתיאבון חחחחחחחח תקנה עוד תעצבן את האפסוף הזועם עוד יותר חחחח
    אתה צודק, אני מקפיד תמיד לחשוב חיובי ולשים זין על מה שקורה, אבל האמת שזה קצת קשה.

ביבי והערבים מעניינים לי ת׳ביצה, גם הגלידה שלו.

יאיר לפיד מביא לי עצבים ככה שעכשיו גם להתמסטל צריך לשלם ביוקר, ואני מרוויח מינימום ..
    כסף אולי זו הבעיה הכי גדולה שלי, זה מונע ממני הרבה דברים וככה הסטטוס גדל לאט יותר, איןלי כסף להחזיק רכב, מכון כושר זו הוצאה רצינית בשבילי.
    היום למשל נגמר לי המנוי ואני לא חושב שני אחדש בזמן הקרוב, זה עולה 285 לחודש וזה מוגזם.
    מצאתי קבוצת street workout מקצועית שזה יוצא 200 בערך לחודש, כולל תזונאי ומדריך כושר מוסמך. תזונה זו בעיה גדולה, אז זה יכול להיות אחלה בשבילי.

אנ טיפוס שהיה ממש פטריוט וממש אוהב את הארץ שלי, ועדיין אוהב, חלמתי על קריירה צבאית ושירות ביחידת עילית ( בימס בעיקר)
    לא הלך, לא נורא, קצת בעיות ונקבל 5-9 יומיות, נעבוד ונתאמן תוך כדי, ככה שכשאנ אשתחרר יהיה לי בסיס להתחיל ממנו ( לימודים אקדמאיים ? :/ )

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אתה צודק, אני מקפיד תמיד לחשוב חיובי ולשים זין על מה שקורה, אבל האמת שזה קצת קשה.

ביבי והערבים מעניינים לי ת׳ביצה, גם הגלידה שלו.

יאיר לפיד מביא לי עצבים ככה שעכשיו גם להתמסטל צריך לשלם ביוקר, ואני מרוויח מינימום ..
    כסף אולי זו הבעיה הכי גדולה שלי, זה מונע ממני הרבה דברים וככה הסטטוס גדל לאט יותר, איןלי כסף להחזיק רכב, מכון כושר זו הוצאה רצינית בשבילי.
    היום למשל נגמר לי המנוי ואני לא חושב שני אחדש בזמן הקרוב, זה עולה 285 לחודש וזה מוגזם.
    מצאתי קבוצת street workout מקצועית שזה יוצא 200 בערך לחודש, כולל תזונאי ומדריך כושר מוסמך. תזונה זו בעיה גדולה, אז זה יכול להיות אחלה בשבילי.

אנ טיפוס שהיה ממש פטריוט וממש אוהב את הארץ שלי, ועדיין אוהב, חלמתי על קריירה צבאית ושירות ביחידת עילית ( בימס בעיקר)
    לא הלך, לא נורא, קצת בעיות ונקבל 5-9 יומיות, נעבוד ונתאמן תוך כדי, ככה שכשאנ אשתחרר יהיה לי בסיס להתחיל ממנו ( לימודים אקדמאיים ? :/ )
    הבעיה שלך היא שאתה דביל, מה אתה צריך תזונאי וקבוצה? יש הכל באינטרנט. לך תעשה street workout בחינם אם אתה כזה תפרן.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    הבעיה שלך היא שאתה דביל, מה אתה צריך תזונאי וקבוצה? יש הכל באינטרנט. לך תעשה street workout בחינם אם אתה כזה תפרן.
    אני לא תפרן, אני עובד. אבל 285 לחודש בשביל מכון זה הרבה בשבילי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה לא הבנת ב"לך תעשה street workout בחינם"?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

GA20 בוא נתחיל מזה שאתה צריך להתחיל לא לתת אמון בהרבה דברים. אם זה בפוליטיקאים, בבצפר, הצבא, בחברה לא משנה מה.

הSTREET WORKOUT הזה סקאם רציני. בתאכלס מה צריך בשביל להיות תזונאי? לדעת מה זה חלבונים, שומנים, פחמימות והשורה של הדברים שרשומים לך על המוצרים. לא יותר מזה.
    מה גם שזה כמעט אותו מחיר של החדר כושר אז 85 שקל לא יהרוג אותך. תבין שברגע שאתה מתפשר על משהו אחד אתה תתפשר על משהו אחר ובסוף תמצא את עצמך עם כונפה בחופה. תפסיק להתפשר, תבין שזה הכל או כלום.
    אם אין לך חדר כושר יש אלטרנטובית ואפשר לחפש. לא יודע כמה האלטרנטיבות טובות אבל וואלה שמעתי על אנשים שהיו מרוצים ממה שיצא להם אז למה לא לחפש? זה ההבדל בין לוזרים למנצחים. לוזרים מתפשרים על דברים כי בשבילם הכל אותו דבר בתאכלס. אם אתה לא מקבל 100% אז עדיף שלא יהיה לך, זה גם למה הרבה נתקעים עם בחורות מעצבנות. אם היא לא יזיזה שלך, אז היא ידידה שלך שמכירה לך עוד ידידות ואם לא אז אתה כנראה לוזר שלה.

נעזוב את זה עכשיו וקראתי תהודעה שלך וקיבלתי אינסל רייג' עצבני. למה? כי אתה מוותר על החלום שלך בגלל איזה מטומטמת שעברה עלאק "הסמכה" בצבא לקבוע מי ילך לאן.. אני רק יתן לך רמז והרמז זה שאתה צריך להבין למה לא יודעים ממה בנוי הקב"א בצבא.
    מה אתה עושה במקום ללכת אחרי החלום שלך? מתבכיין פה על שטויות. מנסה להתפשר (בדיוק מה שאמרתי בפסקה הקודמת) על התפקידים בצבא למרות שמה שאתה מבין זה שכולם אותו חרא.

בקיצור תתחיל לחשוב איך אתה מקדם את עצמך ואיך אתה יכול לממש את החלום שלך ולא לזיין את השכל על 59 יומיות או STREET SCAMOUT או לא יודע. תתחיל להיות רציני ואל תתקע על שטויות כאלה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    GA20 בוא נתחיל מזה שאתה צריך להתחיל לא לתת אמון בהרבה דברים. אם זה בפוליטיקאים, בבצפר, הצבא, בחברה לא משנה מה.

הSTREET WORKOUT הזה סקאם רציני. בתאכלס מה צריך בשביל להיות תזונאי? לדעת מה זה חלבונים, שומנים, פחמימות והשורה של הדברים שרשומים לך על המוצרים. לא יותר מזה.
    מה גם שזה כמעט אותו מחיר של החדר כושר אז 85 שקל לא יהרוג אותך. תבין שברגע שאתה מתפשר על משהו אחד אתה תתפשר על משהו אחר ובסוף תמצא את עצמך עם כונפה בחופה. תפסיק להתפשר, תבין שזה הכל או כלום.
    אם אין לך חדר כושר יש אלטרנטובית ואפשר לחפש. לא יודע כמה האלטרנטיבות טובות אבל וואלה שמעתי על אנשים שהיו מרוצים ממה שיצא להם אז למה לא לחפש? זה ההבדל בין לוזרים למנצחים. לוזרים מתפשרים על דברים כי בשבילם הכל אותו דבר בתאכלס. אם אתה לא מקבל 100% אז עדיף שלא יהיה לך, זה גם למה הרבה נתקעים עם בחורות מעצבנות. אם היא לא יזיזה שלך, אז היא ידידה שלך שמכירה לך עוד ידידות ואם לא אז אתה כנראה לוזר שלה.

נעזוב את זה עכשיו וקראתי תהודעה שלך וקיבלתי אינסל רייג' עצבני. למה? כי אתה מוותר על החלום שלך בגלל איזה מטומטמת שעברה עלאק "הסמכה" בצבא לקבוע מי ילך לאן.. אני רק יתן לך רמז והרמז זה שאתה צריך להבין למה לא יודעים ממה בנוי הקב"א בצבא.
    מה אתה עושה במקום ללכת אחרי החלום שלך? מתבכיין פה על שטויות. מנסה להתפשר (בדיוק מה שאמרתי בפסקה הקודמת) על התפקידים בצבא למרות שמה שאתה מבין זה שכולם אותו חרא.

בקיצור תתחיל לחשוב איך אתה מקדם את עצמך ואיך אתה יכול לממש את החלום שלך ולא לזיין את השכל על 59 יומיות או STREET SCAMOUT או לא יודע. תתחיל להיות רציני ואל תתקע על שטויות כאלה.
    אני בסטלה כי חזרתי רק עכשיו מהבסיס או ששינטן רשם תגובה רצינית?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    אני בסטלה כי חזרתי רק עכשיו מהבסיס או ששינטן רשם תגובה רצינית?
    אם קירצפת שם המון המון שירותים והחיילים מעשנים מריחואנה, יש מצב שיש בחרא שלהם קנבינואידים והרחת את זה והתמסטלת.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אם קירצפת שם המון המון שירותים והחיילים מעשנים מריחואנה, יש מצב שיש בחרא שלהם קנבינואידים והרחת את זה והתמסטלת.
    חחחחח יבן זונה
    אני קווקזי לא עושה דברים משפילים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No woman no cry :)

זרום עם דברים אחשלי , תשתחרר רגע מכל התכנונים לרחוק , ואיך מה למה כמה.. אף אחד לא יוכל לחזות את העתיד הצבאי שלך או את העתיד שלך בכלל..
    עזוב אותך עכשיו גם LMS וכול המושגים שקראת פה בפורום.
    תבין שבאמת הכול בראש שלך. גם אם לא תגיע בדיוק למקום שרצית להגיע אליו בצבא , אתה תראה שבמערכת המעוותת הזאת יש חוויה מתקנת שלא תחווה בשום מקום אחר ואני לא אומר לך את זה בתור קצין מיון שבא לערבב אותך או בתור מ"מ בטירונות של גולני.
    . דווקא כשאתה חייב לעשות משהו שאתה לא רוצה לעשות , אתה תלמד על עצמך המון. (אני לא פטריוט ולא נעליים ואני אנטי מערכות ואנטי צבא , וכן אני משרת בצבא.)
    אתה כולך ילד בן 18 שסביר להניח שלא היה יותר מדי עצמאי בחיים, אז בוא אני יגיד לך משהו,
    יש לי חברים שהשתמטו מהצבא וחלקם כבר שנתיים לא עושים עם עצמם כלום וחלקם עובדים בעבודות
    של ילדים בני 16 כמו שליחויות בפיצה /מלצרות וחרא בסגנון ונשארו בדיוק באותה נקודה שהיו בה ממתי שהסתיים הבצפר.
    אז אם אין לך שאיפה מסויימת שאתה יודע שאתה רוצה להשיג באזרחות ואתה מתנדנד ולא יודע כלום מהחיים שלך , אז תתגייס ותאכל קצת חרא צבאי. אל תיהיה לוחם אם זה לא בזין שלך , גם לי זה לא התאים ובסוף הגעתי לחיל תקשוב ולבסיס מצויין עם אחלה אנשים.
    תתרחק מהבית , ותתחיל להתמודד עם מכשולים שהחיים יביאו לך גם בצבא וגם באזרחות , בלי תמיכה של אף אחד.
    אתה תראה שאתה דווקא תתחזק מהרגעי משבר האלה כשאין אף אחד שתומך בך ולמרות זאת אתה עובר הכול כמו גדול.
    ולגבי ה LMS שלך.. לי אישית יצא להכיר מלא בחורות בצבא ולזיין להיטים מאוד קרובות בתוך הבסיס בזמן שיש לי חברים שאומנם עכשיו באזרחות , אבל עובדים בעבודות ידיים והשפלה ומזיינים פעם בחצי שנה איזה צ'חנבוטה שהכירו בידיעה שהם לא יכולים להביא משהו מעבר.
    אז הצבא יכול לבנות אותך או להרוס אותך , אם לא תנסה לא תוכל לדעת. בהצלחה גבר.
    נערך לאחרונה על ידי MelanchoIy; 03-09-2013 בשעה 19:31.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחחח יבן זונה
    אני קווקזי לא עושה דברים משפילים
    לשמוע "אתה סוגר שבת", להשפיל מבט ולעשות את זה זה לא משפיל מבחינתך?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לשמוע "אתה סוגר שבת", להשפיל מבט ולעשות את זה זה לא משפיל מבחינתך?
    הולכים הביתה נשפטים ועושים את הריתוק ביום ראשון ושני שלישי אולי גם
    אחשלי יש מקומות כיפים בצבא באמת שנהניתי בטירונות והייתי עושה עוד פעם התבאסתי להלאה שהסמיכו אותי
    אחשלי בחיים ובכלל בעולם יעשו אותך זונה אם תרצה להתקדם במקום כלשהו
    גם רודני עם כל זה שהוא שוטר קרביץ יוצא יחידה מובחרת וכל החרא הזה יבין שללקלק לבנאדם את הביצים זה לא בושה
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 03-09-2013 בשעה 20:19.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

גם רודני עם כל זה שהוא שוטר קרביץ יוצא יחידה מובחרת וכל החרא הזה יבין שללקלק לבנאדם את הביצים זה לא בושה
    על מה אתה מדבר?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הולכים הביתה נשפטים ועושים את הריתוק ביום ראשון ושני שלישי אולי גם
    אחשלי יש מקומות כיפים בצבא באמת שנהניתי בטירונות והייתי עושה עוד פעם התבאסתי להלאה שהסמיכו אותי
    אחשלי בחיים ובכלל בעולם יעשו אותך זונה אם תרצה להתקדם במקום כלשהו
    תלוי למי.

אם זה נגיד מישהו כמו רוטשילד או מישהו אחר שבאמת יש לו מקום אמיתי בעולם אז זה בסדר.
    אבל לאיזה רסר מניאק שחושב שהוא מינימום אלוהים בגלל איזה קורס מסריח או משהו? אם כבר לתת לו ביס בתחת.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה

שינטן תודה על התגובה!

אני אקשיב לך ואתחיל להטיל ספק בכולם, בסופו של יום הרוב המוחלט של האנשים בעולם פועל על פי עקרון ״ מה יצא לי מזה?״ , אנשים לא יודעים מה זה לתת ללא תמורה, שככה אני משתדל להתנהג ואוכל זין מאנשים.

דווקא שמעתי דברי טובים על סטריט וורקאוט, תזונאי שיעזור לי ים תפריט וכו׳, לבד קשה לי להסתדר עם תזונה והכל...
    אתה צודק, ההבדל הוא לא כזה קריטי, מחר היום האחרון במכון, אני אולי אלך לראות בכמה יעשו לי, גם בזמן האחרון לא התמדתי בגלל העבודה

ואתה כל כ צודק עם ההתפשרות, הרב פעמים אכלתי זין על זה, מלפני כמה זמן אני מאמץ לעצמי את העיקרון של ״ מוצרים מסוג א״א ״, משיג לעצמי את הטוב ביותר שאני יכול להרשות לעצמי ( יש גבול גם לזה כמובן, כי גלקסי 4 או גינס של דיזל או שעון רולקס אני לא יכול להרשות לעצמי)
    ואני מאוד בררן בענייני בנות, בגלל זה עד עכשיו לא נגעתי באמת בבחורה , ש לי טעם מאוד מסויים בבינות, וכנראה שטסטוסטרון נמך מאוד כי אני לא מרגיש חרמן כמעט, אנ מתחיל לחשוב שאני א-מיני ..

וזה לא שאנ מוותר על החלום, הוא פשוט לא ריאלי.
    ימ״ס זה פרופיל 82+ ולהיות סוס, אני לא אדם פיזי והפרופיל שלי 72, הסיכוי שלי לא קיים.
    קרבי אין ל חשק, אני רוצה לעבוד תוך כדי צבא, להרוויח כסף , לשפר בגרויות ולהוציא תואר בהנדסה, משם השמיים הם הגבול

ציטוט נכתב במקור על ידי MelanchoIy צפיה בהודעה
    זרום עם דברים אחשלי , תשתחרר רגע מכל התכנונים לרחוק , ואיך מה למה כמה.. אף אחד לא יוכל לחזות את העתיד הצבאי שלך או את העתיד שלך בכלל..
    עזוב אותך עכשיו גם LMS וכול המושגים שקראת פה בפורום.
    תבין שבאמת הכול בראש שלך. גם אם לא תגיע בדיוק למקום שרצית להגיע אליו בצבא , אתה תראה שבמערכת המעוותת הזאת יש חוויה מתקנת שלא תחווה בשום מקום אחר ואני לא אומר לך את זה בתור קצין מיון שבא לערבב אותך או בתור מ"מ בטירונות של גולני.
    . דווקא כשאתה חייב לעשות משהו שאתה לא רוצה לעשות , אתה תלמד על עצמך המון. (אני לא פטריוט ולא נעליים ואני אנטי מערכות ואנטי צבא , וכן אני משרת בצבא.)
    אתה כולך ילד בן 18 שסביר להניח שלא היה יותר מדי עצמאי בחיים, אז בוא אני יגיד לך משהו,
    יש לי חברים שהשתמטו מהצבא וחלקם כבר שנתיים לא עושים עם עצמם כלום וחלקם עובדים בעבודות
    של ילדים בני 16 כמו שליחויות בפיצה /מלצרות וחרא בסגנון ונשארו בדיוק באותה נקודה שהיו בה ממתי שהסתיים הבצפר.
    אז אם אין לך שאיפה מסויימת שאתה יודע שאתה רוצה להשיג באזרחות ואתה מתנדנד ולא יודע כלום מהחיים שלך , אז תתגייס ותאכל קצת חרא צבאי. אל תיהיה לוחם אם זה לא בזין שלך , גם לי זה לא התאים ובסוף הגעתי לחיל תקשוב ולבסיס מצויין עם אחלה אנשים.
    תתרחק מהבית , ותתחיל להתמודד עם מכשולים שהחיים יביאו לך גם בצבא וגם באזרחות , בלי תמיכה של אף אחד.
    אתה תראה שאתה דווקא תתחזק מהרגעי משבר האלה כשאין אף אחד שתומך בך ולמרות זאת אתה עובר הכול כמו גדול.
    ולגבי ה LMS שלך.. לי אישית יצא להכיר מלא בחורות בצבא ולזיין להיטים מאוד קרובות בתוך הבסיס בזמן שיש לי חברים שאומנם עכשיו באזרחות , אבל עובדים בעבודות ידיים והשפלה ומזיינים פעם בחצי שנה איזה צ'חנבוטה שהכירו בידיעה שהם לא יכולים להביא משהו מעבר.
    אז הצבא יכול לבנות אותך או להרוס אותך , אם לא תנסה לא תוכל לדעת. בהצלחה גבר.
    האמת שאתה צודק, טעות שאני עושה היא לחשוב רחוק מדי מקום לחשוב איך אני נהנה עכשיו.
    מצד אחד ני מאמין בלחיות את ההווה, מצד שני הראש הזונת מערכת שלי אמר לי שלחשוב רק על ההווה ולחיות חיים נטולי דאגות זה לא אחראי ואני אמצא את עצמי ברחוב..

אנ יודע שצבא זה חוויה, בגלל זה אני רוצה להתגייס, כדי להכיר אנשים חדשים, לעשות צחוקחם ולחוות דברים שאי אפשר באזרחות
    והאמת שבאמת לא הייתי הכי עצמאי, לא כי לא רציתי, כי כפו את זה עליי חח.

וזה נכון, אם לא אתגייס אני כנראה אמשיך באותה עבודה ( מוכר בחנות בגדים), לא מקום שאני רואה בו את העתיד שלי

אני לא רוצה רחוק מהבית כי ני רוצה כסף נזיל ועבודה, מה גם שהמצב הכלכלי של ההורים לא הכי טוב ואני עוזר בבית במה שאפשר

ואני באמת אנסה להתגייס בראש טוב, אבל עם גב זקוף ולהשיג את מה שאני רוצה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,016 | הודעות: 8,205,609 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect